Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από 15 ημέρες με το κινητο και την 7αρα στημένη από την αρχή σαν νέα συσκευή, σήμερα το μεσημέρι είχα τις πρώτες μου χαμένες κλήσεις. Η περιοχή με Φούλ Σήμα και το μήνυμα ήρθε μετά από μια ώρα με τις κλήσεις. Vodafone εδώ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ένας φίλος μου έδωσε 2 APK για το widget του καιρού από το S8 που αναβαθμίζει τον καιρό που έχουμε του S7 και βάζει τον καινούργιο απλά μετά την εγκατάσταση θέλει να κάνουμε από τις εφαρμογές clear data τον καιρό και μετά δουλεύει όποιος τα θέλει ας μου το πει να τα ανεβάσω κάπου!

spacer.png

Ένας φίλος μου έδωσε 2 APK για το widget του καιρού από το S8 που αναβαθμίζει τον καιρό που έχουμε του S7 και βάζει τον καινούργιο απλά μετά την εγκατάσταση θέλει να κάνουμε από τις εφαρμογές clear data τον καιρό και μετά δουλεύει όποιος τα θέλει ας μου το πει να τα ανεβάσω κάπου!

Φιλε είναι αυτό που είναι συμβατό μόνο με TouchWiz, γιατί απο νοβα δεν το κουναω.

Επίσης το Widget καιρου του σ8 υπάρχει στην εφαρμογή xwidget και δουλεύει άψογα

Μη με βρισεις φιλε μου αλλα ποια εφαρμογη να βαλω και τι ρυθμιση κανω ακριβως να ανοιγει η οθονη; Δε ξερω αγγλικα...:O

Η εφαρμογή είναι η παρακάτω.

Απενεργοποίησε την AOD και δοκίμασε την.

Για τυχόν ρυθμίσεις αν δε βρεις άκρη ρώτα αν θες κάτι και θα σου πω αύριο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Η εφαρμογή είναι η παρακάτω.

Απενεργοποίησε την AOD και δοκίμασε την.

Για τυχόν ρυθμίσεις αν δε βρεις άκρη ρώτα αν θες κάτι και θα σου πω αύριο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson

Kαλα αυτη η εφαρμογη κανει για να ανοιγω με διπλο χτυπημα την οθονη;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Φιλε είναι αυτό που είναι συμβατό μόνο με TouchWiz, γιατί απο νοβα δεν το κουναω.

Επίσης το Widget καιρου του σ8 υπάρχει στην εφαρμογή xwidget και δουλεύει άψογα

Ναι δεν μπαίνει στον nova και απορώ γιατί μήπως θέλει κάτι άλλο να κάνουμε εγώ πάντως το καταργησα

spacer.png

Καλημέρα, τα email δεν έρχονται στην ώρα τους, να δοκιμάσω μήπως κάποια άλλη εφαρμογή για αυτά η μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; το θέμα αυτό δημιουργήθηκε με την nougat

Καλημέρα, τα email δεν έρχονται στην ώρα τους, να δοκιμάσω μήπως κάποια άλλη εφαρμογή για αυτά η μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; το θέμα αυτό δημιουργήθηκε με την nougat

καλημέρα, δυστυχώς φίλε μου είναι το γνωστό bug της nougat (στην ελλάδα και 2-3 χώρες μπορεί να έγινε γνωστό για το "χαμένες κλήσεις" στον υπόλοιπο κόσμο όμως είναι γνωστό ακριβώς για αυτό που περιγράφεις) αν η συσκευή μπει σε idle για κάποιο λόγο κάποιες διεργασίες του system ui μπαίνουν σε λήθαργο, η samsung γνωρίζει το πρόβλημα άρα δε θα αργήσει να βγει κάποιο update.

*μη μπεις στη διαδικασία για άλλη εφαρμογή = έχω το aquamail και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που ήταν και η αφορμή επιστροφής στη 6ρα.

Γνωρίζει κανείς γιατί η εφαρμογή e-radio μετά από κανα τέταρτο-εικοσάλεπτο σταματάει να παίζει ? Είναι θέμα ασυμβατότητας ακόμη με το android nougat ή είναι κάποια ρύθμιση του κινητού να σταματάει την εφαρμογή επειδή ρουφάει πολύ μπαταρία ?

Απλα κατεβασε το greek radios

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

καλημέρα, δυστυχώς φίλε μου είναι το γνωστό bug της nougat (στην ελλάδα και 2-3 χώρες μπορεί να έγινε γνωστό για το "χαμένες κλήσεις" στον υπόλοιπο κόσμο όμως είναι γνωστό ακριβώς για αυτό που περιγράφεις) αν η συσκευή μπει σε idle για κάποιο λόγο κάποιες διεργασίες του system ui μπαίνουν σε λήθαργο, η samsung γνωρίζει το πρόβλημα άρα δε θα αργήσει να βγει κάποιο update.

*μη μπεις στη διαδικασία για άλλη εφαρμογή = έχω το aquamail και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που ήταν και η αφορμή επιστροφής στη 6ρα.

Ok φίλε μου, σ ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Είχε απαντηθεί και πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω και δεν θυμάμαι τι πρέπει να κάνω. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις λογισμικού; Όχι μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων αλλά και στις ρυθμίσεις που βγάζει το (1).. Είμαι ακόμα σε mm και δεν θέλω ακόμα να πάω στην nougat.

Nova launcher prime

S8 icon pack

Xwidget, S8 weather widget

33743934982_a75ff03710_c.jpgscreener_20170408(01:31:54) by marios86, on Flickr

Εχεις το λινκ για το s8 icon pack και το s8 weather widget;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Touchwiz Launcher του S8, με weather widget του S8, με εικονίδια από Pixel phone της Google, και rounded corners με το S8 Rounded Corners...Και φυσικά χωρίς search bar διότι ποτέ δεν μου άρεσε!b5258384b3b8b603f840c1fa084100f6.jpg8d6d16ce087f2223c06dabe8593a0cd0.jpg

Εχεις το λινκ για το s8 icon pack και το s8 weather widget;

To widget εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xwidgetsoft.xwidget

Τα εικονίδια ψάξε στο νετ για ευνόητους λόγους

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ στις ρυθμίσεις το πεδίο "επιλογές προγραμματιστή";;; Έκδοση Ν 7.0

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ στις ρυθμίσεις το πεδίο "επιλογές προγραμματιστή";;; Έκδοση Ν 7.0

Κάνοντας 5-6 κλικ στον "Αριθμό κατασκευής" που θα βρεις στις Ρυθμίσεις - Πληροφορίες συσκευής - Πληροφορίες λογισμικού.

Κάνοντας 5-6 κλικ στον "Αριθμό κατασκευής" που θα βρεις στις Ρυθμίσεις - Πληροφορίες συσκευής - Πληροφορίες λογισμικού.

Ευχαριστώ πολύ!!

Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού.68 mb κάπου εκεί.

Δεν λέτε και χώρα προέλευσης για να μη ψαχνόμαστε όλοι;;;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες μετά από 20 ημέρες χρήση παρατήρησα από την αρχή νομίζω ότι το home button πολλές φορές όταν το πατάω κάνει πολλές φορές κάτι κρατς κρουτς να το πω σαν να έχει κάτι και να το εμποδίζει είναι η αίσθηση. Βέβαια παντα πιανει Έτσι είναι η μόνο σε μένα συμβαινει?

Και ξαφνικά σήμερα εμφάνισε καμμένα pixel στην οθόνη :mad:. Ειναι αγορασμένο πριν 11 μήνες αλλά ειναι branded Tim Italian . Από ότι κατάλαβα η smartec ειναι η καλύτερη λύση. Θα έχω πρόβλημα με την ευρωπαϊκή εγγύηση ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned