Madness Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Δυστυχώς έχει! ! Επισκευή χρειάζεται ή αλλαγή? Πηγαινε αντιπροσωπεια και δες τι θα σου πουν.....αν ειναι πλακετα μπορει να σρην αλλαξουν τσαμπα...αλλα να σε υποχρεωσουν να αλλαξεις τζαμι γιατι δεν θα αναλαμβανουν αλλιως επισκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Πηγαινε αντιπροσωπεια και δες τι θα σου πουν.....αν ειναι πλακετα μπορει να σρην αλλαξουν τσαμπα...αλλα να σε υποχρεωσουν να αλλαξεις τζαμι γιατι δεν θα αναλαμβανουν αλλιως επισκευη.. Γιατί να με υποχρεώσουν??? Εγώ μπορεί να μην θέλω να χρεωθω νέο τζαμακι! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Γιατί να με υποχρεώσουν??? Εγώ μπορεί να μην θέλω να χρεωθω νέο τζαμακι! Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις γιατι το πιο λογικο ειναι μηπως κατα την επισκευή επειδη για αλλαγη πλακετας γινεται κανονικη διαλυση του κινητου σπασει εντελως το τζαμι οποτε εκει φερνουν αυτοι ευθυνη οποτε πιθανο ειναι οπως ειπε και ο φιλος να σε υποχρεώσουν για αλλαγη.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Μόλις παρήγγειλα από skroutzομαγαζο στα 456. Μου ειπαν οτι ειναι τελευταιο κομματι, unbranded, σφραγισμενο και πως το στελνουν σημερα και παραλαμβανω αυριο. Θετικο οτι μολις μπηκα παλι στο site φαινεται μη διαθεσιμο. (τουλαχιστον δειχνει συνεπεια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις γιατι το πιο λογικο ειναι μηπως κατα την επισκευή επειδη για αλλαγη πλακετας γινεται κανονικη διαλυση του κινητου σπασει εντελως το τζαμι οποτε εκει φερνουν αυτοι ευθυνη οποτε πιθανο ειναι οπως ειπε και ο φιλος να σε υποχρεώσουν για αλλαγη.:p Δεν το σκέφτηκα αυτό :worry: Θα ρωτήσω κ βλέπουμε :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Δεν το σκέφτηκα αυτό :worry: Θα ρωτήσω κ βλέπουμε :) Αν δεις πως ανοιγεται το κινητο θα καταλαβεις οτι μαλλον θα σου πουνε να αλλαξεις και τζαμακι. Αν εισαι αθηνα πηγαινε σμαρτεκ και ρωτησε τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Μόλις παρήγγειλα από skroutzομαγαζο στα 456. Μου ειπαν οτι ειναι τελευταιο κομματι, unbranded, σφραγισμενο και πως το στελνουν σημερα και παραλαμβανω αυριο. Θετικο οτι μολις μπηκα παλι στο site φαινεται μη διαθεσιμο. (τουλαχιστον δειχνει συνεπεια). Με το καλό να σου έρθει! Αν και περσινή ναυαρχίδα, πιστεύω αξίζει ακόμα και σήμερα (και οχι, δεν το λέω επειδή το έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Κι εγώ "χτύπησα" άλλο ένα για την γυναίκα μιας και μου το έπαιρνε συνέχεια για να φωτογραφίζει τα μικρά...ακόμα παραμένει ολοκληρωμένη συσκευή σε σχετικά πια προσιτή τιμή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Για αυτους που μου το ειχαν ζητησει παλαιοτερα το extension του chrome για να συγχρονιζουν τα bookmarks με το μαμα browser του κινητου ειναι αυτο https://chrome.google.com/webstore/detail/samsung-internet/epejdmjgfibjaffbmojllapapjejipkh?hl=en-US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Αν δεις πως ανοιγεται το κινητο θα καταλαβεις οτι μαλλον θα σου πουνε να αλλαξεις και τζαμακι. Αν εισαι αθηνα πηγαινε σμαρτεκ και ρωτησε τους. Απο ότι είδα σε κάτι βίντεο, ανοίγουν το πίσω καπάκι για την επισκευή -αντικατασταση της πλακέτας :worry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) Ακυρο...... ❌ Edited July 17, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Το θέμα είναι πως θα πάρει νερό αδιάβροχη συσκευή... :p Υπάρχουν τέτοια περιστατικά με το συγκεκριμένο κινητό; Έτυχε σε μένα και πήρε νερό Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Έτυχε σε μένα και πήρε νερό Θαλασσινό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Έτυχε σε μένα και πήρε νερό Πως; Υπήρξε κάποια πτώση πριν από αυτό; Και τέλος, το κάλυψε η εγγύηση; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Έτυχε σε μένα και πήρε νερό Και τι κάνατε παιδιά με την υγρασία?; δεν κατά στρέφεται η πλακέτα? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 (edited) Θαλασσινό? Ναι.απο το συρταρακι τις σιμ.εβαλα εβγαλα καμία δεκαρια φορες το συρταρακι Γιατί μου είχε πετάξει μνμ ότι δεν έχω κάρτα σιμ και στο σημείο εκείνο..της σιμ είχε νερό. Μόνο εκείνο το σημείο και όχι το σημείο που ειχε τη κάρτα μνήμης υπήρξε πτώση του κινητού πριν πάρει νερό. Ουσιαστικά δεν έχω εγγύηση Επειδή είμαι ρουτ. Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά ως τωρα από τις 8 του μήνα που έγινε αυτο.ηταν και η πρώτη φορά που έβαλα το κινητό σε νερό. Πιστεύω με το καιρό το συρταρακι από το βάλε βγάλε τα παιζει το λαστιχάκι που έχει Edited July 17, 2017 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Κρίμα, πάντως ευχαριστούμε που το ανέφερες κάθε εμπειρία χρήσης είναι σημαντική. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδες η αληθεια ειναι οτι το λαστιχακι δε μου γεμιζει το ματι, μια μικρη επιφανεια εχει που σιγουρα αν ταλαιπωρηθει αμφιβαλεις ποσο ανθεκτικο θα ειναι. Παρολα αυτα εγω τα εχω βαλει ολα μου τα κινητα στο νερο (τα αδιαβροχα της υπογραφης) και δεν ειχα θεμα με κανενα. Επισης σε ερωτηση στο σερβις μου ειπαν οτι αν γινει εισροη και το κινητο ειναι οκ, δηλαδη αν δε δειχνει σημαδια χτυπηματος κτλ και εξεταστει τοτε σε καλυπτει η εγγυηση. Τωρα για τον φιλο που ειναι ρουτ, αν καψει πλακετα δε θα μπορουν να το διαπιστωσουν, οποτε εγω προσωπικα θα το πηγαινα σερβις, εκτος αν απο την πτωση εχει καποιο σοβαρο χτυπημα! Επισης παντα πριν το βαλω στο νερο εξεταζω τη θυρα της σιμ οτι ειναι καλα πατημενη μεσα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ναι.απο το συρταρακι τις σιμ.εβαλα εβγαλα καμία δεκαρια φορες το συρταρακι Γιατί μου είχε πετάξει μνμ ότι δεν έχω κάρτα σιμ και στο σημείο εκείνο..της σιμ είχε νερό. Μόνο εκείνο το σημείο και όχι το σημείο που ειχε τη κάρτα μνήμης υπήρξε πτώση του κινητού πριν πάρει νερό. Ουσιαστικά δεν έχω εγγύηση Επειδή είμαι ρουτ. Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά ως τωρα από τις 8 του μήνα που έγινε αυτο.ηταν και η πρώτη φορά που έβαλα το κινητό σε νερό. Πιστεύω με το καιρό το συρταρακι από το βάλε βγάλε τα παιζει το λαστιχάκι που έχει Ας με διορθώσουν οι γνωρίζοντες αλλά νομίζω πως δεν είναι αδιάβροχο στο θαλασσινό νερό. Σωστά? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Ας με διορθώσουν οι γνωρίζοντες αλλά νομίζω πως δεν είναι αδιάβροχο στο θαλασσινό νερό. Σωστά? Έχω διαβάσει ότι άλλοι που έχουν δοκιμάσει δεν είχε προβλημα. Το θέμα νομίζω είναι οτι που πήρε νερό από το καπάκι της σιμ.και σε γλυκο νερό θα επαιρνε άμα δε κουμπωνει Καλά.δε νομίζω να φταιει το θαλασσινό νερό Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 ποτε σε θαλασσινο νερο.οπου παει αλατι θα το διαβρωσει,αμεσο ξεπλυμα σε γλυκο νερο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μόλις παρήγγειλα από skroutzομαγαζο στα 456. Μου ειπαν οτι ειναι τελευταιο κομματι, unbranded, σφραγισμενο και πως το στελνουν σημερα και παραλαμβανω αυριο. Θετικο οτι μολις μπηκα παλι στο site φαινεται μη διαθεσιμο. (τουλαχιστον δειχνει συνεπεια). Παρελαβα πριν 1 ωρα. Unbranded αλλα οχι σφραγισμενο. Φορτισμενο στο 47% με τις ζελατινες και ολα αθικτα. Οποτε ελπιζω να ειναι ολα οκ. Εκανα κλήση, δεδομενα 3/4G δουλεψαν. Φαινονται ολα καλα. το εβαλα για φορτιση και μετα θα δοκιμασω το WIFI. Nougat να βαλω ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εννοείται να βάλεις. Άλλο κινητό θα γίνει και σε εμφάνιση και σε μπαταρία... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μετα απο βουτιά σε νερο γλυκό, εμενα χρειάστηκε καμια 4ωρες για να επανέλθει η συσκευή, και σε κλήσεις και σε ηχείο! Οταν το ειχα ανεφερει εδω μεσα, μου ειχαν απαντησει καποιοι φίλοι οτι ειναι λογικο! Τωρα κατα ποσο ειναι λογικο, δεν ξερω, μιας και διαβαζω οτι μερικοι μπορουν καπάκι μετα το νερο να την δουλέψουν κανονικα την συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μετα απο βουτιά σε νερο γλυκό, εμενα χρειάστηκε καμια 4ωρες για να επανέλθει η συσκευή, και σε κλήσεις και σε ηχείο! Οταν το ειχα ανεφερει εδω μεσα, μου ειχαν απαντησει καποιοι φίλοι οτι ειναι λογικο! Τωρα κατα ποσο ειναι λογικο, δεν ξερω, μιας και διαβαζω οτι μερικοι μπορουν καπάκι μετα το νερο να την δουλέψουν κανονικα την συσκευή! Όχι εμένα δούλευε κανονικά ...δοκιμασα αμέσως και το ηχείο και το ακουστικό με κλήση και τραγούδι αντιστοιχα. Όχι δεν είναι λογικό. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts