Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να αλλάξει rom, το οποίο δεν είναι πολύ δύσκολο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Πρέπει κάποια συγκεκριμένη?π.χ με κατάληξη cosmote??

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λοιπόν το πήγα σήμερα 9. Το πρωί για κάνα δυο καμμένα πιξελ..αλλαχθηκε οθόνη μπαταρία, κ μου είπαν κ μητρική πλακέτα. Μέσα σε 2 ώρες. Εντός εγγύησης. Respect τι άλλο να πω? Εχω μια απορία όμως...αν αλλαχθηκε πλακέτα δεν θα έπρεπε να έχω άλλο ιμει κ όχι το αρχικό??

Γράφουν το αρχικό IMEI στην καινούργια πλακέτα, οπότε δεν αλλάζεις imei.

Λοιπόν το πήγα σήμερα 9. Το πρωί για κάνα δυο καμμένα πιξελ..αλλαχθηκε οθόνη μπαταρία, κ μου είπαν κ μητρική πλακέτα. Μέσα σε 2 ώρες. Εντός εγγύησης. Respect τι άλλο να πω? Εχω μια απορία όμως...αν αλλαχθηκε πλακέτα δεν θα έπρεπε να έχω άλλο ιμει κ όχι το αρχικό??

Είχα πάει κι εγώ αρχές Σεπτέμβρη της κόρης μου το s7 edge που είχε 2-3 καμένα pixel και το home button είχε ξεφτισει από χτύπημα και μου αλλάξανε οθόνη και μπαταρία σε 2 ωρες. Κατ' εξαίρεση γράφει πάνω το χαρτί που μου έδωσαν (μάλλον λόγω του home button) αλλά τι με νοιάζει; εγώ πήρα πίσω καινούριο κινητό!:)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Καλησπερα. Ερωτηση που ειχα ξανα κανει αλλα απαντηση δεν ειχα παρει δυστυχως.

Επειδη εχω συνεχεια στην αρχικη οθονη ενημερωση για νεα εκδοση λογισμικου ( oreo αλλα δεν την εχω περασει ακομα) υπαρχει τροπος να εξαφανισω αυτο το μηνυμα απο την οθονη μου;

Με slide δεν φευγει. Ξερει κανεις τροπο να μην το εχω φατσα καρτα;

Ευχαριστω

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Καλησπερα. Ερωτηση που ειχα ξανα κανει αλλα απαντηση δεν ειχα παρει δυστυχως.

Επειδη εχω συνεχεια στην αρχικη οθονη ενημερωση για νεα εκδοση λογισμικου ( oreo αλλα δεν την εχω περασει ακομα) υπαρχει τροπος να εξαφανισω αυτο το μηνυμα απο την οθονη μου;

Με slide δεν φευγει. Ξερει κανεις τροπο να μην το εχω φατσα καρτα;

Ευχαριστω

Σύρε λιγο πάνω στην ειδοποίηση σαν να πας να τη σβήσεις..κ θα σου εμφανισει δυο συμβολα ...πατα το γρανάζι όπως φαίνεται στη πρώτη φωτο κ μετά δες τη δεύτερη εικονα. Λογικά θα φύγει 4c08de3b5eb3a6de74bae7776ea4bca5.jpge90127809520ae7d200125ee471578ca.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα δεν εχει τετοια επιλογη για την συγκεκριμενη εφαρμογη.

Με καποιον αλλον πιο ιδιαιτερο τροπο πρεπει να αφαιρειται απο την αρχικη οθονη αλλα δεν βρισκω το πως....

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα δεν εχει τετοια επιλογη για την συγκεκριμενη εφαρμογη.

Με καποιον αλλον πιο ιδιαιτερο τροπο πρεπει να αφαιρειται απο την αρχικη οθονη αλλα δεν βρισκω το πως....

Μόνο με απενεργοποίηση της ειδοποίησης ( disable)

Αν είσαι root είναι εύκολο,

Αν δεν είσαι τότε μόνο με εφαρμογή τύπου Sabs ,Adhell.

Νικήτας

Πάτα να κάνεις λήψη της ενημέρωσης, εκεί θα Σου βγάλει την επιλογή τώρα ή αργότερα, επιλέγεις αργότερα και εξαφανίζεται από την status bar και γενικά, μονάχα αν ξανά μπουτάρει η συσκευή, κάνεις την ίδια διαδικασία και φεύγει
Konakis.

Έχει κάποιος πρόβλημα συγχρονισμού με το Samsung account?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάτα να κάνεις λήψη της ενημέρωσης, εκεί θα Σου βγάλει την επιλογή τώρα ή αργότερα, επιλέγεις αργότερα και εξαφανίζεται από την status bar και γενικά, μονάχα αν ξανά μπουτάρει η συσκευή, κάνεις την ίδια διαδικασία και φεύγει

Καλησπερα. Αμ δε που εξαφανιζεται. Εχει μεινει εκει κ καθε φορα που πεταει pop up μηνυμα για την αναβαθμηση παφαω "αργοτερα". Μενει ομως σαν ενημερωση στην αρχικη οθονη.

Νικητα ευχαριστω για την βοηθεια, θα το δοκιμασω

Πώς και δε βάζεις Oreo; Για μένα είναι και πιο catch-eye και το ίδιο σταθερή με nougat πλέον

Sent from my iPad using Tapatalk

Πώς και δε βάζεις Oreo; Για μένα είναι και πιο catch-eye και το ίδιο σταθερή με nougat πλέον

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχει παρατηρηθει μια ασυμβατοτητα σε καποιες περιπτωσεις με το application της Dji για τα drone της.

Κ επειδη δουλευω το S7 μου για το drone δεν θελω να το ριψοκινδυνεψω ακομα....κ οσο μπορω το καθυστερω...

Καλησπερα. Αμ δε που εξαφανιζεται. Εχει μεινει εκει κ καθε φορα που πεταει pop up μηνυμα για την αναβαθμηση παφαω "αργοτερα". Μενει ομως σαν ενημερωση στην αρχικη οθονη.

Νικητα ευχαριστω για την βοηθεια, θα το δοκιμασω

https://m.mediafire.com/folder/sb37c6gmhqgbn/AdHell_3

Έχει αρχείο τχτ μέσα με οδηγίες

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465912&page=14

Νικήτας

Πώς γίνεται οι εφαρμογές να ενημερώνονται μόνο με WI FI και όχι με τα δεδομένα? υπάρχει τέτοια ρύθμιση?, δηλαδή να γίνεται ερώτηση πρώτα εάν θέλω να γίνει ενημέρωση!

Υπαρχει: Playstore, ρυθμισεις και μετα αυτοματη ενημερωση εφαρμογων και επιλεγεις αυτο που θελεις.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει: Playstore, ρυθμισεις και μετα αυτοματη ενημερωση εφαρμογων και επιλεγεις αυτο που θελεις.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/Σε ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν κάνω τηλεφωνική κλήση, σε μία μόνο επαφή το έχω δεί (τώρα εάν είναι και σε άλλη δεν ξέρω!) μου βγάζει στο μέσον περίπου της οθόνης μια ειδοποίηση που λέει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ και έχει ένα κουμπί το οποίο εάν θέλεις το ενεργοποιείς. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Είτε ανοικτό είτε κλειστό το κουμπί η κλήση γίνεται κανονικά, τι πράμα είναι!!!!....Στην σάμσουνγκ που ρώτησα κάνανε τους ανήξερους.

[/color]Όταν κάνω τηλεφωνική κλήση, σε μία μόνο επαφή το έχω δεί (τώρα εάν είναι και σε άλλη δεν ξέρω!) μου βγάζει στο μέσον περίπου της οθόνης μια ειδοποίηση που λέει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ και έχει ένα κουμπί το οποίο εάν θέλεις το ενεργοποιείς. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Είτε ανοικτό είτε κλειστό το κουμπί η κλήση γίνεται κανονικά, τι πράμα είναι!!!!....Στην σάμσουνγκ που ρώτησα κάνανε τους ανήξερους.

Λογικά είναι ανήξεροι. Είναι μια λειτουργία που υποστηρίζεται από Vodafone και Cosmote, RCS ονομάζεται, λειτουργεί μόνο σε android και σου το εμφανίζει επειδή το έχετε ενεργοποιημένο και οι δύο στις συσκευές σας. Απλός αν επιλέξεις Σημαντική Κλήση, δείχνει και σε αυτόν που καλείς ότι είναι Σημαντική Κλήση!

Επίσης δοκίμασε να στείλεις μήνυμα (σε αυτόν τον αριθμό που λες ότι σου εμφανίζει την επιλογή Σημαντική Κλήση) και θα δεις ότι το κουμπί της αποστολής θα γίνει πράσινο αντί για πορτοκάλι και θα το στείλει δωρεάν (χρήση δεδομένων εννοείτε)

Edited by Valodtkas

[/color]Όταν κάνω τηλεφωνική κλήση, σε μία μόνο επαφή το έχω δεί (τώρα εάν είναι και σε άλλη δεν ξέρω!) μου βγάζει στο μέσον περίπου της οθόνης μια ειδοποίηση που λέει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ και έχει ένα κουμπί το οποίο εάν θέλεις το ενεργοποιείς. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Είτε ανοικτό είτε κλειστό το κουμπί η κλήση γίνεται κανονικά, τι πράμα είναι!!!!....Στην σάμσουνγκ που ρώτησα κάνανε τους ανήξερους.

Λογικά είναι ανήξεροι. Είναι μια λειτουργία που υποστηρίζεται από Vodafone και Cosmote, RCS ονομάζεται, λειτουργεί μόνο σε android και σου το εμφανίζει επειδή το έχετε ενεργοποιημένο και οι δύο στις συσκευές σας. Απλός αν επιλέξεις Σημαντική Κλήση, δείχνει και σε αυτόν που καλείς ότι είναι Σημαντική Κλήση!

Επίσης δοκίμασε να στείλεις μήνυμα (σε αυτόν τον αριθμό που λες ότι σου εμφανίζει την επιλογή Σημαντική Κλήση) και θα δεις ότι το κουμπί της αποστολής θα γίνει πράσινο αντί για πορτοκάλι και θα το στείλει δωρεάν (χρήση δεδομένων εννοείτε)

Πως ενεργοποιειται αυτο; ρωταω γιατι δεν το βεισκω

Πως ενεργοποιειται αυτο; ρωταω γιατι δεν το βεισκω

Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Περισσότερες Ρυθμίσεις Σύνδεσης/Προηγμ. λειτ. κλήσεων και μηνυμάτων και πάτα το ενεργοποίηση. Πρέπει να έχεις COS ή EUR rom

Βγηκε update για εκδοση cosmote 133mb!διορθωση ασφαλειας Οκτωβριου

οποιος εκανε το update του Οκτωβρίου ας αφησει μια ενημερωση για την μπαταρία
Το φορτισα 100% .μεχρι τωρα αυτα ειναι τα ποσοστα μου,τωρα εχω 32% ,παραθετω τις σχετικες φωτο

36b6535554e53f7a59fa9eb0ed922ae5.jpge6dcb1c35f897666f6c4bee4da28dfa5.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned