ernesto1983 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Και σε μένα τα ίδια. Από βίντεο που έχω δει στο you tube η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, τώρα γιατί δεν μας αφήνει να εγκαταστήσουμε τα APK? Έχω ενεργοποιήσει την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. δοκιμασε να βαλεις αλλον αριθμο εκδοσης! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 ρε παιδιά έχω εδώ κ καιρό που αλλάζω μια ρύθμιση στην κάμερα φωνητικος έλεγχος ας πούμε τον βάζω στο on κ μετά από κάποια ώρα είναι κλειστός πάλι στο off γιατι το κάνει αυτό η χαζομάρα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 εχω παρατηρήσει οτι με το ενεργό το Volte για 4G κλήσεις, δεν μου πραγματοποιεί μερικές κλήσεις... μόλις καλω κλείνει αμέσως... έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το φαινόμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 ρε παιδιά έχω εδώ κ καιρό που αλλάζω μια ρύθμιση στην κάμερα φωνητικος έλεγχος ας πούμε τον βάζω στο on κ μετά από κάποια ώρα είναι κλειστός πάλι στο off γιατι το κάνει αυτό η χαζομάρα τόσο δύσκολη ερώτηση έκανα δεν το περίμενα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Αλλαγή οθόνης στην smartech 295€, γελαγαμε μαζί με τον τεχνικό. Δίνεις ένα 100αρικο επιπλέον και το ξαναπαιρνεις καινούργιο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παιδιά έκανα αλλαγή ρομ από πολωνική που φορούσε το κινητό σε ελληνική για το wifi calling της κόσμοτε. Στο κουτάκι όμως του csc στο Odin έβαλα το home csc όπως είδα σε πολλούς οδηγούς, όμως μέλη εδώ μέσα μου είπαν ότι έπρεπε να βάλω το csc το σκέτο. Το κινητό 3 μέρες τώρα πάει καλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι...θεωρειτε καλύτερο να περάσω ξανά την ρομ με το σκέτο csc? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παιδιά έκανα αλλαγή ρομ από πολωνική που φορούσε το κινητό σε ελληνική για το wifi calling της κόσμοτε. Στο κουτάκι όμως του csc στο Odin έβαλα το home csc όπως είδα σε πολλούς οδηγούς, όμως μέλη εδώ μέσα μου είπαν ότι έπρεπε να βάλω το csc το σκέτο. Το κινητό 3 μέρες τώρα πάει καλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι...θεωρειτε καλύτερο να περάσω ξανά την ρομ με το σκέτο csc? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, δε χρειάζεται να το αλλάξεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samsara Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλησπέρα, Μιας και βρέθηκε στα χέρια μου ενα S7 Edge θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.(Μπορεί να έχει απαντηθεί πολλάκις σε προηγούμενες απαντήσεις αλλά θα ήθελα περιληπτικά μια απάντηση από όσους θέλουν.) Το κινητό ειναι με έκδοση 6.0.1, υπάρχει διαθέσιμο το update σε Nougat. Να το κάνω ή υπάρχουν ακόμα τα προβλήματα με κατανάλωση μπαταρίας κτλ ή τυχών άλλα προβλήματα? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 τόσο δύσκολη ερώτηση έκανα δεν το περίμενα Φίλε δεν είναι ότι έκανες δύσκολη ερωτηση..μπορει κάποιος να μη ξέρει η να μην έχει τύχει σε κανένα. Κάνε μια εκκαθάριση στα δεδομένα της κάμερας και παρατήρησε...εγω πάντως δεν έχω τέτοιο προβλημα... Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλησπέρα, Μιας και βρέθηκε στα χέρια μου ενα S7 Edge θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.(Μπορεί να έχει απαντηθεί πολλάκις σε προηγούμενες απαντήσεις αλλά θα ήθελα περιληπτικά μια απάντηση από όσους θέλουν.) Το κινητό ειναι με έκδοση 6.0.1, υπάρχει διαθέσιμο το update σε Nougat. Να το κάνω ή υπάρχουν ακόμα τα προβλήματα με κατανάλωση μπαταρίας κτλ ή τυχών άλλα προβλήματα? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Ούτε είχε, ούτε έχει πρόβλημα. Δε χρειάζεται να σε ανησυχεί κάτι που να σε κρατάει τόσο καιρό μακρυά από την 7. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samsara Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ούτε είχε, ούτε έχει πρόβλημα. Δε χρειάζεται να σε ανησυχεί κάτι που να σε κρατάει τόσο καιρό μακρυά από την 7. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το θέμα μου είναι οτι το κινητο ειναι γαλλικό και ενώ βλέπω sammobile ότι έχει βγει η G935FXXS1DQHM έκδοση μου λεει και στο OTA και στο SmartSwitch ότι είναι up to date. Έχει κανεις συναντήσει το ιδιο? Τώρα είναι με G935FXXU1BPHJ έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 καλημέρα χωρίς επαναφορά μπορώ την μπαταρία να την κάνω να δουλεύει καλά εννοώ να δω ποιες εφαρμογές τρώνε τόση μπαταρία κρυφά. είναι 16 μηνών μπαταρία βαριέμαι να στήνω απτην αρχή. ίσως βάλω νέα μπαταρία κάποια στιγμή αν το κρατήσω κιαλλο χρόνο. υπάρχει κάποιος τρόπος Ναμη κάνει reload τις σελίδες που έχω στο ίντερνετ ανοιχτές θέλω όταν μπαινω να μπορώ να τη βρω εκεί που την είχα αφήσει κ ας κάνω εγώ ανανέωση. αν χρειαστεί βάζω κ άλλον περιηγητή Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 @Samsara...προχώρα άφοβα! Πρέπει να είμαι από τους τελευταίους "παλιούς" με 7edge που πέρασα την nougat μόλις πριν κάνα μήνα.Με μια λέξη...Εξαιρετική!! σε όλα της ;) Όμορφο πολύ σύγχρονο περιβάλλον χωρίς περιττούς χρωματισμούς και μπαταρία συν αίσθηση όλης της εμπειρίας χρήσης ακόμα καλύτερη εννοείται σε σχέση με τη 6. Δεν θα το μετανιώσεις ;) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @tresor_jim... Το φορτιζεις κάθε μέρα? Και με γρήγορη φόρτιση? Απλά για ενημερωτικούς λόγους η ερώτηση μου...βλέπω πως πέφτει η απόδοση της μπαταρίας σε αρκετά edge s7.Δεν μιλάω για το δικό μου διότι το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή οπότε στον χρόνο περίπου που το έχω δεν έχει κάνει πανω από 100 φορτίσεις σε κανονική όχι fast charge mode...της γυναίκας μου έχει μια πτώση σε σχέση με το δικό μου μιας κι αυτή φορτίζει σε fast charge mode ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 @Samsara...προχώρα άφοβα! Πρέπει να είμαι από τους τελευταίους "παλιούς" με 7edge που πέρασα την nougat μόλις πριν κάνα μήνα.Με μια λέξη...Εξαιρετική!! σε όλα της ;) Όμορφο πολύ σύγχρονο περιβάλλον χωρίς περιττούς χρωματισμούς και μπαταρία συν αίσθηση όλης της εμπειρίας χρήσης ακόμα καλύτερη εννοείται σε σχέση με τη 6. Δεν θα το μετανιώσεις ;) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @tresor_jim... Το φορτιζεις κάθε μέρα? Και με γρήγορη φόρτιση? Απλά για ενημερωτικούς λόγους η ερώτηση μου...βλέπω πως πέφτει η απόδοση της μπαταρίας σε αρκετά edge s7.Δεν μιλάω για το δικό μου διότι το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή οπότε στον χρόνο περίπου που το έχω δεν έχει κάνει πανω από 100 φορτίσεις σε κανονική όχι fast charge mode...της γυναίκας μου έχει μια πτώση σε σχέση με το δικό μου μιας κι αυτή φορτίζει σε fast charge mode ;) ναι σε γρήγορη φόρτιση 2 κ 3 φορές τη μέρα. επειδή είχα όλα τα note και τα είχα πάντα γεμάτα με εφαρμογές έτσι έκανε η μπαταρία όταν το πουλούσα κ είχα κάνει επαναφορά στους επόμενους δούλευε φυσιολογικά. απλά το έχω κάνει να δουλεύει στα μέτρα μ τέλεια κ δεν κάθομαι να του κάνω επαναφορά . φεραρι είναι κ του βάζω καύσιμο χα χα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Καλά 'ξηγείσαι ✌ έτσι πρέπει εξάλλου να το ευχαριστιέσαι ;) ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FromDuskTillDawn Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Σημερα ανακαλυψα οτι ανευ λογου και αιτιας το home button του s7 edge μου εχει ξεθωριασει. Βεβαια ειμαι τυχερος στην ατυχια μου γιατι εχω το ασπρο και δεν φαινετε πολυ. Εχει κανεις παρομοιο θεμα,θα επηρεασει τη χρηση του δαχτ. αποτυπωματος με τον καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Σημερα ανακαλυψα οτι ανευ λογου και αιτιας το home button του s7 edge μου εχει ξεθωριασει. Βεβαια ειμαι τυχερος στην ατυχια μου γιατι εχω το ασπρο και δεν φαινετε πολυ. Εχει κανεις παρομοιο θεμα,θα επηρεασει τη χρηση του δαχτ. αποτυπωματος με τον καιρο? Αστοχία υλικού δυστυχώς θα σου έτυχε. Δεν υπάρχει εκτενής τουλάχιστον αναφορά για παρόμοιο πρόβλημα. Όχι, δεν θα επηρεάσει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FromDuskTillDawn Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Αστοχία υλικού δυστυχώς θα σου έτυχε. Δεν υπάρχει εκτενής τουλάχιστον αναφορά για παρόμοιο πρόβλημα. Όχι, δεν θα επηρεάσει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Το εχω 4 μηνες παντα μεσα σε θηκη otterbox defender,δηλαδη ξενερα ασχημη εφαγα. Παντως με ενα googlarisma paint peeling s7 edge εχει γινει θεμα στα ξερα φορουμ. Τι να πω,οσο και να τα προσεχεις τελικα παντα κατι παθαινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Σημερα ανακαλυψα οτι ανευ λογου και αιτιας το home button του s7 edge μου εχει ξεθωριασει. Βεβαια ειμαι τυχερος στην ατυχια μου γιατι εχω το ασπρο και δεν φαινετε πολυ. Εχει κανεις παρομοιο θεμα,θα επηρεασει τη χρηση του δαχτ. αποτυπωματος με τον καιρο? Αυτό δεν καλύπτεται από την εγγύηση; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μπορεις να στείλεις μια φωτο να δούμε την διαφορά; Το ιδιο παρατηρούσα και εγώ , είχα screen protector για 4 μήνες που το έχω και τo έβγαλα (είπα να ζήσω στο όριο :) ) και βλέπω οτι στo button εχει μια μικρή διαφορά απο το μαύρο δίπλα , δε το λες ξεθώριασμα βέβαια , αλλα δε δικαιολογείται να είναι απο τη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Απο QHD σε FHD βλέπεται διαφορά στην μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Απο QHD σε FHD βλέπεται διαφορά στην μπαταρία? Κάποιοι λένε Ναι, αλλά οι περισσότεροι(ανάμεσα τους κι εγώ) που λένε όχι. Τουλάχιστον πιστεύω ότι συμφωνούμε όλοι πως και να υπάρχει διαφορά δεν είναι αξιοσημείωτη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Και το δικό μου που ειναι χρυσό έχει υποστεί ξεθώριασμα στο home button.Ωστοσο η αναγνώριση αποτυπώματος γίνεται κανονικά. Η μπαταρια μου πάλι έχει υποστεί φθορά και είπα να την αλλάξω.Ετσι παίρνω κι εγω τη smartec να ρωτήσω κόστος.Μπαταρια 20 ευρω μου λέει η κοπέλα στο τηλέφωνο.Της αναφέρω και τη φθορά στο home button και μου λέει επι λέξη: -Το ξεθώριασμα του home button δεν καλύπτεται απο εγγύηση... -Ποιο το κόστος αντικατάστασης ; -Παει μαζί με την οθόνη οποτε ειναι ακριβό στα 300 περιπου ευρω -Οκ,θα σας στείλω τη συσκευη μόνο για αντικατάσταση μπαταριας. -Μισό λεπτό κυριε...Εμείς δεν μπορούμε να παραδώσουμε επισκευασμένο τηλέφωνο με εξωτερικές φθορές οποτε θα αλλάξουμε μαλλον και το home button,οπότε και την οθόνη και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος....Τελος θα επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής... Μετα απ´ολα αυτα πήγα σε ενα irepair άλλαξα την μπαταρια και ησύχασα. Σε 1 ωρα είχα τη συσκευη μου πίσω με κόστος 40 ευρω...και μπαταρια που καμμιά σχέση δεν έχει σε απόδοση με την αρχική που ομολογουμένως την είχα ταλαιπωρήσει εδώ και 18 μήνες... Όσο για το home button αισθητικό ειναι το πρόβλημα και δεν με απασχολεί... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Και το δικό μου που ειναι χρυσό έχει υποστεί ξεθώριασμα στο home button.Ωστοσο η αναγνώριση αποτυπώματος γίνεται κανονικά. Η μπαταρια μου πάλι έχει υποστεί φθορά και είπα να την αλλάξω.Ετσι παίρνω κι εγω τη smartec να ρωτήσω κόστος.Μπαταρια 20 ευρω μου λέει η κοπέλα στο τηλέφωνο.Της αναφέρω και τη φθορά στο home button και μου λέει επι λέξη: -Το ξεθώριασμα του home button δεν καλύπτεται απο εγγύηση... -Ποιο το κόστος αντικατάστασης ; -Παει μαζί με την οθόνη οποτε ειναι ακριβό στα 300 περιπου ευρω -Οκ,θα σας στείλω τη συσκευη μόνο για αντικατάσταση μπαταριας. -Μισό λεπτό κυριε...Εμείς δεν μπορούμε να παραδώσουμε επισκευασμένο τηλέφωνο με εξωτερικές φθορές οποτε θα αλλάξουμε μαλλον και το home button,οπότε και την οθόνη και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος....Τελος θα επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής... Μετα απ´ολα αυτα πήγα σε ενα irepair άλλαξα την μπαταρια και ησύχασα. Σε 1 ωρα είχα τη συσκευη μου πίσω με κόστος 40 ευρω...και μπαταρια που καμμιά σχέση δεν έχει σε απόδοση με την αρχική που ομολογουμένως την είχα ταλαιπωρήσει εδώ και 18 μήνες... Όσο για το home button αισθητικό ειναι το πρόβλημα και δεν με απασχολεί... Τι κουλό είναι αυτο πάλι???με το ζόρι ντε και καλά να αλλάξει και το home button??:blink::blink: Τι βίτσια έχουν άραγε στο σέρβις? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Και το δικό μου που ειναι χρυσό έχει υποστεί ξεθώριασμα στο home button.Ωστοσο η αναγνώριση αποτυπώματος γίνεται κανονικά. Η μπαταρια μου πάλι έχει υποστεί φθορά και είπα να την αλλάξω.Ετσι παίρνω κι εγω τη smartec να ρωτήσω κόστος.Μπαταρια 20 ευρω μου λέει η κοπέλα στο τηλέφωνο.Της αναφέρω και τη φθορά στο home button και μου λέει επι λέξη: -Το ξεθώριασμα του home button δεν καλύπτεται απο εγγύηση... -Ποιο το κόστος αντικατάστασης ; -Παει μαζί με την οθόνη οποτε ειναι ακριβό στα 300 περιπου ευρω -Οκ,θα σας στείλω τη συσκευη μόνο για αντικατάσταση μπαταριας. -Μισό λεπτό κυριε...Εμείς δεν μπορούμε να παραδώσουμε επισκευασμένο τηλέφωνο με εξωτερικές φθορές οποτε θα αλλάξουμε μαλλον και το home button,οπότε και την οθόνη και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος....Τελος θα επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής... Μετα απ´ολα αυτα πήγα σε ενα irepair άλλαξα την μπαταρια και ησύχασα. Σε 1 ωρα είχα τη συσκευη μου πίσω με κόστος 40 ευρω...και μπαταρια που καμμιά σχέση δεν έχει σε απόδοση με την αρχική που ομολογουμένως την είχα ταλαιπωρήσει εδώ και 18 μήνες... Όσο για το home button αισθητικό ειναι το πρόβλημα και δεν με απασχολεί... Χαχα, τι νταηλικι είναι αυτό να σου αλλάξουν την οθόνη;;;ηπως δε κατάλαβες καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts