bibaras Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλησπέρα. Σήμερα παρατήρησα μετά από ένα 5 μηνο χρήσης τα πρώτα κολλήματα. Για κανένα λεπτό τρεμοεπαιζε η οθόνη κάπως περιεργα .προσπαθουσα να κάνω επαννεκινηση η απενεργοποίηση τιποτα. Τελικά μετά από λίγο έστρωσε.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το είχα σε λειτουργία πτήσης για δύο μέρες αλλά σήμερα την έβγαλα! Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά που μου είπες και θα σου πω! Ευχαριστώ πάντως! Τα δοκίμασα όλα εκτός από το να βάλω την κάρτα σιμ σε άλλο κινητό και πάλι τα ίδια τίποτα μήπως φταιει που το έβαζα σε λειτουργία πτήσης ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Μου ήρθε sms επιβεβαίωσης από cosmote για την ενεργοποίηση του wificall αλλα στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται η επιλογη.restart έγινε...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Μου ήρθε sms επιβεβαίωσης από cosmote για την ενεργοποίηση του wificall αλλα στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται η επιλογη.restart έγινε...... Ποια ρομ εχεις; Και πήρες update τις τελευταίες μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Τα δοκίμασα όλα εκτός από το να βάλω την κάρτα σιμ σε άλλο κινητό και πάλι τα ίδια τίποτα μήπως φταιει που το έβαζα σε λειτουργία πτήσης ! Ίσως τα έπαιξε η κάρτα. Το έπαθε η αδερφή μου που ενώ πήρε το 1gb δεν είχε δεδομένα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Ίσως τα έπαιξε η κάρτα. Το έπαθε η αδερφή μου που ενώ πήρε το 1gb δεν είχε δεδομένα. τελικα η καρτα ηταν και σε εμενα!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Και ενώ είχα το update στο αυτόματο, πατάω μια χειροκίνητα και μου βγάζει μια ενημέρωση 39 mb .κάνει install και δεν ξανά άνοιξε η συσκευή, δοκίμασα με συνδυασμό ενώ προσπαθούσε να ανοίξει έβγαζε λογότυπα μισά γραμμένα, γραμμές διαφόρων χρωμάτων ήχους από βραχυκύκλωμα και τώρα είναι εντελώς καπουτ....αντέ πάλι εποχές lumia 950 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Και ενώ είχα το update στο αυτόματο, πατάω μια χειροκίνητα και μου βγάζει μια ενημέρωση 39 mb .κάνει install και δεν ξανά άνοιξε η συσκευή, δοκίμασα με συνδυασμό ενώ προσπαθούσε να ανοίξει έβγαζε λογότυπα μισά γραμμένα, γραμμές διαφόρων χρωμάτων ήχους από βραχυκύκλωμα και τώρα είναι εντελώς καπουτ....αντέ πάλι εποχές lumia 950 Φοβάμαι ότι απλά βιάστηκες να δοκιμάσεις τον συνδυασμό πλήκτρων. Ήθελε απλά τον χρόνο του. Έτσι καθυστέρησε και σε μένα αλλά του έδωσα χρόνο....... Ούτε στο 950 είχα ποτέ θέμα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Έβαλα και γω την Eur και αυτό που έχω να πω είναι ότι τα σπάει το volte και vowifi!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Έβαλα και γω την Eur και αυτό που έχω να πω είναι ότι τα σπάει το volte και vowifi!!! ρε παλικάρια καλησπέρα, για πείτε μου σκέφτομαι να το πάρω τι λέτε αξίζει; αυτό δεν είναι:https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s7-edge-g935f-32gb-onyx-black-eu Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Edited August 2, 2017 by splus Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Έβαλα και γω την Eur και αυτό που έχω να πω είναι ότι τα σπάει το volte και vowifi!!!Εμ στα είπα και γω.. SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 ρε παλικάρια καλησπέρα, για πείτε μου σκέφτομαι να το πάρω τι λέτε αξίζει; αυτό δεν είναι:https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s7-edge-g935f-32gb-onyx-black-eu Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Φίλε με κλειστά μάτια. Για μένα ακόμη και τώρα το καλύτερο κινητό σε εμπειρία χρήσης (μην πέσετε να με φάτε βραδιάτικα..) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το volte δουλευει μονο με cosmote?vodafone? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Κάποιος ειχε αναφερει οτι το volte K vowifi οτι δουλευει και σε συσκευες με ρομ διαφορετικη της κοσμοτε αλλα σε αυστριακο που μολις εκανα update δεν μιυ εβγαλε κατι.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 ρε παλικάρια καλησπέρα, για πείτε μου σκέφτομαι να το πάρω τι λέτε αξίζει; αυτό δεν είναι:https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s7-edge-g935f-32gb-onyx-black-eu Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Εδώ που ρωτάς τι περιμένεις να σου πούμε??? Σαν συσκευή είναι πολύ καλή. Προσωπικά με χαλάει η edge οθόνη του. Σκεψου επίσης πως είναι περσινή ναυαρχίδα, υπολόγισε και την χρηματική διαφορά από το s8 και πράξε αναλόγως. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Το volte δουλευει μονο με cosmote?vodafone? Μόνο cosmote ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος ειχε αναφερει οτι το volte K vowifi οτι δουλευει και σε συσκευες με ρομ διαφορετικη της κοσμοτε αλλα σε αυστριακο που μολις εκανα update δεν μιυ εβγαλε κατι.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να έχεις την EUR. για να τα βγάλει Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Και να στείλεις sms να το ενεργοποίησει η cosmote για τη sim σου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Κάποιος ειχε αναφερει οτι το volte K vowifi οτι δουλευει και σε συσκευες με ρομ διαφορετικη της κοσμοτε αλλα σε αυστριακο που μολις εκανα update δεν μιυ εβγαλε κατι.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λενε οτι δουλευει και σε αυτη αν εισαι ροοτ φυσικα, αλλα εγω παρολλο που φλασαρα το σωστο csc δεν τα καταφερα να το κανω να δουλεψει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Εγώ το έκανα και είμαι ευχαριστημένος. Αν βγει νέα έκδοση για beta κλπ, θα ξανά πάω σε BTU Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γινεται αυτο μονο με αλλαγη CSC ή πρεπει να αλλαξουμε και rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Έβαλα και γω την Eur και αυτό που έχω να πω είναι ότι τα σπάει το volte και vowifi!!! Eννοεις οτι μεχρι τωρα δεν μπορουσες να παρεις τηλεφωνο και τωρα με το vowifi μπορεις? Αυτο τα σπαει? Γιατι βλεπω οτι μια λυση αναγκης για οσους δεν εχουν σημα αλλα εχουν wifi (αρα και σταθερο τηεφωνο) την παρουσιαζετε λιγο υπερβολικα σαν φοβερο χαρακτηριστικο σε σημειο που μερικοι ψαχνονται να αλλαξουν rom για να το βαλουν. Γιατι αν οντως εχεις τοσο σοβαρο προβλημα με το σημα τοτε το vowifi που σε καλυπτει για μερικα τετραγωνικα σε ενα συγκεκριμενο χωρο δεν ειναι καθολου λυση. Και φυσικα δεν αποτελει κατι το φοβερο για το υπολοιπο 99% του κοσμου που εχει σημα παντα. Αλλα ουτε και λυση για τα σημεια που δεν εχουν σημα και ειναι τα βουνα και τα λαγκαδια που δεν εχουν ουτε ρευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Έβαλα της COSMOTE αρκετά γρήγορη χωρίς σαβούρα (μόνο λογότυπο σε boot/shutdown animation. Ενεργοποίησα και το volte. Σωτήριο σε περιοχές με κακό σημα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Eννοεις οτι μεχρι τωρα δεν μπορουσες να παρεις τηλεφωνο και τωρα με το vowifi μπορεις? Αυτο τα σπαει? Γιατι βλεπω οτι μια λυση αναγκης για οσους δεν εχουν σημα αλλα εχουν wifi (αρα και σταθερο τηεφωνο) την παρουσιαζετε λιγο υπερβολικα σαν φοβερο χαρακτηριστικο σε σημειο που μερικοι ψαχνονται να αλλαξουν rom για να το βαλουν. Γιατι αν οντως εχεις τοσο σοβαρο προβλημα με το σημα τοτε το vowifi που σε καλυπτει για μερικα τετραγωνικα σε ενα συγκεκριμενο χωρο δεν ειναι καθολου λυση. Και φυσικα δεν αποτελει κατι το φοβερο για το υπολοιπο 99% του κοσμου που εχει σημα παντα. Αλλα ουτε και λυση για τα σημεια που δεν εχουν σημα και ειναι τα βουνα και τα λαγκαδια που δεν εχουν ουτε ρευμα.Αυτο ακριβως συμβαινει οποτε μην τρελαινεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 (edited) Έβαλα της COSMOTE αρκετά γρήγορη χωρίς σαβούρα (μόνο λογότυπο σε boot/shutdown animation. Ενεργοποίησα και το volte. Σωτήριο σε περιοχές με κακό σημα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορει να μην καταλαβαινω κατι, αλλα με το VoLte κανεις κλησεις οταν εχεις σημα 4G. Δηλαδη δεν εχεις 2G και 3G για να παρεις τηλεφωνο και μπορεις και παιρνεις με LTE/4G? Μου ακουγεται ακρως παραδοξο να καλυπτει η cosmote μια περιοχη πρωτα με φουλ 4G και να εχει κακο 2G/3G. Οταν εχεις κακο 3G πολυ απλα το γυρνας μονο σε 2G και εχεις 100% σημα για κλησεις. Edited August 3, 2017 by jks13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Θελω να περασω την Ελληνικη ρομ. Ποια η διαφορα εαν βαλω το csc ή το home csc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Επιτέλους ήρθε το VoLTE σε unbranded λογισμικά Αλλά δυστυχώς δεν έχει έρθει για το s8 plus ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts