evelinalex Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Παιδια ξέρετε πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης? ? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να κατεβάσω rom και απο αλλού εκτός από samMobile αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει ένα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να κατεβάσω rom και απο αλλού εκτός από samMobile αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει ένα link?http://updato.com/firmware-archive-select-model Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Παιδια ξέρετε πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης? ? 250 με 280 ευρώ αν θυμάμαι καλά Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Μπορεί κανείς να μου πει γιατί εμφανίζεται ανοιχτό το Bluetooth μου τόσες ώρες ενώ το έχω κλειστό; Υ.Γ.: στην τοποθεσία έχω κλείσει να δουλεύει το Wi-Fi και το Bluetooth για βελτίωση τοποθεσίας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Ρε παλικάρια ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το πληκτρολόγιο μας Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Έχει βάλει κάνεις το launcher από s8 να μας πει αν τρώει μπαταρία κ αν αξίζει γενικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Καλησπερα στους φιλους!!Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα η αντιστοιχη εφαρμογη αλλα αν το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν αξιζει τον κοπο.. Απενεργοποιει ολο το bloatware της συσκευης..Δεν ξερω τι παιζει με το knox και αν υπαρχει κανα προβλημα..Καντε εναν κοπο και ριξτε μια ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Καλησπερα στους φιλους!!Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα η αντιστοιχη εφαρμογη αλλα αν το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν αξιζει τον κοπο.. Απενεργοποιει ολο το bloatware της συσκευης..Δεν ξερω τι παιζει με το knox και αν υπαρχει κανα προβλημα..Καντε εναν κοπο και ριξτε μια ματια. Εγώ προσωπικά αγόρασα την εφαρμογή απ' την πρώτη στιγμή που πήρα τη συσκευή, απ' το Φεβρουάριο δηλαδή! Την έχουν επίσης πολλά παιδιά! Είναι καλή αν θέλεις να απενεργοποιήσεις bloatware. Χωρίς root βέβαια δεν μπορείς τις προεγκατεστημένες να τις βγάλεις...... απλά τις απενεργοποιήσεις. Με τον knox δεν έχεις πρόβλημα, μη φοβάσαι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Αυτό δεν γίνεται και μέσα από το μενού εφαρμογές; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Μπορεί κανείς να μου πει γιατί εμφανίζεται ανοιχτό το Bluetooth μου τόσες ώρες ενώ το έχω κλειστό; Υ.Γ.: στην τοποθεσία έχω κλείσει να δουλεύει το Wi-Fi και το Bluetooth για βελτίωση τοποθεσίας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΨεκάζει κανείς τα ποστ μου με αζαξ και τα κάνει αόρατα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGio Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Μου εμφάνισε η οθόνη σήμερα ένα pixel πράσινο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κολλημενο το pixel και όχι καμένο και αν ναι υπάρχει τρόπος να ξεκολλήσει; το κινητό είναι το dual sim οπότε φαντάζομαι για περίπτωση service θα έχω θέμα. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Μου εμφάνισε η οθόνη σήμερα ένα pixel πράσινο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κολλημενο το pixel και όχι καμένο και αν ναι υπάρχει τρόπος να ξεκολλήσει; το κινητό είναι το dual sim οπότε φαντάζομαι για περίπτωση service θα έχω θέμα. Σωστά; Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα για αυτό που λες. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τις εφαρμογές στο play store, με αναζήτηση "dead pixel fixer". Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Εμένα μου είχε εμφανίσει ένα μπλέ την δεύτερη ημέρα. Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές από αυτές που σου ανέφερε ο Ηλίας και αφού δεν έγινε τίποτα το έστειλα Smartek και έγινε αλλαγή οθόνης. Αν δεν καλύπτεται από εγγύηση άστο έτσι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Ψεκάζει κανείς τα ποστ μου με αζαξ και τα κάνει αόρατα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου μια χαρά φαίνονται τα ποστ.. Μπορεί απλώς να μην ξέρουμε.. Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλημέρα. Αγόρασα ένα edge και ενώ όλα καλά μου έβγαλε ενημέρωση. Το κινητό ήδη βρίσκετε στην nougat , κατεβάζω την ενημέρωση (ota) και μόλις πατάω εγκατάσταση κάνει boot και μετά βγάζει σφάλμα. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; το κινητό έχει stock Rom χωρίς να έχει γίνει root ποτέ. Το έχω σύνδεση στο pc μέσω smart switch αλλά εκεί δεν μου βγάζει ενημέρωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλημέρα δεν κατέβηκε σωστά το αρχείο λόγο κακού ίντερνετ, αν το κατέβασες Ota κάνε εκκαθάριση cache στις ενημερώσεις συστήματος και θα σου ξαναέρθει για να το κατεβάσεις σωστά Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλημέρα δεν κατέβηκε σωστά το αρχείο λόγο κακού ίντερνετ, αν το κατέβασες Ota κάνε εκκαθάριση cache στις ενημερώσεις συστήματος και θα σου ξαναέρθει για να το κατεβάσεις σωστά Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαγγέλη το έκανα από την πρώτη στιγμή αλλά πάλι τίποτα. Και δεν είναι να το πάω στην Samsung να μην το κρατήσουν μέρες Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπερα στους φιλους!!Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα η αντιστοιχη εφαρμογη αλλα αν το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν αξιζει τον κοπο.. Απενεργοποιει ολο το bloatware της συσκευης..Δεν ξερω τι παιζει με το knox και αν υπαρχει κανα προβλημα..Καντε εναν κοπο και ριξτε μια ματια. Είναι πολύ καλή εφαρμογή, την είχα αγοράσει και την είχα στο Note 3. Επειδή είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της μπαταρίας, δεν το έχω βάλει στο edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamatopoulos Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 εδώ και λίγες μέρες έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του s7edge. έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία? στο φορουμ του s8 κάπου διάβασα για πρόβλημα στη φόρτιση του s6. αν πάρω ασύρματο φορτιστή θα είμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Βρίσκομαι διακοπές και πριν λιγο μόλις ράγισε η οθόνη σε μια γωνιά...ισα ίσα Δηλαδή για να πάθω το έμφραγμα. Του φοράω και protector και spigen rugged Amor....και πάλι δεν την γλίτωσα. Το θέμα μου είναι ότι η οθόνη εδώ και κάποιες μέρες όταν ανέβαζε θερμοκρασία το κινητό και σε λευκο φόντο ή χτυπούσε ο ήλιος την οθόνη εμφάνιζε κάποια ροζ πιξελ σε ορίζοντες γραμμές στο σύνολο της οθόνης (Στην αρχή, Στη μέση, και λίγο πιο κάτω στη μεση). Όταν γύριζα Αθήνα θα το πήγαινα service γι'αυτό το λογο. Τώρα που ράγισε σε ένα σημείο η οθόνη (κάτω αριστερά γωνια) λέτε να μην μπορέσει να περάσει εγγύηση αυτό με τις ροζ γραμμές? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Βρίσκομαι διακοπές και πριν λιγο μόλις ράγισε η οθόνη σε μια γωνιά...ισα ίσα Δηλαδή για να πάθω το έμφραγμα. Του φοράω και protector και spigen rugged Amor....και πάλι δεν την γλίτωσα. Το θέμα μου είναι ότι η οθόνη εδώ και κάποιες μέρες όταν ανέβαζε θερμοκρασία το κινητό και σε λευκο φόντο ή χτυπούσε ο ήλιος την οθόνη εμφάνιζε κάποια ροζ πιξελ σε ορίζοντες γραμμές στο σύνολο της οθόνης (Στην αρχή, Στη μέση, και λίγο πιο κάτω στη μεση). Όταν γύριζα Αθήνα θα το πήγαινα service γι'αυτό το λογο. Τώρα που ράγισε σε ένα σημείο η οθόνη (κάτω αριστερά γωνια) λέτε να μην μπορέσει να περάσει εγγύηση αυτό με τις ροζ γραμμές? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς φίλε μου από την στιγμή που υπάρχει φθορά στην οθόνη από δική σου χρήση θα βγεί εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Ισχυει αυτο που λες.ακομα με τον qualcomn επεξεργαστη μπορεις να ξεκλειδωσεις ολες τις bands lte!το ειχα δοκιμασει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Μπορεί κάποιος αν δεν του κάνει κόπο να μου πει τη μπορώ να απενεργοποιησω με το package disabler pro ωστε να αυξήσουμε λιγο ραμ και μπαταρία,για να μην κάνω καμία βλακεία και απενεργοποιησω κάτι που να χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts