Livas Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μόνο btu δεν έχει πάρει! Χαχαχα! Καλα δεν βλέπω αλλαγές κανα security patch θα ναι (λογικά Απριλίου) για δείτε εσείς που την περάσατε. Και έχει προστεθεί η εφαρμογή αποτι έχω δει με Update απο το Galaxy apps το Samsung connect! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μόνο btu δεν έχει πάρει! Χαχαχα! Καλα δεν βλέπω αλλαγές κανα security patch θα ναι (λογικά Απριλίου) για δείτε εσείς που την περάσατε. Και έχει προστεθεί η εφαρμογή αποτι έχω δει με Update απο το Galaxy apps το Samsung connect! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και η πλάκα είναι ότι άλλαξα και έβαλα αυτή αντί να βάλω ελληνική ή αυτή που είχε π είχε και hd στη κλήση, μόνο κ μόνο για τα update. Από την ελβετική την μάπα στη κ καλά καλή που βγήκε πάλι μάπα κ με άχρηστες εφαρμογές κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 πλεον μετα απο τοσα χρονια με σαμμυ. την μαθαμε καλα ! οταν βγαζει νεα σειρα κινητου το προηγουμενο μοντελο το αφηνει σιγα σιγα στην τυχη του ! επισης τραγικη κινηση της btu που με δινεις αναβαθμιση αρχες απριλιου με security patch 1 φεβρουαριου !!! εγω να δω ποτε θα παρουμε τα του s8 apps οπως ειχε ακουστει (software της καμερας / laucnher / ui .....) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Παρακαλώ να μας γράψει κάποιος που είχε πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις μετά την αναβάθμιση μήπως και έστρωσε ..... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα έχει βάλει κανείς την τελευταία έκδοση του AOD να μου πει αν λειτουργεί σωστά και αν εμφανίζει τον player όταν ακούς μουσική από την εφαρμογή Samsung music? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 2 τα θέματα μου αν ξερει κάποιος ας βοηθήσει.. Πρώτο που μ το κάνει κ το έχω αναφέρει κ μάλλον φταίει το messenger κολλάει η φούσκα και δεν μπορώ να την μετακινήσω να την πάω στο Χ ενώ η αφή μ. Δουλεύει κομπλέ σε όλα.. Ένα ακόμα τώρα τελευταία ένω στέλνω μην κολλάει η σταγόνα στην οθόνη αυτή που πατάμε για να μαρκάρουμε μια λέξη και μένει στην κεντρική την οθόνη και φεύγει μόνο με επανεκκίνηση δεν έχω ψάξει άλλο τρόπο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris488 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Οτσν μπαινω playstore και βλεπω τις εγκατεστημενες Εφαρμογές μου δε χρειάζεται καμια ενημερωση. Οταν μπαινω aptoide 20 εφαρμογες παιρνουν ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ήρθε η αναβάθμιση και στο αγγλικό παιδιά.για τσεκαρετε Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 BTU επιτέλους... Πάντως είναι πολλά ΜΒ για να είναι απλά security patch... Για να δούμε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 BTU επιτέλους... Πάντως είναι πολλά ΜΒ για να είναι απλά security patch... Για να δούμε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι πολλά mb.Τόσα είναι συνήθως γιατί μαζί με τα security patches αναβαθμίζει σχεδόν πάντα και κάποιες εκδόσεις stock εφαρμογές. Άλλωστε το changelist 11104523 της αναβάθμισης είναι το ίδιο με των άλλων χωρών που έχει δοθεί τελευταία. Το αν ''κρύβει'' πάντως κάτι νέο πάντα υπάρχει περίπτωση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Ορίστε, πρώτο νέο Επίσης μπορούμε ξανά να εγκαθιστούμε χειροκίνητα τα apps της Samsung όπως το AOD του s8... Edited May 8, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Οτσν μπαινω playstore και βλεπω τις εγκατεστημενες Εφαρμογές μου δε χρειάζεται καμια ενημερωση. Οταν μπαινω aptoide 20 εφαρμογες παιρνουν ενημερωση... Γενικά αργούν περισσότερο να εμφανιστούν στο Playstore από,τι σε τρίτα markets. Επίσης, αν παρατηρήσεις, πολλές από τις αναβαθμίσεις που σου βγάζουν τα τρίτα markets, είναι στην ουσία υποβαθμίσεις. Δηλαδή είναι πιο παλιές εκδόσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παρακαλώ να μας γράψει κάποιος που είχε πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις μετά την αναβάθμιση μήπως και έστρωσε ..... Καλημέρα, εμενα σταματησε να χανει τις κλησεις μολις το γυρισα στην επιλογη 4G/3G/2G auto connect χωρις να κανω αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 http://i65.tinypic.com/2h3o4s3.jpg Έπεσε την Πέμπτη κάτω και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Ας είναι καλά η θήκη. Το τσέκαρα εκείνη την στιγμή,ειδικά την οθόνη και δεν είχε τίποτα. Χθες εμφανίστηκε αυτό το μαύρο. Λέτε να είναι από την πτώση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Έπεσε την Πέμπτη κάτω και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Ας είναι καλά η θήκη. Το τσέκαρα εκείνη την στιγμή,ειδικά την οθόνη και δεν είχε τίποτα. Χθες εμφανίστηκε αυτό το μαύρο. Λέτε να είναι από την πτώση? Το πιθανότερο. Φαίνεται σαν να ξεκόλλησε το touch απο το γυαλί σε εκείνο το σημείο. Πηγαίνεις service και φυσικά δεν αναφέρεις τη πτώση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Προσπαθω να στειλω ενα μηνυμα στο 19129 αλλα δεν με αφηνει...μηοως ξερουμε γιατι; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 http://i65.tinypic.com/2h3o4s3.jpg Έπεσε την Πέμπτη κάτω και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Ας είναι καλά η θήκη. Το τσέκαρα εκείνη την στιγμή,ειδικά την οθόνη και δεν είχε τίποτα. Χθες εμφανίστηκε αυτό το μαύρο. Λέτε να είναι από την πτώση? Καρφι service εγγυηση. Τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση : Έβαλα πρόσφατα sd card, και όταν μεταφέρω κάποιες εφαρμογές σε αυτή μετά δεν λειτουργούν τα widgets! Ξέρουμε κάτι για αυτό? Επίσης υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται οι φώτο από whatsapp, viber, κτλ απευθείας στην sd? Με τη φωτογραφική όλα καλά πάνε απευθείας εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Το κανόνισα κιόλας να το πάω πίσω σήμερα. Πτώση φυσικά και δεν ανέφερα. Έχω ένα φιλαράκι στην Vodafone και μου είπε θα πάρω άλλο κινητό. Οπότε ελπίζω να μην μείνω πολύ χωρίς κινητό . Απλά ήθελα να δω αν είχε κανείς άλλος παρόμοιο θέμα με την οθόνη στα καλά καθούμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παιδια καλησπερα. Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να δω απο καπου ποσο εγγυηση εχω υπόλοιπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παιδια καλησπερα. Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να δω απο καπου ποσο εγγυηση εχω υπόλοιπο ?Μόνο απο την απόδειξη αγοράς φαίνεται το ακριβές υπόλοιπο εγγύησης. Κανένας άλλος τρόπος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μόνο απο την απόδειξη αγοράς φαίνεται το ακριβές υπόλοιπο εγγύησης. Κανένας άλλος τρόπος. Απο ΚAEIZERSHOP 2 χρονια δεν εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Απο ΚAEIZERSHOP 2 χρονια δεν εχει ? Απο παντού στη Ευρώπη, τα Ευρωπαϊκά μοντέλα 2 χρόνια έχουν. Και τώρα που μιλάμε καλύπτονται όλα τα s7 μιας και δεν έχουν περάσει 2 χρόνια απο τη κυκλοφορία του. Για το υπόλοιπο εγγύησης μίλησα πριν. Αν δηλαδή έχει 20 μήνες ακόμα ή 12 αυτό μόνο απο τη απόδειξη αγοράς μπορούμε να το γνωρίζουμε. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Απο παντού τα Ευρωπαϊκά 2 χρόνια έχουν. Και τώρα που μιλάμε καλύπτονται όλα τα s7 μιας και δεν έχουν περάσει 2 χρόνια απο τη κυκλοφορία του. Για το υπόλοιπο εγγύησης μίλησα πριν. Αν δηλαδή έχει 20 μήνες ακόμα ή 12 αυτό μόνο απο τη απόδειξη αγοράς μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ωραια τελεια. Τον Δεκεμβρη ειναι αγορασμενο. Σε ευχαριστω παρα πολυ καλε μου φιλε! Καλο μεσημέρι να εχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μόλις πέρασα την αναβάθμιση και κόλλησε στο boot εκεί που δείχνει την κλειδαριά να ανοίγει. Τέλεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts