gnikolai Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Παίζει δηλαδή να έχουμε συνολικά 3 εκδόσεις; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Γενικά το νέο Α5 εχει υψηλότερη φωτεινοτητα και σε manual και σε αυτόματο σε σχέση με το s7 http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A5-2016-Smartphone-Review.160595.0.html http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-S7-Smartphone-First-Impressions.160931.0.html http://www.anandtech.com/show/10120/the-samsung-galaxy-s7-review/5 Τωρα η αποδοση του λευκού σπάνια θα δεις δυο ίδιες συσκευες να εχουν ακριβώς ίδια αποδοση του λευκού. Αλλα λιγο θα μπλεδιζουν,αλλα θα ροζιζουν η αλλα θα κιτρινίζουν. Σε σχέση με του s6 την οθονη που είχε πιο υψηλή φωτεινοτητα στο αυτόματο και πιο χαμηλη σε manual στο s7 ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Τωρα αν σε ενοχλεί και εχεις τη δυνατότητα αντικατάστασης καντο. Την Τρίτη θα μου δώσουν σφραγισμένο s7 edge gold. Πιστεύω όμως ότι θα είναι όπως τα λες. Πάντως έχει διαφορά και στη φωτεινότητα και στα χρώματα. Κρίμα για τέτοια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Έδωσα και εγώ παραγγελία για την προστασία της οθόνης δίνει κάποια γραπτή εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Το eshop φερνει τις αμερικανικες εκδοσεις με τον 820; και λεει και 2 χρονια εγγύηση; τι γινεται; Τα 2 ετη ειναι εγγύηση του καταστήματος. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση της Samsung Hellas. Συσκευη που δεν εισάγεται στην Ελλαδα επίσημα ξεχνάς εγγύηση. Και ΕΕ επίσημα μονο με Exynos φέρνει η Samsung και αυτα καλύπτει αποκλειστικά. Αρα κανεις του κουμάντα σου και ανάλογα πράξεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Έστειλα mail στο eshop για το silver μόλις μου απαντήσουν για διαθεσιμότητα θέμα εγγύησης και unbranded και είναι όλα οκ παραγγέλνω καπάκι Οι μπάντες αποσο είχα δει πρεπει να είναι οκ για lte **Και εγώ το ίδιο πιστεύω συνονόματε θα αναλαμβάνει το ίδιο αν υπάρξει θέμα,με τσιγλάει όμως το διαφορετικό.. Edited March 12, 2016 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Έστειλα mail στο eshop για το silver μόλις μου απαντήσουν για διαθεσιμότητα θέμα εγγύησης και unbranded καιείναι όλα οκ παραγγέλνω καπάκι Στειλε και Mail στην Samsung να είσαι διπλα σίγουρος τι παιζει αν και 99.9% αυτο που ανέφερα πανω ισχύει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Λετε να εχουμε silver εδω;θα κανω ενα τηλεφωνο την τριτη να δω Έχω την εντύπωση ότι είναι exynos ,και ότι καλύπτεται κανονικα. Εδώ φέρνει lenovo laptop απευθείας από την μαμά εταιρία και όχι από την λενοβο Ελλάδος. Και μάλιστα τα δίνει εδώ για σέρβις. Οπότε κάτι αντίστοιχο θα είναι. Οποίος πάρει τηλέφωνο ας γράψει εδώ να δούμε τι ισχύει Τα 2 ετη ειναι εγγύηση του καταστήματος. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση της Samsung Hellas. Συσκευη που δεν εισάγεται στην Ελλαδα επίσημα ξεχνάς εγγύηση. Και ΕΕ επίσημα μονο με Exynos φέρνει η Samsung και αυτα καλύπτει αποκλειστικά. Αρα κανεις του κουμάντα σου και ανάλογα πράξεις. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Θα αγοράζετε ποτέ την συσκευή από αγγελία? Στα 740€ σφραγισμένο με απόδειξη από Γερμανό? Είναι πολλά τα λεφτά και το σκέφτομαι.. Nαι εγω θα το αγοραζα ετσι οπως το περιγραφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ποια καρτουλα θεωρειτε καλη στα 64 η 128; Samsung evo, Scandisk κ.λ.π. και απο που; Βλεπω παντως στο amazon οτι για ολες τις καρτες υπαρχουν σχολια για ψευτικες καρτες, με αστοχια υλικου και με αργες ταχυτητες. Οι καρτες τελικα ειναι ενας χωρος οπου παιζει πολυ κινεζια. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Στα σκρουτζομαγαζα τo S7 Edge ξεκιναει απο τα 780 ευρω. Μολις πεσει στο 700αρι το χτυπησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ποια καρτουλα θεωρειτε καλη στα 64 η 128; Samsung evo, Scandisk κ.λ.π. και απο που; Samsung θα έπαιρνα, προσωπικά. Εvo/evo plus αν ψάχνεις budget λύση(π.χ. πριν 2 βδομάδες πήρα από τις πρσφορές του e-shop στα 26€ evo plus 64gb, ενώ πριν 3 μήνες στα 62€ την evo 128gb) ή τις pro plus αν ψάχνεις το κορυφαίο πακέτο. Από sandisk όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα δεν έχω παράπονο, αλλά αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα στις samsung. Ψάξε τιμές skroutz ή καμιά προσφορά από εδώ, αλλιώς amazon, ειδικά το γερμανικό έχει αρκετά καλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ποια καρτουλα θεωρειτε καλη στα 64 η 128; Samsung evo, Scandisk κ.λ.π. και απο που; Βλεπω παντως στο amazon οτι για ολες τις καρτες υπαρχουν σχολια για ψευτικες καρτες, με αστοχια υλικου και με αργες ταχυτητες. Οι καρτες τελικα ειναι ενας χωρος οπου παιζει πολυ κινεζια. Εγώ πήρα μια SanDisk 200gb γύρω στα 100€ από ebay. Από τοπ σελερ. Ε δεν νομίζω να είναι fake. Θα δω και θα ενημερώσω όταν έρθει.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 https://www.gamescom.gr/accessories/pc/samsung-microsdxc-128gb-class-10-uhs-i-evo-class-10-with-adapter-mb-mp128daeu.html 128 giga...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Samsung θα έπαιρνα, προσωπικά. Εvo/evo plus αν ψάχνεις budget λύση(π.χ. πριν 2 βδομάδες πήρα από τις πρσφορές του e-shop στα 26€ evo plus 64gb, ενώ πριν 3 μήνες στα 62€ την evo 128gb) ή τις pro plus αν ψάχνεις το κορυφαίο πακέτο. Από sandisk όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα δεν έχω παράπονο, αλλά αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα στις samsung. Ψάξε τιμές skroutz ή καμιά προσφορά από εδώ, αλλιώς amazon, ειδικά το γερμανικό έχει αρκετά καλές τιμές. Τώρα απ'ότι βλέπω η 64 και η 128 evo plus παίζουν στα 36€ και 75€ ενώ το eshop είναι πολύ πιο πάνω. Από το εξωτερικό έρχεται περίπου στα ίδια. Είχες πετύχει καλή προσφορά. Θα περιμένω λίγω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Τώρα απ'ότι βλέπω η 64 και η 128 evo plus παίζουν στα 36€ και 75€ ενώ το eshop είναι πολύ πιο πάνω. Από το εξωτερικό έρχεται περίπου στα ίδια. Είχες πετύχει καλή προσφορά. Θα περιμένω λίγω. Εγω πάντως πηρα την 128 evo plus 60€ απο προσφορά του eshop στο email μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εγώ τσιμπήσα μια 64αρα pro+ από Amazon Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι το κινητό είναι πολύ δροσερό...ακόμη και όταν τρέχει antutu http://i.imgbox.com/x94o1WEy.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Θέλω να πάρω κι εγώ μια micro sd Samsung μιας και όλοι αυτές προτείνετε. Έχω χάσει τον μπούσουλα όμως με τις Evo, Evo Plus, και Pro Plus. Είδα τις διαφορές τους στα read/write speeds, όμως στην καθημερινότητα πως αντικατοπτρίζονται; Η Evo π.χ. που είναι και η πιο φθηνή σειρά είναι εμφανώς αργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλημέρα σας, μπορεί κάποιος που το γνωρίζει σίγουρα, ή αν έχει κάποια πηγή-site να μας πει πόσες εκδόσεις υπάρχουν τελικά; Δεν αναφέρομαι στη χωρητικότητα 32 ή 64. Στον επεξεργαστή και/ή στην δυνατότητα να δέχεται ή όχι 2η ΣΙΜ αντί για καρτα μνήμης. Αν γίνεται να αναφέρεται ο τύπος του επεξεργαστή μαζί. Ευχαριστώ Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Καλημέρα σας, μπορεί κάποιος που το γνωρίζει σίγουρα, ή αν έχει κάποια πηγή-site να μας πει πόσες εκδόσεις υπάρχουν τελικά; Δεν αναφέρομαι στη χωρητικότητα 32 ή 64. Στον επεξεργαστή και/ή στην δυνατότητα να δέχεται ή όχι 2η ΣΙΜ αντί για καρτα μνήμης. Αν γίνεται να αναφέρεται ο τύπος του επεξεργαστή μαζί. Ευχαριστώ Οπως αναφερθηκε εδω δεν θα έρθει Ευρωπη καν το μοντελο που υποστηρίζει dual sim. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6594979#post6594979 Μονο Ασία απο eBay η σχετικα site που να το εχουν και φέρνουν Ελλαδα. Για τον επεξεργαστή επίσημα στην Ευρωπη μονο με Exynos. Ο 820 στην Αμερική η και σε αλλες γεωγραφικές περιοχές εξισου. Edited March 13, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλημέρα , πως γίνεται να τραβήξουμε print screen ? εκτός του να σπέρνεις την παλάμη στην οθόνη ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλημέρα , πως γίνεται να τραβήξουμε print screen ? εκτός του να σπέρνεις την παλάμη στην οθόνη ? Πλήκτρο κλειδώματος & Κεντρικό πλήκτρο ταυτόχρονα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι το συρταρακι για τη σιμ, ειναι πλαστικό και λεπτό και οι δακτυλιες στο μαύρο. Δεν πρόλαβα χθες να πάρω θήκη και ειναι σαν να κρατώ αυγό στα χέρια μου, όλα τα άλλα είναι σουπερ!!! Η μπαταρία ατελείωτη, μετά το χάλι τουΣ6 επιτέλους έχω μπαταρία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Οπως αναφερθηκε εδω δεν θα έρθει Ευρωπη καν το μοντελο που υποστηρίζει dual sim. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6594979#post6594979 Μονο Ασία απο eBay η σχετικα site που να το εχουν και φέρνουν Ελλαδα. Για τον επεξεργαστή επίσημα στην Ευρωπη μονο με Exynos. Ο 820 στην Αμερική η και σε αλλες γεωγραφικές περιοχές εξισου. Εταιρον εκατερον. Συνολικά λοιπόν 3 εκδόσεις. Η δίκαρτη με ποιον επεξεργαστή είναι; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Εταιρον εκατερον. Συνολικά λοιπόν 3 εκδόσεις. Η δίκαρτη με ποιον επεξεργαστή είναι; Δεν είναι μόνο 3 εκδόσεις, είναι πιο πολλές. Δες παρακάτω τις πληροφoρίες για Dual. - SM-G935F single SIM - SM-G935FD dual SIM Exynos 8890 - SM-G9350 dual SIM Snapdragon 820 Edited March 13, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 http://i.imgbox.com/LfXudtKU.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts