anastasiah Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Κ κάτι άσχετο.. Ποιο χρώμα προτιμάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Μαύρο και ασημί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Aρα δεν εχει και εγγυηση? Εγγύηση ΔΕΝ έχει το δίκαρτο εφόσον δεν εισάγετε Ευρώπη.. Επίσημη απάντηση από αντιπροσωπεία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εγγύηση έχει κανονικά για ένα χρόνο, απλά πρέπει να σταλεί από εκεί που αγοράστηκε, επίσημη απάντηση της εταιρείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εγγύηση έχει κανονικά για ένα χρόνο, απλά πρέπει να σταλεί από εκεί που αγοράστηκε, επίσημη απάντηση της εταιρείας Ναι αγαπητέ συμφορουμίτη! Εγώ λέω για Ελλάδα και φαντάζομαι και ο συμφορουμίτης που ρωτάει... :) Εννοείτε ότι στην χώρα που αγοράστηκε έχει εγγύηση. Αλλά επίσης να επισημάνω ότι η επίσημη αντιπροσωπεία (στην Ελλάδα) ακόμα και επί πληρωμή δεν το αγγίζει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδιά ξέρεις κάνεις αν και πως αλλάζει η γραμματοσειρά του τηλεφώνου εκτός από τις μαμα και να υποστηρίζει ελληνικα?Όχι στα εικονίδια αυτό γίνεται και με τον nova αλλά η γραμματοσειρά του συστήματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παιδιά ξέρεις κάνεις αν και πως αλλάζει η γραμματοσειρά του τηλεφώνου εκτός από τις μαμα και να υποστηρίζει ελληνικα?Όχι στα εικονίδια αυτό γίνεται και με τον nova αλλά η γραμματοσειρά του συστήματος! Φίλε μου θα πας... Ρυθμίσεις...> Εμφάνιση....> Ζουμ και γραμμ. οθόνης ...>και μετά σκρόλαρε πιο κάτω και θα βρεις "στυλ γραμματοσειράς". Νομίζω οτι σε αυτό αναφέρεσαι... αλλάζει τη γραμματοσειρά σε όλο το σύστημα. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Φίλε μου θα πας... Ρυθμίσεις...> Εμφάνιση....> Ζουμ και γραμμ. οθόνης ...>και μετά σκρόλαρε πιο κάτω και θα βρεις "στυλ γραμματοσειράς". Νομίζω οτι σε αυτό αναφέρεσαι... αλλάζει τη γραμματοσειρά σε όλο το σύστημα. Όχι όχι...αναφέρομαι σε γραμματοσειρές εκτός από αυτές που έχει η συσκευή και κανα δυο στο galaxy apps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 καλησπέρα παιδιά, εχω σαν μια σκιά πάνω στην οθόνη να το στείλω σμαρτεκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 καλησπέρα παιδιά, εχω σαν μια σκιά πάνω στην οθόνη να το στείλω σμαρτεκ ?Εννοείται.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Εννοείται.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk άμα το στείλεις στην Σμαρτεκ απο άλλη πόλη περίπου πόσες μέρες κάνει? και σου καλύπτουν καθόλου το κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 άμα το στείλεις στην Σμαρτεκ απο άλλη πόλη περίπου πόσες μέρες κάνει? και σου καλύπτουν καθόλου το κουριερΠερίπου 3 εργάσιμες. Δεν καλύπτει κούριερ. Σε κάθε περίπτωση πάρε τηλέφωνο να σου πουν λεπτομέρειες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Να σας ρωτήσω κάτι σημαντικό όταν έχετε ανοιχτή την πίσω κάμερα στο αυτόματο και την κλείνετε με ένα αντικείμενο ώστε να μην περνάει καθόλου φως (Βάλτε το κινητό στο τραπέζι με την οθόνη να κοιτάει προς τα πάνω ) τότε θα έπρεπε να τραβάει μαύρο εμένα τραβάει αυτό.Σαν πολύ noise.ενω θα έπρεπε να τραβήξει μαυρίλα. Ενώ αντίθετα αν κλείσω την μπροστινή κάμερα χωρίς να περνάει καθόλου φως τότε τραβάει πραγματικά μαύρο Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Να σας ρωτήσω κάτι σημαντικό όταν έχετε ανοιχτή την πίσω κάμερα στο αυτόματο και την κλείνετε με ένα αντικείμενο ώστε να μην περνάει καθόλου φως (Βάλτε το κινητό στο τραπέζι με την οθόνη να κοιτάει προς τα πάνω ) τότε θα έπρεπε να τραβάει μαύρο εμένα τραβάει αυτό.Σαν πολύ noise.ενω θα έπρεπε να τραβήξει μαυρίλα. Ενώ αντίθετα αν κλείσω την μπροστινή κάμερα χωρίς να περνάει καθόλου φως τότε τραβάει πραγματικά μαύρο Sent from my SM-G930F using TapatalkΤο δοκίμασα με τη πίσω κάμερα πάνω στο τραπέζι . Βγάζει μαύρο τελείως.με τη μπροστά καλυμμένη με το δάχτυλο μου βγάζει σαν κοκκινιλα. Περνάει φως .η μπροστά καλυμμένη με το πακέτο rizla βγάζει μαυρίλα.δε νομίζω να έχεις προβλημα. Ίσως στο τραπέζι που το βάζεις να περνάει ελάχιστο φως Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Όχι δεν περνάει καθόλου φως κατά τη δοκιμή μου άρα πάω για σέρβις τρίτη φορά Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Χωρις να εχω εγκαταστησει κατι μου εμφανιζεται σε pop up μια εφαρμογη αναγνωρισης κλησης απο χθες.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Πήρα ενημέρωση Ιανουαρίου, eur csc Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Πήρα ενημέρωση Ιανουαρίου, eur csc Και εγω σε γερμανικο DBT DRA9 εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Παιδια ισως ειναι χαζη ερωτηση.... τα icons του S8 δεν θα επρεπε.να υπαρχουν στο δικο μας κινητο ή ειναι θεμα ui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Θα ερθουν με την αναβαθμιση σε Oreo. Εγω τα εχω με custom launcher. Υπαρχουν πολλα καλα πακετα εικονιδιων στο playstore. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Βγηκε σε προσφορα το edge στα 424€ με κουπονι στο mediamarkt. https://www.lagonika.gr/samsung-galaxy-s7-edge-32gb-gold-42415e-media-markt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Παραμένει μια πολύ καλή επιλογή για μένα ακόμη και σήμερα το 7edge , πόσο δε στα χρήματα αυτά ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Κρίμα που είναι μόνο το Gold (χρυσό) σε προσφορά. Πιστεύω ότι όσο πλησιάζει το S9 θα θελήσουν να διώξουν το στοκ και θα βγει σε καλύτερη τιμή. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostrex Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Για όσα παιδιά ενδιαφέρονται για κάτι καλύτερο σε ότι αφορά την κάμερα βρήκα αυτό https://www.google.co.in/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/themes/google-camera-hdr-portrait-t3730325/amp/ Google camera full παρεμετροποιησιμο και να δουλεύει η selfie αρκετά αξιόλογο θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Για όσα παιδιά ενδιαφέρονται για κάτι καλύτερο σε ότι αφορά την κάμερα βρήκα αυτό https://www.google.co.in/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/themes/google-camera-hdr-portrait-t3730325/amp/ Google camera full παρεμετροποιησιμο και να δουλεύει η selfie αρκετά αξιόλογο θα έλεγαΤην πέρασα αλλά δεν ανοίγει η πίσω κάμερα με τίποτα... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts