Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσα δάκτυλα θα έπρεπε να σκαναρει φίλε; δεν είμαστε σαρανταποδαρουσες :p

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κλαίω......

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

φίλε να το πας στο σερβις. εχει πρόβλημα ο σένσορας.

αν κάνεις σωστό σετάρισμα στο αποτύπωμα που θα σώσεις, κατά 99% μπαίνει σε κλάσματα δευτερολέπτου.

και εγω ως νεος:p μπορω να πω οτι ειναι απιστευτα γρηγορος

Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι το λιγότερο μέτριος, ίσως φταίει το ότι είναι μικρός σε μέγεθος, πιστεύω ότι δε βοηθάει και το μακρόστενο σχήμα του. Έχω περάσει πάνω από 10 φορές και στις 4 μνήμες πολύ προσεχτικά το ίδιο δάκτυλο, για να καλύψω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια του δαχτύλου και για να μπορώ να πω ότι είναι τελικά λειτουργικός, να μη βγάζει, δηλαδή, λάθος 1 στις 5 προσπάθειες. Με τις 4 μνήμες για το ίδιο δάχτυλο έχω πετύχει πολύ μεγάλη ακρίβεια, αλλά και πάλι υπάρχουν κάποιες φορές που δεν το αναγνωρίζει. Ούτε λόγος, φυσικά, να περάσει κανείς 4 διαφορετικά δάχτυλα.

υπαρχει δυνατοτητα πατωντας το κεντρικο κουμπι να ανοιγει και να κλεινει η οθονη? οτα το πατω με παει στο google

Όσοι ενδιαφέρονται να μην πατάνε καθόλου το home button η εφαρμογή δουλεύει άριστα στο s7 edge βελτιώνοντας και την χρήση με το ένα χέρι απλά πρέπει στη βελτηστοποιηση να βάλουμε την εφαρμογή στο ποτέ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.easyhome

Καλησπέρα.Εχει κανένας συσκευή για χώρα προέλευσης Romania;Γιατί βλέπω όλες οι χώρες έχουν πάρει το τελευταίο update PG3 και εγώ ακόμα περιμένω.

εγω φιλε εχω απο ρουμανια και δεν εχει ερθει τιποτα.λιγο υπομονη και ολα θα γινουν στην ωρα τους

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μολις εκανα μια ενημερωση να δω αν ηρθε τιποτα και τσουπ ηρθε η ενημερωση για ρουμανια .26 mb ειναι και ειμαι τωρα με APG3

Η καινούργια APG3 δεν πρέπει να έχει και τίποτα ιδιαίτερο, φαντάζομαι μόνο ενημερώσεις ασφαλείας, μόλις την πέρασα σε ελληνικό unbranded. Μέγεθος μόλις 21Mb.

Πόσα δάκτυλα θα έπρεπε να σκαναρει φίλε; δεν είμαστε σαρανταποδαρουσες :p

Θα πω ότι θα έπρεπε να έχει όσα Θέλω.

Αναλυτικότερα,δυο αντιχειρες,δυο δείκτες και να υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο άτομο,στη xiaomi της οποίας ο αισθητήρας είναι απλά ακαριαίος,δέχεται δέκα!

Ισως οι κινέζοι έχουν 8 χέρια γι'αυτό....

Ενα αλλο που πρόσεξα,πέρασα ενα βαρυ παιγνίδι επίτηδες,το gods of Rome κι μετα απο μισή ώρα βαραγε frame.

Επίσης το άνοιγμα εξωτερικών συνδέσμων μέσα απο το tapatalk είναι περίπου εφιάλτης..

Το δε prisma,εντάξει κάνεις προσευχή για να γίνει μετατροπή της φωτογραφίας...

Στο θεμα λογισμικό λοιπόν,η Samsung είναι ΠΟΛΥ -

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Edited by Superuser

υπαρχει δυνατοτητα πατωντας το κεντρικο κουμπι να ανοιγει και να κλεινει η οθονη? οτα το πατω με παει στο google

Ρυθμίσεις-εφαρμογες- προεπιλεγμένες εφαρμογες- εφαρμογή βοήθειας συσκευής. Εκεί διαλέγεις βασικά τι θες να κάνει οταν κρατάει πατημένο το κεντρικό κουμπί.

Θα πω ότι θα έπρεπε να έχει όσα Θέλω.

Αναλυτικότερα,δυο αντιχειρες,δυο δείκτες και να υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο άτομο,στη xiaomi της οποίας ο αισθητήρας είναι απλά ακαριαίος,δέχεται δέκα!

Ισως οι κινέζοι έχουν 8 χέρια γι'αυτό....

Ενα αλλο που πρόσεξα,πέρασα ενα βαρυ παιγνίδι επίτηδες,το gods of Rome κι μετα απο μισή ώρα βαραγε frame.

Επίσης το άνοιγμα εξωτερικών συνδέσμων μέσα απο το tapatalk είναι περίπου εφιάλτης..

Το δε prisma,εντάξει κάνεις προσευχή για να γίνει μετατροπή της φωτογραφίας...

Στο θεμα λογισμικό λοιπόν,η Samsung είναι ΠΟΛΥ -

Οι Κινέζοι όντως έχουν 8 δάκτυλα όπως και 16αρες δήθεν κάμερες δες xiaomi mi5 :p

Edited by Superuser

Οι Κινέζοι όντως έχουν 8 δάκτυλα όπως και 16αρες δήθεν κάμερες δες xiaomi mi5 :p

Έχουν αυτές που πουλάει η σαμσουνγκ :p

Έχουν όμως κορυφή αισθητήρα δακτυλικου,Γενικά με εξαίρεση την φωτογραφική που είναι εξαιρετική,το περίμενα πολύ καλύτερο το εντζ..

Πάσχει στο λειτουργικό..

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι ενδιαφέρονται να μην πατάνε καθόλου το home button η εφαρμογή δουλεύει άριστα στο s7 edge βελτιώνοντας και την χρήση με το ένα χέρι απλά πρέπει στη βελτηστοποιηση να βάλουμε την εφαρμογή στο ποτέ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.easyhome

Εξαίρετη εφαρμογή!

Έχουν αυτές που πουλάει η σαμσουνγκ :p

Έχουν όμως κορυφή αισθητήρα δακτυλικου,Γενικά με εξαίρεση την φωτογραφική που είναι εξαιρετική,το περίμενα πολύ καλύτερο το εντζ..

Πάσχει στο λειτουργικό..

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εξαίρετη εφαρμογή!

Όντως φοβερή εφαρμογή,πάντως φίλε πλάκα κάνω μην το παίρνεις προσωπικά καλοκαιράκι χαλαρά

Όντως φοβερή εφαρμογή,πάντως φίλε πλάκα κάνω μην το παίρνεις προσωπικά καλοκαιράκι χαλαρά

Μη φόβου απλά όταν σκας ντούκου 600€ τα περιμένεις όλα σωστά..

Καλησπέρα παιδιά,

μερικές ερωτήσεις σχετικά με το s7 edge:

- Βλέπω κάποιοι λέτε ότι το κινητό είναι πανέμορφο αλλά πρακτικά δεν είναι το καλύτερο. Τι ακριβώς εννοείται με αυτό;

- Αυτή την στιγμή έχω το Oppo R7 Plus με 4100mah, 6 ίντζες. Συνήθως το βάζω να φορτίσει κάθε 36-48 ώρες (on screen time γύρω στις 6-7 ώρες). Συγκριτικά το S7 Edge με 5.5 ίντζες και 3600mah θα είναι λιγάκι χειρότερο αλλά πάλι θα έχει μια αξιοπρεπέστατη διάρκεια να φανταστώ; (1μιση μέρα τουλάχιστον; )

- Το fingerprint είναι όντως τόσο μέτριο όσο λένε κάποιοι πιο πάνω;

- Διάβασα στο ίντερνετ διάφορους αριθμούς σχετικά με το φόρτισμα... τελικά τι ισχύει; 30 λεπτά - 60%;

Μετά τις τελευταίες φήμες που θέλουν το Note 7 να έρχεται με 4GB Ram, 3500mah μπαταρία και γενικά πάνω κάτω το ίδιο με S7 Edge (με την διαφορά του pen, iris που δεν με ενδιαφέρουν)... πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πάρω το Edge το οποίο το βρίσκω γύρω στα 580 σε αντίθεση με το Note που θα κάνει κάπου στα 800-850 ευρώ. Ουσιαστικά το Note υπερισχύει στο pen, στο νέο τρόπο σάρωσης και τον επεξεργαστή;

Ευχαριστώ πολύ

Edited by savvascy
;

Ρυθμίσεις-εφαρμογες- προεπιλεγμένες εφαρμογες- εφαρμογή βοήθειας συσκευής. Εκεί διαλέγεις βασικά τι θες να κάνει οταν κρατάει πατημένο το κεντρικό κουμπί.

Να σβήνει την οθόνη, να την κλειδώνει ουσιαστικά, δεν βρήκα να το κάνει. Το είχα συνηθίσει από το meizu, το οποίο το εβριζα :lol:αλλά το κοντράρει σε κάποια σημεία :p

Καμια εφαρμογή για φωνητικές εντολές κλήσης (να λες το ονομα και να παίρνει τηλ) γνωριζουμε. Και καλυτερα να μην χρειάζεται να είσαι online. Να ηχογραφεις την εντολή οπως ηταν παλια.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

2 πραγματάκια ελπίζω να υπάρχουν και να μην κατάφερα να βρω :)

1.στα toggles δεν βρίσκω πως αλλάζεις από 2g σε 3g και 4g

2.και δεν βρήκα πουθενά πως να εμφανίζεται η ταχύτητα του ίντερνετ

:(

Να σβήνει την οθόνη, να την κλειδώνει ουσιαστικά, δεν βρήκα να το κάνει. Το είχα συνηθίσει από το meizu, το οποίο το εβριζα :lol:αλλά το κοντράρει σε κάποια σημεία :p

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Βάλε αυτό και ούτε κουμπιά ούτε κόπο.

φιλε μου το καταλαβα οτι το εχεις συνηθίσει απο το meizu(δυστιχως εδω δεν τα εχουμε αυτα!!) !!!εγω που ειχα πριν το mx5 και το douple tap to wake, το κρατημα του κεντρικού κουμπιού για να κλειση η οθόνη αλλα και το απλο touch για πίσω ειναι φοβερα βολικα!!!

οσο για την μπαταρια μην αγχώνεσαι καθολου μια και θα σου βγαζει διπλάσιους χρόνους απο οτι το mx4 pro!!ουτε για ταχυτητα εχει αυτα τα εχουν meizu ,xiaomi!!

οσο για toggles 4g,3g,2g απο της ρύθμισης φιλε μου!!

Edited by manthosffvll

φιλε μου το καταλαβα οτι το εχεις συνηθίσει απο το meizu(δυστιχως εδω δεν τα εχουμε αυτα!!) !!!εγω που ειχα πριν το mx5 και το douple tap to wake, το κρατημα του κεντρικού κουμπιού για να κλειση η οθόνη αλλα και το απλο touch για πίσω ειναι φοβερα βολικα!!!

οσο για την μπαταρια μην αγχώνεσαι καθολου μια και θα σου βγαζει διπλάσιους χρόνους απο οτι το mx4 pro!!ουτε για ταχυτητα εχει αυτα τα εχουν meizu ,xiaomi!!

οσο για toggles 4g,3g,2g απο της ρύθμισης φιλε μου!!

Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις έτσι είναι. Αλλά αυτό με την επιλογή δικτύου μου ήταν πολύ βολικό γιατί δεν έχει καλό σήμα εδώ και το γυρίζω συνέχεια και τώρα θα ξεβολευτω.

:)

Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις έτσι είναι. Αλλά αυτό με την επιλογή δικτύου μου ήταν πολύ βολικό γιατί δεν έχει καλό σήμα εδώ και το γυρίζω συνέχεια και τώρα θα ξεβολευτω.

:)

Μη το γυρίζεις άστο στο 4g ελεγμενο από μένα δεν έχει διαφορά στη κατανάλωση

Μη το γυρίζεις άστο στο 4g ελεγμενο από μένα δεν έχει διαφορά στη κατανάλωση

Δυστυχώς 4g έχει μόνο έξω, 3g έχει και μέσα αλλά κάπου 1 γραμμή και κάπου αλλού 3. Νομίζω έτσι θα ζορίζεται και θα τρώει μπαταρία

Μετά από 1 μήνα συμβιωσης με 2 s7 edge DUOS θα ήθελα να παραθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου για την συσκευή μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν περάσει κάποια από τα καλύτερα τηλέφωνα από τα χέρια μου και να ξέρετε δεν είμαι από αυτούς που η συσκευή που έχουν είναι σώνει και καλά η καλύτερη που υπάρχει

Έχει την καλύτερη οθόνη και touch screen respond από όσα τηλέφωνα είχα μέχρι σήμερα

Την καλύτερη κάμερα από όσα τηλέφωνα είχα μέχρι σήμερα

Την πιο όμορφη σχεδίαση από όσα τηλέφωνα είχα μέχρι σήμερα

Το πιο δυνατό σήμα GSM - 4g από όσα τηλέφωνα είχα μέχρι σήμερα και ναι ακόμα και από το Mate 8 μιας και το s7 edge είναι το πρώτο τηλέφωνο που με wind στο Village Ρέντη πιάνω πάντα 4g+ που δεν γνώριζα καν ότι υποστηρίζει η wind

Ένα από τα καλύτερα σήματα WiFi σε σταθερότητα και ταχύτητα (ίδιο με του Mate 8)

Από τα καλύτερα ακουστικά και μικρόφωνα που είχα ως σημετα

Η μπαταρία του είναι ένα κλικ κάτω του Mate 8 άρα με αυτά τα spects μιλάμε για την δεύτερη καλύτερη αυτονομία

Στην καθημερινή χρήση (TouchWiz κτλ) είχα να έρθω στην Samsung από το Note 4 DUOS και μπορώ να πω μιας και οι 2 συσκευές μου έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά ότι έχουν γίνει άλματα...αυτο που παρατήρησα είναι ότι η συσκευή θέλει να αποκτήσει interface δηλαδή να την σεταρεις να δουλέψεις κάνα δυο εβδομάδες και μετά αρχίζει να συμπεριφερεται πολύ γρήγορα και ομαλά σαν βούτυρο... Στην αρχή το όλο software μοιάζει κουρασμενο, πιεσμενω. Βέβαια για να φτάσει στα επίπεδα του Mate 8 και του LG v10 θέλει ακόμα δουλειά...

Το κράτημα της συσκευης με μια spigen θήκη clear crystal που χρησιμοποιώ δεν μου προκαλεί θέματα ή προβλήματα... Εγώ το βρίσκω μια χαρά

Η έλλειψη όμως υπερύθρων - Fm radio - double tap to wake/sleep - 4g tongle και περισσοτερης παραμετροποιησης του launcher (ακόμα και στο μενού της 2πλης σιμ) το μου προκαλούν κάποια σύγχυση μιας και μου λείπουν πολύ...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Κοιταξε το σε καποιο service. O αισθητηρας ειναι πολυ καλος, και λειτουργει απροβλημάτηστα...σε οποια εφαρμογη το εχω βαλει(εχω και S7 και S7edge)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Βάλε αυτό και ούτε κουμπιά ούτε κόπο.

Πρώτα βάλε την εφαρμογή, ρύθμισέ τη και μετά κάνε την να είναι εφαρμογή βοήθειας συσκευής και θα κλειδώνει το κινητο

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned