Evagelos_ Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 https://9to5google.com/2016/12/09/samsung-upgrade-galaxy-s7-android-7-1-1/ Καλύτερα να πάμε κατευθείαν στην 7.1.1 με βασική προϋπόθεση να είναι καλύτερη η μπαταρία. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ερώτηση, έχει κανένας θέμα με την εφαρμογή Samsung video libary? μου λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή σας με αυτήν την έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καλύτερα να πάμε κατευθείαν στην 7.1.1 με βασική προϋπόθεση να είναι καλύτερη η μπαταρία. Ωραία νέα, και φοβήθηκα ότι θα αργουσαμε να πάρουμε την 7.1.1 Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.. από εχθές κάτοχος και εγώ S7 .. έχοντας όλη την σειρά GALAXY. Έχω ένα θέμα ... με το που κλείσει η κλήση μου σε κάποιον αριθμό .. η οθόνη παραμένει κλειστή χωρίς να ανάβει εντελώς με αποτέλεσμα να πατάω το κεντρικό button για να δώσω νέα εντολή στην σβηστει οθόνη μου ! Έχετε δει και εσείς κάτι αντίστοιχο ??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας ! :wacko: Edited December 9, 2016 by NOTHS77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Eρώτηση αποκλειστικά προς όσους : α) είναι αρκετά σχετικοί με το θέμα "φωτογραφία" β) είχαν πριν το S6/S6 Edge Θεωρείτε ότι η κάμερα του S7/S7 Edge είναι σημαντικό upgrade έναντι αυτής του S6/S6 Edge; Aν ναι μπορείτε να μου πείτε τι πραγματικά ισχύει συγκριτικά με τις κάμερες των δύο συσκευών όσο αφορά θόρυβο, sharpness, dynamic range ; Έχω δει αρκετά συγκριτικά reviews σε διάφορα γνωστά sites και youtube blogs αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ειλικρινή. Επίσης με έχει φοβίσει αρκετά το θέμα του oversharpening που έχω διαβάσει ότι γίνεται στις φωτό του S7/S7 Edge. Η κάμερα είναι το Νο1 κριτήριο επιλογής συσκευής για εμένα και δεν θέλω να δώσω τσάμπα λεφτά αν το upgrade δεν είναι ουσιαστικό ή ακόμα περισσότερο αν είναι downgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Κινητό αγοράζεις δεν παίρνεις φωτογραφική μηχανή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Θεωρείτε ότι η κάμερα του S7/S7 Edge είναι σημαντικό upgrade έναντι αυτής του S6/S6 Edge; Ρίξε μια ματιά στο θέμα με τις φωτογραφίες των S7/S7 Edge που ανεβάζουμε και βγάλε το δικό σου συμπέρασμα. Το αν αξίζει το επιπλέον κόστος της αξίας απόκτησης ενός s7 είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας, γιατί έχουμε να κάνουμε με χρήματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Eρώτηση αποκλειστικά προς όσους : α) είναι αρκετά σχετικοί με το θέμα "φωτογραφία" β) είχαν πριν το S6/S6 Edge Θεωρείτε ότι η κάμερα του S7/S7 Edge είναι σημαντικό upgrade έναντι αυτής του S6/S6 Edge; Aν ναι μπορείτε να μου πείτε τι πραγματικά ισχύει συγκριτικά με τις κάμερες των δύο συσκευών όσο αφορά θόρυβο, sharpness, dynamic range ; Έχω δει αρκετά συγκριτικά reviews σε διάφορα γνωστά sites και youtube blogs αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ειλικρινή. Επίσης με έχει φοβίσει αρκετά το θέμα του oversharpening που έχω διαβάσει ότι γίνεται στις φωτό του S7/S7 Edge. Η κάμερα είναι το Νο1 κριτήριο επιλογής συσκευής για εμένα και δεν θέλω να δώσω τσάμπα λεφτά αν το upgrade δεν είναι ουσιαστικό ή ακόμα περισσότερο αν είναι downgrade. Αν και δεν ειμαι του τεχνικου κομματιου,απλα οπλιζω και τραβαω θα σου πω την αποψη μου μιας και ημουν κατοχος S6,S6 edge plus και τωρα S7 edge. Στο auto Τη νυχτα ή σε χαμηλο φωτισμο τραβαει καλυτερα το S7 edge σε οποιοδηποτε συνθηκες χωρις φλας.Ειναι αρκετα καλυτερα απο ενα S6 με isocell αισθητηρα και καλυτερο απο αυτο με τον sony. Με φλας ειναι απλα καλυτερο το S7 edge. Την μερα τραβανε ολα το ιδιο καλα.Δεν μπορω να ξεχωρισω.Σε τοπια λογω megapixel χανει το S7,ειδικα αν σου αρεσει οπως εμενα να τραβας με 16:9. Στο manual θεωρω πως δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα.Εχω βγαλει καλες φωτογραφιες με ολα. Στα συν του S7 edge η πολυ γρηγορη εστιαση.Σιγουρα θα εισαι πιο γεηγορος για μια ξαφνικη στιγμη. Μιας και ειμαι λατρης του auto,προτιμω το S7 edge γιατι επιτυγχανει καλη φωτογραφια τη νυχτα(λογω οτι το πρωι δουλευω ή κοιμαμαι αν δεν δουλευω,οι πιο πολλες φωτογραφιες βγαινουν το βραδυ).Ειναι πιο γρηγορο και δυσκολα να μην μου αρεσει φωτο και να την σβησω. Αλλωστε βγηκα 3ος στον διαγωνισμο φωτογραφιας του καλοκαιριουυ με το S7 edge :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Χαίρετε φίλοι μου, επανέρχομαι με την ερώτηση που έκανα τις προάλλες μιας και δεν βρήκα κάτι να κάνω αυτό που θέλω, λοιπόν όπως είπα έχω το καμάρι μας (s7 edje ) και την Tv (LG 55¨ UH750V ) ενώ μπορώ να βλέπω το περιεχόμενο του τηλεφώνου στην Tv θα ήθελα να μπορώ να κάνω και το αντίστροφο, δηλαδή να μπορώ να βλέπω στο τηλ. τι παίζει η τηλεόραση, δυστυχώς με καμία εφαρμογη μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει και όσο και αν το έψαξα σε Google & You Tube δεν βρήκα κάτι, και ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται σε μια κλήση η φωτο που έχω βάλει στην επαφή να φαίνεται ολόκληρη και όχι εκείνο το μικρό κυκλάκι? έχω βάλει εκ νέου φωτο σε κάποιες επαφές με καλή ανάλυση και πάλι όμως όταν καλώ ή με καλούν βλέπω μόνο αυτό το μικρό κύκλο με τη φώτο μέσα, ευχαριστώ για το χρόνο σας, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Χαίρετε φίλοι μου, επανέρχομαι με την ερώτηση που έκανα τις προάλλες μιας και δεν βρήκα κάτι να κάνω αυτό που θέλω, λοιπόν όπως είπα έχω το καμάρι μας (s7 edje ) και την Tv (LG 55¨ UH750V ) ενώ μπορώ να βλέπω το περιεχόμενο του τηλεφώνου στην Tv θα ήθελα να μπορώ να κάνω και το αντίστροφο, δηλαδή να μπορώ να βλέπω στο τηλ. τι παίζει η τηλεόραση, δυστυχώς με καμία εφαρμογη μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει και όσο και αν το έψαξα σε Google & You Tube δεν βρήκα κάτι, και ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται σε μια κλήση η φωτο που έχω βάλει στην επαφή να φαίνεται ολόκληρη και όχι εκείνο το μικρό κυκλάκι? έχω βάλει εκ νέου φωτο σε κάποιες επαφές με καλή ανάλυση και πάλι όμως όταν καλώ ή με καλούν βλέπω μόνο αυτό το μικρό κύκλο με τη φώτο μέσα, ευχαριστώ για το χρόνο σας, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους... :happy: το να μπορείς να βλέπεις στο κινητό την τηλεόραση κάποιο κανάλι πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόραη και δεν χρειάζεται εφαρμογή εγώ με τι samsung που έχω χωρίς εφαρμογή να του περάσω βλέπω τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 το να μπορείς να βλέπεις στο κινητό την τηλεόραση κάποιο κανάλι πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόραη και δεν χρειάζεται εφαρμογή εγώ με τι samsung που έχω χωρίς εφαρμογή να του περάσω βλέπω τηλεόραση η TV είναι καινούρια (μοντέλο 2016 :lol::lol::lol:) αλλά δεν ξέρω καν πως λέγεται αυτό που θέλω να κάνω για να ψάξω να δω αν το έχει και μέσα απο ρυθμίσεις δεν είδα κάτι που να μου δίνει τέτοια δυνατότητα, σε περίπτωση που η TV δεν το έχει μπορώ να της κατεβάσω κάποια εφαρμογή ?( είναι και έξυπνη βλέπεις ) ή με κάποιο άλλο "κόλπο"??? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ρίξε μια ματιά στο θέμα με τις φωτογραφίες των S7/S7 Edge που ανεβάζουμε και βγάλε το δικό σου συμπέρασμα. Το αν αξίζει το επιπλέον κόστος της αξίας απόκτησης ενός s7 είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας, γιατί έχουμε να κάνουμε με χρήματα. Ευχαριστώ φίλε μου. Όντως είναι υποκειμενικό το θέμα αλλά προσπαθώ να διαπιστώσω όσο το δυνατό καλύτερα τις διαφορές στο θέμα που με ενδιαφέρει περισσότερο για να βγάλω πιο ξεκάθαρο συμπέρασμα. Αν και δεν ειμαι του τεχνικου κομματιου,απλα οπλιζω και τραβαω θα σου πω την αποψη μου μιας και ημουν κατοχος S6,S6 edge plus και τωρα S7 edge. Στο auto Τη νυχτα ή σε χαμηλο φωτισμο τραβαει καλυτερα το S7 edge σε οποιοδηποτε συνθηκες χωρις φλας.Ειναι αρκετα καλυτερα απο ενα S6 με isocell αισθητηρα και καλυτερο απο αυτο με τον sony. Με φλας ειναι απλα καλυτερο το S7 edge. Την μερα τραβανε ολα το ιδιο καλα.Δεν μπορω να ξεχωρισω.Σε τοπια λογω megapixel χανει το S7,ειδικα αν σου αρεσει οπως εμενα να τραβας με 16:9. Στο manual θεωρω πως δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα.Εχω βγαλει καλες φωτογραφιες με ολα. Στα συν του S7 edge η πολυ γρηγορη εστιαση.Σιγουρα θα εισαι πιο γεηγορος για μια ξαφνικη στιγμη. Μιας και ειμαι λατρης του auto,προτιμω το S7 edge γιατι επιτυγχανει καλη φωτογραφια τη νυχτα(λογω οτι το πρωι δουλευω ή κοιμαμαι αν δεν δουλευω,οι πιο πολλες φωτογραφιες βγαινουν το βραδυ).Ειναι πιο γρηγορο και δυσκολα να μην μου αρεσει φωτο και να την σβησω. Αλλωστε βγηκα 3ος στον διαγωνισμο φωτογραφιας του καλοκαιριουυ με το S7 edge :lol: Να σαι καλά για την αναλυτική απάντηση Πάνο. Αν θες και έχεις χρόνο, θα ήθελα να ποστάρεις μια φωτό ημέρας στην οποία θα έχεις τραβήξει δέντρα στο αυτόματο. Εκεί φαίνεται περισσότερο το μεγάλο sharpness από ότι έχω δει σε reviews αλλά θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι όντως έτσι είναι τα πράγματα. Αν δεν έχεις χρόνο, δεν πειράζει. Μπράβο και για τη θέση στο διαγωνισμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 η TV είναι καινούρια (μοντέλο 2016 :lol::lol::lol:) αλλά δεν ξέρω καν πως λέγεται αυτό που θέλω να κάνω για να ψάξω να δω αν το έχει και μέσα απο ρυθμίσεις δεν είδα κάτι που να μου δίνει τέτοια δυνατότητα, σε περίπτωση που η TV δεν το έχει μπορώ να της κατεβάσω κάποια εφαρμογή ?( είναι και έξυπνη βλέπεις ) ή με κάποιο άλλο "κόλπο"??? :X στα χαρακτηριστικά εμένα το ονομάζει Mobile το TV - Mirroring Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλημέρα παιδιά. Επανέρχομαι για τελευταία φορά ελπίζω στο θέμα των παρασιτων στο ακουστικό κατά τη διάρκεια των κλήσεων καθώς και άλλοι αντιμετωπίζουν θέμα. Μετά από επικοινωνία με τη Samsung, την προσκομιση του κινητού για 3η φορά στο σέρβις αφού είχε ήδη αλλαχτει το ακουστικό, αλλαχτηκε τελικά η πλακέτα και λύθηκε το πρόβλημα. Πραγματικα άλλο τηλέφωνο! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk File Moy μου άλλαξαν πλακετα και ακουστικό και το πρόβλημα παραμένει. Εσένα σίγουρα δεν στο κάνει. Εμένα γιατί το κάνει ακόμα?μου λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicole_Fever12 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Χρειαζομαι λιγη βοηθεια στη γραμμη ειδοποιησεων ,καμια φορα στο δρομο μου βγαζει γρηγορη συνδεση με samsung smart tv ακυρες που πετιχενω στο δρομο,πως κλεινω αυτο το feature ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Δυστυχώς μόλις εμφάνισε και η δικη μου οθονη ξαφνικα οριζοντιες γραμμές. Έχει αποκατασταθεί το θέμα με το απόθεμα των ανταλλακτικών; γνωρίζει καππιος να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Φίλε μην αγχώνεσαι,λίγες σελίδες πριν γράφω την δική μου εμπειρία άριστο service. Μέσω smartec αν είσαι Αθήνα το πας εκεί και το παίρνεις σε 2 ώρες αλλιώς σε 3 μέρες μέσω courier. Υπάρχουν οθόνες, βέβαια παίζει ρόλο το χρώμα πχ σε ασημί δεν ξέρω τι γίνεται αλλά σε μαύρο υπάρχει απόθεμα. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Φίλε μην αγχώνεσαι,λίγες σελίδες πριν γράφω την δική μου εμπειρία άριστο service. Μέσω smartec αν είσαι Αθήνα το πας εκεί και το παίρνεις σε 2 ώρες αλλιώς σε 3 μέρες μέσω courier. Υπάρχουν οθόνες, βέβαια παίζει ρόλο το χρώμα πχ σε ασημί δεν ξέρω τι γίνεται αλλά σε μαύρο υπάρχει απόθεμα. Βρίσκομαι Ρόδο θα επικοινωνήσω με smartec! Μαύρο χρώμα έχω οπότε τέλεια! ευχαριστω πολυ! Edited December 12, 2016 by atsidesp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 κατι πηρε το ματι μου οτι το google assistant ενεργοποιηθηκε στην εκδοση beta 4 nougat.... τι ειναι αυτο? κατι σαν το google now? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) κατι πηρε το ματι μου οτι το google assistant ενεργοποιηθηκε στην εκδοση beta 4 nougat.... τι ειναι αυτο? κατι σαν το google now? Νομίζω ότι το Google assistant είναι μόνο προνόμιο του pixel. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και τώρα μέσω της εφαρμογής allo της Google αλλά όχι ξεχωριστά, σαν συντόμευση, πατώντας το home button (όπως στα pixel). Και Ναι, είναι ο νέος βοηθος της Google τύπου Siri. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε. Edited December 13, 2016 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) Φίλε μην αγχώνεσαι,λίγες σελίδες πριν γράφω την δική μου εμπειρία άριστο service. Μέσω smartec αν είσαι Αθήνα το πας εκεί και το παίρνεις σε 2 ώρες αλλιώς σε 3 μέρες μέσω courier. Υπάρχουν οθόνες, βέβαια παίζει ρόλο το χρώμα πχ σε ασημί δεν ξέρω τι γίνεται αλλά σε μαύρο υπάρχει απόθεμα. Εγώ σήμερα μίλησα με Microtech Θεσσαλονίκη που είναι το αντίστοιχο της Smartec και άκουσα αυτό που φοβόμουν. Σε μαύρο έχουν έλλειψη και πάμε για αναμονή 5 6 εργάσιμων ημερών να έρθουν οθόνες. Βέβαια με λίγο ζόρι μου ξεφούρνισε ότι υπάρχει λίστα αναμονής και δεν ξέρει αν οι οθόνες που θα έρθουν θα καλύψουν την λίστα. Άρα πάμε για καλό 2017. Θα μιλήσω και με Smartec Αθήνα μπας και βγάλω άκρη γιατί το να μείνω 1 μήνα χωρίς συσκευή δε παίζει. Edit Μόλις μίλησα και με Smartec Αθήνας. Έχουν απόθεμα σε μαύρο σε 1 2 εργάσιμες είναι έτοιμο. Δευτέρα πρωί στέλνω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 13, 2016 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Σημερα η btu 6.0.1εβγαλε update,τωρα το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εγώ σήμερα μίλησα με Microtech Θεσσαλονίκη που είναι το αντίστοιχο της Smartec και άκουσα αυτό που φοβόμουν. Σε μαύρο έχουν έλλειψη και πάμε για αναμονή 5 6 εργάσιμων ημερών να έρθουν οθόνες. Βέβαια με λίγο ζόρι μου ξεφούρνισε ότι υπάρχει λίστα αναμονής και δεν ξέρει αν οι οθόνες που θα έρθουν θα καλύψουν την λίστα. Άρα πάμε για καλό 2017. Θα μιλήσω και με Smartec Αθήνα μπας και βγάλω άκρη γιατί το να μείνω 1 μήνα χωρίς συσκευή δε παίζει. Edit Μόλις μίλησα και με Smartec Αθήνας. Έχουν απόθεμα σε μαύρο σε 1 2 εργάσιμες είναι έτοιμο. Δευτέρα πρωί στέλνω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασε να μιλησεις με Myservice (βασιλισης ολγας 140 2310403303 ) ειναι και αυτος επισιμος οσες φορες πηγα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εγώ σήμερα μίλησα με Microtech Θεσσαλονίκη που είναι το αντίστοιχο της Smartec και άκουσα αυτό που φοβόμουν. Σε μαύρο έχουν έλλειψη και πάμε για αναμονή 5 6 εργάσιμων ημερών να έρθουν οθόνες. Βέβαια με λίγο ζόρι μου ξεφούρνισε ότι υπάρχει λίστα αναμονής και δεν ξέρει αν οι οθόνες που θα έρθουν θα καλύψουν την λίστα. Άρα πάμε για καλό 2017. Θα μιλήσω και με Smartec Αθήνα μπας και βγάλω άκρη γιατί το να μείνω 1 μήνα χωρίς συσκευή δε παίζει. Edit Μόλις μίλησα και με Smartec Αθήνας. Έχουν απόθεμα σε μαύρο σε 1 2 εργάσιμες είναι έτοιμο. Δευτέρα πρωί στέλνω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε γράφω για smartec. Τώρα τι κάνουν οι άλλοι δεν γνωρίζω. Ελπίζω να εξυπηρετηθείς άμεσα όπως και όλοι όσοι έχουν πρόβλημα. Το έζησα και είναι πολύ άσχημο. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 ηρθε και σε εμενα update (278mb)ειδατε καποια διαφορα?aut Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts