Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις, συντήρηση συσκευης, μπαταρία, χρηση μπαταριας, μετα πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και βρες την εφαρμογη και ξετικαρε την

ειμαι με εταιρικο δικτυο και δεν μπορω να ανεβασω screenshot

τι έκδοση έχεις?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

τι έκδοση έχεις?

Την 7, αν είσαι στην 6 κάπως παρόμοια θα το βρεις στις ρυθμίσεις μπαταρίας σκαλισε

Ρυθμίσεις, συντήρηση συσκευης, μπαταρία, χρηση μπαταριας, μετα πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και βρες την εφαρμογη και ξετικαρε την

ειμαι με εταιρικο δικτυο και δεν μπορω να ανεβασω screenshot

εισαι μεγαλος! δεν σταματαει τώρα!! να σαι καλα φιλε μου!!!!!

Ρυθμίσεις, συντήρηση, μπαταρία, πανω δεξιά λεει βελτιστοποιηση χρησης και ξετικαρε το να δούμε

Ερώτηση :

Αυτή η ρύθμιση που έργαψες...με την

"Ρυθμίσεις, συντήρηση, μπαταρία,εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση"

τί διαφορά έχει;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ερώτηση :

Αυτή η ρύθμιση που έργαψες...με την

"Ρυθμίσεις, συντήρηση, μπαταρία,εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση"

τί διαφορά έχει;

Είναι αυτό που αφήνει τις εφαρμογές να δουλευουν ελευθερα χωρις περιορισμούς

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημερα παιδες!ξερεται ποσο κοστιζει η αλλαγη μπαταριας στην smartec?

Κάποιος είχε αναφέρει μια φορά κοντά στα 40 με 45 ευρώ αν θυμάμαι καλα.

Κανε ενα τηλέφωνο να είσαι σίγουρος.

Τη μπαταρία δεν τη ξεσκίζει σε σχέση με το μαμισιο? Έτσι γράφει στα σχόλια αλλων της εφαρμογής

Την χρησιμοποιώ 3-4 ημέρες και η αυτονομία έχει μειωθεί αισθητά.......

Μπαίνω στις πληροφορίες μπαταρίας και δεν την βλέπω....!!!

Θα την αφήσω λίγες ημέρες ακόμη και βλέπουμε.

Κάνε κι εσύ μια δοκιμή να μας πεις.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι εγώ έχω πάντα ανοιχτα δεδομενα. Όμως όταν είσαι σε WiFi και 4g δεν δίνει προτεραιότητα στο WiFi?

εννοω οτι εχω παψει να ζηταω wifi σε μαγαζια και γενικα εξω, καθως ολα σερνονται, ακομα και στο σπιτι μου που η ταχυτητα ειναι στα 7Mbps προτιμω πολλες φορες να το δουλευω 4G Που ειναι πολυ πιο γρηγορο και ξεμπλεκω μια και εξω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Είναι κάποιος ακόμα με την 7 που να δοκίμασε με το modem της 6 και να του λύθηκε το θέμα με τις κλήσεις εκτός από τον φίλο που το έγραψε σε προηγούμενα post ?

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα ,μιας και το θεωρώ τραγικό να έχω πληρώσει 800 ευρώ και να αναγκάζομαι να τρέχω ακόμα την έκδοση με την οποία το αγόρασα ένα χρόνο πριν (apc8) για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα στην συσκευή!

Θοδωρης

Εκτός από το double tap κάνει και αυτό που θέλει ο φίλος. Ακουμπάς το δάχτυλο στο home button (χωρις να το πιεσεις) και ξεκλειδωνει η οθόνη.

Είναι σούπερ.

Υ. Γ. Ευχαριστώ Μάνο......; )

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι ακριβως ρυθμιζω για το αποτυπωμα αλλα χωρις να παταω το μπουτον πρωτα;Δε ξερω Αγγλικα...Απο καταναλωση μπαταριας τι λεει;

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Είναι κάποιος ακόμα με την 7 που να δοκίμασε με το modem της 6 και να του λύθηκε το θέμα με τις κλήσεις εκτός από τον φίλο που το έγραψε σε προηγούμενα post ?

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα ,μιας και το θεωρώ τραγικό να έχω πληρώσει 800 ευρώ και να αναγκάζομαι να τρέχω ακόμα την έκδοση με την οποία το αγόρασα ένα χρόνο πριν (apc8) για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα στην συσκευή!

Εγώ είμαι και γυρνάω σε 6 σήμερα για όσο αντέξω..

Με βλέπω για 1+3Τ σύντομα που το ξανά είχα και ήταν εξαιρετικό.

Εκει στα καλά καθούμενα πρίν λίγο ανοίγω την οθόνη κλειδώματος και έγραφε μόνο κλήσεις sos, κάπως έτσι δεν το θυμάμαι ακριβώς.. Παίρνω απο το σταθερό έδειχνε κλειστό.Ακριβως δίπλα της συζύγου με 6αρα δούλευε κανονικά.

Εγώ είμαι και γυρνάω σε 6 σήμερα για όσο αντέξω..

Με βλέπω για 1+3Τ σύντομα που το ξανά είχα και ήταν εξαιρετικό.

Εκει στα καλά καθούμενα πρίν λίγο ανοίγω την οθόνη κλειδώματος και έγραφε μόνο κλήσεις sos, κάπως έτσι δεν το θυμάμαι ακριβώς.. Παίρνω απο το σταθερό έδειχνε κλειστό.Ακριβως δίπλα της συζύγου με 6αρα δούλευε κανονικά.

Μαλιστα. Παει και η τελευταια μας ελπιδα....

Στην 6 δεν θα χανεις ποτε . Εγω γύρισα στην apc8 που στην προτείνω κιολας και ξανα αγάπησα το κιν μου.

Τραγικοτατη η samsung!!!!!!

Θοδωρης

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι ακριβως ρυθμιζω για το αποτυπωμα αλλα χωρις να παταω το μπουτον πρωτα;Δε ξερω Αγγλικα...Απο καταναλωση μπαταριας τι λεει;

Γιώργο, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Απλά βάλε το δάχτυλο (χωρις να χρειάζεται να το πατησεις) στο home button και ξεκλειδωνει.

Εγώ το έβγαλα τώρα γιατί μου έτρωγε πολύ μπαταρία. Θα δω πως θα πάει και ίσως το ξαναδοκιμάσω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπάρχουν πιστεύω πιο σοβαρά προβλήματα απ'το να στεναχωριέστε για θέματα που λύνονται.. Και μένα η μπαταρία σέρνεται το φορτίζω 2 φορές ξέρω κάποιες εφαρμογές φταίνε δεν σκάω πλέον το έχω πάθει σε όλα τα κινητά μου αυτο.. όλα είναι θέμα ψυχολογίας αν δουλεύει τέλεια στην 6 γυρίστε το αν είναι καλύτερη άλλη συσκευή πηγαίνετε πάλι στο s7 edge θα γυρίσετε.. Και γω τα πήρα στο κρανίο με τον exunos που δεν μπόρεσα να παίξω παιχνίδια του Wii και με τον snapdragon τα παίζει τι να κάνουμε.. Εγώ τις περισσότερες ώρες το έχω στο 2g ειδικά μέσα στο σπίτι όταν βγαίνω τότε με την εφαρμογή το γυρίζω σε 4g 7αρα αγγλική έχω κλήση δεν έχω χάσει ούτε πριν στην 6 είχα καλό σήμα με 4g και η ζωή συνεχίζεται

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Με οσα G και να'βαζα έχανα κλήσεις παιδιά.. Πολύ κουραστικό και η μια ήταν σοβαρή,ημαρτον! Με ανάγκασαν να γυρίσω σε 6 και ολα καλά, εκτός της ειδοποίησης για αναβάθμιση που δεν λέει να φύγει.

Ξέρει κανείς πως απενεργοποιείται με Package disabler pro;

Προσωπικά από τότε που το πήρα πέρασα αμέσως με Odin την 7 BTU και δεν είχα ποτέ χαμένη κλήση. Πάντα με 2g μόνο όταν ανοίγω data 4g

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει σε λευκό φόντο κάπόυ στη μέση μια γραμμή απλα σαν να αλλάζει λίγο ο τόνος τπτ φοβερό βέβαια κ με ενοχλεί γιατί ειμαι ψειρας αλλά θα το έστελνα για αλλαγή μόνο αν το κρατούσα 2 χρόνια κ λίγο πριν τελειώσει η εγγύηση έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο ενας φίλος λίγο καιρό πριν μου είπε πως έχουν όλα λίγο πολύ

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Γνωριζει κανεις πως ενεργοποιούνται τa capasitive buttons,ακομα και όταν εχεις την εξοικονόμηση την μέτρια?οταν δεν εχεις εξοικονόμηση δουλευουν κανονικα, αλλα οταν την βαζεις βγαίνουν!! Οσο και να το εψαξα δεν το βρήκα! Ευχαριστώ

Γνωριζει κανεις πως ενεργοποιούνται τa capasitive buttons,ακομα και όταν εχεις την εξοικονόμηση την μέτρια?οταν δεν εχεις εξοικονόμηση δουλευουν κανονικα, αλλα οταν την βαζεις βγαίνουν!! Οσο και να το εψαξα δεν το βρήκα! Ευχαριστώ

Φίλε μου εγώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή galaxy buttons lights που είναι πολύ εύκολη κ χρήσιμη ελπίζω να σε βοήθησα

S10+ <3

αυτο το ειχε και στο s6. μονο αν εχεις κλειστη εξοικονομηση αναβουν. παρολα αυτα το κινητο εχει πολυ καλη μπαταρια, ειναι κριμα να εχεις ανοιχτη εξοικονομηση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αυτο το ειχε και στο s6. μονο αν εχεις κλειστη εξοικονομηση αναβουν. παρολα αυτα το κινητο εχει πολυ καλη μπαταρια, ειναι κριμα να εχεις ανοιχτη εξοικονομηση.

Το οτι σβήνουν πολύ γρήγορα έχει "λύση". Αυτό το μάνι μάνι άψε-σβήσε είναι "εκνευριστικό". Υπάρχει τρόπος (ρύθμιση) να μείνουν παραπάνω ανοιχτά με το μαμά software?

Και συμφωνώ. Η μπαταρία είναι θηρίο και δεν αξίζει να κάνεις περικοπές. :)

Σκέφτομαι να αρχίσω να χρησιμοποιώ και την AOD. Όχι οτι μου χρειάζεται ιδιαίτερα αλλά κάνει το κινητό πολύ μουράτο! Ειδικά το Black Onyx με ένα ρολογάκι γαλάζιου χρώματος γίνεται άντε γειά! :baby:

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Το οτι σβήνουν πολύ γρήγορα έχει "λύση". Αυτό το μάνι μάνι άψε-σβήσε είναι "εκνευριστικό". Υπάρχει τρόπος (ρύθμιση) να μείνουν παραπάνω ανοιχτά με το μαμά software?

Και συμφωνώ. Η μπαταρία είναι θηρίο και δεν αξίζει να κάνεις περικοπές. :)

Σκέφτομαι να αρχίσω να χρησιμοποιώ και την AOD. Όχι οτι μου χρειάζεται ιδιαίτερα αλλά κάνει το κινητό πολύ μουράτο! Ειδικά το Black Onyx με ένα ρολογάκι γαλάζιου χρώματος γίνεται άντε γειά! :baby:

χαχαχα, ισχυει δειχνει πολυ ωραιο.

εγω με aod δεν εβγαζα 2η μερα οποτε δεν το εβαζα γιατι δεν ηθελα να φορτιζω συνεχεια στο 50%. Τωρα που το εχει η γυναικα μου της το βαζω καθως βγαζει 3-4 μερες χωρις αυτο :lol::p

Για τα κουμπια, το ειχα ψαξει στο s6, δεν βρηκα ακρη με το μαμα s/w και το να βαλω τριτη εφαρμογη μονο και μονο για να ειναι ανοιχτα δε με ψηνει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned