SpyGlass Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Σε παρακαλώ κάνε το παρακάτω: Settings Application manager More (πάνω δεξιά) Show system apps, Βρες system UI, Επέλεγε notifications, εκεί ποια είναι ανοιχτά και ποια κλειστά? Όχι, αυτό είναι για να ρυθμίσεις προτεραιότητα στα notification του system ui ΜΌΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ναι για αυτή την εφαρμογή ΜΟΝΟ στα notification settings έχει τέσσερα κομμάτια, ποια είναι on και ποια off? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λέει 1 Set as priority, 2 previews in pop up 3 hide on lock screen 4. hide content Ποια είναι on ποια off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ναι για αυτή την εφαρμογή ΜΟΝΟ στα notification settings έχει τέσσερα κομμάτια, ποια είναι on και ποια off? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λέει 1 Set as priority, 2 previews in pop up 3 hide on lock screen 4. hide content Ποια είναι on ποια off Οκ τώρα κατάλαβα τι θες = τα 2 τελευταία off, το preview on, το priority εγώ το έχω κλειστό ο μάριος σου απάντησε ότι είναι ανοιχτό ως default (δε έχει σημασία αν έχει άλλη έκδοση android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 η απάντηση μετά απο μερικά τηλέφωνα που έκανα είναι ότι είναι ανοιχτό μόνο το δεύτερο από πάνω, σε έκδοση 6.0.1 δηλαδή Previews in pop up= ON ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Νομίζω μετά το update η ram δουλεύει σε υψηλά επίπεδα, έχω ελεύθερη μόνο 1Gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 καλησπερα παιδες και εγω μολις εγκαθηστω το καινουργιο update 92.53mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Νομίζω μετά το update η ram δουλεύει σε υψηλά επίπεδα, έχω ελεύθερη μόνο 1Gb Στα ιδια είναι εμένα, μονιμα 2 γιγα ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Στα ιδια είναι εμένα, μονιμα 2 γιγα ελευθερα. Τόσα πολλά; εμένα πάνω από 1,6 δεν εχω δει free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Στα ιδια είναι εμένα, μονιμα 2 γιγα ελευθερα. μάλλον δεν λέτε το ίδιο. εσύ λογικά λες μετά από εκκαθάριση ενώ ο φίλος ενώ τρέχει κάποιες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 μάλλον δεν λέτε το ίδιο. εσύ λογικά λες μετά από εκκαθάριση ενώ ο φίλος ενώ τρέχει κάποιες εφαρμογές Οχι φιλε συνεχώς με 2 γιγα ελευθερα είμαι. Εχω αφαιρέσει πολλα όμως με το Package disabler pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Οχι φιλε συνεχώς με 2 γιγα ελευθερα είμαι. Εχω αφαιρέσει πολλα όμως με το Package disabler pro Πείτε τα ολοκληρωμένα ρε παιδιά, μην μπερδεύεται κόσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Εστω οτι βαζεις επισημη ρομ αλλης χωρας με Odin και το πας για service, πρεπει πρωτα να του περασεις ξανα την κανονικη της χωρας του? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Καλημέρα, μερικές φορές μου βγάζει στο wifi: συνδεδεμένος, χωρίς διαδίκτυο... Έχει τύχει και σε σας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Πείτε τα ολοκληρωμένα ρε παιδιά, μην μπερδεύεται κόσμο... Εντάξει μεγαλε το εχω πει εδω μέσα καμια 100 φορές σε ολα τα νηματα του edge. Τοσο μπέρδεμα έγινε δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Καλημέρα, μερικές φορές μου βγάζει στο wifi: συνδεδεμένος, χωρίς διαδίκτυο... Έχει τύχει και σε σας ; Εμένα ναι αλλά δεν είχε όντως ίντερνετ το δίκτυο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Εντάξει μεγαλε το εχω πει εδω μέσα καμια 100 φορές σε ολα τα νηματα του edge. Τοσο μπέρδεμα έγινε δηλαδή? Ναι μεγάλε, όταν λέμε κάτι, καλύτερα να είναι ολοκληρωμένο και όχι μισό, καταλαβαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό ο άλλος.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Ναι μεγάλε, όταν λέμε κάτι, καλύτερα να είναι ολοκληρωμένο και όχι μισό, καταλαβαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό ο άλλος.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Για όποιον παρακολουθει τα νηματα το εχω δηλωσει 100 φορές οτι χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτη. Καποιες φορές δεν το αναφέρω είτε γιατί ξεχναω ειτε γιατί είναι κουραστικό. Στα 7 απο τα 10 ποστ θα λεω εχω περισσότερη ραμ αλλα χρησιμοποιώ αυτό. Εχω καλύτερο stand by αλλα χρησιμοποιώ αυτο και παει λεγωντας. Δεν βλέπω κανένα μπέρδεμα εγω τουλάχιστον. Παμε παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Το γύρισα πάλι σε fhd από σήμερα και έτσι θα μείνει για πάντα μάλλον. Η διαφορά φαίνεται αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Το προτιμώ έτσι και να έχω έστω λίγο καλύτερα αποτελέσματα σε μπαταρία.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Σαν μικρά παιδιά κάνετε με την ΡΑΜ σας έλεος δηλαδη λες και καταλαβαίνεται καμία τραγική διαφορά η θα πέσουν τα καράβια σας εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Το γύρισα πάλι σε fhd από σήμερα και έτσι θα μείνει για πάντα μάλλον. Η διαφορά φαίνεται αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Το προτιμώ έτσι και να έχω έστω λίγο καλύτερα αποτελέσματα σε μπαταρία.. Δεν εισαι ευχαριστημένος απο μπαταρία φιλε. Ειδα πολυ καλα στατιστικά στο ανάλογο θέμα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Το γύρισα πάλι σε fhd από σήμερα και έτσι θα μείνει για πάντα μάλλον. Η διαφορά φαίνεται αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Το προτιμώ έτσι και να έχω έστω λίγο καλύτερα αποτελέσματα σε μπαταρία.. +1 και εγω απ την 1η στιγμη με fhd ειμαι. για να πω την αληθεια εγω δεν βλεπω καν διαφορα η το εχω συνηθισει! :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Για όσους τους ενδιαφέρουν τα θέματα στην βετα. Ανακάλυψα οτι αν σου στείλει κάποιος με share τα πιο πολλα θέματα μπαίνουν οπότε είναι μια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Οχι φιλε συνεχώς με 2 γιγα ελευθερα είμαι. Εχω αφαιρέσει πολλα όμως με το Package disabler pro Δηλαδή έχεις "τρέξει" πχ Facebook chrome Twitter κάποιο παιχνίδι κλπ και έχεις τόσο? Το κοιτάς από το widget μήπως? Γιατί το δείχνει αλλιώς από mm Δες πόσα έχεις μέσα από τον εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Δηλαδή έχεις "τρέξει" πχ Facebook chrome Twitter κάποιο παιχνίδι κλπ και έχεις τόσο? Το κοιτάς από το widget μήπως? Γιατί το δείχνει αλλιώς από mm Δες πόσα έχεις μέσα από τον εφαρμογή Ναι φίλε με 3 4 εφαρμογές που εχω ανοιχτες μου λέει 2 συνήθως στο widget. Επίσης μεσα απο τις επιλογές προγραμματιστη που κοίτας τη ραμ είναι εκει στα 2 παρα παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Δεν εισαι ευχαριστημένος απο μπαταρία φιλε. Ειδα πολυ καλα στατιστικά στο ανάλογο θέμα πάντως. Ευχαριστημένος έτσι και αλλιώς από την μπαταρία. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε η beta το είχα σε fhd. Μετά το γύρισα λίγο σε 2κ. Αλλά επειδή η διαφορά δεν κάνει μπαμ, απλά το καταλαβαίνεις, είπα θα το αφήσω έτσι και ας κερδίσω μισή έως μια ώρα sot. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts