ovelix5 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τότε φίλε μου το πας σε ένα service της Samsung με αποδειξη ότι το κινητό ειναι νόμιμα δικό σου( άσχετα αν το αγορασες από άλλον και δεν έχει πάνω το όνομα σου..κρατάνε και τα στοιχεια σου σε περίπτωση που ζητηθεί να ξέρουν τον νέο κάτοχο) πληρώνεις 23 ευρώ για το ξεκλείδωμα και είσαι Ο.Κ Και εγώ αυτό φοβάμαι... Γυναίκες τι περιμένεις; ρωτάνε και κανέναν;;; για να δούμε όταν μου το φέρει... Ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες πληροφορίες ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Εγω παιδια κουραστηκα με το να περιμενω 1 μηνα πανω κατω το κινητο μου πισω απο τη samsung. Καθε φορα που τους παιρνω τηλεφωνο μου πανε την επιστροφη μια μερα πιο μετα και στο τελος λογω επαγγελματικου ταξιδιου θα ερθει το τηλ και θα παει πισω σε αυτους παλι. Θα αναγκαστω να αγορασω αλλη συσκευη στο τελος . Απλα αθλια εξυπηρετηση ειλικρινα. Πραγματικα απαραδεκτοι.1 μηνας χωρις να εχει επιστραφει το κινητο στον πελατη ειναι μεγαλο διαστημα Ευχομαι να ετυχε και να μην χαλασουν κι αυτοι γιατι στο τελος θα αγοραζω Κινεζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Σήμερα μπήκα στο σπίτι και διαπίστωσα πως το S7 edge δεν μπήκε αυτόματα στο WiFi. Όταν πήγα να δώσω τον κωδικό στο 13ο ψηφίο σταμάτησε να δέχεται αλλα και μου έγραψε "Συμπληρώθηκε ο μεγιστος αριθμος χαρακτηρων", ενώ ο κωδικός μου είναι με 16 ψηφία. Το iPhone μπήκε κανονικά στο Wifi, αυτόματα. Το περίεργο είναι πως αυτόν τον κωδικό τον χρησιμοποιώ περίπου 2 μήνες χωρίς να μου έχει βγάλει τέτοιο μήνυμα το Samsung. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Αν το κινητό κλαπεί από ιδιοκτήτη και έχει το δικό του mail στο κινητό ενεργό,μόλις προσπαθήσει κάποιος να κάνει επαναφορά εργοστασιακών με σκοπό να το πουλήσει η δεν ξερω τι άλλο,το κινητό θα ζητήσει το mail και το password του τελευταίου mail που ήταν ενεργό στο κινητό.ΚλεψιμαίΙκο μυρίζει.... Ερωτηση και οχι επισήμανση..... Δηλαδη αν εγω σβησω τον λογαριασμό mail του προκατοχου και βαλω τον δικό μου και παω να κάνω επαναφορά και μου ζητήσει τα στοιχεία του λογαριασμού Google και δώσω τα δικα μου που θα είναι και σε ισχύει δεν θα με αφήσει να κανω επαναφορά? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ερωτηση και οχι επισήμανση..... Δηλαδη αν εγω σβησω τον λογαριασμό mail του προκατοχου και βαλω τον δικό μου και παω να κάνω επαναφορά και μου ζητήσει τα στοιχεία του λογαριασμού Google και δώσω τα δικα μου που θα είναι και σε ισχύει δεν θα με αφήσει να κανω επαναφορά? Έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να σβησεις το αρχικό Google account με το οποίο στήθηκε το κινητό. Μπορείς να σβησεις μόνο το δεύτερο τρίτο κλπ Google λογαριασμό αλλά όχι τον primary. Γιατί όμως κάνεις δεν προτείνει να κάνει factory reset από recovery? Εκεί δεν ζητάει account password. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να σβησεις το αρχικό Google account με το οποίο στήθηκε το κινητό. Μπορείς να σβησεις μόνο το δεύτερο τρίτο κλπ Google λογαριασμό αλλά όχι τον primary. Γιατί όμως κάνεις δεν προτείνει να κάνει factory reset από recovery? Εκεί δεν ζητάει account password. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Πρέπει να κάνεις λάθος...μπορείς να σβήσεις το αρχικό account και να το αλλάξεις.Απλώς μετά το factory rest και εφόσον σου ζητηθεί το προηγούμενο accoynt το δίνεις και αφού δώσεις και το password αμέσως μετά σου δίνει και την επιλογή να το διαγράψεις από το κινητό και να βάλεις το καινούριο και αυτό ΑΝ ενεργοποιήσης το τηλέφωνο με αυτή την διαδικασία...π.χ στο δικό μου S7 edge που ΔΕΝ έκανα ενεργοποίηση αρχικά με ασφάλεια account της προάλλες που έκανα το κινητό επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν μου ζήτησε καν λογαριασμο ενεργοποίησης.Έκανα όλη τη διαδικασία ενεργοποίησης και στησίματος χωρίς να δώσω λογαριασμό και αργότερα μπήκα στο play store και τον έβαλα...(όπως έστησα το τηλέφωνο την πρώτη φορά που το ξεσφράγισα). Edited October 31, 2016 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τι ήττα είναι αυτη σήμερα με το νεο update του package disabler pro. Καταργει την δυνατότητα να παγωνεις το update ιδανικό για όσους έχουν μείνει στην APC8. Ηδη έχω στείλει μειλ στον dev και εννοείται δεν θα κάνω το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G1O Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μια ερωτηση,αν καταργησω το λογαριασμο gmail και κανω επαναφορα μπορω να χρησιμοποιησω νεο gmail ; η συσκευη κλειδωνει με ενα μειλ που μπαινει στην αρχη για παντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μια ερωτηση,αν καταργησω το λογαριασμο gmail και κανω επαναφορα μπορω να χρησιμοποιησω νεο gmail ; η συσκευη κλειδωνει με ενα μειλ που μπαινει στην αρχη για παντα; Σαφέστατα και μπορείς. Έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να σβησεις το αρχικό Google account με το οποίο στήθηκε το κινητό. Μπορείς να σβησεις μόνο το δεύτερο τρίτο κλπ Google λογαριασμό αλλά όχι τον primary. Γιατί όμως κάνεις δεν προτείνει να κάνει factory reset από recovery? Εκεί δεν ζητάει account password. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ποτέ δεν μου έχει ζητηθεί εως τώρα το αρχικό G account μετά από επαναφορά ( μιας και συνήθως τις συσκευές μου τις παίρνω μεταχειρισμένες έχω φάει το factory reset με το κουτάλι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Τι ήττα είναι αυτη σήμερα με το νεο update του package disabler pro. Καταργει την δυνατότητα να παγωνεις το update ιδανικό για όσους έχουν μείνει στην APC8. Ηδη έχω στείλει μειλ στον dev και εννοείται δεν θα κάνω το update. Και το update του EZ package disabler τα ίδια μετά από απαίτηση της Samsung. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Οπως ολοι καταλαβαινουμε η κινηση αυτη εγινε επίτηδες για να μην εμποδιστει το update του Note 7 που σταματαει την φόρτιση στο 60% Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Μια ερωτηση,αν καταργησω το λογαριασμο gmail και κανω επαναφορα μπορω να χρησιμοποιησω νεο gmail ; η συσκευη κλειδωνει με ενα μειλ που μπαινει στην αρχη για παντα; Δεν νομίζω...από την στιγμή που η συσκευή ενεργοποιήθηκε με ασφάλεια δεν έχεις τη δυναντότητα με μια διαγραφή λογαριασμού να καθαρίσεις. Θα πρέπει να κάνεις επαναφορά και αφού σου ζητήση το account και το pass για να ξεκλειδώση και τα δώσεις σωστά ΜΕΤΑ (στην επόμενη δηλαδή κίνηση) σου δίνει τη δυνατότητα ή να καταργήσης τελείως την ασφάλεια ή να αλλάξεις account. Παιδιά σύμφωνα με αυτά που έκανα έτσι.....μπορεί να κάνω και λάθος άλλα νομίζω ότι αυτή είναι η διαδικασία. Edited November 1, 2016 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Και το update του EZ package disabler τα ίδια μετά από απαίτηση της Samsung. Το φανταστηκα οτι θα γίνει και στα υπόλοιπα πακέτα. Σε επικοινωνία με τον dev μου είπε οτι θα μπορείς να το κάνεις μόνο χειροκίνητα πλέον. Δεν προχώρησα όμως στο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Τι ήττα είναι αυτη σήμερα με το νεο update του package disabler pro. Καταργει την δυνατότητα να παγωνεις το update ιδανικό για όσους έχουν μείνει στην APC8. Ηδη έχω στείλει μειλ στον dev και εννοείται δεν θα κάνω το update. Εννοείται μαύρο στον developer και παραμένεις στην παρόν έκδοση. Θα τον μαύρισω και εγώ. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G1O Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Εκανα επαναφορα και διαγραφη ολων απο τις ρυθμισεις χωρις να καταργησω το gmail οταν ανοιξε δεν μου ζητηθηκε παλιο μειλ ειχε τη δυνατοτητα να βαλω νεο οτι θελω δλδ.μετα που ανοιξε ξανα πηγα ρυθμισεις αφου εβαλα νεο gmail το εκανα καταργηση και ξανα επαναφορα .παλι δεν ζητησε παλιο μειλ οποτε δεν κλειδωνει με ενα μειλ η συσκευη οπως σωστα μου απαντησε ο φιλος πιο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Εννοείται μαύρο στον developer και παραμένεις στην παρόν έκδοση. Θα τον μαύρισω και εγώ. Sent from my iPad using Tapatalk Από ότι μου είπε στο μειλ είναι οδηγίες απο την Samsung γιατί δεν μπορούν να σπρωξουν τα security updates. Αλλιως θα κατέβει η εφαρμογή από το store. Ετοιμάζουν λεει εφαρμογή εκτός store αλλα θελει καποιο χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G1O Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Για αυτους που ρωτανε οπως και γω σε σχεση με την επαναφορς,αν κανεις επςναφορα διαγραφη ολων μεσα απο τις ρυθμισεις δεν ζηταει κανενα email για επαληθευση,εκανα πριν λιγο αλλη μια επαναφορα αλλα με τον τροπο που κλεινεις τη συσκευη πατας power + up volume +home πατησα wipe /factory reset αφου ανοιξε τοτε ναι ζητησε επαληθευση με καποιον gmail λογαριασμο που εχει συγχρονιστει με τη συσκευη γιατι εγινε επαναφορα μη εξουσιοδοτημενη.αρα απο επαναφορα μεσω ρυθμισεων δεν ζητειται κανενα mail και μπορει καποιος να βαλει οτι mail θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Το μονο παραπονο που εχω ειναι απο το κουμπι δακτυλικων αποτυποματων..ειναι μεγαλο και καμια φορά πιανει αλλου το δαχτυλο και δεν ξεκλειδωνει η συσκευη.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Τελικά το πήρα και γω μια καο το s4 έγινε κομμάτια... Πολύ όμορφο κινητό αλλά έχω θέμα με το Screen protector μόλις ειδα το νημα για αξεσουάρ.... Edited November 1, 2016 by Tas6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Το μονο παραπονο που εχω ειναι απο το κουμπι δακτυλικων αποτυποματων..ειναι μεγαλο και καμια φορά πιανει αλλου το δαχτυλο και δεν ξεκλειδωνει η συσκευη.. Δοκιμασε να ξαναπερασεις το δακτυλο με πιο πολλες μετατοπισεις δεξια αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Το κινητό έχει λίγο χαμηλό σήμα Wi-Fi η μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Το κινητό έχει λίγο χαμηλό σήμα Wi-Fi η μου φαίνεται; Με το note 4 πάντως δεν έχει διαφορες.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Με το note 4 πάντως δεν έχει διαφορες.. Σε τι ; σε ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Σε τι ; σε ταχύτητα; Μάλλον για το σημα λεει φιλε. Παντως σε σύγκριση με ενα ipad που εχω στο σπίτι έχει καλύτερο σημα. Ουτε με το σ6 σ5 που ειχα παλια βλέπω διαφορά στα ιδια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μάλλον για το σημα λεει φιλε. Παντως σε σύγκριση με ενα ipad που εχω στο σπίτι έχει καλύτερο σημα. Ουτε με το σ6 σ5 που ειχα παλια βλέπω διαφορά στα ιδια είναι. Ένας φίλος μου έχει Lenovo και έπιανε καλύτερο σήμα αυτό με παραξενεύει και ρωτάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts