spiros2021 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 εχει κατεβάσει κάνεις τα νέα updates απο sammobile για μυνήματα, internet και λοιπά? λειτουργούν κανονικά? H εφαρμογή των επαφών Contacts είναι ασύμβατη, σε βγάζει εκτός δικτύου. Οι υπόλοιπες δεν έχουν θέμα. Τσέκαρε και το apkmirror.com. Eπίσης η ενημέρωση της εφαρμογής always-on-display ειναι συμβατή για το S7 edge ως την έκδοση 2.7.29.3. Στις επόμενες γίνεται ενσωματωμένη εφαρμογή του συστήματος, κρασάρει και σ' αφήνει μόνο με την επιλογή να την απεγκαταστήσεις μέσω hard reset. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Πρωτη φορα συνανταω τετοιο προβλημα σε οποιοδηποτε κινητο. Εχω περασει απο τουλαχιστον 5 κινητα με θηκη flip με λειτουργια sleep/lock οταν ανοιγοκλεινεις την θηκη. Πηρα και το s7 edge για το cosmote wifi call. Πηρα και μια θηκη nillkin, που τις εχω δοκιμασει στα αλλα κινητα και εχουν καλη εφαρμογη και sleep/lock. Δινει και ενα app με ρολογακι στο παραθυρο, αψογο. Με το που βαζω fingerprints, ξαναζηταει Pin ή pattern (οτι εχεις βαλει μαζι με το fingerprint) και δεν ανοιγει με το fingerprint !?!? Απιστευτο! Ψαχνοντας τριγυρω, αφου εχασα τζαμπα χρονο με τα settings, διαβαζω οτι ειναι θεμα της samsung που δεν δινει τον κωδικα ξεκλειδωματος. Δεν ειναι θεμα ρυθμισεων. Απο μονο του το κινητο με το δικο του κουμπι ή συμβατο lock app, ανοιγει με το fingerprint μια χαρα. Οταν το κλεισεις με την θηκη, ζηταει πιν. Πρωτη φορα τετοια @@ρια σε κινητο! Ετσι αναγκαστικα, αν θελω να ανοιγει με fingerprint, πρεπει να βγαλω την θηκη. Η βγαζω το fingerprint για να μην μου σπαει τα νευρα, εχοντας μεν θηκη, αλλα χωρις ασφαλεια προσβασης δεδομενων! Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το προβλημα αυτο? Με τις original ή με αλλες επωνυμες φλιπ θηκες, συμπεριφερεται το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ξέρει κανείς Γιατί μου το βγάζει αυτό όταν πάω να περάσω το touchwiz του σ8 ; Το ίδιο μου βγάζει και κατά την εγκατάσταση του AOD Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 @nek4d σε γνήσια Samsung κανένα θέμα από την πρώτη μέρα από την πρώτη στιγμή εδώ κι ένα χρόνο περίπου αγορασμένη πέρυσι τέτοια εποχή γύρω στα 30 κάτι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για διάβασε κι εδώ... ποστ 5394. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7322699 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις είδα το κινητό μου με ραγισμένη οθόνη και η ψυχολογία μου είναι πολύ χάλια... Δεν ξέρω τι έγινε πως έγινε αλλά σίγουρα δεν το έκανε ο αέρας.. Κάτι έπεσε πάνω στην οθόνη και κανείς στην οικογένεια δεν το παραδέχεται.. Από το πρωί είχα να δω το κινητό και όταν το πρόσεξα το απόγευμα είδα ότι ήταν ραγισμένη η οθόνη και έπαθα σοκ.. Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ.. Το κινητό το είχα πάρει της κούτας από έναν φίλο πριν κάτι μήνες στα 400 ευρώ.. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αξίζει να αλλάξω οθόνη ή ότι χρειάζεται τέλος πάντων. Έχω ακούσει ότι η οθόνη του είναι πανάκριβη.. Η οθόνη του λειτουργεί κανονικά. Απλά το τζάμι έχει ρωγμές. Αν το φτιάξω, θα το κάνω με τον επίσημο τρόπο γιατί έχει ακόμα εγγύηση. Πόσο θα μου κοστίσει; Αξίζει να το φτιάξω; Δείτε και τις φωτογραφίες: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις είδα το κινητό μου με ραγισμένη οθόνη και η ψυχολογία μου είναι πολύ χάλια... Δεν ξέρω τι έγινε πως έγινε αλλά σίγουρα δεν το έκανε ο αέρας.. Κάτι έπεσε πάνω στην οθόνη και κανείς στην οικογένεια δεν το παραδέχεται.. Από το πρωί είχα να δω το κινητό και όταν το πρόσεξα το απόγευμα είδα ότι ήταν ραγισμένη η οθόνη και έπαθα σοκ.. Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ.. Το κινητό το είχα πάρει της κούτας από έναν φίλο πριν κάτι μήνες στα 400 ευρώ.. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αξίζει να αλλάξω οθόνη ή ότι χρειάζεται τέλος πάντων. Έχω ακούσει ότι η οθόνη του είναι πανάκριβη.. Η οθόνη του λειτουργεί κανονικά. Απλά το τζάμι έχει ρωγμές. Αν το φτιάξω, θα το κάνω με τον επίσημο τρόπο γιατί έχει ακόμα εγγύηση. Πόσο θα μου κοστίσει; Αξίζει να το φτιάξω; Δείτε και τις φωτογραφίες: Από όσο έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά παιδιά που έχουν αναφέρει είναι γύρω στα 280 ευρώ πάρε και ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις για σιγουριά.πολυ κρίμα φίλε :cry::cry::cry: Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 @nek4d σε γνήσια Samsung κανένα θέμα από την πρώτη μέρα από την πρώτη στιγμή εδώ κι ένα χρόνο περίπου αγορασμένη πέρυσι τέτοια εποχή γύρω στα 30 κάτι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για διάβασε κι εδώ... ποστ 5394. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7322699 Σ'ευχαριστω εις διπλουν konakis! Και για την πληροφορια για την γνησια και για το νημα με τα αξεσουαρ που δεν γνωριζα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις είδα το κινητό μου με ραγισμένη οθόνη και η ψυχολογία μου είναι πολύ χάλια... Δεν ξέρω τι έγινε πως έγινε αλλά σίγουρα δεν το έκανε ο αέρας.. Κάτι έπεσε πάνω στην οθόνη και κανείς στην οικογένεια δεν το παραδέχεται.. Από το πρωί είχα να δω το κινητό και όταν το πρόσεξα το απόγευμα είδα ότι ήταν ραγισμένη η οθόνη και έπαθα σοκ.. Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ.. Το κινητό το είχα πάρει της κούτας από έναν φίλο πριν κάτι μήνες στα 400 ευρώ.. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αξίζει να αλλάξω οθόνη ή ότι χρειάζεται τέλος πάντων. Έχω ακούσει ότι η οθόνη του είναι πανάκριβη.. Η οθόνη του λειτουργεί κανονικά. Απλά το τζάμι έχει ρωγμές. Αν το φτιάξω, θα το κάνω με τον επίσημο τρόπο γιατί έχει ακόμα εγγύηση. Πόσο θα μου κοστίσει; Αξίζει να το φτιάξω; Δείτε και τις φωτογραφίες: Η επισκευή του (280-300 ευρώ) δυστυχώς ΔΕΝ αξίζει, κατά τη γνώμη μου. Ισως θα ηταν προτιμότερο να το πουλήσεις ως ανταλλακτικά (κανά 100άρικο) και να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο στα 300-350 ευρώ. Εκτός (αφού δουλεύει η οθόνη) αν δοκίμαζες κάποιο tempered glass (με τα γνωστά προβλήματα όμως) το οποίο θα κάλυπτε τις ρωγμές! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Συμφωνώ με xetasa. @nek4d... για αυτό είμαστε εδώ, για αυτό είναι το forum ;) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μάλιστα... Εγώ περίμενα κανένα 200αρι αλλά τελικά αν είναι 300 δεν αξίζει όντως.. Φφφφφ... Δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου ρε γα...το.. Θα πάρω και ένα τηλέφωνο όπως μου είπατε να μάθω για σίγουρα και βλέπουμε.. Ποια εταιρεία έχει το σέρβις της samsung βρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αν μενεις Αθηνα πηγαινε στην smartec που ειναι στο Χαιδαρι!Απλα οταν το πας να εισαι πριν τις 3 το μεσημερι για να στο φτιαξουν σε 1 ωρα,διαφορετικα το περνεις την αλλη μερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Μάλιστα... Εγώ περίμενα κανένα 200αρι αλλά τελικά αν είναι 300 δεν αξίζει όντως.. Φφφφφ... Δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου ρε γα...το.. Θα πάρω και ένα τηλέφωνο όπως μου είπατε να μάθω για σίγουρα και βλέπουμε.. Ποια εταιρεία έχει το σέρβις της samsung βρε παιδιά; Στα 280 ευρω ποιο καλυτερο τηλεφωνο θα παρεις που σε αποτρεπει η επισκευη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ξέρει κανείς Γιατί μου το βγάζει αυτό όταν πάω να περάσω το touchwiz του σ8 ; Το ίδιο μου βγάζει και κατά την εγκατάσταση του AOD Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα τα ίδια. Από βίντεο που έχω δει στο you tube η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, τώρα γιατί δεν μας αφήνει να εγκαταστήσουμε τα APK? Έχω ενεργοποιήσει την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Και σε μένα τα ίδια. Από βίντεο που έχω δει στο you tube η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, τώρα γιατί δεν μας αφήνει να εγκαταστήσουμε τα APK? Έχω ενεργοποιήσει την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Ενεργοποίησε την ασφαλή εκκίνηση και κάνε μια επανεκκίνηση... Θα σου κάνει εγκατάσταση ότι θες μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Στα 280 ευρω ποιο καλυτερο τηλεφωνο θα παρεις που σε αποτρεπει η επισκευη του?Δεν είναι μόνο 280. Είναι και αυτό που θα δώσει για ανταλλακτικά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) Με προλαβε ο George94pav ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, πρέπει να θυμάστε οπωσδήποτε το μοτίβο (που ορίσατε για ξεκλειδώμα) γιατί το ζητάει για να μπει το κινητο στο λειτουργικό.Ο άλλος τρόπος είναι να κάνετε εργοστ. επαναφορά την συσκευή. Edited September 16, 2017 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Μήπως σ αυτό το νήμα ξέρει να απαντήσει κάποιος; Όταν λαμβάνω ένα SMS μου εμφανίζει αυτό που φαίνεται στην φώτο. Τι πρέπει να ρυθμίσω για να μην βγαίνει αυτό αλλά ούτε και να ανοίγει το μήνυμα σε αναδυόμενο παράθυρο; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 [/color]Ενεργοποίησε την ασφαλή εκκίνηση και κάνε μια επανεκκίνηση... Θα σου κάνει εγκατάσταση ότι θες μετά Με προλαβε ο George94pav ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, πρέπει να θυμάστε οπωσδήποτε το μοτίβο (που ορίσατε για ξεκλειδώμα) γιατί το ζητάει για να μπει το κινητο στο λειτουργικό.Ο άλλος τρόπος είναι να κάνετε εργοστ. επαναφορά την συσκευή. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν το δοκίμασα ακόμα γιατί διαβάζοντας στο you tube είδα πολλά αρνητικά σχόλια, δηλ. ότι το κινητό λαγκάρει με το aod, touchwiz του s8. Ισχύει αυτό; έχει κανένας εμπειρία; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Μην σου πω με το νέο TouchWiz πάει και πιο καλά... Το AOD δεν έχει επίδραση πάνω στην απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Μην σου πω με το νέο TouchWiz πάει και πιο καλά... Το AOD δεν έχει επίδραση πάνω στην απόδοση. Μιας και τα έχεις βάλει να σε ρωτήσω κάτι. Με το aod του s8 μπορείς να ρυθμίσεις πχ το βραδυ να έχει το ρολόι μόνο στην edge οθόνη; κάπου είχα διαβάσει ότι δεν έχει πια αυτή την επιλογή. Ισχύει; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Μιας και τα έχεις βάλει να σε ρωτήσω κάτι. Με το aod του s8 μπορείς να ρυθμίσεις πχ το βραδυ να έχει το ρολόι μόνο στην edge οθόνη; κάπου είχα διαβάσει ότι δεν έχει πια αυτή την επιλογή. Ισχύει; Αν και δεν το χρησιμοποιώ τώρα που πήγα να το ρυθμίσω δεν ανάβει δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλησπέρα κι απο μενα. Παιδιά μου έπεσε χθές το κινητό πρώτη φορά απο τότε που το αγόρασα ( 7 μήνες ), κι ενώ ειχα την γνήσια θήκη της samsung αυτη που είναι σαν πορτοφόλι, πέφτοντας άνοιξε η θήκη και έσκασε με την οθόνη (ατυχία εεε;; ). Έμεινα να το κοιτάω ετσι πεσμένο για κανα δεκάλεπτο μην τολμώντας να το σηκώσω για να δω τι είχε συμβεί. Τελικά με τα πολλά το πήρα και είδα στην οθόνη του στην μέση λίγο πιο ψηλά μια πολύ λεπτή ασπρογκρί γραμμούλα οριζόντια απο άκρη σ΄ακρη η οποία ομως δέν ειναι εξωτερικά αλλα μεσα απο το τζάμι και φαίνετε μόνο στα ανοιχτά χρώματα και όχι στα πολύ σκούρα. Τυχερός μες την ατυχία μου λέω αλλα επειδή δεν φαινεται οτι προήλθε απο πτώση γιατί δεν εχει κανένα απολύτως σημάδι εξωτερικά λέτε να περνούσε εγγύηση λέγοντας τους οτι έτσι το βρήκα;:p Επίσης αν το αφήσω ως εχει λέτε με τον καιρό να μεγαλώσει η ζημιά ή να είναι πιο ευαίσθητο;;;;Πάντως για αλλαγή οθόνης προς το παρόν δεν το σκέφτομαι καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλησπέρα κι απο μενα. Παιδιά μου έπεσε χθές το κινητό πρώτη φορά απο τότε που το αγόρασα ( 7 μήνες ), κι ενώ ειχα την γνήσια θήκη της samsung αυτη που είναι σαν πορτοφόλι, πέφτοντας άνοιξε η θήκη και έσκασε με την οθόνη (ατυχία εεε;; ). Έμεινα να το κοιτάω ετσι πεσμένο για κανα δεκάλεπτο μην τολμώντας να το σηκώσω για να δω τι είχε συμβεί. Τελικά με τα πολλά το πήρα και είδα Δεν έχεις να χάσεις τπτ να το πας δε σέρβις. λυπάμαι που το. έπαθες. δεν αξίζει να αλλάξεις οθόνη άλλαξε συσκευή σε s8 κτλ κ πουλά το 7αρι με χαμηλότερη τιμή αφού δουλεύει κομπλέ. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Αν στο service σου απαντήσουν επί τόπου αν καλύπτεται ή όχι από την εγγύηση έχει καλώς. Αν όμως πρέπει να τους το αφήσεις να το εξετάσουν χρεώνεσαι. Οπότε αν σου πουν ότι δεν καλύπτεται θα πρέπει να πληρώσεις για να το πάρεις! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Άστο να σου περάσει λιγάκι, να το δουλέψεις και μερικές μέρες κι εφόσον είσαι μες στην εγγύηση τους λες να το κοιτάξουν - εξετάσουν σε ένα επίσημο σέρβις κι αν είναι σου αλλάζουν πιθανότατα οθόνη...αν διαπιστωθεί ρωγμή τότε ίσως δυσκολευτεί το θέμα. Όπως και να'χει δεν χάνεις κάτι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts