Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν δε δω τουλαχιστον 6 ωρες Screen Time θα ειναι οτι πιο fail εχω δει σε κινητο! Ειδικα απο τη στιγμη που εχει 3600mAh μπαταρια :lol::lol:

6 ώρες??? ούτε στα καλύτερα όνειρα μας δεν υπάρχει, 5,5 οθόνη είναι μη το ξεχνάτε αυτό, 3-4 θα είναι και με οικονομική χρήση, λίγο καλύτερο το βλέπω απο το S6:mad:

Δηλαδη το Note 5 εχει 2.5 ωρες Screen Time συμφωνα με τα λεγομενα σου? Αφου η μπαταρια του ειναι 3000mAh!

Κατι δεν παει καλα με αυτη τη λογικη!

Φιλικα παντα

EDIT*

Βλεπω στο XDA εχουν 2 ωρες SOT στο 70% περιπου. Αρα μιλαμε για 6-6.30 ωρες ρεαλιστικα.

Εγώ με το note5 5.7" εχω άνετα 5,5 ώρες screen on time με βαριά χρήση.

Το S7 Edge θεωρητικα παντα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 45 λεπτα με 1 ωρα πανω απο αυτο συμωνα με τα νουμερα. Να το δουμε και στην πραξη

Εγώ με το note5 5.7" εχω άνετα 5,5 ώρες screen on time με βαριά χρήση.

δεν εχω το νοτε 5 για να ξερω, το 4 που ειχα δεν εβγαζε καλο χρονο, το σ6 που εχω ειναι η χειροτερη συσκευη σε μπαταρια, για το σ7 θα περιμενω πολυ πριν το παρω, οι χρονοι που βλεπω και βαζουν στο xda με android system πρωτο σε κατανάλωση δεν μου λένε τιποτα, αυτο παει να πει η συσκευη ειναι σε αναμονή, ουτε κλίσεις κάνουν ουτε σερφαρισμα ουτε φωτο που αυτα τρώνε μπαταρία. Υπομονη λιγες μερες να βγει και μερικους μηνες να στωσει με αναβαθμησεις, εχουμε μαθει τη σαμι πια πως δουλεύει, εδω δεν έδωσε ακόμα το στο σ6 την αναβάθμιση με το android 6 ειναι τραγικη

Edited by manolis

δεν εχω το νοτε 5 για να ξερω, το 4 που ειχα δεν εβγαζε καλο χρονο, το σ6 που εχω ειναι η χειροτερη συσκευη σε μπαταρια, για το σ7 θα περιμενω πολυ πριν το παρω, οι χρονοι που βλεπω και βαζουν στο xda με android system πρωτο σε κατανάλωση δεν μου λένε τιποτα, αυτο παει να πει η συσκευη ειναι σε αναμονή, ουτε κλίσεις κάνουν ουτε σερφαρισμα ουτε φωτο που αυτα τρώνε μπαταρία. Υπομονη λιγες μερες να βγει και μερικους μηνες να στωσει με αναβαθμησεις, εχουμε μαθει τη σαμι πια πως δουλεύει, εδω δεν έδωσε ακόμα το στο σ6 την αναβάθμιση με το android 6 ειναι τραγικη

Εγω που ειχα και τα 2 (Note 4, Note 5) ειδα οτι το 5 εχει σαφως καλυτερη αυτονομια απο το 4. Με τη δικη μου χρηση το Note 5 εβγαζε μ.ό. 4 - 4:30 ωρες οθονη, υποθετω, λοιπον, οτι αν δεν εχουν κανει καμια γκαφα στο software εκει στη Σαμσουνγκ, το S7 edge με τη δικη μου χρηση θα ακουμπαει ανετα τις 5 ωρες, αρα σε καποιους αλλους θα πηγαινει στανταρ 6 ωρες.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Αντιγράφω την παράθεση από το άλλο νήμα

Μόλις τα είδα κι από κοντά... Σχετικά με την χωρητικότητα δείτε, όπως έρχεται με τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές

https://dl.dropboxusercontent.com/u/75688140/Photo%203-3-16%2C%2010%2054%2021.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/75688140/Photo%203-3-16%2C%2010%2055%2019.jpg

Κατά τα άλλα η συσκευή είναι όντως σε πολύ καλό επίπεδο ταχύτητας, πραγματικά πανέμορφη και κάθεται όμορφα στο χέρι, η κάμερα άνευ κριτικής κατά την γνώμη μου πάντα. Το χρυσό είναι πιο μπρονζέ σε σχέση με το Edge+ που είχα

https://dl.dropboxusercontent.com/u/75688140/Photo%203-3-16%2C%2010%2052%2045.jpg

Το μαύρο επίσης όμορφο προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μαύρα

https://dl.dropboxusercontent.com/u/75688140/Photo%203-3-16%2C%2010%2052%2029.jpg

το μέγεθος να αναφέρω πολύ βολικό στο χέρι, δίπλο στο απλό S7 απλά δείχνει λιγάκι πιο ψηλό αλλά δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να προτιμήσει το απλό από το Edge. Τιμές δεν ανακοινώθηκαν ακόμα αλλά εδώ η προτεινόμενη λιανική για το edge θα είναι περίπου 670€ που σημαίνει ότι γρήγορα θα το βρίσκω αρκετά κάτω από τα 600€ (εγώ δεν ξέρω αν θα τα πάρω αλλά για την γυναίκα μου σίγουρα οπότε θα το χαζέψω κι εγώ λιγάκι).. α, μένω σε χώρα του Αραβικού Κόλπου οπότε οι τιμές εδώ είναι κάτι τις πιο ελκυστικές :p

το μέγεθος να αναφέρω πολύ βολικό στο χέρι, δίπλο στο απλό S7 απλά δείχνει λιγάκι πιο ψηλό αλλά δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να προτιμήσει το απλό από το Edge. Τιμές δεν ανακοινώθηκαν ακόμα αλλά εδώ η προτεινόμενη λιανική για το edge θα είναι περίπου 670€ που σημαίνει ότι γρήγορα θα το βρίσκω αρκετά κάτω από τα 600€ (εγώ δεν ξέρω αν θα τα πάρω αλλά για την γυναίκα μου σίγουρα οπότε θα το χαζέψω κι εγώ λιγάκι).. α, μένω σε χώρα του Αραβικού Κόλπου οπότε οι τιμές εδώ είναι κάτι τις πιο ελκυστικές :p

τωρα μου εστειλε τιμες η αδερφη μου. 720 το edge αλλα αμα δεν εχουμε στην ελλαδα εγγυηση τι να το κανεις. Κατα τα αλλα αν πεσει ισως της πω να μου τσιμπησει ενα, να το βαλει και στο νερο και εφοσον δεν χαλασει να το στειλει :p :lol:

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

τωρα μου εστειλε τιμες η αδερφη μου. 720 το edge αλλα αμα δεν εχουμε στην ελλαδα εγγυηση τι να το κανεις. Κατα τα αλλα αν πεσει ισως της πω να μου τσιμπησει ενα, να το βαλει και στο νερο και εφοσον δεν χαλασει να το στειλει :p :lol:

Καλύτερα να περιμένεις και λίγο να στο πάρει κάτω από 600 όπως έγραψα.. με την εγγύηση τι πρόβλημα να έχεις, ότι και να συμβεί της το στέλνεις πίσω. Αν δεν μένει εκεί βέβαια ναι είναι πρόβλημα

Καλύτερα να περιμένεις και λίγο να στο πάρει κάτω από 600 όπως έγραψα.. με την εγγύηση τι πρόβλημα να έχεις, ότι και να συμβεί της το στέλνεις πίσω. Αν δεν μένει εκεί βέβαια ναι είναι πρόβλημα

εχεις ρωτησει ποτε ποσο κοστιζει να στειλεις κατι στο ντουμπαι? Να παει και να ερθει μονο καλυτερα να το παρεις απο εδω. Προσωπικα θα το παρω απο ευρωπη εκτος αν η διαφορα ειναι πανω απο 100 ευρω. Το μονο καλο οτι εχω μερικες φιλες αεροσυνοδους με βαση τα εμιρατα οποτε ολο και καποια θα περναει απο Ελλαδα αμα χρειαστω :lol:

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχεις ρωτησει ποτε ποσο κοστιζει να στειλεις κατι στο ντουμπαι? Να παει και να ερθει μονο καλυτερα να το παρεις απο εδω. Προσωπικα θα το παρω απο ευρωπη εκτος αν η διαφορα ειναι πανω απο 100 ευρω. Το μονο καλο οτι εχω μερικες φιλες αεροσυνοδους με βαση τα εμιρατα οποτε ολο και καποια θα περναει απο Ελλαδα αμα χρειαστω :lol:

Ναι απλά οι αεροσυνοδοί θα πρέπει να ξέρουν από που θα αγοράσουν, πχ αν κάποιος έρθει Ελλάδα και δεν έχει ιδέα θα πάει Πλαισιο/Κοτσώβολο κτλ και όχι σε κάποιο σκρουτζομάγαζο που θα βρει καλύτερες τιμές. Για να πάει και να έρθει κάτι Ντουμπάι δεν ειναι εύκολο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με το τελωνίο. Αν μένει κάποιος Μέση Ανατολή έχει την τύχη των καλών τιμών :)

Ναι απλά οι αεροσυνοδοί θα πρέπει να ξέρουν από που θα αγοράσουν, πχ αν κάποιος έρθει Ελλάδα και δεν έχει ιδέα θα πάει Πλαισιο/Κοτσώβολο κτλ και όχι σε κάποιο σκρουτζομάγαζο που θα βρει καλύτερες τιμές. Για να πάει και να έρθει κάτι Ντουμπάι δεν ειναι εύκολο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με το τελωνίο. Αν μένει κάποιος Μέση Ανατολή έχει την τύχη των καλών τιμών :)

μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. Λεω οτι αν το παρω απο την αδερφη μου, το δινει σε καμια φιλη που πεταει και μου το φερνει, ομοιως αν παθει ζημια. Απο την αλλη, το ξερω οτι με το τελωνειο ειναι θεμα αλλα εσυ ειπες οτι αν παθει κατι απλα το στελνεις πισω για σερβις, οτι εχω εγγυηση..ενω δεν ειναι ετσι γιατι εκτος του κοστους, παιζει και να σου μεινει στο τελωνειο.

Κατσε ρε συ Ευθυμη! Δηλαδη μονο 12GB ελευθερα με αδειο το κινητο;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Προφανως τα τηλέφωνα ειναι φορτωμενα με live demo,video κτλ λογο δειγματισμου,οποτε ειναι παραπανω φορτωμενα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ξεκίνησαν τα συγκριτικά. Η κάμερα φαίνεται υπερβολικά καλή. Καμιά σύγκριση με το iPhone. Περιμένω να δω με g4 που θα έχει περισσότερο νόημα η σύγκριση.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην σνομπάρεις το iphone 6s/plus, σε ότι αφορά την κάμερα. Ως κάτοχος και των δύο ( και του G4 και του 6s plus) μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε auto λειτουργία και σε αρκετά σενάρια φωτογραφίας/vide, η κάμερα του Iphone είναι καλύτερη από του G4 ( όσο παράξενο και αν μου φάνηκε και μένα αρχικά αυτό). Στο συγκριτικό που βλέπουμε στο video , το S7 τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Μόνο το G5 φαντάζει ως πιθανός αντίπαλος.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από ότι έχω καταλάβει Ευρώπη δε θα έρθει δικαρτο. Αλλά και από περιγραφή στο Amazon δεν το λέει πουθενά.

Πάντως μεγάλη απογοήτευση ότι η duos έκδοση, σε dual sim χρήση θα είναι limited στα 32GB. Ότι και να λέμε είναι μεγάλος μπελάς βάλε-βγάλε την 2η sim/microsd.

Edited by panosf

Πάντως μεγάλη απογοήτευση ότι η duos έκδοση, σε dual sim χρήση θα είναι limited στα 32GB. Ότι και να λέμε είναι μεγάλος μπελάς βάλε-βγάλε την 2η sim/microsd.

εχω καταργησει δευτερη σιμ εδω και χρονια. μια συνδεση 20-25 ευρω με ολα απεριοριστα και τελος.

εχω καταργησει δευτερη σιμ εδω και χρονια. μια συνδεση 20-25 ευρω με ολα απεριοριστα και τελος.

Βολεύει απεριόριστα όμως το δίκαρτο όταν έχεις και επαγγελματικό νούμερο.

μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. Λεω οτι αν το παρω απο την αδερφη μου, το δινει σε καμια φιλη που πεταει και μου το φερνει, ομοιως αν παθει ζημια. Απο την αλλη, το ξερω οτι με το τελωνειο ειναι θεμα αλλα εσυ ειπες οτι αν παθει κατι απλα το στελνεις πισω για σερβις, οτι εχω εγγυηση..ενω δεν ειναι ετσι γιατι εκτος του κοστους, παιζει και να σου μεινει στο τελωνειο.

ΟΚ αφού είναι εκεί πάντα υπάρχει τρόπος για πήγαινε-έλα της συσκευής και κακά τα ψέματα ίσως να μην σου χρειαστεί. Σπάνια τα Samsung βγάζουν προβλήματα αργότερα

Κατσε ρε συ Ευθυμη! Δηλαδη μονο 12GB ελευθερα με αδειο το κινητο;

Δες εδώ καλύτερα τι γράφουν τα παιδιά, έβγαλα φωτογραφίες γιατί μου φάνηκε περίεργο, ίσως έχουν υλικό demo ποιος ξέρει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432093

Συγκρινόμενο με το iphone 6s, φαίνεται ακόμη να υστερεί σε load times εφαρμογών (γιατί όμως; :!:) , αλλά τουλάχιστον διορθώθηκε επιτέλους το multitaksing.

Δεν ξέρω παίδες προσωπικά μόλις παρουσιάστηκε ήμουν έτοιμος για preorder όσο περνάει ο καιρός βλέπω οτι είναι υπερβολή τα 830ε και θα περιμένω να έρθει στα ίσα του,Δέν νομίζω να είναι η μέρα με τη νύχτα όσο αφορά τις επιδόσεις με τα last year flagships εσείς τι λέτε?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δεν ξέρω παίδες προσωπικά μόλις παρουσιάστηκε ήμουν έτοιμος για preorder όσο περνάει ο καιρός βλέπω οτι είναι υπερβολή τα 830ε και θα περιμένω να έρθει στα ίσα του,Δέν νομίζω να είναι η μέρα με τη νύχτα όσο αφορά τις επιδόσεις με τα last year flagships εσείς τι λέτε?

Όχι δεν είναι η μέρα με την νύχτα σε καμία περίπτωση και 830€ ούτε εγώ θα έδινα!!!

Όχι δεν είναι η μέρα με την νύχτα σε καμία περίπτωση και 830€ ούτε εγώ θα έδινα!!!

Να σε ρωτησω φιλε μου....

Ντουμπαι βρισκεις την εκδοση με 2 sim?

Αν ναι ενδιαφερομαι να χτυπησω ενα......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

μια μικρή λεπτομέρεια, το πρωί τις είδα στο imac 27'' και με διαφορά είδα ότι και οι ημερήσιες του S7 είναι αρκετά καλύτερες με σωστή απόδοση χρωμάτων.. για βραδινές φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία. Στην δουλειά έχω ένα 15άρι laptop και ήθελα να δείξω το link σε ένα συνάδελφο όπου η διαφορά δεν ήταν τόσο χτυπητή, μήπως έχει να κάνει λοιπόν και που βλέπει ο καθένας τις φωτογραφίες?

Battery life thread!!!!

http://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/post-battery-life-t3321547

Ευθύμη, έχω μια ένσταση, επειδή δεν είμαστε και χθεσινοί.

Αλήθεια, όταν είχε πρωτοβγεί το σούπερ ντούπερ ουάου s6 και έκαναν δοκιμές στην κάμερά του, τέτοιες χάλια φωτογραφίες έβγαζε το βράδυ????? Για σκεφτείτε λίγο...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned