crazyio Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εκοικονομιση ενεργειας θεωρω ασκοπη σε τετοιο κινητο ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει πραγματικη αναγκη οταν τελειωνει η μπαταρια.. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 να συμπληρωσω οτι βαρια χρηση ειναι και το να μιλας ωρες εκτος γραφειου πχ (συνηθως στους δρομους το σημα δεν ειναι παντου καλου) και εδω τα 7ωρα που βλεπουμε ειναι με wifi 80% και μηδεν ομιλια..το λεω γιατι εγω δεν εχω δει αυτα τα νουμερα, αλλα μιλαω 1-3 ωρες ανα φορτιση.. Νίκο η ομιλία έχει κατανάλωση αλλά πολύ λιγότερη απο το να μιλάς στο viber μισή ώρα με 3g, η να βλέπεις βίντεο στο YouTube κλπ. Εγώ για παράδειγμα δεν μιλάω στο τηλέφωνο πάνω από μισή ώρα την ημέρα αλλά χρησιμοποιώ πολύ viber και messenger. Όλα είναι σχετικά. Αυτό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα είναι να αναφέρει κάποιος βαριά χρήση και να είναι επί 10 ώρες στον ίδιο χώρο με WiFi. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αυτό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα είναι να αναφέρει κάποιος βαριά χρήση και να είναι επί 10 ώρες στον ίδιο χώρο με WiFi. Ακόμη και σε αυτό το σενάριο μπορεί να γίνει πολυ βαριά χρήση με ενεργοβορες εφαρμογες...τα πάντα είναι σχετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ναι βεβαίως,χωρίς εξοικονόμηση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φίλε μου το s6 ειχα. Εγω χωρίς εξοικονόμηση πάντα ειμαι δεν το μπορω που μου κανει περιορισμούς και θεωρώ δεν υπάρχει λόγος σε αυτή τη συσκευή. Είχες στο s6 εξοικονόμηση. Νομίζω πρέπει να προχωρήσεις και να αφήσεις να δουλεύει σωστά το κινητό. Όσο και να νομίζεις ότι τρέχει σωστά κάνεις λάθος. Τέτοιο κινητό με τέτοια μπαταρία είναι κρίμα να το δουλεύεις σε εξοικονόμηση. Φιλικά πάντα έτσι. Sent from S7 edge Εκοικονομιση ενεργειας θεωρω ασκοπη σε τετοιο κινητο ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει πραγματικη αναγκη οταν τελειωνει η μπαταρια.. Νίκο η ομιλία έχει κατανάλωση αλλά πολύ λιγότερη απο το να μιλάς στο viber μισή ώρα με 3g, η να βλέπεις βίντεο στο YouTube κλπ. Εγώ για παράδειγμα δεν μιλάω στο τηλέφωνο πάνω από μισή ώρα την ημέρα αλλά χρησιμοποιώ πολύ viber και messenger. Όλα είναι σχετικά. Αυτό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα είναι να αναφέρει κάποιος βαριά χρήση και να είναι επί 10 ώρες στον ίδιο χώρο με WiFi. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τοτε ρε παιδες, 2 s7 edge Που εχω αλλαξει εχουν προβλημα? τετοιους χρονους που λετε τους πιανεις μονο αν καθεσαι στον καναπε και χαζευεις κινητο. 7 ωρες οθονη καταλαβαινετε τι παει να πει? οτι το 1/3 της ημερας εισαι μπροστα στο κινητο. Εγω μιλαω 1-3 ωρες μεσα στις 2 ημερες που μου βγαζει, και δεν βλεπω πανω απο 5 ωρες οθονη, με 70-80% wifi αφου ειμαι στη δουλεια. και το κινητο ειναι αψογα στημενο με τα παντα κλειστα (Τα περιττα..) και με εξοικονομηση και βελτιστοποιηση στα περισσοτερα..και μου λετε οτι ολα τεντα με 7-8 ωρες? Δε διαφωνω οτι μπορει να βγαλει τοσο, αλλα μονο αν εχεις σκοπο να το φτασεις τοσο..με χρηση παντου, μεσα εξω κτλ κτλ μου φαινεται δυσκολο. (δεν ξερω για ποιο λογο γραφουμε εδω αλλα καλυτερα να παμε στη μπαταρια..) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Μου το χει ξανακανει αλλες 2-3 φορες. Υπαρχει αλλο link να κατεβασω αγγλικη C8, BTU ?... http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-g935f Αλλιώς sammobile αναγκαστικά που μια φορά που επιχείρησα πριν κάνα δίμηνο με την μια πέτυχε. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε εσένα αρνείται εκτός αν το έχουν αφαιρέσει από τους server τους. Edited June 15, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-g935f Αλλιώς sammobile αναγκαστικά που μια φορά που επιχείρησα πριν κάνα δίμηνο με την μια πέτυχε. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε εσένα αρνείται εκτός αν το έχουν αφαιρέσει από τους server τους. Το κουφο ειναι οτι το αρχειο καθ ολη τη διαρκεια του κατεβασματος το εμφανιζει να ειναι 2gb, κανει κανα 2ωρο η και παραπανω να κατεβει, και αφου αποθηκευτει στο δισκο και μετα, το εμφανιζει 5.2mb... :blink: Σ ευχαριστω παντως για το link αν και εχει μονο τις πιο προσφατες rom. Η APC8 λειπει :confused: Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Το κουφο ειναι οτι το αρχειο καθ ολη τη διαρκεια του κατεβασματος το εμφανιζει να ειναι 2gb, κανει κανα 2ωρο η και παραπανω να κατεβει, και αφου αποθηκευτει στο δισκο και μετα, το εμφανιζει 5.2mb... :blink: Σ ευχαριστω παντως για το link αν και εχει μονο τις πιο προσφατες rom. Η APC8 λειπει :confused: Εγώ έχω τη γερμανική DBT που είναι η μαμάς της και άψογη. Κατέβασε αυτήν τότε. http://www.sammobile.com/firmwares/download/67657/G935FXXU1APC8_G935FDBT1APB1_DBT/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 βγήκε η APF2 για ITV Ιταλία Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gs1200 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλημέρα σας Ετοιμάζομαι να το πάρω κι εγώ αλλά είμαι σε σύγχυση ως προς το χρώμα. Έχω μόνο τις εξής επιλογές Black or Gold. Θα εκτιμούσα την όποια γνώμη σας Ευχαριστώ Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλημέρα σας Ετοιμάζομαι να το πάρω κι εγώ αλλά είμαι σε σύγχυση ως προς το χρώμα. Έχω μόνο τις εξής επιλογές Black or Gold. Θα εκτιμούσα την όποια γνώμη σας Ευχαριστώ Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μαύρο είναι απιστευτο. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 βγήκε η APF2 για ITV Ιταλία Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εγκατέστησα και εγώ...επίσης Ιταλικό το δικό μου. Σε πρώτη φάση καμιά διαφορά με την APD1 σε μπαταρία, ποσοστό Android , Google services κτλ. Ολα φαίνονται μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μαύρο είναι απιστευτο. Sent from S7 edge Εγώ είχα 2 άσπρα και τώρα είμαι με μαύρο...θεωρώ ότι το άσπρο αναδικνύει περισσότερο την ομορφιά της edge οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εγώ είχα 2 άσπρα και τώρα είμαι με μαύρο...θεωρώ ότι το άσπρο αναδικνύει περισσότερο την ομορφιά της edge οθόνης. Το μαύρο είναι απιστευτο. Sent from S7 edge Και που να δεις το ασήμι από κοντά! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Και που να δεις το ασήμι από κοντά! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Είχα το ασημί σε Note 5...εντυπωσιακό χρώμα, απλά μερικές φορές είναι λίγο καθρέφτης σε αντανακλάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τι διαολο, βγαίνουν συνέχεια updates και εμείς με ελληνική ακόμα στην APD1;...οι τελευταιοι των τελευταιων;...θα αναγκαστω δηλαδή να φλασάρω με odin για να τελειώνω με αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Και που να δεις το ασήμι από κοντά! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Είχα το ασημί στο S6 edge plus. Απλά τρομερό. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 βγήκε η APF2 για ITV Ιταλία Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακομα πιο νεα ειναι αυτη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ακομα πιο νεα ειναι αυτη? Εχω την εντύπωση ότι είχε κυκλοφορήσει πριν λίγες ημέρες σε Γαλλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ακομα πιο νεα ειναι αυτη? εκτιμώ οτι ειναι η ίδια με apeq αλλα αλλο κωδικό....... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Bγήκε η APF2 Μόλις την πήρα και εγώ σε Unbranded SM-G935FD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Κάτοχος εδώ και 4 μέρες και εγώ του αξιολάτρευτου αυτού κινητού με τις 5'5 ίντζες. Θα διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει για πολλές απορίες μου η και για βελτιώσεις. 2-3 άμεσα θεματάκια όμως που με προβληματίζουν. 1ον, δεν βρίσκω την δυνατότητα του να αναπαράγεται ο ήχος κλήσης με σταδιακή αύξηση έντασης. Και έτσι δυστυχώς ξεκινά απότομα και με τρομάζει. Δεύτερον, το εικονίδιο "τηλέφωνο" της συσκευής, δεν έχει ευρετήριο επαφών!!!! Ενώ ενα άλλο εικονίδιο που το λέει "επαφές" δεν έχει αντιστοίχως τα υπόλοιπα!!!! Επίσης στα sms και γενικά στην σύνταξη κειμένων, τα σημεία στίξης δεν τα έχει σε πρώτη γραμμή παρα έχει μόνο 2 αριστερά και δεξιά της μπάρας "space". Εγώ τα ήθελα στα αλφαβητικά πλήκτρα. Όπως και "σπαστικό" είναι η αλλαγή γλώσσας με σύρσιμο του δακτύλου αντί πατώντας το εικονίδιο της υδρογείου που έχουν πολλά άλλα κινητά. Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Κάτοχος εδώ και 4 μέρες και εγώ του αξιολάτρευτου αυτού κινητού με τις 5'5 ίντζες. Θα διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει για πολλές απορίες μου η και για βελτιώσεις. 2-3 άμεσα θεματάκια όμως που με προβληματίζουν. 1ον, δεν βρίσκω την δυνατότητα του να αναπαράγεται ο ήχος κλήσης με σταδιακή αύξηση έντασης. Και έτσι δυστυχώς ξεκινά απότομα και με τρομάζει. Δεύτερον, το εικονίδιο "τηλέφωνο" της συσκευής, δεν έχει ευρετήριο επαφών!!!! Ενώ ενα άλλο εικονίδιο που το λέει "επαφές" δεν έχει αντιστοίχως τα υπόλοιπα!!!! Επίσης στα sms και γενικά στην σύνταξη κειμένων, τα σημεία στίξης δεν τα έχει σε πρώτη γραμμή παρα έχει μόνο 2 αριστερά και δεξιά της μπάρας "space". Εγώ τα ήθελα στα αλφαβητικά πλήκτρα. Όπως και "σπαστικό" είναι η αλλαγή γλώσσας με σύρσιμο του δακτύλου αντί πατώντας το εικονίδιο της υδρογείου που έχουν πολλά άλλα κινητά. Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. απο iphone ήρθες κ εσυ φιλε μαυτες τις απορίες? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σε Tim s7 μπαίνει κανονικά η BTU με Odin, σωστά; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σε Tim s7 μπαίνει κανονικά η BTU με Odin, σωστά; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για edge πάντα ε? Εγω δεν εχω φλασαρει ακόμα αλλα δεν διαβασα κάποιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μια ερώτηση και από εμένα,πιο πολύ για επιβεβαίωση. Το δικό μου είναι Branded Vodafone Italy. Θέλω να περάσω την τελευταία γαλλική η αγγλική. Ποια είναι η διαδικασία ώστε να γίνει το κινητό πλήρως γαλλικο/αγγλικό και να παίρνει ota updates. Ποιο από τα csc βάζω και τι wipes κάνω πριν και μετά.? Μια παραπομπή θα ήταν αρκετή, ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 απο iphone ήρθες κ εσυ φιλε μαυτες τις απορίες? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΚ, σόρρυ ρε φίλε που δεν είμαι προφέσορας. Εσύ τώρα με βοήθησες υποτίθεται με την ειρωνικότητά σου; Δεν έχουν βάλει και like οι υπεύθυνοι του myphone ρε γμτ, να σε γεμίσουν όλοι γι'αυτό που είπες!!!! Εαν καποιος θελήσει να βοηθήσει, ελπίζω να το κάνει και να μην είναι σαν τον .... τάδε που αναγκάζομαι να απαντήσω τώρα με αηδίες. Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts