george_21 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Πρέπει να αλλάξει rom, το οποίο δεν είναι πολύ δύσκολο Sent from my SM-G930F using Tapatalk Πρέπει κάποια συγκεκριμένη?π.χ με κατάληξη cosmote?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Πρέπει κάποια συγκεκριμένη?π.χ με κατάληξη cosmote?? Greece (cosmote) (COS) Greece (EUR) Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Λοιπόν το πήγα σήμερα 9. Το πρωί για κάνα δυο καμμένα πιξελ..αλλαχθηκε οθόνη μπαταρία, κ μου είπαν κ μητρική πλακέτα. Μέσα σε 2 ώρες. Εντός εγγύησης. Respect τι άλλο να πω? Εχω μια απορία όμως...αν αλλαχθηκε πλακέτα δεν θα έπρεπε να έχω άλλο ιμει κ όχι το αρχικό?? Γράφουν το αρχικό IMEI στην καινούργια πλακέτα, οπότε δεν αλλάζεις imei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Λοιπόν το πήγα σήμερα 9. Το πρωί για κάνα δυο καμμένα πιξελ..αλλαχθηκε οθόνη μπαταρία, κ μου είπαν κ μητρική πλακέτα. Μέσα σε 2 ώρες. Εντός εγγύησης. Respect τι άλλο να πω? Εχω μια απορία όμως...αν αλλαχθηκε πλακέτα δεν θα έπρεπε να έχω άλλο ιμει κ όχι το αρχικό?? Είχα πάει κι εγώ αρχές Σεπτέμβρη της κόρης μου το s7 edge που είχε 2-3 καμένα pixel και το home button είχε ξεφτισει από χτύπημα και μου αλλάξανε οθόνη και μπαταρία σε 2 ωρες. Κατ' εξαίρεση γράφει πάνω το χαρτί που μου έδωσαν (μάλλον λόγω του home button) αλλά τι με νοιάζει; εγώ πήρα πίσω καινούριο κινητό!:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπερα. Ερωτηση που ειχα ξανα κανει αλλα απαντηση δεν ειχα παρει δυστυχως. Επειδη εχω συνεχεια στην αρχικη οθονη ενημερωση για νεα εκδοση λογισμικου ( oreo αλλα δεν την εχω περασει ακομα) υπαρχει τροπος να εξαφανισω αυτο το μηνυμα απο την οθονη μου; Με slide δεν φευγει. Ξερει κανεις τροπο να μην το εχω φατσα καρτα; Ευχαριστω Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπερα. Ερωτηση που ειχα ξανα κανει αλλα απαντηση δεν ειχα παρει δυστυχως. Επειδη εχω συνεχεια στην αρχικη οθονη ενημερωση για νεα εκδοση λογισμικου ( oreo αλλα δεν την εχω περασει ακομα) υπαρχει τροπος να εξαφανισω αυτο το μηνυμα απο την οθονη μου; Με slide δεν φευγει. Ξερει κανεις τροπο να μην το εχω φατσα καρτα; ΕυχαριστωΣύρε λιγο πάνω στην ειδοποίηση σαν να πας να τη σβήσεις..κ θα σου εμφανισει δυο συμβολα ...πατα το γρανάζι όπως φαίνεται στη πρώτη φωτο κ μετά δες τη δεύτερη εικονα. Λογικά θα φύγει Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα δεν εχει τετοια επιλογη για την συγκεκριμενη εφαρμογη. Με καποιον αλλον πιο ιδιαιτερο τροπο πρεπει να αφαιρειται απο την αρχικη οθονη αλλα δεν βρισκω το πως.... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα δεν εχει τετοια επιλογη για την συγκεκριμενη εφαρμογη. Με καποιον αλλον πιο ιδιαιτερο τροπο πρεπει να αφαιρειται απο την αρχικη οθονη αλλα δεν βρισκω το πως.... Μόνο με απενεργοποίηση της ειδοποίησης ( disable) Αν είσαι root είναι εύκολο, Αν δεν είσαι τότε μόνο με εφαρμογή τύπου Sabs ,Adhell. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πάτα να κάνεις λήψη της ενημέρωσης, εκεί θα Σου βγάλει την επιλογή τώρα ή αργότερα, επιλέγεις αργότερα και εξαφανίζεται από την status bar και γενικά, μονάχα αν ξανά μπουτάρει η συσκευή, κάνεις την ίδια διαδικασία και φεύγει Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Έχει κάποιος πρόβλημα συγχρονισμού με το Samsung account? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πάτα να κάνεις λήψη της ενημέρωσης, εκεί θα Σου βγάλει την επιλογή τώρα ή αργότερα, επιλέγεις αργότερα και εξαφανίζεται από την status bar και γενικά, μονάχα αν ξανά μπουτάρει η συσκευή, κάνεις την ίδια διαδικασία και φεύγει Καλησπερα. Αμ δε που εξαφανιζεται. Εχει μεινει εκει κ καθε φορα που πεταει pop up μηνυμα για την αναβαθμηση παφαω "αργοτερα". Μενει ομως σαν ενημερωση στην αρχικη οθονη. Νικητα ευχαριστω για την βοηθεια, θα το δοκιμασω Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πώς και δε βάζεις Oreo; Για μένα είναι και πιο catch-eye και το ίδιο σταθερή με nougat πλέον Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πώς και δε βάζεις Oreo; Για μένα είναι και πιο catch-eye και το ίδιο σταθερή με nougat πλέον Sent from my iPad using Tapatalk Εχει παρατηρηθει μια ασυμβατοτητα σε καποιες περιπτωσεις με το application της Dji για τα drone της. Κ επειδη δουλευω το S7 μου για το drone δεν θελω να το ριψοκινδυνεψω ακομα....κ οσο μπορω το καθυστερω... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλησπερα. Αμ δε που εξαφανιζεται. Εχει μεινει εκει κ καθε φορα που πεταει pop up μηνυμα για την αναβαθμηση παφαω "αργοτερα". Μενει ομως σαν ενημερωση στην αρχικη οθονη. Νικητα ευχαριστω για την βοηθεια, θα το δοκιμασω https://m.mediafire.com/folder/sb37c6gmhqgbn/AdHell_3 Έχει αρχείο τχτ μέσα με οδηγίες https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465912&page=14 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Πώς γίνεται οι εφαρμογές να ενημερώνονται μόνο με WI FI και όχι με τα δεδομένα? υπάρχει τέτοια ρύθμιση?, δηλαδή να γίνεται ερώτηση πρώτα εάν θέλω να γίνει ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Υπαρχει: Playstore, ρυθμισεις και μετα αυτοματη ενημερωση εφαρμογων και επιλεγεις αυτο που θελεις. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Υπαρχει: Playstore, ρυθμισεις και μετα αυτοματη ενημερωση εφαρμογων και επιλεγεις αυτο που θελεις. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/Σε ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν κάνω τηλεφωνική κλήση, σε μία μόνο επαφή το έχω δεί (τώρα εάν είναι και σε άλλη δεν ξέρω!) μου βγάζει στο μέσον περίπου της οθόνης μια ειδοποίηση που λέει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ και έχει ένα κουμπί το οποίο εάν θέλεις το ενεργοποιείς. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Είτε ανοικτό είτε κλειστό το κουμπί η κλήση γίνεται κανονικά, τι πράμα είναι!!!!....Στην σάμσουνγκ που ρώτησα κάνανε τους ανήξερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) [/color]Όταν κάνω τηλεφωνική κλήση, σε μία μόνο επαφή το έχω δεί (τώρα εάν είναι και σε άλλη δεν ξέρω!) μου βγάζει στο μέσον περίπου της οθόνης μια ειδοποίηση που λέει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ και έχει ένα κουμπί το οποίο εάν θέλεις το ενεργοποιείς. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Είτε ανοικτό είτε κλειστό το κουμπί η κλήση γίνεται κανονικά, τι πράμα είναι!!!!....Στην σάμσουνγκ που ρώτησα κάνανε τους ανήξερους. Λογικά είναι ανήξεροι. Είναι μια λειτουργία που υποστηρίζεται από Vodafone και Cosmote, RCS ονομάζεται, λειτουργεί μόνο σε android και σου το εμφανίζει επειδή το έχετε ενεργοποιημένο και οι δύο στις συσκευές σας. Απλός αν επιλέξεις Σημαντική Κλήση, δείχνει και σε αυτόν που καλείς ότι είναι Σημαντική Κλήση! Επίσης δοκίμασε να στείλεις μήνυμα (σε αυτόν τον αριθμό που λες ότι σου εμφανίζει την επιλογή Σημαντική Κλήση) και θα δεις ότι το κουμπί της αποστολής θα γίνει πράσινο αντί για πορτοκάλι και θα το στείλει δωρεάν (χρήση δεδομένων εννοείτε) Edited October 21, 2018 by Valodtkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Σε ευχαριστώ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 [/color]Όταν κάνω τηλεφωνική κλήση, σε μία μόνο επαφή το έχω δεί (τώρα εάν είναι και σε άλλη δεν ξέρω!) μου βγάζει στο μέσον περίπου της οθόνης μια ειδοποίηση που λέει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ και έχει ένα κουμπί το οποίο εάν θέλεις το ενεργοποιείς. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Είτε ανοικτό είτε κλειστό το κουμπί η κλήση γίνεται κανονικά, τι πράμα είναι!!!!....Στην σάμσουνγκ που ρώτησα κάνανε τους ανήξερους. Λογικά είναι ανήξεροι. Είναι μια λειτουργία που υποστηρίζεται από Vodafone και Cosmote, RCS ονομάζεται, λειτουργεί μόνο σε android και σου το εμφανίζει επειδή το έχετε ενεργοποιημένο και οι δύο στις συσκευές σας. Απλός αν επιλέξεις Σημαντική Κλήση, δείχνει και σε αυτόν που καλείς ότι είναι Σημαντική Κλήση! Επίσης δοκίμασε να στείλεις μήνυμα (σε αυτόν τον αριθμό που λες ότι σου εμφανίζει την επιλογή Σημαντική Κλήση) και θα δεις ότι το κουμπί της αποστολής θα γίνει πράσινο αντί για πορτοκάλι και θα το στείλει δωρεάν (χρήση δεδομένων εννοείτε) Πως ενεργοποιειται αυτο; ρωταω γιατι δεν το βεισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Λογικά είναι ανήξεροι. Είναι μια λειτουργία που υποστηρίζεται από Vodafone και Cosmote, RCS ονομάζεται, λειτουργεί μόνο σε android και σου το εμφανίζει επειδή το έχετε ενεργοποιημένο και οι δύο στις συσκευές σας. Απλός αν επιλέξεις Σημαντική Κλήση, δείχνει και σε αυτόν που καλείς ότι είναι Σημαντική Κλήση! Επίσης δοκίμασε να στείλεις μήνυμα (σε αυτόν τον αριθμό που λες ότι σου εμφανίζει την επιλογή Σημαντική Κλήση) και θα δεις ότι το κουμπί της αποστολής θα γίνει πράσινο αντί για πορτοκάλι και θα το στείλει δωρεάν (χρήση δεδομένων εννοείτε) Πως ενεργοποιειται αυτο; ρωταω γιατι δεν το βεισκω Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Περισσότερες Ρυθμίσεις Σύνδεσης/Προηγμ. λειτ. κλήσεων και μηνυμάτων και πάτα το ενεργοποίηση. Πρέπει να έχεις COS ή EUR rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Βγηκε update για εκδοση cosmote 133mb!διορθωση ασφαλειας Οκτωβριου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 οποιος εκανε το update του Οκτωβρίου ας αφησει μια ενημερωση για την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 οποιος εκανε το update του Οκτωβρίου ας αφησει μια ενημερωση για την μπαταρίαΤο φορτισα 100% .μεχρι τωρα αυτα ειναι τα ποσοστα μου,τωρα εχω 32% ,παραθετω τις σχετικες φωτο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts