panosfx Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ετσι ειχαν πει, αλλα μετα το φιασκο του Note 7 , αν πιστευουν οτι ειναι φρονιμο να μην δωσουν βαση στη μονη ναυαρχίδα που τους εχει μείνει, τοτε ερχονται ακομα χειρότερες μερες (να τους πεις :p ) Γιατι περα απο τα nexus ποιος αλλος πηρε νουγκατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τι εννοεις παρασιτα? Static noise, "τριζει" το ακουστικο, κατι αλλο...? Παντως ολα τα s7 edge που εχω δει κι εχουν περασει απο τα χερια μου εχουν πολυ καλο ακουστικο... Το ακουστικό όταν είναι τέρμα η ένταση είναι σαν '' τριζει''. Όταν χαμηλώνω την ένταση καλύτερα.. Τι θήκη του φοράς; βγάλε την θήκη και κανε μια κλήση και δες αν κάνει πάλι αυτά τα παράσιτα, μπορεί να φταίει η θήκη. Χωρίς θήκη με θήκη τα ίδια. Nillkin rugged armor έχω αλλά και με Nillkin Liquid crystal τα ίδια.. Αν έχει θέμα η armor θα το ξέραμε... spiegen φοραω,λες?θα το δοκιμασω Αν είδες διαφορά πες μας για να δούμε τι θα κάνουμε.. Με αυτά που ακούω από το σέρβις έχω τρομάξει.. Όντως Το τηλέφωνο έχει υποδειγματικό ηχειάκι...τέτοιο ώστε σε πολλές συνομιλίες εαν ο συνομιλητής δεν απαντήση άμεσα νομίζεις ότι έπεσε η γραμμή (δεν ακούγετε τίποτα...υπάρχη απόλυτη σιγή). Από εκεί και πέρα εαν δεν πειράξατε την ρομ θα συνιστούσα να επισκευτείτε το service της Samsung διότι πάντα υπάρχουν και οι αστοχίες υλικού.. Μια χαρά ακούω το συνομιλητές αλλά από γύρω ακούγονται παράσιτα.. Το ξαναλέω όταν είναι κυρίως στο τέρμα η ένταση.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το ακουστικό όταν είναι τέρμα η ένταση είναι σαν '' τριζει''. Όταν χαμηλώνω την ένταση καλύτερα.. Χωρίς θήκη με θήκη τα ίδια. Nillkin rugged armor έχω αλλά και με Nillkin Liquid crystal τα ίδια.. Αν έχει θέμα η armor θα το ξέραμε... Αν είδες διαφορά πες μας για να δούμε τι θα κάνουμε.. Με αυτά που ακούω από το σέρβις έχω τρομάξει.. Όντως Μια χαρά ακούω το συνομιλητές αλλά από γύρω ακούγονται παράσιτα.. Το ξαναλέω όταν είναι κυρίως στο τέρμα η ένταση.. Το ίδιο και σε έμενα μάλιστα τον ήχο κατα την διάρκεια κλήσης τον έχω ενα με δυο κλικ κάτω απο το τέρμα . Επίσης προσπάθησε να δεις εαν σου κάνει διακοπές σαν μην έχει καλό σήμα κατά την κλήση στη αρχή νόμιζα οτι δεν έχει καλο σήμα η voda αλλά μου το κάνει σχεδόν σε όλες τισ κλήσεις μάλιστα σήμερα έλεγα να βάλω τα hands free να το τσεκάρω. Έβαλα ενα video να δω πως βγαίνει το ηχείο και τρόμαξα το ξηλώνει σχεδόν όλο :worry: Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το ίδιο και σε έμενα μάλιστα τον ήχο κατα την διάρκεια κλήσης τον έχω ενα με δυο κλικ κάτω απο το τέρμα . Επίσης προσπάθησε να δεις εαν σου κάνει διακοπές σαν μην έχει καλό σήμα κατά την κλήση στη αρχή νόμιζα οτι δεν έχει καλο σήμα η voda αλλά μου το κάνει σχεδόν σε όλες τισ κλήσεις μάλιστα σήμερα έλεγα να βάλω τα hands free να το τσεκάρω. Έβαλα ενα video να δω πως βγαίνει το ηχείο και τρόμαξα το ξηλώνει σχεδόν όλο :worry: Ακριβώς αυτό.. Το θέμα είναι ότι το τσεκάρω με ακουστικά και κανένα θέμα.. Φοβάμαι μήπως είναι έτσι γενικότερα το ηχείο του και το αλλάξω και κάνει πάλι τα ίδια.. Για αυτό ρωτάω εδώ πρώτα.. Μην περιμένω καμία βδομάδα να το πάρω πίσω και πάλι τα ίδια... Διακοπές δε μου κάνει.. Αλλά τα παράσιτα τα ακούω.. Επαναλαμβάνω μόνο με τέρμα την ένταση.. Αλλά υπάρχουν έντονα εκεί.. Θυμάμαι και σε ένα iPhone 5 είχα κάτι παρόμοιο και με αναβάθμιση έστρωσε.. Εδώ έκανα και hardreset αλλά τζίφος.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Η ρύθμιση (διατήρηση σβηστης οθόνης) είναι απο προεπιλογή η εμείς το ενεργοποιουμαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 μπα ενας μηνα ειναι αυτο θεμα το δοκιμασα και σε 3g 2g 4g τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα ο αδερφος μου με το ιδιο κινητο ιδια εταιρια εχει συνεχεια παντου 4g+ εμενα κατι δεν παει καλα και δεν ξερω τι και δεν βρικσω λυση καμια Δοκίμασε την sim του αδελφού σου στο τηλέφωνο σου. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ακριβώς αυτό.. Το θέμα είναι ότι το τσεκάρω με ακουστικά και κανένα θέμα.. Φοβάμαι μήπως είναι έτσι γενικότερα το ηχείο του και το αλλάξω και κάνει πάλι τα ίδια.. Για αυτό ρωτάω εδώ πρώτα.. Μην περιμένω καμία βδομάδα να το πάρω πίσω και πάλι τα ίδια... Διακοπές δε μου κάνει.. Αλλά τα παράσιτα τα ακούω.. Επαναλαμβάνω μόνο με τέρμα την ένταση.. Αλλά υπάρχουν έντονα εκεί.. Θυμάμαι και σε ένα iPhone 5 είχα κάτι παρόμοιο και με αναβάθμιση έστρωσε.. Εδώ έκανα και hardreset αλλά τζίφος.. Το έχω κ εγώ αυτό που περιγράφεις. Σε μικρή κλίμακα που δεν ενοχλεί γι'αυτό δεν έχω ασχοληθεί με service και τέτοια. Υπάρχει όμως. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το έχω κ εγώ αυτό που περιγράφεις. Σε μικρή κλίμακα που δεν ενοχλεί γι'αυτό δεν έχω ασχοληθεί με service και τέτοια. Υπάρχει όμως. Πλάκα πλάκα γίναμε 5..6. Τελικά μήπως έχει θέμα το ηχείο και δεν το έχετε παρατηρήσει καθώς συνήθως κανένας δεν έχει τέρμα την ένταση κατά την κλήση? Θα μου πει κάποιος χαμηλωσε το.. Εγώ όμως που έσκασα ένα κάρο λεφτά να το πάρω πραγματικά νευριαζω με αυτό το θέμα.. Απαιτώ όχι μόνο να λέω ότι είναι από τα καλύτερα αν όχι τι καλύτερο κινητό αλλά να είναι κιόλας.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κατοχος s7 edge silver (aut) το τηλεφωνο φοβερο σε ολα του!!γενικα την ενταση δεν την εχω ποτε στο τερμα..οσο να ναι γενικα παραμορφωνεται ο ηχος!θα το κοιταξω και εγω να δω! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εγώ πάντως τώρα το δοκίμασα καθώς χρησιμοποιώ καθημερινά Bluetooth, και δεν κάνει το παραμικρό με τέρμα ένταση και ενεργή την ενίσχυση έντασης... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdims Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Πως γίνεται να ενεργοποιήσω την κλήση με HD ήχο? Υπάρχει καποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εγώ πάντως τώρα το δοκίμασα καθώς χρησιμοποιώ καθημερινά Bluetooth, και δεν κάνει το παραμικρό με τέρμα ένταση και ενεργή την ενίσχυση έντασης... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε μιλάω για το εξωτερικό ηχείο αλλά για το ακουστικό.. Όταν ακούμε τις κλήσεις... Το ηχείο μια χαρά είναι.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Δε μιλάω για το εξωτερικό ηχείο αλλά για το ακουστικό.. Όταν ακούμε τις κλήσεις... Το ηχείο μια χαρά είναι.. Μα κι εγώ για το ακουστικό μιλάω φίλε μου... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Πλάκα πλάκα γίναμε 5..6. Τελικά μήπως έχει θέμα το ηχείο και δεν το έχετε παρατηρήσει καθώς συνήθως κανένας δεν έχει τέρμα την ένταση κατά την κλήση? Θα μου πει κάποιος χαμηλωσε το.. Εγώ όμως που έσκασα ένα κάρο λεφτά να το πάρω πραγματικά νευριαζω με αυτό το θέμα.. Απαιτώ όχι μόνο να λέω ότι είναι από τα καλύτερα αν όχι τι καλύτερο κινητό αλλά να είναι κιόλας.. Service αμεσα. Μου εχει τυχει με μπολικα κινητα να "τριζει" το ακουστικο (και με samsung). Τo edge εχει υποδειγματικο ηχειο κατα τη διαρκεια της συνομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μα κι εγώ για το ακουστικό μιλάω φίλε μου... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το κατάλαβα νόμιζα για το ηχείο μιλάς, λάθος μου.. Service αμεσα. Μου εχει τυχει με μπολικα κινητα να "τριζει" το ακουστικο (και με samsung). Τo edge εχει υποδειγματικο ηχειο κατα τη διαρκεια της συνομιλιας. Από εβδομάδα μάλλον θα το πάω και θα ενημερώσω.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ακριβώς αυτό.. Το θέμα είναι ότι το τσεκάρω με ακουστικά και κανένα θέμα.. Φοβάμαι μήπως είναι έτσι γενικότερα το ηχείο του και το αλλάξω και κάνει πάλι τα ίδια.. Για αυτό ρωτάω εδώ πρώτα.. Μην περιμένω καμία βδομάδα να το πάρω πίσω και πάλι τα ίδια... Διακοπές δε μου κάνει.. Αλλά τα παράσιτα τα ακούω.. Επαναλαμβάνω μόνο με τέρμα την ένταση.. Αλλά υπάρχουν έντονα εκεί.. Θυμάμαι και σε ένα iPhone 5 είχα κάτι παρόμοιο και με αναβάθμιση έστρωσε.. Εδώ έκανα και hardreset αλλά τζίφος.. Λοιπον πιστευω οτι ειναι καθαρα ηχειο διοτι με ακουστικα δεν ακουγεται τιποτα,οπως επισης στο αυτοκινητο που μιλαω απο τα ηχεια επισης τιποτα αλλα services δεν το παω ΦΟΒΑΜΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Φιλε τι φοβασαι ακριβώς στο σέρβις? Απλα πρωτα ρωτας αν υπάρχει διαθέσιμο στοκ για να μην περιμένεις. Για αυτό υπάρχει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να κλειδώσεις φακέλους πχ τις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να κλειδώσεις φακέλους πχ τις φωτογραφίες; δε χρειάζεται εφαρμογή γιαυτό! = settings > privacy & secure > άνοιξε το private mode, *τα αρχεία που βάζεις σε private mode μεταφέρονται σε φάκελο όπου είναι ορατός μόνο αν είναι on το private. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 δε χρειάζεται εφαρμογή γιαυτό! = settings > privacy & secure > άνοιξε το private mode, *τα αρχεία που βάζεις σε private mode μεταφέρονται σε φάκελο όπου είναι ορατός μόνο αν είναι on το private. τι διαφορά έχει με το knox ? η το ίδιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Φιλε μου αυτο που λες με το ακουστικο το ειχα και εγω στο s7 το απλο.ακουμε τι γινεται.την πρωτη φορα που πηρα το κινητο μου εκανε ακριβως το ιδιο προβλημα που λες.το πουλησα και το αλλο που πηρα παλι τα ιδια.το πρωτο κινητο που το εκανε πηγα στο service και μου αλλαξαν ακουστικο και παλι τα ιδια.μου κανει και εμενα το ιδιο με τερμα την ενταση.πιστευω με τη nougat μαλλον θα φτιαξει.εχω καρτα cosmote εβαλα καινουρια παλι τιποτα και αλλους παροχους παλι τα ιδια.και τα δυο κινητα που ειχα το εκαναν απο την αρχη.στο λεω γιατι θα σου αλλαξουν ακουστικο και θα ειναι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Φιλε μου αυτο που λες με το ακουστικο το ειχα και εγω στο s7 το απλο.ακουμε τι γινεται.την πρωτη φορα που πηρα το κινητο μου εκανε ακριβως το ιδιο προβλημα που λες.το πουλησα και το αλλο που πηρα παλι τα ιδια.το πρωτο κινητο που το εκανε πηγα στο service και μου αλλαξαν ακουστικο και παλι τα ιδια.μου κανει και εμενα το ιδιο με τερμα την ενταση.πιστευω με τη nougat μαλλον θα φτιαξει.εχω καρτα cosmote εβαλα καινουρια παλι τιποτα και αλλους παροχους παλι τα ιδια.και τα δυο κινητα που ειχα το εκαναν απο την αρχη.στο λεω γιατι θα σου αλλαξουν ακουστικο και θα ειναι το ιδιο. Αυτο που λεει ο φιλος ειναι κατι διαφορετικο. Το τριξιμο στην περιπτωση σου , θα πρεπει να υφισταται , εστω και μειωμενο, και σε χαμηλοτερη ενταση. Στα s7/s7 edge, αν εχεις την ενταση εστω μια σκαλα κατω απο το maximum, τοτε θα πρεπει να ειναι αψογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ναι σωστα φιλε μου.απλως αυτο δεν ειναι σαν τριξιμο απλως ακουγονται παρασιτα την ωρα που μιλαω ο αλλος ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν ηλεκτρισμος τσικ τσικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 τι διαφορά έχει με το knox ? η το ίδιο είναι; Όχι φίλε μου δεν έχει σχέση με το knox, αφού το κάνεις active ρυθμίζεις το πως θα έχεις πρόσβαση στα αρχεία που θες πχ fingerprint, pin και αν θες ούτε καν να βλέπεις το φάκελο απλά το κλείνεις (δημιουργεί κουμπί στο quik Settings όταν το ενεργοποιείς την πρώτη φορά) δοκίμασετο και αν δεν σε βολεύει βάζεις εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Βγήκε update για το always on στο galaxy store. Καλό φαίνεται, δεν ξέρω αν είναι αυτό του note7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts