Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.androidguys.com/2017/09/28/samsung-galaxy-s7s7-edge-getting-the-note-8s-new-ui-with-next-big-update/

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναμενομενο... Θα ηταν ειδηση αν το εδιναν ξεχωριστα... Για 8αρα εχει μελλον ακομη...

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να περπατάει καλά μετράει κι ας αργήσει...οπως η nougat να κάτσει καλά η 8 και το UI φυσικά.
Konakis.

Δεν ξέρω γιατί αλλά χάνεται το cosmote Wi-Fi calling και το volte εικονίδιο από την μπάρα ειδοποιήσεων έκανα επανεκκίνηση διορθώνεται για ελάχιστα και πάλι τα ιδια. Ξέρει κάποιος να μου πει τι φταίει;

τις τελευταίες μέρες όταν με παίρνουν τηλέφωνο αργεί κάνα 2 δεύτερα να μ δείξει ποιον παίρνει και να βγάλει αυτό για την απάντηση τι να κάνω; θέλει καμία εκκαθάριση πουθενά; ευχαριστώ παιδιά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

τις τελευταίες μέρες όταν με παίρνουν τηλέφωνο αργεί κάνα 2 δεύτερα να μ δείξει ποιον παίρνει και να βγάλει αυτό για την απάντηση τι να κάνω; θέλει καμία εκκαθάριση πουθενά; ευχαριστώ παιδιά

Για δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του τηλεφώνου.

Σε μια αντίστοιχη περίπτωση σε άλλη συσκευή έστρωσε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Sorry για το off topic παιδιά αλλά εδώ και 2 μέρες μετά από μια επαναφορά που έκανα στο τηλέφωνο έχω πρόβλημα στο viber. Όταν παίρνω μηνύματα δε μου δείχνει το νούμερο στο εικονίδιο της εφαρμογής. Έκανα εκκαθαριση απεγκατασταση, εγκατάσταση αλλά τα ίδια. Ανοίγω κλείνω ειδοποιήσεις πάλι τίποτα.. Έχει κανεις άλλος θέμα? Τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα τα παίρνω κανονικά αλλά δε μου βγάζει το νούμερο στο εικονιδιο. Σόρυ και πάλι για το οφ τοπικ..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Sorry για το off topic παιδιά αλλά εδώ και 2 μέρες μετά από μια επαναφορά που έκανα στο τηλέφωνο έχω πρόβλημα στο viber. Όταν παίρνω μηνύματα δε μου δείχνει το νούμερο στο εικονίδιο της εφαρμογής. Έκανα εκκαθαριση απεγκατασταση, εγκατάσταση αλλά τα ίδια. Ανοίγω κλείνω ειδοποιήσεις πάλι τίποτα.. Έχει κανεις άλλος θέμα? Τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα τα παίρνω κανονικά αλλά δε μου βγάζει το νούμερο στο εικονιδιο. Σόρυ και πάλι για το οφ τοπικ..

Μήπως έχεις αλλάξει launcher;

Ναι όντως έβαλα nova..

Παίζει κάποιο ρόλο? Με νόβα δεν έχει ειδοποιήσεις?

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ναι όντως έβαλα nova..

Παίζει κάποιο ρόλο? Με νόβα δεν έχει ειδοποιήσεις?

Έχει! Αυτό το έβαλες;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier

Σας ευχαριστώ παιδιά αλλά και πάλι δε δουλεύει...

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εκτός της εγκατάστασης θέλει να μπεις στον tesla και να τικαρεις τις εφαρμογές από τις οποίες θέλεις να φαίνονται οι ειδοποιησεις. Το έκανες?

Παιδιά στο AOD υπάρχει κάνα μοντακι σε μη ρουτ συσκευή να το αλλάξουμε σε εμφάνιση;

Edited by miltos74

Εκτός της εγκατάστασης θέλει να μπεις στον tesla και να τικαρεις τις εφαρμογές από τις οποίες θέλεις να φαίνονται οι ειδοποιησεις. Το έκανες?

Παιδιά στο AOD υπάρχει κάνα μοντακι σε μη ρουτ συσκευή να το αλλάξουμε σε εμφάνιση;

Υπάρχουν κάποια θέματα που αλλάζουν την AOD, πχ το ''SB'' που έχω εγώ.

Επίσης υπάρχει και μια εφαρμογή στο store που όμως δε γνωρίζω αν ρουφάει τη μπαταρία:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.somen.customaod

Follow me on XDA

Το τικάρω αλλά πάλι δεν... Έκανα επανεκκίνηση αλλά και πάλι..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος ενώ έχω ενεργό το φωτισμό οθόνης edge γιατί ποτέ δεν ανάβει όταν έχω ειδοποιήσεις;Στις κλήσεις ανάβει αλλά στις ειδοποιήσεις όχι γιατί;

Καλησπέρα, σε περίπτωση αλλαγής μπαταρίας γίνεται αυθημερόν η πρέπει να μείνει το κινητό στο service;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Καλησπέρα, σε περίπτωση αλλαγής μπαταρίας γίνεται αυθημερόν η πρέπει να μείνει το κινητό στο service;

Αυθημερόν στη smartec (το πιθανότερο και σε άλλα επίσημα service)

Follow me on XDA

Το τικάρω αλλά πάλι δεν... Έκανα επανεκκίνηση αλλά και πάλι..
Και να επιτρέψεις πρόσβαση στις ειδοποιήσεις

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος ενώ έχω ενεργό το φωτισμό οθόνης edge γιατί ποτέ δεν ανάβει όταν έχω ειδοποιήσεις;Στις κλήσεις ανάβει αλλά στις ειδοποιήσεις όχι γιατί;

Και εμένα μόνο στις κλήσεις άναβει. Κάνας άλλος;

Εμενα και σε μηνυματα αναβει η edge οθονη...

παιδια για το cosmote wifi calling πρεπει να περασουμε ελληνικη ρομ ή πρεπει να ειναι της cosmote με το λογοτυπο στο ανοιγμα?

ειμαι με αγγλικη και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.:confused:

παιδια για το cosmote wifi calling πρεπει να περασουμε ελληνικη ρομ ή πρεπει να ειναι της cosmote με το λογοτυπο στο ανοιγμα?

ειμαι με αγγλικη και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.:confused:

Το firmware της cosmote.

COS.

Follow me on XDA

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned