nikostrex Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά καλησπέρα και καλή μεγάλο βδομάδα να έχουμε με υγεία για όλους :) Θελω να ρωτήσω πως γίνεται επιστροφή στην marshmallow μιας και εγώ έχω θέμα με της χαμένες κλήσεις? Και αν κατά την επιστροφή έχουμε κανένα θέμα με την κάρτα sim η τίποτα άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Επιστρέφεις κανονικά οπως περνάς οποιαδήποτε ρομ.. Αυτό που έχω δοκιμάσει απο χτες και προς το παρόν δεν εχω χάσει κλήση είναι το εξής. Ενω είμαι στη τελευταία nougat btu, κατεβασα μια marshmallow και φλασαρα απλα το μοντεμ της στη nougat btu. Δείχνει να είναι εντάξει απο χτες αλλα θα δείξει τις επόμενες μερες με βεβαιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostrex Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Επιστρέφεις κανονικά οπως περνάς οποιαδήποτε ρομ.. Αυτό που έχω δοκιμάσει απο χτες και προς το παρόν δεν εχω χάσει κλήση είναι το εξής. Ενω είμαι στη τελευταία nougat btu, κατεβασα μια marshmallow και φλασαρα απλα το μοντεμ της στη nougat btu. Δείχνει να είναι εντάξει απο χτες αλλα θα δείξει τις επόμενες μερες με βεβαιότητα. Μήπως είναι εύκολο να μας πεις τα βήματα που ακολούθησες.. Έναν μίνι οδηγό μπορείς να φτιάξεις? Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δυο s7e πέρασαν από τα χέρια μου και κανένα δεν έχει χάσει κλήση με την Ν Μήπως τελικά η λύση είναι να είναι γυρισμένο στο 2G όταν δεν χρησιμοποιεί κάποιος τα δεδομένα;Εγώ πάντα 2G το έχω αφού στην ομιλία είναι άχρηστο το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δυο s7e πέρασαν από τα χέρια μου και κανένα δεν έχει χάσει κλήση με την Ν Μήπως τελικά η λύση είναι να είναι γυρισμένο στο 2G όταν δεν χρησιμοποιεί κάποιος τα δεδομένα;Εγώ πάντα 2G το έχω αφού στην ομιλία είναι άχρηστο το 4G. Άμα η λύση είναι να γυρνάμε σε 2g ναυαρχιδες το 2017 τότε πέτα το καλύτερα. Εμένα κανένα s7 δεν είχε θέμα όπως και πολλών άλλων. Πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει είτε με επαναφορά back up, ή με καμιά εφαρμογή ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Άμα η λύση είναι να γυρνάμε σε 2g ναυαρχιδες το 2017 τότε πέτα το καλύτερα. Εμένα κανένα s7 δεν είχε θέμα όπως και πολλών άλλων. Πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει είτε με επαναφορά back up, ή με καμιά εφαρμογή ή κάτι τέτοιο. Φίλε εγώ καταρχάς σπάνια ανοίγω δεδομένα αφού παντού έχει wifi.Το μόνο μέρος που δεν έχει είναι όταν είμαι στο δρόμο και οδηγάω όποτε δεν χρειάζομαι και Ίντερνετ. Έχω την εντύπωση ότι όταν το δουλεύω σε 4G εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία και με ενοχλεί στο αυτί και γι'αυτο το έχω πάντα κλειστό.Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή αν είναι η ιδέα μου.Παντως αφού δεν μου χρειάζεται σχεδόν ποτε δεν με χαλάει να το έχω κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μήπως είναι εύκολο να μας πεις τα βήματα που ακολούθησες.. Έναν μίνι οδηγό μπορείς να φτιάξεις? Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Κάτσε να επιβεβαιώσω οτι δουλεύει και μετά φτιάχνω ότι θέλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Κάτσε να επιβεβαιώσω οτι δουλεύει και μετά φτιάχνω ότι θέλεις :) Είναι σωστή η σκέψη σου και είναι και σημαντικο οτι περασε το φλασαρισμα χωρίς παρατράγουδα. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostrex Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μπορείτε να δώσετε ένα link για download μιας marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Iδια με την duple Tap δεν ειναι φιλε;Κλεινει η συσκευη κ κατω απο το ρολοι εχει το εικονιδιο που το παρας 2 φορες κ ανοιγει. Εκτός από το double tap κάνει και αυτό που θέλει ο φίλος. Ακουμπάς το δάχτυλο στο home button (χωρις να το πιεσεις) και ξεκλειδωνει η οθόνη. Είναι σούπερ. Υ. Γ. Ευχαριστώ Μάνο......; ) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Φίλε εγώ καταρχάς σπάνια ανοίγω δεδομένα αφού παντού έχει wifi.Το μόνο μέρος που δεν έχει είναι όταν είμαι στο δρόμο και οδηγάω όποτε δεν χρειάζομαι και Ίντερνετ. Έχω την εντύπωση ότι όταν το δουλεύω σε 4G εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία και με ενοχλεί στο αυτί και γι'αυτο το έχω πάντα κλειστό.Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή αν είναι η ιδέα μου.Παντως αφού δεν μου χρειάζεται σχεδόν ποτε δεν με χαλάει να το έχω κλειστό. Ενταξει ο κάθε ένας όπως βολεύεται. Εγω το αφήνω σε 4g ακόμα και αν βρω wifi καθώς είναι πολύ πιο γρήγορο. Οσο για την ακτινοβολία, αν δεν βάλεις hands free δε σωζεσαι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ενταξει ο κάθε ένας όπως βολεύεται. Εγω το αφήνω σε 4g ακόμα και αν βρω wifi καθώς είναι πολύ πιο γρήγορο. Οσο για την ακτινοβολία, αν δεν βάλεις hands free δε σωζεσαι. Κι εγώ έχω πάντα ανοιχτα δεδομενα. Όμως όταν είσαι σε WiFi και 4g δεν δίνει προτεραιότητα στο WiFi? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εγώ μετά τη nougat έχω θέμα με τα email. Οι ειδοποιήσεις έρχονται πολύ καθυστερημενα! Υπάρχει λύση; ή περιμένουμε τη λύση με update; ΥΓ ευτυχώς έχω και το Xiaomi μαζί μου και με ειδοποιεί εγκαίρως... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) - Αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω ότι εαν το βγάλεις από την "παρακολούθηση" τότε τα email έρχονται στην ώρα τους. - Σίγουρα δίνει προτεραιότητα στο wifi. Αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι όταν ειναι σε wifi κερδίζουν κάτι εαν γυρίσουν σε 2g είναι λάθος. Όταν υπάρχει wifi, το 4G στην ουσία είναι εκτός. Βασικά...οτι G και να έχεις, εκτός είναι... - Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή 2G δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλέον στα smartphone. from my S7 edge Edited April 10, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfiros Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 - Αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω ότι εαν το βγάλεις από την "παρακολούθηση" τότε τα email έρχονται στην ώρα τους. - Σίγουρα δίνει προτεραιότητα στο wifi. Αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι όταν ειναι σε wifi κερδίζουν κάτι εαν γυρίσουν σε 2g είναι λάθος. Όταν υπάρχει wifi, το 4G στην ουσία είναι εκτός. Βασικά...οτι G και να έχεις, εκτός είναι... - Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή 2G δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλέον στα smartphone. from my S7 edge η επιλογη του 2g ειναι μονοδρομος για την επαρχια αλλιως αν το βαλεις αυτοματη επιλογη σου αδειαζει μπαταρια. αν το βαλεις σε 3g εισαι εκτος δικτυου τις περισσοτερες ωρες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 - Αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω ότι εαν το βγάλεις από την "παρακολούθηση" τότε τα email έρχονται στην ώρα τους. - Σίγουρα δίνει προτεραιότητα στο wifi. Αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι όταν ειναι σε wifi κερδίζουν κάτι εαν γυρίσουν σε 2g είναι λάθος. Όταν υπάρχει wifi, το 4G στην ουσία είναι εκτός. Βασικά...οτι G και να έχεις, εκτός είναι... - Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή 2G δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλέον στα smartphone. from my S7 edge Ακόμη και κλειστά να έχεις τα δεδομένα το G δουλεύει για την ομιλία.Το 4G στην ομιλία είναι τελείως άσκοπο.Γιαυτο βάζω 2G και για εξοικονόμηση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Κι εγώ έχω πάντα ανοιχτα δεδομενα. Όμως όταν είσαι σε WiFi και 4g δεν δίνει προτεραιότητα στο WiFi? Παντα προτεραιοτητα ειναι το wifi. Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Έχω ανοιχτά, 4g, WiFi, παντού και πάντα και δεν έχω θέμα ούτε με την μπαταρία αλλά και ούτε με χαμένες κλήσεις, απλά και ξεκούραστα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Βελτιωμένη αυτονομία μετά την τελευταία μικρή ενημέρωση των 69mb! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εκτός από το double tap κάνει και αυτό που θέλει ο φίλος. Ακουμπάς το δάχτυλο στο home button (χωρις να το πιεσεις) και ξεκλειδωνει η οθόνη. Είναι σούπερ. Υ. Γ. Ευχαριστώ Μάνο......; ) Τη μπαταρία δεν τη ξεσκίζει σε σχέση με το μαμισιο? Έτσι γράφει στα σχόλια αλλων της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 η επιλογη του 2g ειναι μονοδρομος για την επαρχια αλλιως αν το βαλεις αυτοματη επιλογη σου αδειαζει μπαταρια. αν το βαλεις σε 3g εισαι εκτος δικτυου τις περισσοτερες ωρες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναλόγως που κινείται ο καθένας. Εγώ εδώ που είμαι παντού έχει φουλ 4g . Οπότε με Volte, όλα καλά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 καλημέρα σας παιδιά νέος κάτοχος s7 edge ηρθε με Android 7, οταν ακουω μουσικη απο αpp off radio και κλησει η οθονη μετα απο κανενα δεκάλεπτο σταματαει η μουσικη. απο οσο εψαξα υπαρχει ενα θεμα με stream μουσικη απο το battery saver αλλα απο οσο ειδα στο δικο μου δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο απο τις ρυθμισεις του battery saver γτ το εχω κλειστό. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 καλημέρα σας παιδιά νέος κάτοχος s7 edge ηρθε με Android 7, οταν ακουω μουσικη απο αpp off radio και κλησει η οθονη μετα απο κανενα δεκάλεπτο σταματαει η μουσικη. απο οσο εψαξα υπαρχει ενα θεμα με stream μουσικη απο το battery saver αλλα απο οσο ειδα στο δικο μου δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο απο τις ρυθμισεις του battery saver γτ το εχω κλειστό. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ρυθμίσεις, συντήρηση, μπαταρία, πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και ξετικαρε το να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ρυθμίσεις, συντήρηση, μπαταρία, πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και ξετικαρε το να δούμε δεν βλεπω κατι τετοιο μεσα φιλε μπορεις να ανεβασεις screenshot? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 δεν βλεπω κατι τετοιο μεσα φιλε μπορεις να ανεβασεις screenshot? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ρυθμίσεις, συντήρηση συσκευης, μπαταρία, χρηση μπαταριας, μετα πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και βρες την εφαρμογη και ξετικαρε την ειμαι με εταιρικο δικτυο και δεν μπορω να ανεβασω screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts