GMF80 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 http://www.androidguys.com/2017/09/28/samsung-galaxy-s7s7-edge-getting-the-note-8s-new-ui-with-next-big-update/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑναμενομενο... Θα ηταν ειδηση αν το εδιναν ξεχωριστα... Για 8αρα εχει μελλον ακομη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 αντε επιτέλους. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα αργήσει.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Να περπατάει καλά μετράει κι ας αργήσει...οπως η nougat να κάτσει καλά η 8 και το UI φυσικά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δεν ξέρω γιατί αλλά χάνεται το cosmote Wi-Fi calling και το volte εικονίδιο από την μπάρα ειδοποιήσεων έκανα επανεκκίνηση διορθώνεται για ελάχιστα και πάλι τα ιδια. Ξέρει κάποιος να μου πει τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 τις τελευταίες μέρες όταν με παίρνουν τηλέφωνο αργεί κάνα 2 δεύτερα να μ δείξει ποιον παίρνει και να βγάλει αυτό για την απάντηση τι να κάνω; θέλει καμία εκκαθάριση πουθενά; ευχαριστώ παιδιά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 τις τελευταίες μέρες όταν με παίρνουν τηλέφωνο αργεί κάνα 2 δεύτερα να μ δείξει ποιον παίρνει και να βγάλει αυτό για την απάντηση τι να κάνω; θέλει καμία εκκαθάριση πουθενά; ευχαριστώ παιδιά Για δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Σε μια αντίστοιχη περίπτωση σε άλλη συσκευή έστρωσε. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Sorry για το off topic παιδιά αλλά εδώ και 2 μέρες μετά από μια επαναφορά που έκανα στο τηλέφωνο έχω πρόβλημα στο viber. Όταν παίρνω μηνύματα δε μου δείχνει το νούμερο στο εικονίδιο της εφαρμογής. Έκανα εκκαθαριση απεγκατασταση, εγκατάσταση αλλά τα ίδια. Ανοίγω κλείνω ειδοποιήσεις πάλι τίποτα.. Έχει κανεις άλλος θέμα? Τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα τα παίρνω κανονικά αλλά δε μου βγάζει το νούμερο στο εικονιδιο. Σόρυ και πάλι για το οφ τοπικ.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Sorry για το off topic παιδιά αλλά εδώ και 2 μέρες μετά από μια επαναφορά που έκανα στο τηλέφωνο έχω πρόβλημα στο viber. Όταν παίρνω μηνύματα δε μου δείχνει το νούμερο στο εικονίδιο της εφαρμογής. Έκανα εκκαθαριση απεγκατασταση, εγκατάσταση αλλά τα ίδια. Ανοίγω κλείνω ειδοποιήσεις πάλι τίποτα.. Έχει κανεις άλλος θέμα? Τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα τα παίρνω κανονικά αλλά δε μου βγάζει το νούμερο στο εικονιδιο. Σόρυ και πάλι για το οφ τοπικ.. Μήπως έχεις αλλάξει launcher; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 (edited) Μήπως έχεις αλλάξει launcher; Ναι όντως έβαλα nova.. Παίζει κάποιο ρόλο? Με νόβα δεν έχει ειδοποιήσεις? Edited October 1, 2017 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ναι όντως έβαλα nova.. Παίζει κάποιο ρόλο? Με νόβα δεν έχει ειδοποιήσεις? Έχει! Αυτό το έβαλες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 (edited) Μήπως έχεις αλλάξει launcher; Έχει! Αυτό το έβαλες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier Σας ευχαριστώ παιδιά αλλά και πάλι δε δουλεύει... Edited October 2, 2017 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Εκτός της εγκατάστασης θέλει να μπεις στον tesla και να τικαρεις τις εφαρμογές από τις οποίες θέλεις να φαίνονται οι ειδοποιησεις. Το έκανες? Παιδιά στο AOD υπάρχει κάνα μοντακι σε μη ρουτ συσκευή να το αλλάξουμε σε εμφάνιση; Edited October 2, 2017 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Εκτός της εγκατάστασης θέλει να μπεις στον tesla και να τικαρεις τις εφαρμογές από τις οποίες θέλεις να φαίνονται οι ειδοποιησεις. Το έκανες? Παιδιά στο AOD υπάρχει κάνα μοντακι σε μη ρουτ συσκευή να το αλλάξουμε σε εμφάνιση; Υπάρχουν κάποια θέματα που αλλάζουν την AOD, πχ το ''SB'' που έχω εγώ. Επίσης υπάρχει και μια εφαρμογή στο store που όμως δε γνωρίζω αν ρουφάει τη μπαταρία: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.somen.customaod Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου δοκιμάζω και βλέπω τι γίνεται με τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Εκτός της εγκατάστασης θέλει να μπεις στον tesla και να τικαρεις τις εφαρμογές από τις οποίες θέλεις να φαίνονται οι ειδοποιησεις. Το έκανες? Παιδιά στο AOD υπάρχει κάνα μοντακι σε μη ρουτ συσκευή να το αλλάξουμε σε εμφάνιση; Το τικάρω αλλά πάλι δεν... Έκανα επανεκκίνηση αλλά και πάλι.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος ενώ έχω ενεργό το φωτισμό οθόνης edge γιατί ποτέ δεν ανάβει όταν έχω ειδοποιήσεις;Στις κλήσεις ανάβει αλλά στις ειδοποιήσεις όχι γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλησπέρα, σε περίπτωση αλλαγής μπαταρίας γίνεται αυθημερόν η πρέπει να μείνει το κινητό στο service; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλησπέρα, σε περίπτωση αλλαγής μπαταρίας γίνεται αυθημερόν η πρέπει να μείνει το κινητό στο service; Αυθημερόν στη smartec (το πιθανότερο και σε άλλα επίσημα service) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Το τικάρω αλλά πάλι δεν... Έκανα επανεκκίνηση αλλά και πάλι..Και να επιτρέψεις πρόσβαση στις ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Σας ευχαριστώ όλους, τα κατάφερα εντέλει Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος ενώ έχω ενεργό το φωτισμό οθόνης edge γιατί ποτέ δεν ανάβει όταν έχω ειδοποιήσεις;Στις κλήσεις ανάβει αλλά στις ειδοποιήσεις όχι γιατί; Και εμένα μόνο στις κλήσεις άναβει. Κάνας άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εμενα και σε μηνυματα αναβει η edge οθονη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 παιδια για το cosmote wifi calling πρεπει να περασουμε ελληνικη ρομ ή πρεπει να ειναι της cosmote με το λογοτυπο στο ανοιγμα? ειμαι με αγγλικη και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 παιδια για το cosmote wifi calling πρεπει να περασουμε ελληνικη ρομ ή πρεπει να ειναι της cosmote με το λογοτυπο στο ανοιγμα? ειμαι με αγγλικη και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.:confused: Το firmware της cosmote. COS. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Το firmware της cosmote. COS. οκ ας μην εχω σημα καλυτερα!!:lol::lol: ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts