panseraikos Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω συσκευή που είναι Λουξεμβούργο ακόμη τίποτα από αναβάθμιση μήπως έχει κάποιος φίλος το ίδιο και την έχει πάρει;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω συσκευή που είναι Λουξεμβούργο ακόμη τίποτα από αναβάθμιση μήπως έχει κάποιος φίλος το ίδιο και την έχει πάρει;ευχαριστώ Θυμάμαι και πέρυσι με το σ6 η ελβετική ρομ άργησε πανω απο 3 μηνες ίσως και πιο πολύ Μάλλον καπου υπάρχει διαφωνία με τους παροχους η με το κράτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Και εμενα ακριβως αυτο κανει. Σκοταδι. Μπαινει σε χαμηλη φωτεινοτητα και σε 10 δευτερολεπτα αναβει φουλ μονιμα. Ομοιως κανει και σε φως Εμενα σε σκοτάδι πέφτει η φωτεινότητα αλλα παραμένει δεν ανάβει μετά περισσότερο το δοκίμασα και τώρα στο δωμάτιο με κλειστά τα φώτα. Να ρωτήσω κάτι έχετε παρατήρηση να έχει μαζέψει βρόμα το home button περιμετρικά στην χαραμάδα και πιο πολύ από πάνω? πως το καθαρίζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εμενα σε σκοτάδι πέφτει η φωτεινότητα αλλα παραμένει δεν ανάβει μετά περισσότερο το δοκίμασα και τώρα στο δωμάτιο με κλειστά τα φώτα. Να ρωτήσω κάτι έχετε παρατήρηση να έχει μαζέψει βρόμα το home button περιμετρικά στην χαραμάδα και πιο πολύ από πάνω? πως το καθαρίζουμε? Με μπατονετα χλιαρό νερό και λιγο σαπούνι χεριών όχι fairy το σκληρό Ισα ισα να το ακουμπάς γύρω γύρω και υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Με μπατονετα χλιαρό νερό και λιγο σαπούνι χεριών όχι fairy το σκληρό Ισα ισα να το ακουμπάς γύρω γύρω και υπομονή θα το δοκιμάσω προστοπαρον το έκανα με νερό και οδοντόβουρτσα αλλα δεν καθάρισε εντελώς το ίδιο έχω παρατήρηση και στο ακουστικό από την πάνω μεριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 θα το δοκιμάσω προστοπαρον το έκανα με νερό και οδοντόβουρτσα αλλα δεν καθάρισε εντελώς το ίδιο έχω παρατήρηση και στο ακουστικό από την πάνω μεριά οχι οδοντοβουρτσα φιλε θα κανει τριχιες, στο ακουστικο δοκιμασε με blue tack πως το λενε αυτο σαν που ειναι σαν πλαστελινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 οχι οδοντοβουρτσα φιλε θα κανει τριχιες, στο ακουστικο δοκιμασε με blue tack πως το λενε αυτο σαν που ειναι σαν πλαστελινη έτσι όπως το έκανα με μαλακή οδοντόβουρτσα και το έβαλα κάτω από το φως στην γυαλάδα που κάνει δεν είδα να έκανε κάποια τριχιά, δεν βλέπω κάτι δεν το ξανά κανω πάντως για να το λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 έτσι όπως το έκανα με μαλακή οδοντόβουρτσα και το έβαλα κάτω από το φως στην γυαλάδα που κάνει δεν είδα να έκανε κάποια τριχιά, δεν βλέπω κάτι δεν το ξανά κανω πάντως για να το λες Ναι καλύτερα με μπατονετα όπως σου είπα, οσο μαλακη και αν είναι η οδοντοβουρτσα μπορεί να κάνει τριχιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω συσκευή που είναι Λουξεμβούργο ακόμη τίποτα από αναβάθμιση μήπως έχει κάποιος φίλος το ίδιο και την έχει πάρει;ευχαριστώ Έκανες καμία χειροκίνητη αναζήτηση? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Κρατωντας την συσκευη σε οριζοντια θεση,αν την κουνησετε γρηγορα διπλα στο αυτι σας,ακουγετε ενας θορυβος σαν τικ τικ,στο ακουστικο ,διπλα στην μπροστινη καμερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Κρατωντας την συσκευη σε οριζοντια θεση,αν την κουνησετε γρηγορα διπλα στο αυτι σας,ακουγετε ενας θορυβος σαν τικ τικ,στο ακουστικο ,διπλα στην μπροστινη καμερα;; Είναι ο οπτικός σταθεροποιητής (OIS) της κάμερας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Έκανες καμία χειροκίνητη αναζήτηση? Έχω κάνει και χειροκίνητα φίλε μου τίποτα νομίζω άργησε πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Προς αυτούς που έχουν χαμένες κλήσεις : Ρυθμίσεις - Συντήρηση Συσκευής - Μπαταρία - Χρήση μπαταρίας - Σε αναμονή. Αν το ποσοστό "Χρόνος χωρίς σήμα" είναι μεγάλο (στις γιορτές στο χωριό μου που δεν έχει σήμα το είδα 12%) εμφανίζεται μία ρύθμιση η οποία βάζει την συσκευή σε Airplane mode - ή κάτι τέτοιο..δεν το διάβασα καλά - για εξοικονόμηση ενέργειας (δυστυχώς δεν το τράβηξα screenshot για να σας το δείξω). Τώρα που γύρισα Θεσσαλονίκη το ποσοστό αυτό ξαναπήγε 0% οπότε δεν εμφανίζεται η ρύθμιση. Μήπως σε κάποιους είναι ενεργοποιημένο; Μήπως ενεργοποιείται με κάποιο συγκεκριμένο προφίλ ισχύος; Edited April 18, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Προς αυτούς που έχουν χαμένες κλήσεις : Ρυθμίσεις - Συντήρηση Συσκευής - Μπαταρία - Χρήση μπαταρίας - Σε αναμονή. Αν το ποσοστό "Χρόνος χωρίς σήμα" είναι μεγάλο (στις γιορτές στο χωριό μου που δεν έχει σήμα το είδα 12%) εμφανίζεται μία ρύθμιση η οποία βάζει την συσκευή σε Airplane mode - ή κάτι τέτοιο..δεν το διάβασα καλά - για εξοικονόμηση ενέργειας (δυστυχώς δεν το τράβηξα screenshot για να σας το δείξω). Τώρα που γύρισα Θεσσαλονίκη το ποσοστό αυτό ξαναπήγε 0% οπότε δεν εμφανίζεται η ρύθμιση. Μήπως σε κάποιους είναι ενεργοποιημένο; Μήπως ενεργοποιείται με κάποιο συγκεκριμένο προφίλ ισχύος; Χρηστο, ειχα πει πριν κατι μερες οτι παρατηρησα οτι μπορει να χασει το σημα το κινητο και να μην επανελθει, παρολο οτι μπορει να δειχνει οτι εχει σημα. Το παρατηρησα στης γυναικας μου που την επαιρνα τηλ και ηταν σπιτι, και μου ελεγε οτι ειναι κλειστο. Στο σπιτι εχω κακο σημα, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να ειχα χασει κληση. Ισως λοιπον να το ειχε σε καποιο σημειο που να το εχασε και να μην επανηλθε αμεσα (γιατι ηταν για καμποση ωρα. Το ιδιο παρατηρησα σε μια διαδρομη που ειχαμε παει και οντως δεν εχει καλο σημα, αλλα δεν μπορουσε να επανελθει με τιποτα. Δεν ξερω αν εχει τυχει να εχει χειροτερευσει το δικτυο της wind Που εχουμε εδω οικογενειακως ή το σημα του κινητου, αλλα αρχιζω να πιστευω οτι καπου εκει ειναι το θεματακι, και δεν ξερω αν οφειλεται στη google ή στην υλοποιηση της samsung της εκδοσης αυτης, αλλα μοιαζει προβλημα επαναφορας του σηματος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Την διαδρομή Θεσσαλονίκη - Χαλκίδα την έχω κάνει 3 φορές αυτόν τον μήνα. Το σήμα γυρίζει σαν τρελό από 4G-3G-2G-H-Ε και ότι άλλο κέρατο υπάρχει. Υπάρχουν πολλά σημεία που δεδομένα...γιόκ. Δεν ξέρω για πόση ώρα ήμουν εκτός - εντός ή ημιεντός δικτύου. Μία φορά που είδα ποσοστό χωρίς σήμα ήταν 4%. Συνεπώς, το κινητό μπήκε και βγήκε απο ότι τύπου δίκτυο υπάρχει απλωμένο στην Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο χωριό τώρα στις γιορτές, το σήμα είναι σχεδόν μηδενικό. Edge (E) και αυτό με το στανιό. Το iPhone έβγαινε εκτός δικτύου. Το S7 έδειχνε να έχει σήμα και δέχτηκε κλήση κανονικά (δοκιμαστική). Δεν έτυχε να μιλήσω αλλά με το που έφυγα από το χωριό (3 φορές συνολικά στο 4ήμερο) το σήμα επανήλθε κανονικά (δεν ξέρω σε πόσο χρόνο όμως...). Θέμα με χαμένες κλήσεις λοιπόν κανένα (προς το παρόν) για μένα. Και μάλιστα σε κακές συνθήκες. Η ισχύς του σήματος είναι σχεδόν πάντα ψόφια (1-2 μπάρες το πολύ - σπάνια βλέπω 4 ή 5 μπάρες) αλλά οι κλήσεις έρχονται κανονικά. Σε ότι άλλη συσκευή είχα - έχω (iPhone - Mi4c - Rn3 pro, Cubot, Lumia κλπ κλπ) to 4G ήταν φουλ καρφωμένο 5 μπάρες (Cosmote εταιρικό). Στο S7 λιγοψυχάει αλλά...κλήσεις δεν χάνει. Όχι προς το παρόν τουλάχιστον. Τέλος να πώ ότι το γεγονός πώς κάποιο πήγε στο service με πρόβλημα χαμένων κλήσεων (κάποιο παιδί από εδώ μέσα) και του άλλαξαν πλακέτα...και δεν ξαναέχασε....για μένα λέει πολλά. Το θέμα είναι οτι το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί και σε άλλα topic άλλων εταιριών (iPhone, Xiaomi κ.α) οτι χάνονται κλήσεις. Με τα δίκτυα που έχουμε στην Ελλάδα...χμ...μεγαλύτερες υποψίες έχω για τους παρόχους παρά για τις συσκευές. Να αναφέρω επίσης κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να το λάβετε (λάβουμε) υπόψη σας: η ποιότητα υπηρεσιών καθώς και η προτεραιότητα στις κυψέλες εξαρτάται από το συμβόλαιο. Άλλη προτεραιότητα έχει η κάρτα, άλλη το συμβόλαιο των 20 ευρώ, άλλο των 50, άλλο το επαγγελματικό. Και για εμάς...αλλά και για αυτόν που μας καλεί. Θα μου πείς : Μα αυτό υπήρχε πάντα...ναι οκ...απλά ίσως τώρα με τις δοκιμές των δικτύων να έγινε εντονότερο. Όπως και να έχει...εικασίες και πιθανές θεωρίες συνωμοσίας κάνουμε. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Χρηστο, δε διαφωνω σε αυτα που λες, αλλα εμενα ηταν περιεργη περιπτωση. Σε ολο το σπιτι εχω μετριο ή κακο σημα, και σε ενα σημειο οριακο. Το ιδιο στη διαδρομη που ανεφερα που πιανει σημα καθε 200 μετρα και το χανει για 2-3 χλμ, δηλαδη εκει που παει να ερθει, χανεται παλι. ομως αν πας να βγαλεις κληση δεν βγαζει παρα μονο αν σταματησεις και περιμενεις, εν κινησει δεν προλαβαινει με τιποτα (και μιλαμε για πολυ μικρες ταχυτητες κινησης). Θεωρω οτι ειναι θεμα κακων δικτυων (συμβολαιο εχει η γυναικα μου οπως και εγω). Για μενα δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου, περα απο το φυσικο χαμηλο σημα λογω μικρου sar, που ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια. Απλα εξηγω πως μπορει να εγινε η απωλεια κλησεων σε καποιους, που υπηρχε αιτια (κακο δικτυο) και αργησε να επανελθει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Και να με πάλι... Δυστυχώς έχασα πάλι κλήση... Και σκέφτομαι αν αξίζει να το ξαναπάω service η όχι. Πάντως δεν έχω καμία επανεκκίνηση. Βέβαια δεν χάνω στο βαθμό που έχανα άλλα και πάλι χάνω. Ίσως φταίει που είναι ιταλικό γιατί το googlara και τα ιταλικά έχουν πολλά παράπονα ας ελπίζω να λυθεί με update... Κάντε το με το google translate για όποιον δεν ξέρει ιταλικά όπως και εγώ. http://tecnouser.net/in-arrivo-android-7-1-1-su-galaxy-s7-e-s7-edge/ Edited April 18, 2017 by vaggouras90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Και να με πάλι... Δυστυχώς έχασα πάλι κλήση... Και σκέφτομαι αν αξίζει να το ξαναπάω service η όχι. Πάντως δεν έχω καμία επανεκκίνηση. Βέβαια δεν χάνω στο βαθμό που έχανα άλλα και πάλι χάνω. Ίσως φταίει που είναι ιταλικό γιατί το googlara και τα ιταλικά έχουν πολλά παράπονα ας ελπίζω να λυθεί με update... Κάντε το με το google translate για όποιον δεν ξέρει ιταλικά όπως και εγώ. http://tecnouser.net/in-arrivo-android-7-1-1-su-galaxy-s7-e-s7-edge/ Εσύ είσαι που πήγες service με παράπονα για χαμένες κλήσεις και σου άλλαξαν πλακέτα και μπαταρία; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Και να με πάλι... Δυστυχώς έχασα πάλι κλήση... Και σκέφτομαι αν αξίζει να το ξαναπάω service η όχι. Πάντως δεν έχω καμία επανεκκίνηση. Βέβαια δεν χάνω στο βαθμό που έχανα άλλα και πάλι χάνω. Ίσως φταίει που είναι ιταλικό γιατί το googlara και τα ιταλικά έχουν πολλά παράπονα ας ελπίζω να λυθεί με update... Κάντε το με το google translate για όποιον δεν ξέρει ιταλικά όπως και εγώ. http://tecnouser.net/in-arrivo-android-7-1-1-su-galaxy-s7-e-s7-edge/ Γιατί δεν δοκιμάζεις να γυρίσεις στην Marshmallow; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Εσύ είσαι που πήγες service με παράπονα για χαμένες κλήσεις και σου άλλαξαν πλακέτα και μπαταρία; Ναι εγώ είμαι φίλε μου. απλά δεν ξέρω αν αξίζει να το ξαναπάω. Τους είχα πει να με γυρίσουν σε 6 και μου είπαν δεν γίνεται και επειδή δεν ξέρω την διαδικασία και δε θέλω να του κάνω καμία ζημιά η να χάσω εγγύηση όσο απλό και αν είναι ίσως το ξαναπάω δεν ξέρω. Πάντως ολα τα ιταλικά site έχουν θέμα με τις κλήσεις. Aπλά το λέω ξανά ότι υπάρχει πρόβλημα μήπως κάποιος δε θέλει να το πάει service να του το ανοίξουν εγώ δεν είχα θέμα. Εγώ βέβαια είχα και θέμα με επανακινήσεις το οποίο λύθηκε ίσως σε αυτό έφταιγε η μπαταρία. http://www.optimaitalia.com/blog/2017/04/17/fantasiosi-riscontri-sui-samsung-galaxy-s7-ed-s7-edge-irraggiungibili-polemiche-tra-gli-utenti/662569 Edited April 18, 2017 by vaggouras90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ναι εγώ είμαι φίλε μου..... Μάλιστα... Άρα, δεν είναι θέμα hardware. Μου έκανε εντύπωση που το πήγες με πρόβλημα χαμένων κλήσεων και σου άλλαξαν πλακέτα...λέω ωπ...κάτι δεν πάει καλά εδώ. Αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αυτή η λύση. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Μάλιστα... Άρα, δεν είναι θέμα hardware. Μου έκανε εντύπωση που το πήγες με πρόβλημα χαμένων κλήσεων και σου άλλαξαν πλακέτα...λέω ωπ...κάτι δεν πάει καλά εδώ. Αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αυτή η λύση. Ίσως είδαν κάτι ύποπτο στην μπαταρία γιατί οι επανακινήσεις σταμάτησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ίσως είδαν κάτι ύποπτο στην μπαταρία γιατί οι επανακινήσεις σταμάτησαν. Α! Λές να σου έκαναν επισκευή για άλλο λόγο που δεν σχετίζεται με τις χαμένες κλήσεις (αλλά με την επανεκκίνηση); Ίσως. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Α! Λές να σου έκαναν επισκευή για άλλο λόγο που δεν σχετίζεται με τις χαμένες κλήσεις (αλλά με την επανεκκίνηση); Ίσως. Εγώ είπα και τα 2 προβλήματα ότι χάνει κλήσεις και ότι κάνει επανακινήσεις στο χαρτί της επισκευής αυτός σημείωσε μόνο το θέμα με τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Καλησπέρα ήρθε ο καιρός να ξανά βάλω γυαλί το κινητό μου πάλι, έχετε κάτι να μου προτείνετε ώστε να καλείπτει όλη την οθόνη και δεύτερον καμιά σκληρή αλλά λεπτή αδιάφανη θήκη ; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts