karn Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καλησπερα παιδια. Θελω να απενεργοποιησω την εργοστασιακη εφαρμογη internet με την οποια ερχεται η συσκευη οπως και τις ειδοποιησεις για αναβαθμιση λογισμικου. Με το package disabler pro θα κανω δουλεια ή να μην το αγορασω καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Μια χαρά δουλειά θα κάνεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) καλημερα μηπως εχει σκαλωσει τιποτα και λυνεται με μια επανεκκινηση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φίλε μου δε λύνεται έτσι. Σε εσένα ας πούμε δε το κανει; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο θεμα εχω και γω οχι ουτε με επανεκκίνηση λύνεται μονο αμα απενεργοποιησω την εξοικονόμηση ενέργειας η τα δεδομένα παρασκηνίου. Ε δε γίνεται αυτό συνέχεια άνοιξε κλείσε έλεος με τα bug. Edited April 15, 2017 by nikos36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Και εμένα πέρα από την οθόνη που είχε πρόβλημα άλλαξαν και την μπαταρία.. Δεν πέρασε λέει κάποιο τεστ. Δεν γκρινιάζω ίσα ίσα χαίρομαι που η εταιρεία μου έχει τέτοιο service αλλά λίγο ύποπτο δεν είναι ρε παιδιά? Στάλθηκε από το HTC One S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρκετά ύποπτο το βρίσκω! Θυμάμαι όταν είχα πάρει το s6 πήγα να του περάσω με Odin το αγγλικό firmware και το κινητό κόλλησε. Το πήγα λοιπόν smartec και την επόμενη μέρα που το πήρα μου είπαν ότι μου περάσανε το firmware της χώρας προέλευσης του s6 και ότι του αλλάξανε και μπαταρία!!! Και τα πήρα κρανίο γιατί το κινητό ήταν κούτα και δεν ήθελα να μου το ανοίξουν! Ήταν και η στεγανοποιηση που δεν ήξερα αν την είχαν κάνει σωστά ως νέα τεχνολογία... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αρκετά ύποπτο το βρίσκω! Θυμάμαι όταν είχα πάρει το s6 πήγα να του περάσω με Odin το αγγλικό firmware και το κινητό κόλλησε. Το πήγα λοιπόν smartec και την επόμενη μέρα που το πήρα μου είπαν ότι μου περάσανε το firmware της χώρας προέλευσης του s6 και ότι του αλλάξανε και μπαταρία!!! Και τα πήρα κρανίο γιατί το κινητό ήταν κούτα και δεν ήθελα να μου το ανοίξουν! Ήταν και η στεγανοποιηση που δεν ήξερα αν την είχαν κάνει σωστά ως νέα τεχνολογία... Το s6 πάντως δεν ήταν αδιάβροχο. Κατά τα άλλα δε θα έλεγα όχι σε νέα μπαταρία ποτέ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το s6 πάντως δεν ήταν αδιάβροχο. Κατά τα άλλα δε θα έλεγα όχι σε νέα μπαταρία ποτέ.. Ετσι το βλέπω και εγω, νεα μπαταρία χωρίς κόστος, επίσης δεν εφεραν αντίρρηση που τροποποιησες το λογισμικό χωρίς εξουσιοδότηση ενώ αν ήθελαν θα μπορουσαν. Ξερω μια εταιρεία που θα έκανε πάρτι σε τέτοια περίπτωση χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το s6 πάντως δεν ήταν αδιάβροχο. Κατά τα άλλα δε θα έλεγα όχι σε νέα μπαταρία ποτέ.. Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Ποιος και γιατί αλλάζει μια μπαταρία χωρίς πρόβλημα??? Και γιατί δεν ενημέρωσε πριν την αλλαγή? Και τι θα συμβεί σε όσους δεν άλλαξαν μπαταρία? Μήπως ισχύει ότι και στο note 7 που θα του βάλουν μικρότερη μπαταρία? Εφόσον γίνεται τόσο "μουλωχτά" μπορούμε να σκεφτούμε το οτιδήποτε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Ποιος και γιατί αλλάζει μια μπαταρία χωρίς πρόβλημα??? Και γιατί δεν ενημέρωσε πριν την αλλαγή? Και τι θα συμβεί σε όσους δεν άλλαξαν μπαταρία? Μήπως ισχύει ότι και στο note 7 που θα του βάλουν μικρότερη μπαταρία? Εφόσον γίνεται τόσο "μουλωχτά" μπορούμε να σκεφτούμε το οτιδήποτε. Αφού έγινε ενημέρωση δεν είναι στα μουλωχτα. Το γιατί έκριναν ότι πρέπει να γίνει αλλαγή είναι κάτι που το ρωτάς σε αυτούς.. Αν δεν ρωτήσεις γιατί κάθεσαι και βγάζεις θεωρίες συνωμοσίας ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Ποιος και γιατί αλλάζει μια μπαταρία χωρίς πρόβλημα??? Και γιατί δεν ενημέρωσε πριν την αλλαγή? Και τι θα συμβεί σε όσους δεν άλλαξαν μπαταρία? Μήπως ισχύει ότι και στο note 7 που θα του βάλουν μικρότερη μπαταρία? Εφόσον γίνεται τόσο "μουλωχτά" μπορούμε να σκεφτούμε το οτιδήποτε. Φιλε τι ποιος και γιατί στο επίσημο σέρβις το πήγε. Μουλωχτά θα ήταν αμα δεν στο λεγανε και το ανακαλυπτες μόνος σου. Δηλαδή τώρα για να καταλαβω μας αλλάζουν μπαταρία στο σέρβις τζαμπα, Μας περνανε λογισμικό ενώ επεμβηκαμε χωρίς εξουσιοδότηση και το κολλησαμε, χωρίς καμία αντίρρηση και έχουμε και παραπονο. Εντάξει είναι αυτό που λεμε δεν βγαζεις ακρη με τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Παιδια το εφεδρικο αντιγραφο του smart switch επαναφερει το κινητο οπως ηταν (εφαρμογες, ρυθμισεις εφαρμογων κλπ)??? Οπως κανει της apple το itunes δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ναι απλά δεν επαναφέρει τα data των εφαρμογων ....κατα τ άλλα κανει μια χαρά την δουλειά του:) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ναι απλά δεν επαναφέρει τα data των εφαρμογων ....κατα τ άλλα κανει μια χαρά την δουλειά του:) Και στο Samsung cloud ισχύει αυτό; γιατί βλέπω στις ρυθμίσεις γράφει αντίγραφο ασφαλείας των εφαρμογών και των δεδομένων τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Μετά την αναβαθμιση μου εμφανίστηκε άλλο ένα κουλο, το έβαλα στον υπολογιστή και δεν το αναγνωρίζει πια ως συσκευή,το πρόγραμμα syncio με προτρέπει να βάλω πιο καινούριους drivers, έχει συμβεί και σε άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 (edited) Ναι απλά δεν επαναφέρει τα data των εφαρμογων ....κατα τ άλλα κανει μια χαρά την δουλειά του:) Αρα αν καταλαβα καλα, εγω που εχω πχ την εφαρμογη notes θα μου επαναφερει τις ρυθμισεις της αλλα οχι τις σημειωσεις μου, σωστα? YΓ. Για να μην μπερδευτουμε, δεν εννοω την εφαρμογη σημειωσεων της samsung (που εκει λογικα θα τα επαφερει ολα κανονικα-θελω να πιστευω τουλαχιστον) αλλα μια 3rd party. ΥΓ2. Φυσικα στο store γραφει το εξης: Τι μπορεί να μεταφερθεί; Επαφές, ημερολόγιο (μόνο περιεχόμενο συσκευής), μηνύματα, φωτογραφίες, μουσική (μόνο περιεχόμενο χωρίς προστασία DRM, δεν υποστηρίζεται για το iCloud), βίντεο (μόνο περιεχόμενο χωρίς προστασία DRM), αρχεία κλήσεων, σημειώματα, ξυπνητήρια, ρυθμίσεις Wi-Fi, φόντα, έγγραφα, δεδομένα εφαρμογών (μόνο σε συσκευές Galaxy) και διατάξεις αρχικής οθόνης (μόνο σε συσκευές Galaxy) Μπορείτε να στείλετε δεδομένα εφαρμογών και διατάξεις αρχικής σελίδας με την αναβάθμιση της συσκευής Galaxy στο M OS (Galaxy S6 ή νεότερο μοντέλο). Αρα? Οποιος εχει λογικα την marshmallow και nougat παιρνει και τα app data. Edited April 16, 2017 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Παιδιά, να τα διαβάζεται όλα. Μουλωχτά είναι όταν ΚΑΙΝΟΎΡΙΕΣ (όχι μια) συσκευές πάνε στο service και του αλλάζουν μπαταρία χωρίς αυτή να έχει κάποιο θέμα (αλλιώς οι ιδιοκτήτες θα μας το είχαν αναφερει) και δεν υπάρχει θέμα ανάκλησης μπαταριών. Και επίσης δεν άλλαξαν καμία παλιά μπαταρία για να τους πούμε ευχαριστώ. Επίσης ρωτάω τι θα γίνει με όσες συσκευές δεν πήγαν service? Θα πρέπει να περάσουν για έναν προληπτικό έλεγχο? Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Παιδιά πως γίνεται να μην χάνουμε τα αποθηκευμένα δίκτυα wifi όταν κάνουμε φορμάτ? Η όταν αλλάζουμε κινητό να υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω πχ εφαρμογής η από τον Google λογαριασμό να τα επαναφέρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ναι αν ενεργοποιήσεις το auto back up της Google Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλημερα χρονια πολλα και χριστος ανεστη. αν κανω factory reset για να βαλω μετα την 7 θα χασω τα πραγματα που εχω στην sd;;και κατι αλλο να κρατησω back up για να επαναφερω μετα τις εφραμογες ή να το στησω απτην;και να την κανω απτο κιν;'η να το συνδεσω στον υπολ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Παιδιά, να τα διαβάζεται όλα. Μουλωχτά είναι όταν ΚΑΙΝΟΎΡΙΕΣ (όχι μια) συσκευές πάνε στο service και του αλλάζουν μπαταρία χωρίς αυτή να έχει κάποιο θέμα (αλλιώς οι ιδιοκτήτες θα μας το είχαν αναφερει) και δεν υπάρχει θέμα ανάκλησης μπαταριών. Και επίσης δεν άλλαξαν καμία παλιά μπαταρία για να τους πούμε ευχαριστώ. Επίσης ρωτάω τι θα γίνει με όσες συσκευές δεν πήγαν service? Θα πρέπει να περάσουν για έναν προληπτικό έλεγχο? Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη Επιμενεις οτι ειναι μουλωχτά ενω στο λενε κιόλας. Εστω και 3 4 μηνών η μπαταρία έχει καποια χρηση, δεν βλέπω παρα μόνο θετικό να στην αλλαξουν. Φιλε πραγματικά αυτο το σενάριο συνομωσιας που προσπαθείς να περάσεις δεν το καταλαβαίνω ούτε και υπάρχει λόγος νομίζω να ασχοληθώ πιο πολύ. Θεωρεις οτι με τόσα εκατομμύρια σ6 και σ7 που υπάρχουν εκει εξω θα είχε μείνει τίποτα κρυφό αν υπάρχει θέμα με μπαταρίες. Ολη αυτή η συνωμοτικη σκέψη μου φαίνεται άκρως υπερβολική αλλα οκ ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Εσυ αν τύχει και πας καμια φορα πες τους μην αλλάξετε μπαταρία για κανένα λόγο. Προχωράμε μέρα που είναι μην το συνεχίσουμε θα γίνει κουραστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Plot twist....την αλλάζουν όντως την μπαταρία; :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Plot twist....την αλλάζουν όντως την μπαταρία; :p Κάποια παιδιά αναφεραν ναι, ίσως έχουν οδηγίες υπερβολικης προσοχής δεν ξέρω πάντως, αρνητικό εδω δεν μπορώ να βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ετσι το βλέπω και εγω, νεα μπαταρία χωρίς κόστος, επίσης δεν εφεραν αντίρρηση που τροποποιησες το λογισμικό χωρίς εξουσιοδότηση ενώ αν ήθελαν θα μπορουσαν. Ξερω μια εταιρεία που θα έκανε πάρτι σε τέτοια περίπτωση χαχα Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Αυτό για την μπαταρία που λες ισχύει σε περίπτωση που το κινητό είναι κάποιων μηνών, εμένα ήταν... ωρών! Γιαυτό δεν ήθελα να μου το ανοίξουν. Θεώρησα ότι το κάνανε απλά για να χρεώσουν (όχι εμένα, ήμουνα σε εγγύηση γιαυτό και δεν με ρωτήσανε) και αλλαγή μπαταρίας. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω. Τώρα για την τροποποίηση του λογισμικού με Odin επιχείρησα να περάσω επίσημο firmware που έχει ανεβάσει η Samsung στους servers της, όχι ανεπίσημο από xda:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Αυτό για την μπαταρία που λες ισχύει σε περίπτωση που το κινητό είναι κάποιων μηνών, εμένα ήταν... ωρών! Γιαυτό δεν ήθελα να μου το ανοίξουν. Θεώρησα ότι το κάνανε απλά για να χρεώσουν (όχι εμένα, ήμουνα σε εγγύηση γιαυτό και δεν με ρωτήσανε) και αλλαγή μπαταρίας. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω. Τώρα για την τροποποίηση του λογισμικού με Odin επιχείρησα να περάσω επίσημο firmware που έχει ανεβάσει η Samsung στους servers της, όχι ανεπίσημο από xda:) αν ηταν ωρων, η μονη περιπτωση ηταν να ειχαν δει απλα την ημερομηνια παραγωγης του και γι αυτο, παντως για να το κλεινουμε αυτο το θεμα μια ερωτηση θα βοηθουσε πολυ αυτο που λες φιλε με το επισημο λογισμικο και τους servers της samsung, αν εννοεις το sammobile κανεις λαθος. το σιτε αυτο ειναι απο φαν και ναι μεν ανεβαζει τα επισημα λογισμικα της συσκευης απλα η εταιρεια δεν ειπε ποτε οτι ειναι δικο της, ουτε οτι μπορεις να τα χρησιμοποεις. Η εταιρεια το μονο εργαλειο που δηλωνει επισημα οτι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ειναι το smart switch, για ανακτηση λογισιμικου κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 (edited) αν ηταν ωρων, η μονη περιπτωση ηταν να ειχαν δει απλα την ημερομηνια παραγωγης του και γι αυτο, παντως για να το κλεινουμε αυτο το θεμα μια ερωτηση θα βοηθουσε πολυ αυτο που λες φιλε με το επισημο λογισμικο και τους servers της samsung, αν εννοεις το sammobile κανεις λαθος. το σιτε αυτο ειναι απο φαν και ναι μεν ανεβαζει τα επισημα λογισμικα της συσκευης απλα η εταιρεια δεν ειπε ποτε οτι ειναι δικο της, ουτε οτι μπορεις να τα χρησιμοποεις. Η εταιρεια το μονο εργαλειο που δηλωνει επισημα οτι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ειναι το smart switch, για ανακτηση λογισιμικου κτλπ Για να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος, γιατί αυτή η βιασύνη για κλείσιμο του θέματος? Βλέπουμε ένα φαινόμενο αλλαγής μπαταριών σε κάποια μέλη χωρίς να έχουν θέμα μπαταρίας. Αν θέλεις εσύ να το περάσει έτσι είναι δικαίωμά σου. Μη βιάζεσαι όμως να κλήσεις το θέμα όπως λες. Υπάρχουν και άτονα που θέλουν να το ψάξουν περισσότερο. Χρόνια πολλά Edited April 16, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Για να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος, γιατί αυτή η βιασύνη για κλείσιμο του θέματος? Βλέπουμε ένα φαινόμενο αλλαγής μπαταριών σε κάποια μέλη χωρίς να έχουν θέμα μπαταρίας. Αν θέλεις εσύ να το περάσει έτσι είναι δικαίωμά σου. Μη βιάζεσαι όμως να κλήσεις το θέμα όπως λες. Υπάρχουν και άτονα που θέλουν να το ψάξουν περισσότερο. Καλή Ανάσταση τι βιασυνη να το κλεισω ρε φιλε, εισαι με τα καλα σου δηλαδη? απλα ειπα να μην το κουραζουμε μερα που ειναι με τα ιδια και τα ιδια και εγω βλεπω μια εταιρεια που αλλαζει μπαταρια χωρις κοστος αντιθετα με καποιες αλλες και το επιβραβευω. δεν βιαζομαι καθολου, ουτε να το κλεισω ουτε να το θαψω ουτε τιποτα εδω ειμαστε αλλωστε... αντιθετα θα περιμενω εσενα που θελεις ντε και καλα να βρεις την συνομωσια που υπαρχει, να το ψαξεις να το ανακαλυψεις και να μας ενημερωσεις και εμας για την πλεκτανη αυτη Καλο Πασχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts