Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες, για οποιον δεν το ξερει, με διπλο ταπ στο φακο εδω:

32767747544_50b7558c7b_c.jpgScreenshot_20170323-210226 by Nikos Bletas, on Flickr

εχουμε αυτο:

33453750762_2172cdf39c_c.jpgScreenshot_20170323-203813 by Nikos Bletas, on Flickr

Εμενα με διπλό ταπ στο φακο,δεν μου εμφανιζει αυτη την επιλογη....Βασικα δεν μου εμφανιζει καμμια επιλογη φωτεινοτητας για το φακο μονο τον ενεργοποιει και απενεργοποιει...

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμενα με διπλό ταπ στο φακο,δεν μου εμφανιζει αυτη την επιλογη....Βασικα δεν μου εμφανιζει καμμια επιλογη φωτεινοτητας για το φακο μονο τον ενεργοποιει και απενεργοποιει...

Διπλό ταπ θα κάνεις πάνω στη λέξη "Φακός", όχι πάνω στο σχέδιο του φακού ;)

Kαι με απλό ταπ το κάνει.. όχι διπλό. Και αυτό γινεται σε ολα τα shorcuts της taskbar.. ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Εκανα factory reset και 2 μέρες τώρα φαίνεται να είμαι ΟΚ. Το τσεκάσω συχνά μόνος.... :ninja:

Μακαρι να μην σου το ξανα κανει. Εγω προσωπικά εκανα πολλες επαναφορες περασα και ρομ αλλης χωρας αλλα δεν λύθηκε το θεμα μου ,μεχρι που γυρισα στην 6 και ησυχασα

Θοδωρης

Διπλό ταπ θα κάνεις πάνω στη λέξη "Φακός", όχι πάνω στο σχέδιο του φακού ;)

Μεγαλη σπαζοκεφαλια,το πετυχα παντως!Ευχαριστω,ωραιο κολπακι...:D

Poco X3 nfc 6/128

Καλό tip αυτό με το tap στις ονομασίες των shortcuts στη notification bar.

Κάντε και διπλό γρήγορο tap στο κουμπί των εφαρμογών.

129026.png?1640591734

Καλό tip αυτό με το tap στις ονομασίες των shortcuts στη notification bar.

Κάντε και διπλό γρήγορο tap στο κουμπί των εφαρμογών.

Αυτό το τελευταίο που λες είναι απο τα αγαπημένα μου νεα features απίστευτα βολικο το χω λιωσει.

Αυτό το τελευταίο που λες είναι απο τα αγαπημένα μου νεα features απίστευτα βολικο το χω λιωσει.

Σε ποιο κουμπί δηλαδή;;;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ποιο κουμπί δηλαδή;;;

Αυτο που ανοίγεις τις πρόσφατες, με διπλό ταπ κανει εναλλαγη τις 2 τελευταίες εφαρμογές.

Ιδανικο όταν γράφεις σε 2 εφαρμογές η οταν κάνεις κατι upload.

Αααα, οκ αυτό το ξέρω και το χρησιμοποιώ συνέχεια κι εγώ. Νόμιζα ότι λέγατε για κάτι άλλο...

Kαι με απλό ταπ το κάνει.. όχι διπλό. Και αυτό γινεται σε ολα τα shorcuts της taskbar.. ;)

Οντως, εγω απλα εκανα κατα λαθος 2 και νομιζα πως τοσο καιρο το 1 δεν κανει τιποτα. Οντως το ταπ στα γραμματα σε παει στο μενου της συντομευσης αλλα δεν ειχα φανταστει οτι ο φακος εχει τετοιο μενου..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πάντως το δικό μου μετά από καθαρή εγκατάσταση είναι μια χαρά με τη nougat. Ούτε επανεκκινησεις ούτε, ούτε χαμένες κλήσεις ούτε τίποτα. Το λέω προς διευκρίνηση ότι έχει θέματα η nougat.. Άρα δεν είναι γενικό φαινόμενο

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Την ειδοποιηση για νεο μειλ στο πλαι της οθόνης την εχει βρει κανεις πως ενεργοποιείται???

Παιδιά μια ερωτηση.Οταν έχω σβήστη την οθόνη και την κοιτάζω κάτω από λάμπα με καλό φωτισμό ή στον ήλιο φαίνεται στην πάνω δεξιά γωνία ένα τετράγωνο σαν να έχει κυψέλες κάτω από το digitizer.Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ή έχω θέμα;;Πανω στην lcd φαινεται να ειναι.Πάντως όταν είναι αναμμένη η οθόνη δεν βλέπω καμία διαφορά ακόμη κι αν βάλω τέρμα φωτισμό.

Καλημέρα.

Προφανώς η βλακεία έγινε.

Προσπάθησα να βάλω μια θήκη και το πίεσα αρκετά το κινητό για να ταιριάξω καλά τις τρυπούλες του μικροφώνου κλπ

Από τότε παρατήρησα μειωμένη ευαισθησία στην οθόνη. Δεν χάνει πατήματα ή κάτι τέτοιο αλλά είναι πιο βαρύ το touch και ρολαρει πιο αργά.

Μπήκα σε κάτι κρυφά μενού και έκανα, έκανα ενημέρωση της οθόνης αφής, άλλαξα 2-3 ρομ αλλά προφανώς κάτι έχει πειραχτεί στην οθόνη.

Περαστικά μου

Gilles smiles!

Καλημέρα φίλε το πας στο service στην εγγύηση.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και Χρόνια Χρόνια.

Μπορεί κάποιος να μου ξανά στείλει από play store εξωτερικού το land rover remote app?

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το κατεβασω....

Ευχαριστώ

~~~ Νίκος

Καλημέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω στην 7 nougat η γρήγορη φόρτιση που βρίσκεται στις ρυθμίσεις??

Καλημέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω στην 7 nougat η γρήγορη φόρτιση που βρίσκεται στις ρυθμίσεις??

Εδω:

9f73413a035fb79faf4e22d13890c6d1.jpg

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Είμαι κάτοχος του S7 Edge εδώ και περίπου ένα μήνα και λέω να περάσω την Νουγκατ. Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν είχε κανένας πρόβλημα με την Ελβετική γιατί το κινητό μου είναι Ελβετικό και δεύτερον επειδή θέλω καθαρή εγκατάσταση να κάνω hard reset πριν ή μετά την αναβάθμιση? Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να το αποφύγω αλλά επειδή ακούω για χαμένες κλήσεις λέω να γίνει εξαρχής. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Είμαι κάτοχος του S7 Edge εδώ και περίπου ένα μήνα και λέω να περάσω την Νουγκατ. Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν είχε κανένας πρόβλημα με την Ελβετική γιατί το κινητό μου είναι Ελβετικό και δεύτερον επειδή θέλω καθαρή εγκατάσταση να κάνω hard reset πριν ή μετά την αναβάθμιση? Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να το αποφύγω αλλά επειδή ακούω για χαμένες κλήσεις λέω να γίνει εξαρχής. Ευχαριστώ!

Απο οτι εχουμε καταλαβει το φαινομενο νε χανενες κλησεις ειναι τυχαιο. Εγω εχω γερμανικο ... περασα χωρις reset και ολα δουλευουν ρολοι. Αν κανεις παντως κανε πριν την αναβαθμιση και μετα.

Εμενα φιλε μου το τηλεφωνο ειναι Ελβετικο και ειχα εδω και μηνες περασει την beta nougat Αγγλικη...οταν βγηκε η Ελβετικη ειπα τη την βαλω αλλα αντιμετωπισα ενα προβλημα : δεν μπορουσα να αναβαθμισω την συλλογη που ειχε καποια lagakia πραγμα το οποιο το εκανα ανετα με την Αγγλικη...ξαναγυρισα πισω λοιπον στην Αγγλικη και ησυχασα:)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ελβετικο και εγω με την official (aut)κανενα θεμα.ολα δουλευουν ρολοι!
I Want To Believe

Εγώ είμαι με την nougat btu εδώ και 2 μήνες και δεν έχω πρόβλημα με χαμένες κλήσεις...

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned