Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα και καλή μεγάλο βδομάδα να έχουμε με υγεία για όλους :)

Θελω να ρωτήσω πως γίνεται επιστροφή στην marshmallow μιας και εγώ έχω θέμα με της χαμένες κλήσεις? Και αν κατά την επιστροφή έχουμε κανένα θέμα με την κάρτα sim η τίποτα άλλο..

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επιστρέφεις κανονικά οπως περνάς οποιαδήποτε ρομ..

Αυτό που έχω δοκιμάσει απο χτες και προς το παρόν δεν εχω χάσει κλήση είναι το εξής.

Ενω είμαι στη τελευταία nougat btu, κατεβασα μια marshmallow και φλασαρα απλα το μοντεμ της στη nougat btu.

Δείχνει να είναι εντάξει απο χτες αλλα θα δείξει τις επόμενες μερες με βεβαιότητα.

Επιστρέφεις κανονικά οπως περνάς οποιαδήποτε ρομ..

Αυτό που έχω δοκιμάσει απο χτες και προς το παρόν δεν εχω χάσει κλήση είναι το εξής.

Ενω είμαι στη τελευταία nougat btu, κατεβασα μια marshmallow και φλασαρα απλα το μοντεμ της στη nougat btu.

Δείχνει να είναι εντάξει απο χτες αλλα θα δείξει τις επόμενες μερες με βεβαιότητα.

Μήπως είναι εύκολο να μας πεις τα βήματα που ακολούθησες.. Έναν μίνι οδηγό μπορείς να φτιάξεις? Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Δυο s7e πέρασαν από τα χέρια μου και κανένα δεν έχει χάσει κλήση με την Ν

Μήπως τελικά η λύση είναι να είναι γυρισμένο στο 2G όταν δεν χρησιμοποιεί κάποιος τα δεδομένα;Εγώ πάντα 2G το έχω αφού στην ομιλία είναι άχρηστο το 4G.

Δυο s7e πέρασαν από τα χέρια μου και κανένα δεν έχει χάσει κλήση με την Ν

Μήπως τελικά η λύση είναι να είναι γυρισμένο στο 2G όταν δεν χρησιμοποιεί κάποιος τα δεδομένα;Εγώ πάντα 2G το έχω αφού στην ομιλία είναι άχρηστο το 4G.

Άμα η λύση είναι να γυρνάμε σε 2g ναυαρχιδες το 2017 τότε πέτα το καλύτερα.

Εμένα κανένα s7 δεν είχε θέμα όπως και πολλών άλλων. Πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει είτε με επαναφορά back up, ή με καμιά εφαρμογή ή κάτι τέτοιο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Άμα η λύση είναι να γυρνάμε σε 2g ναυαρχιδες το 2017 τότε πέτα το καλύτερα.

Εμένα κανένα s7 δεν είχε θέμα όπως και πολλών άλλων. Πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει είτε με επαναφορά back up, ή με καμιά εφαρμογή ή κάτι τέτοιο.

Φίλε εγώ καταρχάς σπάνια ανοίγω δεδομένα αφού παντού έχει wifi.Το μόνο μέρος που δεν έχει είναι όταν είμαι στο δρόμο και οδηγάω όποτε δεν χρειάζομαι και Ίντερνετ.

Έχω την εντύπωση ότι όταν το δουλεύω σε 4G εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία και με ενοχλεί στο αυτί και γι'αυτο το έχω πάντα κλειστό.Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή αν είναι η ιδέα μου.Παντως αφού δεν μου χρειάζεται σχεδόν ποτε δεν με χαλάει να το έχω κλειστό.

Μήπως είναι εύκολο να μας πεις τα βήματα που ακολούθησες.. Έναν μίνι οδηγό μπορείς να φτιάξεις? Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Κάτσε να επιβεβαιώσω οτι δουλεύει και μετά φτιάχνω ότι θέλεις :)

Κάτσε να επιβεβαιώσω οτι δουλεύει και μετά φτιάχνω ότι θέλεις :)

Είναι σωστή η σκέψη σου και είναι και σημαντικο οτι περασε το φλασαρισμα χωρίς παρατράγουδα.

Για να δούμε.

Iδια με την duple Tap δεν ειναι φιλε;Κλεινει η συσκευη κ κατω απο το ρολοι εχει το εικονιδιο που το παρας 2 φορες κ ανοιγει.

Εκτός από το double tap κάνει και αυτό που θέλει ο φίλος. Ακουμπάς το δάχτυλο στο home button (χωρις να το πιεσεις) και ξεκλειδωνει η οθόνη.

Είναι σούπερ.

Υ. Γ. Ευχαριστώ Μάνο......; )

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Φίλε εγώ καταρχάς σπάνια ανοίγω δεδομένα αφού παντού έχει wifi.Το μόνο μέρος που δεν έχει είναι όταν είμαι στο δρόμο και οδηγάω όποτε δεν χρειάζομαι και Ίντερνετ.

Έχω την εντύπωση ότι όταν το δουλεύω σε 4G εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία και με ενοχλεί στο αυτί και γι'αυτο το έχω πάντα κλειστό.Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή αν είναι η ιδέα μου.Παντως αφού δεν μου χρειάζεται σχεδόν ποτε δεν με χαλάει να το έχω κλειστό.

Ενταξει ο κάθε ένας όπως βολεύεται. Εγω το αφήνω σε 4g ακόμα και αν βρω wifi καθώς είναι πολύ πιο γρήγορο. Οσο για την ακτινοβολία, αν δεν βάλεις hands free δε σωζεσαι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ενταξει ο κάθε ένας όπως βολεύεται. Εγω το αφήνω σε 4g ακόμα και αν βρω wifi καθώς είναι πολύ πιο γρήγορο. Οσο για την ακτινοβολία, αν δεν βάλεις hands free δε σωζεσαι.

Κι εγώ έχω πάντα ανοιχτα δεδομενα. Όμως όταν είσαι σε WiFi και 4g δεν δίνει προτεραιότητα στο WiFi?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ μετά τη nougat έχω θέμα με τα email. Οι ειδοποιήσεις έρχονται πολύ καθυστερημενα! Υπάρχει λύση; ή περιμένουμε τη λύση με update;

ΥΓ ευτυχώς έχω και το Xiaomi μαζί μου και με ειδοποιεί εγκαίρως...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

- Αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω ότι εαν το βγάλεις από την "παρακολούθηση" τότε τα email έρχονται στην ώρα τους.

- Σίγουρα δίνει προτεραιότητα στο wifi. Αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι όταν ειναι σε wifi κερδίζουν κάτι εαν γυρίσουν σε 2g είναι λάθος. Όταν υπάρχει wifi, το 4G στην ουσία είναι εκτός. Βασικά...οτι G και να έχεις, εκτός είναι...

- Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή 2G δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλέον στα smartphone.

from my S7 edge

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

- Αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω ότι εαν το βγάλεις από την "παρακολούθηση" τότε τα email έρχονται στην ώρα τους.

- Σίγουρα δίνει προτεραιότητα στο wifi. Αυτό που κάποιοι νομίζουν ότι όταν ειναι σε wifi κερδίζουν κάτι εαν γυρίσουν σε 2g είναι λάθος. Όταν υπάρχει wifi, το 4G στην ουσία είναι εκτός. Βασικά...οτι G και να έχεις, εκτός είναι...

- Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή 2G δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλέον στα smartphone.

from my S7 edge

η επιλογη του 2g ειναι μονοδρομος για την επαρχια αλλιως αν το βαλεις αυτοματη επιλογη σου αδειαζει μπαταρια. αν το βαλεις σε 3g εισαι εκτος δικτυου τις περισσοτερες ωρες

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

from my S7 edge

Ακόμη και κλειστά να έχεις τα δεδομένα το G δουλεύει για την ομιλία.Το 4G στην ομιλία είναι τελείως άσκοπο.Γιαυτο βάζω 2G και για εξοικονόμηση μπαταριας.

Κι εγώ έχω πάντα ανοιχτα δεδομενα. Όμως όταν είσαι σε WiFi και 4g δεν δίνει προτεραιότητα στο WiFi?

Παντα προτεραιοτητα ειναι το wifi.

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω ανοιχτά, 4g, WiFi, παντού και πάντα και δεν έχω θέμα ούτε με την μπαταρία αλλά και ούτε με χαμένες κλήσεις, απλά και ξεκούραστα

Εκτός από το double tap κάνει και αυτό που θέλει ο φίλος. Ακουμπάς το δάχτυλο στο home button (χωρις να το πιεσεις) και ξεκλειδωνει η οθόνη.

Είναι σούπερ.

Υ. Γ. Ευχαριστώ Μάνο......; )

Τη μπαταρία δεν τη ξεσκίζει σε σχέση με το μαμισιο? Έτσι γράφει στα σχόλια αλλων της εφαρμογής

η επιλογη του 2g ειναι μονοδρομος για την επαρχια αλλιως αν το βαλεις αυτοματη επιλογη σου αδειαζει μπαταρια. αν το βαλεις σε 3g εισαι εκτος δικτυου τις περισσοτερες ωρες

Αναλόγως που κινείται ο καθένας. Εγώ εδώ που είμαι παντού έχει φουλ 4g . Οπότε με Volte, όλα καλά

καλημέρα σας παιδιά νέος κάτοχος s7 edge ηρθε με Android 7, οταν ακουω μουσικη απο αpp off radio και κλησει η οθονη μετα απο κανενα δεκάλεπτο σταματαει η μουσικη. απο οσο εψαξα υπαρχει ενα θεμα με stream μουσικη απο το battery saver αλλα απο οσο ειδα στο δικο μου δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο απο τις ρυθμισεις του battery saver γτ το εχω κλειστό.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

καλημέρα σας παιδιά νέος κάτοχος s7 edge ηρθε με Android 7, οταν ακουω μουσικη απο αpp off radio και κλησει η οθονη μετα απο κανενα δεκάλεπτο σταματαει η μουσικη. απο οσο εψαξα υπαρχει ενα θεμα με stream μουσικη απο το battery saver αλλα απο οσο ειδα στο δικο μου δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο απο τις ρυθμισεις του battery saver γτ το εχω κλειστό.

Ρυθμίσεις, συντήρηση, μπαταρία, πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και ξετικαρε το να δούμε

Ρυθμίσεις, συντήρηση, μπαταρία, πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και ξετικαρε το να δούμε

δεν βλεπω κατι τετοιο μεσα φιλε μπορεις να ανεβασεις screenshot?

δεν βλεπω κατι τετοιο μεσα φιλε μπορεις να ανεβασεις screenshot?

Ρυθμίσεις, συντήρηση συσκευης, μπαταρία, χρηση μπαταριας, μετα πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και βρες την εφαρμογη και ξετικαρε την

ειμαι με εταιρικο δικτυο και δεν μπορω να ανεβασω screenshot

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned