Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μενα.μολις πριν 2 μερες το απεκτησα.το πηρα μεταχειρισμενο χωρις φορτιστη χωρις θηκη..θα ηθελα γνωμες για αμεση αγορα φορτιστή κ θηκης.Να αναφερω οτι δε ξερω καν τι παιζει με την ασυρματη φορτιση..θα ηθελα φαστ charge.ευχαριστω..Επισης υπαρχει κατι που θα επρεπε να προσεξω στο κινητο?Ευχαριστω εκ των προτέρων

Έχει ειδικό θέμα για αξεσουάρ. Φορτιστή να πάρεις το γνήσιο γιατί δε θα έχεις αλλιώς fast charge. Γνήσιο έχει και eshop η smartec. Απλά να προσέξεις και το καλώδιο να είναι για γρήγορη φόρτιση. Πάντως γενικά να γνωρίζεις για την καλύτερη βιωσιμότητα της μπαταρίας να χρησιμοποιεις απλή φόρτιση...

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχει ειδικό θέμα για αξεσουάρ. Φορτιστή να πάρεις το γνήσιο γιατί δε θα έχεις αλλιώς fast charge. Γνήσιο έχει και eshop η smartec. Απλά να προσέξεις και το καλώδιο να είναι για γρήγορη φόρτιση. Πάντως γενικά να γνωρίζεις για την καλύτερη βιωσιμότητα της μπαταρίας να χρησιμοποιεις απλή φόρτιση...
σε ιμιτασιον ασυρματο φορτιστη απο ebay αν θυμαμαι καλα 12 ευρω τον ειχα παρει δολευει κανονικοτατα η γρηγορη ασυρματη φορτιση και ως τωρα κανενα θεμα

19800736_10212529983796478_7613891748236189817_o.jpgκαλησπερα σας και καλη κυριακη σας ευχομαι... εχω ενα περιεργο εικονιδιο στην αρχικη οθονη κ δεν ξερω απο τι ειναι ..καμια ιδεα.. ευχαριστω πολυ. αφορα το + σε μικρο κυκλο στο επανω μεροσ τησ οθονησ ..ευχαριστω..usttg68l9 Edited by sakisgidas

Τουλαχιστον για το VoWifi εγω το δοκιμασα βαζοντας το κινητο σε flight mode κι ανοιγοντας μονο το Wifi. Δοκιμαζω λοιπον εξερχομενη και εισερχομενη κληση και δουλευε μεσω wifi σαν να μην ειχα flight mode.

Εχει και τα μειον του αυτο βεβαια, γιατι πολλες φορες που δε θελω να μ ενοχλησουν βαζω το κινητο σε flight mode κι ανοιγω το wifi mono για mails, browsing κλπ, ενω με το VoWifi θα μπορουν και να με καλουνε σαν να μην εχω flight mode. Συν το οτι μεσω wifi δε μπορεις να ηχογραφησεις την κληση, που λογω δουλειας μου χρειαζεται, Οποτε το απενεργοποιησα. Εν κατακλειδι παντως, δεν τις χρησιμοποιησα τελικα τις λειτουργιες αυτες, και σκεφτομαι οτι τσαμπα αφησα τη BTU κι εφαγα και χρονο να στησω τη νεα ρομ απ την αρχη :(

Απ ό,τι γνωρίζω η ηχογράφηση κλήσης απαγορεύεται. Πως νομιμοποιείται κάποιος λόγω δουλειάς να κάνει χρήση; Απλή ερώτηση κάνω χωρίς να υποννοώ τίποτα.

Παιδιά κάθε φορά που συνδέω Bluetooth ηχείο και παίζει ράδιο από το e radio μετά από λίγο σταματάει.πρεπει να ανοίξω πάλι την οθόνη για να ξανά ξεκινήσει η αναπαραγωγή. συμβαίνει και σε άλλους αυτό?το WiFi το έχω να είναι πάντα συνδεμένο και έχω απενεργοποίηση και την εποπτεία των εφαρμογών.
V10 for Vendetta

Παιδιά κάθε φορά που συνδέω Bluetooth ηχείο και παίζει ράδιο από το e radio μετά από λίγο σταματάει.πρεπει να ανοίξω πάλι την οθόνη για να ξανά ξεκινήσει η αναπαραγωγή. συμβαίνει και σε άλλους αυτό?το WiFi το έχω να είναι πάντα συνδεμένο και έχω απενεργοποίηση και την εποπτεία των εφαρμογών.

Βάλτο στις εξαιρέσεις από την εξοικονόμηση που κάνει.. Στη βελτιστοποιηση κάπου είναι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Απ ό,τι γνωρίζω η ηχογράφηση κλήσης απαγορεύεται. Πως νομιμοποιείται κάποιος λόγω δουλειάς να κάνει χρήση; Απλή ερώτηση κάνω χωρίς να υποννοώ τίποτα.
νομιζω αν το γνωριζει ο αλλος απο πριν και το αποδεκτει δεν ειναι παρανομη αυτο που γινεται δηλαδη με τις τραπεζες και τα γραφεια που στο λενε απο πριν αλλιως παρανομη και εχει και φυλακιση αν δεν κανω λαθος ,πρεπει να τους το λες δηλαδη

Το εικονίδιο το βγάζει όταν κάποιος ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων. Εάν την απενεργοποιήσεις, το εικονίδιο θα εξαφανιστεί.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Παιδιά μια που σχολίαζα σε ένα φίλο για τη γρήγορη φόρτιση χάλασε πιθανότατα το καλώδιο η ο φορτιστής πιθανολογώ το καλώδιο. Το κινητό φορτιζει πααααρα πολύ αργά. Το έβγαλα το ξαναβγαλα και το βύσμα και τον φορτιστή και τα ίδια.. 10 μήνες ισχύει καμία εγγύηση η παίρνω καινούργιο?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

ο φορτιστής και το καλώδιο δεν πιάνονται από την εγγύηση.

Αυτό φαντάστηκα και εγώ... Το θέμα είναι ότι δεύτερη φορά πριν του έτους χαλάει καλώδιο... Και του note το ίδιο. Επίτηδες το κάνουν?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Γιατί να υπάρχει η γρήγορη φόρτιση αφού δεν είναι καλή για την ζωή της μπαταρίας..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Γιατί να υπάρχει η γρήγορη φόρτιση αφού δεν είναι καλή για την ζωή της μπαταρίας..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί είναι πολύ χρήσιμη σε αρκετές περιπτώσεις.

Ναι, η κυρία φόρτιση πρέπει να γίνεται με κανονική φόρτιση, αλλά η γρήγορη φόρτιση μας έχει "σώσει" σε πολλές περιπτώσεις.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά καλησπέρα

Παρατήρησα χθές ότι όταν ακούω μουσική με hands free , μερικές φορές αυξομιώνει την ένταση ( νομίζω όταν κουνάω την συσκευή ).

Τι παίζει ?? κάνω κάτι λάθος - υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση ή έχει πρόβλημα η συσκευή ??

Ευχαριστώ

Συνονόματε σήμερα το πρωί το έκανε και σε μενα. Είχα καιρό να ακούσω μουσική (έκοψα τρέξιμο και περπάτημα.....) οπότε δεν ξέρω αν είναι παλιότερο θέμα. Ανάμεσα στα τραγούδια μου ερχόταν μηνύματα στο viber (δεν χτυπούσε όμως ο σχετικός ήχος....) οπότε υποψιάζομαι ότι προερχόταν από εκεί οι αυξομειώσεις.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω τα δευτερολεπτα απο τα πληκτρα που βρισκονται κατω να μενουν αναμενα για περισσοτερο απο 2 " ??
!!!

Υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω τα δευτερολεπτα απο τα πληκτρα που βρισκονται κατω να μενουν αναμενα για περισσοτερο απο 2 " ??

εδω εισαι φιλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights2 δουλευει αψογα η αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kunkunsoft.buttonlight

Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Όταν είμαι στον Samsung Browser και θέλω να ανοίξω ενα βίντεο μου ανοίγει το m.youtube πως γίνεται να ανοίγει κατευθείαν την εφαρμογή?

καλησπερα στην παρεα! εχω παρατηρησει κατι και θα ηθελα την βοηθεια σας η να ριξετε ενα βλεφαρο και εσεις με την δικη σας συσκευη! σε ορισμενα θεματα,,ανοιχτοχρωμα οταν κανω εναλλαγη ορισμενων παραθυρων τρεμοπαιζει η οθονη για ενα με δυο δευτερα και επανερχεται! συγκεκριμενα εχω κατεβασει το dolphin at night απο samsung themes και οταν απο αρχικη σελιδα μπαινω μενου και καπακι πισω να βγω στην αρχικη το κανει! το ειχα παρατηρησει και με ενα αλλο ετσι χρωματιστο θεμα! θα ηθελα οποιο δεν μπαινει σε κοπο να το δοκιμασει και να μου πει!! ευχαριστω

Γιατί είναι πολύ χρήσιμη σε αρκετές περιπτώσεις.

Ναι, η κυρία φόρτιση πρέπει να γίνεται με κανονική φόρτιση, αλλά η γρήγορη φόρτιση μας έχει "σώσει" σε πολλές περιπτώσεις.

Πόση ώρα σας παίρνει το τηλέφωνο να φορτίσει πλήρως από 0% με την απλή/αργή φ'ορτιση. Έχω την εντύπωση ότι τελευταία μου αργεί πάαααααρα πολύ κι αρχίζω να ανησυχώ.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Συνονόματε σήμερα το πρωί το έκανε και σε μενα. Είχα καιρό να ακούσω μουσική (έκοψα τρέξιμο και περπάτημα.....) οπότε δεν ξέρω αν είναι παλιότερο θέμα. Ανάμεσα στα τραγούδια μου ερχόταν μηνύματα στο viber (δεν χτυπούσε όμως ο σχετικός ήχος....) οπότε υποψιάζομαι ότι προερχόταν από εκεί οι αυξομειώσεις.

Κώστα ευχαριστώ για την απαντηση.

Το θέμα είναι ότι σε εμένα το παρουσιάζει χωρίς να δουλεύω κάποιο πρόγραμμα ταυτόχρονα.

Ελπίζω να κάνω κάτι λάθος και να μην θέλει service...

Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε..

Θανάσης

Κώστα ευχαριστώ για την απαντηση.

Το θέμα είναι ότι σε εμένα το παρουσιάζει χωρίς να δουλεύω κάποιο πρόγραμμα ταυτόχρονα.

Ελπίζω να κάνω κάτι λάθος και να μην θέλει service...

Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε..

Το ξαναδοκίμασα. Το κανει οπότε έρχεται κάποια ειδοποίηση (πχ fb, viber κλπ)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned