GMF80 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 @GMF80 απόλαυσέ το ...εξαιρετικο (ολοκληρωμένο πλην Ραδιοφώνου για πολλούς σημαντικό μείον)κινητό ακόμη και σήμερα το θεωρώ στα top5 ...προσωπικη άποψη φυσικά ;)Thanks. Εχουν περασει πολλες συσκευες απο τα χερια μου. Μακραν το καλυτερο και ομορφοτερο.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Σε καταλαβαίνω...παρόμοιο συναίσθημα μου έχει αφήσει και σε μενα το δικό μου ένα χρόνο τώρα- ειδικά το περιβάλλον με την 7 εξαιρετικό! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Σας την παραδίδουν αφού τη βάλουν 10 λεπτά μέσα στο νερό και όλα ΟΚ,εντάξει? Μετα απο λίγο καιρό πάτε τη συσκευη για επισκευή ξανά επειδή σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα π.χ. δεν ανοίγει με τιποτε.Την ανοίγουν και βλέπουν υγρασία εντός... Σας την αλλάζουν ή σας προσάπτουν ότι τη βάλατε στο νερό πολλή ωρα και δεν εχουν καμμιά ανάμειξη επειδή το τεστ των 10 λεπτών ήταν κάποτε επιτυχές? Πολυ σωστός. Μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω σε φίλους. Συνήθως τα προβλήματα από βρέξιμο δεν βγαίνουν άμεσα αλλά μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος. Κάποτε έπεσε ένα ποτήρι νερό σε ένα παλιό μου νοκια. Για περίπου ένα μήνα δούλευε μια χαρά και σκέφτηκα ότι την γλύτωσα. Μια μέρα όμως τα έφτυσε. Το άνοιξε φίλος μου τεχνικός και είχε πάθει μεγάλη, εμφανή με το μάτι, ζημιά από το νερό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Πάντως μετά από 1 χρόνο η μπαταρία δείχνει να είναι πολύ χάλια.. Πάντα προσεχτικος στη φόρτιση, σπανια ταχεία αλλά και πάλι... Άλλαξε κάποιος πρόσφατα? Πόσο κοστίζει στο επίσημο σέρβις σύνολο? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Άλλαξα εγώ, αν πας στο θέμα της μπαταρίας θα διαβάσεις αναλυτικά. Μην το σκέφτεσαι, θα έχεις καινούριο κινητό με 21 ευρώ SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Άλλαξα εγώ, αν πας στο θέμα της μπαταρίας θα διαβάσεις αναλυτικά. Μην το σκέφτεσαι, θα έχεις καινούριο κινητό με 21 ευρώ SM-G935F Σε ευχαριστώ για την απάντηση τώρα το είδα... Δηλαδή πάω και τους λέω είμαι μέσα στην εγγύηση και χρεώνουν μονο ανταλλακτικό χωρίς εργασία αν κατάλαβα καλά... Έτσι απλά γίνεται ? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Άλλαξα εγώ, αν πας στο θέμα της μπαταρίας θα διαβάσεις αναλυτικά. Μην το σκέφτεσαι, θα έχεις καινούριο κινητό με 21 ευρώ SM-G935FΚανουν και επαναφορα το κινητο;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Κανουν και επαναφορα το κινητο;;;Ναι κάνουν πάντα SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση τώρα το είδα... Δηλαδή πάω και τους λέω είμαι μέσα στην εγγύηση και χρεώνουν μονο ανταλλακτικό χωρίς εργασία αν κατάλαβα καλά... Έτσι απλά γίνεται ? Εγώ θα σου έλεγα να πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα και να πεις ότι έχεις πρόβλημα με επανεκκινησεις. Θα σου κάνω ένα hard reset αλλά συχνά αλλάζουν από μόνοι τους μπαταρία Αν δεν το κάνουν τότε πες τους το εσυ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Στην τροφοδοσια edge μου δειχνει μονο ειδοποιησεις. Υπαρχει καποια εφαρμογη να δειχνει ωρα και ποσοστο μπαταριας; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Στην τροφοδοσια edge μου δειχνει μονο ειδοποιησεις. Υπαρχει καποια εφαρμογη να δειχνει ωρα και ποσοστο μπαταριας; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φίλε η τροφοδοσία edge είναι μόνο για τις ειδοποιήσεις. Άμα θες την ώρα και το ποσοστό μπαταρίας βάλε το νυχτερινό ρολόι καίει πολύ λιγότερο από το aod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Εγώ θα σου έλεγα να πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα και να πεις ότι έχεις πρόβλημα με επανεκκινησεις. Θα σου κάνω ένα hard reset αλλά συχνά αλλάζουν από μόνοι τους μπαταρία Αν δεν το κάνουν τότε πες τους το εσυ.Εγώ το πήγα στη smartec, τους είπα απλά να κάνουν μια μέτρηση της μπαταριας γιατί έπεσε η απόδοση και την αλλαξαν(ήταν και η μπαταρία εντός εγγυησης) και δυστυχώς κάνουν υποχρεωτικά hard reset.. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 24, 2017 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Όχι φίλε η τροφοδοσία edge είναι μόνο για τις ειδοποιήσεις. Άμα θες την ώρα και το ποσοστό μπαταρίας βάλε το νυχτερινό ρολόι καίει πολύ λιγότερο από το aod.OK. Thanks. Στο S6 Edge Plus υπήρχε εξ ορισμού... Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Αν και το έχουμε πει πως γίνεται, να αναφέρω πως για όσους θέλουν wifi calling και δεν εχουν cosmote ή GR rom, το ΜΟΝΟ που χρειάζεται είναι να αλλάξουμε το CSC σε EUR. Το έκανα και όλα πήγα τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Αν και το έχουμε πει πως γίνεται, να αναφέρω πως για όσους θέλουν wifi calling και δεν εχουν cosmote ή GR rom, το ΜΟΝΟ που χρειάζεται είναι να αλλάξουμε το CSC σε EUR. Το έκανα και όλα πήγα τέλεια. Για δώσε λεπτομέριες για το πώς γίνεται η αλλαγή γιατί είμαι άσχετος Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Για δώσε λεπτομέριες για το πώς γίνεται η αλλαγή γιατί είμαι άσχετος έκανα ότι λέει εδώ αλλά αντί να βάλω στο Odin τα 4 αρχεία αναβάθμισης έβαλα μόνο το CSC. https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/EUR/download/G935FXXS1DQHF/186169/ Instructions Extract (unzip) the firmware file Download Odin v3.12.7 Extract Odin ZIP file Open Odin v3.12.7 Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons) Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin Add the firmware file to AP / PDA (σε αυτό το βήμα ειναι που έβαλα μόνο το CSC) Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait few minutes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Χθες το βράδυ μόλις γύρισα σπίτι συνειδητοποιώ ότι λείπουν 5 παιχνίδια απ το κινητό. Ψάχνω ξαναψάχνω δεν τα βρίσκω πουθενά. Για κάποιο λόγο απεγκαταστήθηκαν από μόνα τους. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν διάβασε καλά την κάρτα sd γιατί είχα κάνει επανακίνηση μες την μέρα αλλά οι υπόλοιπες εφαρμογές και φωτογραφίες (πάλι καλά) ήταν εκεί. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες εφαρμογές εγκατεστημένες εκτός playstore, λέτε να κόλλησα κάποιον ιο από καμιά απ αυτές; Σκάναρα με 3 διαφορετικά antvirus δεν βρήκα κάτι. Τα παιχνίδια πάλι καλά επειδή θέλαν δεδομένα δεν έπρεπε να τ' αρχίσω πάλι απ την αρχή και να κάνω και τα σχετικά updates. Τέσπα έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο ή έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναί, γιατί φοβάμαι άμα ξανασυμβεί μη χάσω πιο σημαντικά αρχεία ή φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Πλέον η Google σκαναρει όλες τις εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες και αν τις θεωρεί κακόβουλες τις διαγράφει.Με αρχεία φωτό κτλ δεν έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Η μπαταρία πόση εγγύηση έχει, 2 χρόνια όπως η συσκευή ή λιγότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Η μπαταρία πόση εγγύηση έχει, 2 χρόνια όπως η συσκευή ή λιγότερο? Λιγότερο ,εξι μήνες αν δεν κάνω λάθος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Πας στο επίσημο σέρβις την μετρούν κι εφόσον κρίνουν ότι θέλει αντικατάσταση στην αλλάζουν ΔΩΡΕΑΝ μέσα στο1ο έτος.Μέχρι την λήξη της 2ετής εγγύησης της συσκευής αντικαθίσταται η μπαταρία με κόστος γύρω στα 20 κάτι ευρώ.Με την λήξη της εγγύησης το κόστος ανεβαίνει στα 50+ ευρώ...διαβάστε μερικές σελίδες πίσω έχει αναφερθεί ξανά ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Πας στο επίσημο σέρβις την μετρούν κι εφόσον κρίνουν ότι θέλει αντικατάσταση στην αλλάζουν ΔΩΡΕΑΝ μέσα στο1ο έτος.Μέχρι την λήξη της 2ετής εγγύησης της συσκευής αντικαθίσταται η μπαταρία με κόστος γύρω στα 20 κάτι ευρώ.Με την λήξη της εγγύησης το κόστος ανεβαίνει στα 50+ ευρώ...διαβάστε μερικές σελίδες πίσω έχει αναφερθεί ξανά ... Αυτή είναι επίσημη θέση του σέρβις της Samsung η θα το πάω μετά 1 χρόνο και θα μου πουν 50? Θέλω να πω έχει τύχει σε κάποιους και πρέπει να το απαιτήσω η το πάω απλά και με χρεώνουν 20 ευρώ την αλλαγή? (μόλις έχει λήξει το έτος) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αυτή είναι επίσημη θέση του σέρβις της Samsung η θα το πάω μετά 1 χρόνο και θα μου πουν 50? Θέλω να πω έχει τύχει σε κάποιους και πρέπει να το απαιτήσω η το πάω απλά και με χρεώνουν 20 ευρώ την αλλαγή? (μόλις έχει λήξει το έτος)Σήμερα το πρωί άλλαξα την μπαταρία σε επίσημο service. Είναι όπως τα είπε. Δωρεάν μέχρι τους δώδεκα μήνες, 25 ευρώ μέχρι τους 24 και 50 μετά το τέλος της εγγύησης. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σήμερα το πρωί άλλαξα την μπαταρία σε επίσημο service. Είναι όπως τα είπε. Δωρεάν μέχρι τους δώδεκα μήνες, 25 ευρώ μέχρι τους 24 και 50 μετά το τέλος της εγγύησης. Προφανως στον 2ο χρονο δεν πληρωνεις εργασια αν θελουμε να το κοστολογησουμε, και σε χρεωνουν το εξαρτημα μονο ως ανταλλακτικο. παντως καλα ειναι 25 ευρω, το μονο θεμα οτι θες σερβις που δεν το εχουμε ολοι διπλα, αλλα και διπλα να το εχεις ξεμενεις απο συσκευη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σήμερα το πρωί άλλαξα την μπαταρία σε επίσημο service. Είναι όπως τα είπε. Δωρεάν μέχρι τους δώδεκα μήνες, 25 ευρώ μέχρι τους 24 και 50 μετά το τέλος της εγγύησης. Θα δοκιμάσω να περάσω σήμερα από το επίσημο σέρβις που είναι στα δικαστήρια (Κυψέλη) για να δω αν συμπεριφέρονται ανάλογα με τη smartec στο συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts