Titarasaudi Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Επιστροφή παιδιά από android 7 σε 6 μπορεί να γίνει με ασφάλεια; Χωρίς δηλαδή να υπάρχει κίνδυνος να γράψει ο knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Επιστροφή παιδιά από android 7 σε 6 μπορεί να γίνει με ασφάλεια; Χωρίς δηλαδή να υπάρχει κίνδυνος να γράψει ο knox; Ναι, ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσω smart switch. Κατεβάζει την τελευταία rom του κινητού σου, που δεν είναι η nougat προφανώς. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδια με τρωει ο ....... να φλασαρω.Εγω δεν το εχω κανει ποτε μονος.Εχω ενα φιλο ομως που ξερει. Και ερχεται η ωρα της χαζης ερωτησεις που αν και ξερω την απαντηση θα την κανω για ψυχολογικους και μονο λογους και ας με βρισετε. Αν φλασαρω την Αγγλικη btu θα εχω προβλημα με know? Πειτε οτι κατα το φλασαρισμα κατι παει στραβα και χρειαστουμε-λεμε τωρα- service θα μας δημιουργησουν θεμα που πηγαμε να φλασαρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδια με τρωει ο ....... να φλασαρω.Εγω δεν το εχω κανει ποτε μονος.Εχω ενα φιλο ομως που ξερει. Και ερχεται η ωρα της χαζης ερωτησεις που αν και ξερω την απαντηση θα την κανω για ψυχολογικους και μονο λογους και ας με βρισετε. Αν φλασαρω την Αγγλικη btu θα εχω προβλημα με know? Πειτε οτι κατα το φλασαρισμα κατι παει στραβα και χρειαστουμε-λεμε τωρα- service θα μας δημιουργησουν θεμα που πηγαμε να φλασαρουμε? Εχει ειπωθεί αρκετές φορές αυτό φίλε. Αναφέρθηκαν καποιες περιπτώσεις παλαιότερα που έγραψε ο κνοξ, υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα να παει κατι στραβά. Αναλαμβάνεις την διαδικασία πάντα με δική σου ευθύνη. Αν γράψει ο κνοξ όχι δεν έχεις πλέον εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς τη διάρκεια της μπαταρίας αν ρίξεις την ανάλυση οθόνης σε fhd ??? Εγώ που το έχω συνέχεια εκεί μιας και δεν καταλαβαίνω άλλη διαφορά εκτός από τα 4kβίντεο στο YouTube μου βγάζει 5.30 οθόνης με φουλ χρυσή Sent from my SM-G935F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας..Ειμαι με nougat και προσπαθω να κατεβαζω θεματα απο το Samsung Themes και συνεχεια μου γραφει "Δεν ειναι δυνατη η ληψη θεματων στην λειτουργια Εμφανιση σχηματων κουμπιων",οταν παω να κατεβαζω οποιοδηποτε θεμα.Τι ειναι αυτο παλι?Πως διορθωνεται?Πριν στο καταστημα θεματων με την 6 δεν ειχα τετοια προβληματα με το κατεβασμα θεματων.... Μήπως είσαι με beta γιατί μόνο εκεί δεν λειτουργούσε το theme store Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Δε βλεπει παιδια το Odin το κινητο! Δε γινεται μπλε η ενδειξη αριστερα πανω. Γιατι αραγε; Εχω περασει τους drivers! Aπο download mode πως βγαινουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Δε βλεπει παιδια το Odin το κινητο! Δε γινεται μπλε η ενδειξη αριστερα πανω. Γιατι αραγε; Εχω περασει τους drivers! Aπο download mode πως βγαινουμε; Αλλαξε καλωδιο και βαλε το δικο του.Αν δεν, αλλαξε θυρα usb.Βεβαιωσου πως με ανοιχτο το τηλεφωνο το βλεπει ο υπολογιστης. Απο download βγαινεις με τον ιδιο τροπο που μπηκες.Πατημενα τα 3 πληκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Φλασαρα χθες σε ITV δοκιμασα και με τα δυο αρχεια Home_CSC και σκετο CSC αλλα δεν αλλαξε σε ΒΤU.Τι κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Αλλαξε καλωδιο και βαλε το δικο του.Αν δεν, αλλαξε θυρα usb.Βεβαιωσου πως με ανοιχτο το τηλεφωνο το βλεπει ο υπολογιστης. Απο download βγαινεις με τον ιδιο τροπο που μπηκες.Πατημενα τα 3 πληκτρα. Σ' ευχαριστώ Πάνο για την απάντηση! Το δικό του καλώδιο έχω, άλλαξα και θύρα USB, οι drivers είναι σίγουρα εγκατεστημένοι (μου το λέει άλλωστε). Με ανοιχτό τηλέφωνο το βλέπει κανονικά, αλλά σε download mode στο odin δεν γίνεται μπλε η ένδειξη! Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170121/bdcd7636532ff46b6168129a23c519d2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Τι windows εχεις; Εγω να σου πω οταν παιρνω ενα καινουριο samsung ,πριν το συνδεσω με odin,το ενωνω ανοιχτο με καλωδιο,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα χωρις να το ξεσυνδεσω το κλεινω. Περιμενω μεχρι να δειξει την ενδειξη της μπαταριας και το ξανανοιγω χωρις παλι να το ξεσυνδεσω.Μολις το δω οτι συνδεθηκε το βγαζω κι ειμαι κομπλε.Το βλεπει ετσι παντα το odin. Τωρα αν δεν πιασει ψαξε τους usb drivers.Ή κανε εγκατασταση το smart switch. Edited January 21, 2017 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Παιδια με τρωει ο ....... να φλασαρω.Εγω δεν το εχω κανει ποτε μονος.Εχω ενα φιλο ομως που ξερει. Και ερχεται η ωρα της χαζης ερωτησεις που αν και ξερω την απαντηση θα την κανω για ψυχολογικους και μονο λογους και ας με βρισετε. Αν φλασαρω την Αγγλικη btu θα εχω προβλημα με know? Πειτε οτι κατα το φλασαρισμα κατι παει στραβα και χρειαστουμε-λεμε τωρα- service θα μας δημιουργησουν θεμα που πηγαμε να φλασαρουμε? Οκ καταλαβα θα περιμενω ota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Εγω παιδεία προέρχομαι απο iPhone και δεν εχω κανει ποτε αναβάθμιση ,υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγος που να μας δείχνει πως γίνεται κατα προτίμηση στα ελληνικά γιατι τα αγγλικά μου δεν λένε και πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Τι windows εχεις; Εγω να σου πω οταν παιρνω ενα καινουριο samsung ,πριν το συνδεσω με odin,το ενωνω ανοιχτο με καλωδιο,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα χωρις να το ξεσυνδεσω το κλεινω. Περιμενω μεχρι να δειξει την ενδειξη της μπαταριας και το ξανανοιγω χωρις παλι να το ξεσυνδεσω.Μολις το δω οτι συνδεθηκε το βγαζω κι ειμαι κομπλε.Το βλεπει ετσι παντα το odin. Τωρα αν δεν πιασει ψαξε τους usb drivers.Ή κανε εγκατασταση το smart switch. Έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται και δεν το λέμε ποτέ στις οδηγίες Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Σ' ευχαριστώ Πάνο για την απάντηση! Το δικό του καλώδιο έχω, άλλαξα και θύρα USB, οι drivers είναι σίγουρα εγκατεστημένοι (μου το λέει άλλωστε). Με ανοιχτό τηλέφωνο το βλέπει κανονικά, αλλά σε download mode στο odin δεν γίνεται μπλε η ένδειξη! Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170121/bdcd7636532ff46b6168129a23c519d2.jpg το έχει δει φίλε μου! αφού γράφει added!!! (το μπλε είναι παλιότερης έκδοσης odin) ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρα χθες σε ITV δοκιμασα και με τα δυο αρχεια Home_CSC και σκετο CSC αλλα δεν αλλαξε σε ΒΤU.Τι κανω λαθος; τίποτα δεν κάνεις λάθος! το itv είναι multi-csc που σημαίνει ότι έχει ήδη το btu! το τρικ εδώ είναι να περάσεις πρώτα μία που δεν έχει btu πχ η ελληνική ρομ και μετά ξανά τη btu αν βαριέσαι τότε άστο! και όταν βγει για itv την βάζεις ώστε να παίρνεις τα updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Εγω που φλασαρα σε Αυστριακο την BTU με το κανονικο CSC και πλεον λεει BTU στο phoneInfo θα παίρνω κανονικα ΟΤΑ updates? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Εγω που φλασαρα σε Αυστριακο την BTU με το κανονικο CSC και πλεον λεει BTU στο phoneInfo θα παίρνω κανονικα ΟΤΑ updates? Ολες οι ρομ παιρνουν κανονικα update...απλα η btu τα παιρνει πρωτη.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλημέρα σε όλη την παρέα χθες πέρασα και εγώ την nugat (BTU). Έχω ένα θέμα με της ειδοποίησεις π.χ ενώ έχω μήνυμα και το ανοίξω η ειδοποίηση δεν φεύγει. Πρέπει να την σβήσω εγώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα τη φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Να ρωτησω λίγο ρε παιδιά Γιατί μου φαίνεται έκανα χαζομάρα. Προκειμένου να περάσω την btu πέρασα απλά το αρχείο ap ,όπως έλεγε στο sammobile.. Να ξαναφλασαρω βάζοντας όλα τα αρχεία της ρομ; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ναι. Χρειάζονται όλα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Να ρωτησω λίγο ρε παιδιά Γιατί μου φαίνεται έκανα χαζομάρα. Προκειμένου να περάσω την btu πέρασα απλά το αρχείο ap ,όπως έλεγε στο sammobile.. Να ξαναφλασαρω βάζοντας όλα τα αρχεία της ρομ; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου ναι φίλε μου ξανά, και factory reset μετά. για όσους ξεκινούν τώρα! ο scorpio3 έβαλε βίντεο πιο πάνω, νομίζω ότι είναι πολύ απλό. Edited January 21, 2017 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλημέρα σε όλη την παρέα χθες πέρασα και εγώ την nugat (BTU). Έχω ένα θέμα με της ειδοποίησεις π.χ ενώ έχω μήνυμα και το ανοίξω η ειδοποίηση δεν φεύγει. Πρέπει να την σβήσω εγώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα τη φταίει? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στην Beta έκδοση αλλά τώρα με την επίσημη δουλεύει σωστά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Σημερα ειχα προταση απο καποιον γνωστο μου για ανταλλαγη του s7 edge μου με το iphone 7 του + καποια διαφορα απο μεριας μου και του ειπα θα του πω σιγουρα το βραδυ.Πιστευετε αξιζει η οχι? Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο νημα εδω που γραφω αλλα μου ηρθε ξαφνικο και ειπα να το μοιραστω και να ακουσω την γνωμη σας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Σημερα ειχα προταση απο καποιον γνωστο μου για ανταλλαγη του s7 edge μου με το iphone 7 του + καποια διαφορα απο μεριας μου και του ειπα θα του πω σιγουρα το βραδυ.Πιστευετε αξιζει η οχι? Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο νημα εδω που γραφω αλλα μου ηρθε ξαφνικο και ειπα να το μοιραστω και να ακουσω την γνωμη σας:D για κανένα λογο,εκτος κι αν εχεις αναγκη τα χρηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Τι windows εχεις; Εγω να σου πω οταν παιρνω ενα καινουριο samsung ,πριν το συνδεσω με odin,το ενωνω ανοιχτο με καλωδιο,περιμενω να το αναγνωρισει και μετα χωρις να το ξεσυνδεσω το κλεινω. Περιμενω μεχρι να δειξει την ενδειξη της μπαταριας και το ξανανοιγω χωρις παλι να το ξεσυνδεσω.Μολις το δω οτι συνδεθηκε το βγαζω κι ειμαι κομπλε.Το βλεπει ετσι παντα το odin. Τωρα αν δεν πιασει ψαξε τους usb drivers.Ή κανε εγκατασταση το smart switch. Σ' ευχαριστώ και πάλι Πάνο! Με ανοιχτό κινητό ήταν όλα καλά. Και το έβλεπε το pc και έκανε κανονικά εγκατάσταση τους drivers! το έχει δει φίλε μου! αφού γράφει added!!! (το μπλε είναι παλιότερης έκδοσης odin) Όντως φίλε μου, το έβλεπε το odin τελικά, χωρις να γίνει μπλε. Πάτησα start και έγινε κανονικά η εγκατάσταση της BTU Nougat!! Έκανα και ενα factory reset από recovery και όλα μια χαρά!! Πλέον με BTU Android 7.0 και φυσικά knox 0x0. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts