noter Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μετά από 15 ημέρες με το κινητο και την 7αρα στημένη από την αρχή σαν νέα συσκευή, σήμερα το μεσημέρι είχα τις πρώτες μου χαμένες κλήσεις. Η περιοχή με Φούλ Σήμα και το μήνυμα ήρθε μετά από μια ώρα με τις κλήσεις. Vodafone εδώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ένας φίλος μου έδωσε 2 APK για το widget του καιρού από το S8 που αναβαθμίζει τον καιρό που έχουμε του S7 και βάζει τον καινούργιο απλά μετά την εγκατάσταση θέλει να κάνουμε από τις εφαρμογές clear data τον καιρό και μετά δουλεύει όποιος τα θέλει ας μου το πει να τα ανεβάσω κάπου! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ένας φίλος μου έδωσε 2 APK για το widget του καιρού από το S8 που αναβαθμίζει τον καιρό που έχουμε του S7 και βάζει τον καινούργιο απλά μετά την εγκατάσταση θέλει να κάνουμε από τις εφαρμογές clear data τον καιρό και μετά δουλεύει όποιος τα θέλει ας μου το πει να τα ανεβάσω κάπου! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε είναι αυτό που είναι συμβατό μόνο με TouchWiz, γιατί απο νοβα δεν το κουναω. Επίσης το Widget καιρου του σ8 υπάρχει στην εφαρμογή xwidget και δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μη με βρισεις φιλε μου αλλα ποια εφαρμογη να βαλω και τι ρυθμιση κανω ακριβως να ανοιγει η οθονη; Δε ξερω αγγλικα...:O Η εφαρμογή είναι η παρακάτω. Απενεργοποίησε την AOD και δοκίμασε την. Για τυχόν ρυθμίσεις αν δε βρεις άκρη ρώτα αν θες κάτι και θα σου πω αύριο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Η εφαρμογή είναι η παρακάτω. Απενεργοποίησε την AOD και δοκίμασε την. Για τυχόν ρυθμίσεις αν δε βρεις άκρη ρώτα αν θες κάτι και θα σου πω αύριο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kαλα αυτη η εφαρμογη κανει για να ανοιγω με διπλο χτυπημα την οθονη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Nova launcher prime S8 icon pack Xwidget, S8 weather widget screener_20170408(01:31:54) by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Φιλε είναι αυτό που είναι συμβατό μόνο με TouchWiz, γιατί απο νοβα δεν το κουναω. Επίσης το Widget καιρου του σ8 υπάρχει στην εφαρμογή xwidget και δουλεύει άψογα Ναι δεν μπαίνει στον nova και απορώ γιατί μήπως θέλει κάτι άλλο να κάνουμε εγώ πάντως το καταργησα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλημέρα, τα email δεν έρχονται στην ώρα τους, να δοκιμάσω μήπως κάποια άλλη εφαρμογή για αυτά η μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; το θέμα αυτό δημιουργήθηκε με την nougat Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλημέρα, τα email δεν έρχονται στην ώρα τους, να δοκιμάσω μήπως κάποια άλλη εφαρμογή για αυτά η μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; το θέμα αυτό δημιουργήθηκε με την nougat Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημέρα, δυστυχώς φίλε μου είναι το γνωστό bug της nougat (στην ελλάδα και 2-3 χώρες μπορεί να έγινε γνωστό για το "χαμένες κλήσεις" στον υπόλοιπο κόσμο όμως είναι γνωστό ακριβώς για αυτό που περιγράφεις) αν η συσκευή μπει σε idle για κάποιο λόγο κάποιες διεργασίες του system ui μπαίνουν σε λήθαργο, η samsung γνωρίζει το πρόβλημα άρα δε θα αργήσει να βγει κάποιο update. *μη μπεις στη διαδικασία για άλλη εφαρμογή = έχω το aquamail και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που ήταν και η αφορμή επιστροφής στη 6ρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Γνωρίζει κανείς γιατί η εφαρμογή e-radio μετά από κανα τέταρτο-εικοσάλεπτο σταματάει να παίζει ? Είναι θέμα ασυμβατότητας ακόμη με το android nougat ή είναι κάποια ρύθμιση του κινητού να σταματάει την εφαρμογή επειδή ρουφάει πολύ μπαταρία ? Απλα κατεβασε το greek radios Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Nova launcher prime S8 icon pack Xwidget, S8 weather widget screener_20170408(01:31:54) by marios86, on Flickr Η μπάρα αναζήτησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καλημέρα, δυστυχώς φίλε μου είναι το γνωστό bug της nougat (στην ελλάδα και 2-3 χώρες μπορεί να έγινε γνωστό για το "χαμένες κλήσεις" στον υπόλοιπο κόσμο όμως είναι γνωστό ακριβώς για αυτό που περιγράφεις) αν η συσκευή μπει σε idle για κάποιο λόγο κάποιες διεργασίες του system ui μπαίνουν σε λήθαργο, η samsung γνωρίζει το πρόβλημα άρα δε θα αργήσει να βγει κάποιο update. *μη μπεις στη διαδικασία για άλλη εφαρμογή = έχω το aquamail και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που ήταν και η αφορμή επιστροφής στη 6ρα. Ok φίλε μου, σ ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Η μπάρα αναζήτησης? Σωστός ξεχασα Zooper widget pro και trident Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλησπέρα. Είχε απαντηθεί και πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω και δεν θυμάμαι τι πρέπει να κάνω. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις λογισμικού; Όχι μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων αλλά και στις ρυθμίσεις που βγάζει το (1).. Είμαι ακόμα σε mm και δεν θέλω ακόμα να πάω στην nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Nova launcher prime S8 icon pack Xwidget, S8 weather widget screener_20170408(01:31:54) by marios86, on Flickr Εχεις το λινκ για το s8 icon pack και το s8 weather widget; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Touchwiz Launcher του S8, με weather widget του S8, με εικονίδια από Pixel phone της Google, και rounded corners με το S8 Rounded Corners...Και φυσικά χωρίς search bar διότι ποτέ δεν μου άρεσε! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εχεις το λινκ για το s8 icon pack και το s8 weather widget; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To widget εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xwidgetsoft.xwidget Τα εικονίδια ψάξε στο νετ για ευνόητους λόγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ στις ρυθμίσεις το πεδίο "επιλογές προγραμματιστή";;; Έκδοση Ν 7.0 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ στις ρυθμίσεις το πεδίο "επιλογές προγραμματιστή";;; Έκδοση Ν 7.0 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνοντας 5-6 κλικ στον "Αριθμό κατασκευής" που θα βρεις στις Ρυθμίσεις - Πληροφορίες συσκευής - Πληροφορίες λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κάνοντας 5-6 κλικ στον "Αριθμό κατασκευής" που θα βρεις στις Ρυθμίσεις - Πληροφορίες συσκευής - Πληροφορίες λογισμικού. Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού.68 mb κάπου εκεί. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού.68 mb κάπου εκεί. Δεν λέτε και χώρα προέλευσης για να μη ψαχνόμαστε όλοι;;; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Παίδες μετά από 20 ημέρες χρήση παρατήρησα από την αρχή νομίζω ότι το home button πολλές φορές όταν το πατάω κάνει πολλές φορές κάτι κρατς κρουτς να το πω σαν να έχει κάτι και να το εμποδίζει είναι η αίσθηση. Βέβαια παντα πιανει Έτσι είναι η μόνο σε μένα συμβαινει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Και ξαφνικά σήμερα εμφάνισε καμμένα pixel στην οθόνη :mad:. Ειναι αγορασμένο πριν 11 μήνες αλλά ειναι branded Tim Italian . Από ότι κατάλαβα η smartec ειναι η καλύτερη λύση. Θα έχω πρόβλημα με την ευρωπαϊκή εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Οχι να το πας..καλυπτεται κανονικα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts