scorpio3 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Εγώ είμαι με την nougat btu εδώ και 2 μήνες και δεν έχω πρόβλημα με χαμένες κλήσεις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κ εγω τα ίδια άψογη κ σταθερη Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser.beta Beta του browser της sammy (αυτός που προορίζεται για το s8 αν δεν κάνω λάθος). Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Παιδια οταν μιλατε και η ενταση ειναι στο τερμα ακουτε καποιες φορες ενα τσικ την ωρα που μιλαει ο αλλος.οχι δυνατα αλλα τον ακους τον ηχο.οταν ειναι τερμα η ενταση γινεται αυτο.εχω αλλαξει ακουστικο και πλακετα και στο service που το πηγα δεν ειναι τιποτα.σας το κανει και εσας.εχω παρει 3 s7 και το κανουνε ολα.sim καινουρια cosmote.δεν το κανει παντα καποιες φορες μονο.τη βοηθεια σας παρακαλω.αν το εχει και κανενας αλλος ας με βοηθησει να μου φυγει το αγχος.ολα τα s7 το κανανε απο την ωρα που τα αγορασα. Edited March 25, 2017 by nickkanellakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Βάλε στο 2g και κάνε κλήσεις αν είσαι cosmote το έχω τσεκαρει είναι θέμα δυκτιου 4g Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Βάλε στο 2g και κάνε κλήσεις αν είσαι cosmote το έχω τσεκαρει είναι θέμα δυκτιου 4g Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου παντα στο 2g και εχω cosmote.στο κανει και εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μου το έκανε το πρώτο που είχα,το δεύτερο όχι αλλά το παιδί που του έδωσα το δεύτερο διαμαρτυρήθηκε και του είπα να το βάλει σε 2g και βελτιώθηκε, πιστεύω ότι είναι θέμα ποιότητας κλήσης σε συνάρτηση με το ακουστικό του s7 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μου το έκανε το πρώτο που είχα,το δεύτερο όχι αλλά το παιδί που του έδωσα το δεύτερο διαμαρτυρήθηκε και του είπα να το βάλει σε 2g και βελτιώθηκε, πιστεύω ότι είναι θέμα ποιότητας κλήσης σε συνάρτηση με το ακουστικό του s7 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λες φιλε μου να ειναι αυτο ε.δεν μπορει ολα τα s7 που ηχα να ειναι προβληματικα. Σε ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Να σε καλά δεν νομίζω όλα να είναι προβληματικά και δεν νομίζω να είναι σύμπτωση ότι είναι στη cosmote κάτι παίζει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου,ειναι του παροχου!το 2g ειναι το ποιο σταθερο!αλλα σε 3g εχεις hd voices! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου,ειναι του παροχου!το 2g ειναι το ποιο σταθερο!αλλα σε 3g εχεις hd voices! Σιγουρα φιλε μου και εσενα το κανει απο τοτε που το πηρες. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου,ειναι του παροχου!το 2g ειναι το ποιο σταθερο!αλλα σε 3g εχεις hd voices! Δηλαδη φιλε μου να μην ανησυχω ?μου το κανει και σε αλλους παροχους οχι μονο στη cosmote.οταν μιλαω με viber δεν το κανει γιατι ομως? Edited March 25, 2017 by nickkanellakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Βάλε στο 2g και κάνε κλήσεις αν είσαι cosmote το έχω τσεκαρει είναι θέμα δυκτιου 4g Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι κλήσεις δεν πραγματοποιούνται σε 4g .Δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα αλλα μας το γυρνάει σε 2g/3g . Σε εμένα το έκανε και σε cosmote που ήμουνα αλλά και σε vodaphone που ειμαι τώρα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Έχει ξεκινήσει το VoLTE για την κοσμοτε εδώ και εβδομάδες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ξεκίνησαν και σε εμένα οι χαμένες κλήσεις.. Χωρίς να πειράξω κάτι. Το πήρα από το service την Πέμπτη κι απλά το έστησα από την αρχή.. Με φουλ σήμα και τις δυο φορές.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ξεκίνησαν και σε εμένα οι χαμένες κλήσεις.. Χωρίς να πειράξω κάτι. Το πήρα από το service την Πέμπτη κι απλά το έστησα από την αρχή.. Με φουλ σήμα και τις δυο φορές.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως όλοι εσείς που αναφέρατε πρόβλημα με τις κλήσεις τις χάνετε οταν το έχετε στο 3G?Γιατι εγώ με τα δεδομένα μονίμως κλειστά και την ομιλία στο 2g δεν έχασα καμία κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Εγώ το έχω στο 4g και πάντα τα δεδομένα ανοιχτά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μήπως όλοι εσείς που αναφέρατε πρόβλημα με τις κλήσεις τις χάνετε οταν το έχετε στο 3G?Γιατι εγώ με τα δεδομένα μονίμως κλειστά και την ομιλία στο 2g δεν έχασα καμία κλήση. Μπα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο ,το κάνει και με wifi ανοικτό και κλειστό και με 2G και 3G και 4G ανοικτό - κλειστό . Προσωπικά δοκίμασα ότι μπορεσα να σκεφτώ γιατί μου άρεσε η 7 αλλά τελικώς αναγκάστηκα να γυρίσω στην 6 που δεν μου το κάνει ποτε Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εμείς που δεν χάνουμε κλήσεις είμαστε προνομιούχοι, φτου να μην το ματιάσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται κάποιοι να χάνουν κλήσεις, κάποιοι άλλοι όχι.. Ή εγώ πχ να μη χάνω κλήσεις τόσο καιρό και τώρα σε 2 μέρες μετά από νέο στήσιμο να έχω χάσει τις 4 από τις 6 κλήσεις που είχα... Δεν καταλαβαίνω πραγματικά.. :worry: Θα ξανά περάσω την Ελληνική Nougat αυτή τη φορά.. Κι αν έχουμε τα ίδια, πάμε προς πώληση..:rolleyes: Καλημέρες!:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μη βάλεις Ελληνική αν νομίζεις ότι είναι θέμα ρομ..Εγω χανω κανονικά με Ελληνική και η γυναίκα μου με ιταλική επίσης!! Δοκίμασε κάτι άλλο.Βασικα της γυναίκας το γύρισα σε 6 και δεν χάνει τίποτα πλεον.Μαλλον και το δικό μου για 6 το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ναι ε; Έλεγα μήπως έχει να κάνει με την προέλευση της rom και τη χρήση της στην αντίστοιχη χώρα.. Οπότε, ακυρώνω την λήψη της ελληνικής Nougat και κατεβάζω BTU 6.0.1, να δούμε... Σε ευχαριστώ. ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ναι ε; Έλεγα μήπως έχει να κάνει με την προέλευση της rom και τη χρήση της στην αντίστοιχη χώρα.. Οπότε, ακυρώνω την λήψη της ελληνικής Nougat και κατεβάζω BTU 6.0.1, να δούμε... Σε ευχαριστώ. ;) Ειχα BTU 7 και εχανα , εβαλα Ελληνικη 7 και ξανα εχανα . Μετα εβαλα Ελληνικη apc8 και δεν χανω καμια Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ειχα BTU 7 και εχανα , εβαλα Ελληνικη 7 και ξανα εχανα . Μετα εβαλα Ελληνικη apc8 και δεν χανω καμια Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, υπάρχουν και αυτοί με btu ή ελληνική nougat (όπως εγώ) που δε χάνουν κλήσεις. Κάτι άλλο φταίει αλλά τί είναι το θέμα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, υπάρχουν και αυτοί με btu ή ελληνική nougat (όπως εγώ) που δε χάνουν κλήσεις. Κάτι άλλο φταίει αλλά τί είναι το θέμα. Ετσι ακριβώς όπως εγω απο την 1 βετα κανένα θέμα. Απο οσα βλέπω εγω νομίζω είναι συνδυασμός νουγκατ και δικτύου, πχ οριακή κάλυψη σε σημα κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, υπάρχουν και αυτοί με btu ή ελληνική nougat (όπως εγώ) που δε χάνουν κλήσεις. Κάτι άλλο φταίει αλλά τί είναι το θέμα. Όντως, πραγματικά!! Και εγώ 2 μήνες τώρα με BTU Nougat, καμμία χαμένη κλήση. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να μάθω την αιτία που το προκαλεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Επιβεβαιώνω, με δύο s7 edge στο σπίτι, με περασμένη btu Nougat.. Το πρώτο ιταλικό ενός έτους με όλες τι Beta btu αρχικά και τέλος την σταθερή. Το δεύτερο γερμανικό δύο μηνών με την σταθερή Nougat BTU αμέσως. Καμία χαμένη κλήση. Το πρώτο με Wind το δεύτερο με κοσμοτε. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts