redcom7 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ήρθε ενημέρωση 385 MB G935FEUR2DRB6/G935FXXU2DRB6 Patch Φεβρουάριου Δεν είναι μάλλον πολλά για σκέτο patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Πιθανότατα να περιλαμβάνει και διορθώσεις, βελτιώσεις ...θυμάμαι άλλο ένα έτσι μεγάλο update που είχε δώσει πάλι μέσα στην nougat. Γενικά η Sammie το υποστηρίζει μια χαρά για τα δεδομένα μου το s7. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Δεν είναι μάλλον πολλά για σκέτο patch?Έδωσε και το νέο weather widget Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Δεν είναι μάλλον πολλά για σκέτο patch? Έχω την αίσθηση πως τρέχει καλύτερα από ότι πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Αναβάθμισε και το SmartThings (Samsung Connect). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Έχω την αίσθηση πως τρέχει καλύτερα από ότι πριν!Και η μπαταρία δεν πέφτει σαν νερο όπως πριν Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Από το απόγευμα που έκανα την αναβάθμιση μου δείχνει μόνιμα ενεργό το εικονίδιο του Gps στην μπάρα. Το κανει σε αλλον? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Από το απόγευμα που έκανα την αναβάθμιση μου δείχνει μόνιμα ενεργό το εικονίδιο του Gps στην μπάρα. Το κανει σε αλλον? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανες επαναφορά εργοστασιακων μετά μήπως είναι κάποιο bug που θα λυθεί με επαναφορά.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Από το απόγευμα που έκανα την αναβάθμιση μου δείχνει μόνιμα ενεργό το εικονίδιο του Gps στην μπάρα. Το κανει σε αλλον? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντάζομαι ότι μια επανεκκίνηση ξανά έκανες, πριν πας σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλημερα. Ακομα δεν εχω λαβει το μεγαλο αυτο update. Ελπιζω να μην αργησει μιας κ η μπαταρια εχει χασει πολυτιμες ωρες αυτονομιας. Επισης, τι γινεται με το θεμα ασφαλειας της Google αν θες να πουλησεις συσκευη κ χρειαζεται να βαλει ο επομενος gmail λογαριασμο προηγουμενου κατοχου; Υπαρχει καποιο ποστ σχετικο; ευχαριστω. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Διαγραφή φου λογαριασμού σου (Google) και φυσικά μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου ουσιαστικά χάνονται τα πάντα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Επανεκκίνηση έκανα. Επαναφορά δεν θελω να κανω για τετοιο λογο. Αστο να φαινεται. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Διαγραφή φου λογαριασμού σου (Google) και φυσικά μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου ουσιαστικά χάνονται τα πάντα. Ααααα δλδ πρεπει πρωτα να σβησεις τον λογαριασμο σου και μετα να κανεις επαναφορα ε; Γιατι πηρα δανεικη συσκευη φιλου που ειχε κανει factory reset αλλα ζηταγε οπωσδηποτε να μπει πρωτα gmail λογαριασμος που ηδη υπηρχε στο τηλ. Αλλιως δεν μπορουσα να προχωρισω. Οποτε πρωτα διαγραφη λογαριασμου, μετα επαναφορα και επειτα μπορει ο νεος χρηστης να βαλει δικα του στοιχεια; σαν νεα συσκευη δλδ; Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ στις δικές μου συσκευές ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλησπέρα! Έχει αναφερθεί πάλι αλλά δεν μπορώ να το βρω, θέλω να ρωτήσω πόσο στοιχίζει η αντικατασταση της μπαταρίας στην συσκευή αφού εχει παρέλθει ο πρώτος χρόνος τις εγγυήσεις:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλησπέρα! Έχει αναφερθεί πάλι αλλά δεν μπορώ να το βρω, θέλω να ρωτήσω πόσο στοιχίζει η αντικατασταση της μπαταρίας στην συσκευή αφού εχει παρέλθει ο πρώτος χρόνος τις εγγυήσεις:)25 ευρω στο επισημο service Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλησπέρα! Έχει αναφερθεί πάλι αλλά δεν μπορώ να το βρω, θέλω να ρωτήσω πόσο στοιχίζει η αντικατασταση της μπαταρίας στην συσκευή αφού εχει παρέλθει ο πρώτος χρόνος τις εγγυήσεις:) 22 ευρώ στην Θεσσαλονίκη άλλαξα πριν 2 βδομάδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 22 ευρώ στην Θεσσαλονίκη άλλαξα πριν 2 βδομάδες που;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 22 ευρώ στην Θεσσαλονίκη άλλαξα πριν 2 βδομάδες Σε ποιο από τα τρία σέρβις; Γιατί στην micro-tech που πήγα μου είπαν πως άλλαξε η πολιτική της εταιρίας και πλέον χρεώνει 58 ευρώ στον δεύτερο χρόνο εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Εγώ που πήρα τηλέφωνο smartech μου είπαν ότι εάν είναι στον 2ο χρόνο κοστίζει γύρω στα 24 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Όποιος θέλει να αλλάξει μπαταρία κ είναι στον δεύτερο χρόνο ας το δουλεύει β σε τέρμα φωτεινότητα σε Facebook κ γενικά.. Θα κάνει burn in κ μετά θα αλλάξουν δωρεάν οθόνη κ μπαταρία.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Όποιος θέλει να αλλάξει μπαταρία κ είναι στον δεύτερο χρόνο ας το δουλεύει β σε τέρμα φωτεινότητα σε Facebook κ γενικά.. Θα κάνει burn in κ μετά θα αλλάξουν δωρεάν οθόνη κ μπαταρία.. ωραίες συμβουλές ..εσύ το έχεις κάνει το κόλπο στη συσκευή σου? ..για να ξέρουμε δηλ μη φάμε κανένα άκυρο.... Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ρίσκο κατ'εμέ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Εγώ πάντως που είχα πρόβλημα στην οθόνη με μια ροζ γραμμή και επιπλέον σπασμένο sim tray μέσα στην συσκευή(σπάνιο κι όμως συνέβει) το έστειλα από επαρχία στην smartec στο χαϊδάρι δευτέρα απόγευμα, και τετάρτη πρωί το είχα στα χέρια μου επισκευασμένο εντός εγγύησης. Για τα 2 παραπάνω προβλήματα μου έγινε αλλαγή οθόνης,μπαταρίας,sim tray, home button(δεν με χάλασε αφού το μαμίσιο είχε χαλαρώσει αισθητά) και του μεταλλικού cover του ακουστικού(ήταν γρατζουνισμένο) . Υποδειγματική εξυπηρέτηση και άμεσο σερβις, σε σχέση με την micro-tech που είχα στείλει το s6 μου για αλλαγή πλακέτας μου είχαν γρατζουνίσει το πίσω καπάκι στην προσπάθεια τους να το βγάλουν, στην smartec το κινητό ήρθε σαν καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 που;;;;;;;; Micro tech Δωδεκανήσου 22. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποιο από τα τρία σέρβις; Γιατί στην micro-tech που πήγα μου είπαν πως άλλαξε η πολιτική της εταιρίας και πλέον χρεώνει 58 ευρώ στον δεύτερο χρόνο εγγύησης Micro tech Δωδεκανήσου 22. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts