kostasb13 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εχει βγει update για την gallery που λυνει το προβλημα με το lag απ'οτι ειδα. http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/gallery/gallery-5-3-01-10-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Σωστος ο φιλος ..να σε καλα!!!:) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ρε παιδιά,χάνετε κλήσεις;ενώ δείχνει κανονικά ότι έχει σήμα; ...σχεδόν καθημερινά...είμαι με ΒΤU Nougat και πάροχο Wind κάρτοκινητό όχι συμβόλαιο, εσύ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 για ποιο iphone μιλας 6s το αναφέρω κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Την ελληνική nougat στο samfirm με ποιο region code πρέπει να την ψάξω? Με model SM-G935F και region EUR μου βγάζει error. Με BTU και f2g χάνω τόσες κλήσεις που καταργείται η έννοια του τηλεφώνου! :lol: Edited March 6, 2017 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Με BTU και f2g χάνω τόσες κλήσεις που καταργείται η έννοια του τηλεφώνου! :lol: Τα ίδια και σε 'μενα... Σίγουρα φταίει όμως η Nougat..? το έχεις επιβεβαιώσει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johanio Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Καλησπέρα, προερχόμενος από το LG G2 έχω συνηθίσει το double tap για κλείδωμα/ξεκλείδωμα οθόνης. Ξέρετε καμιά αξιόπιστη εφαρμογή που να το κάνει αυτό στο S7? Edited March 6, 2017 by johanio Προσθήκη ερωτηματικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλησπέρα, προερχόμενος από το LG G2 έχω συνηθίσει το double tap για κλείδωμα/ξεκλείδωμα οθόνης. Ξέρετε καμιά αξιόπιστη εφαρμογή που να το κάνει αυτό στο S7? Nova prime launcher για κλείδωμα!! Για ξεκλείδωμα το ξεχνάς....... εκτός και αν θέλεις να κολυμπήσει σε βαθιά νερα! Custom kernel κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Τα ίδια και σε 'μενα... Σίγουρα φταίει όμως η Nougat..? το έχεις επιβεβαιώσει..? Αφού με marshmallow σε BTU δεν είχα θέμα νομίζω ότι έχει να κάνει με την nougat στο region BTU όπως έχει αναφερθεί πάλι.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλησπέρα, προερχόμενος από το LG G2 έχω συνηθίσει το double tap για κλείδωμα/ξεκλείδωμα οθόνης. Ξέρετε καμιά αξιόπιστη εφαρμογή που να το κάνει αυτό στο S7? Για το σβήσιμο nova launcher όπως προτάθηκε. Για το άναμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 6s το αναφέρω κιολας.δεν το προσεξα εχεις δικιο απλα να πω οτι δεν μπορει να γινει συγκριση με ενα κινητο με διαφορετικο λειτουργικο (ios),αρκετα μικροτερη οθονη 4,7 και αρκετα μικροτερη αναλυση και δυνατοτητες οσο ανεβαινουν οι απαιτησεις πεφτει και η αυτονομια αλλιως θα ειμασταν ολοι με ενα 3210 που εβγαζε 2 εβδομαδες και ξεχνουσαμε που ειχαμε βαλει τους φορτιστες ,πιστευω μια χαρα τα παει το s7 αλλα θα μπορουσε και λιγο καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 για την ωρα μια χαρα η αναβάθμιση (ελληνικο unbranded) με ένα clear cache partition πριν και τίποτε άλλο. Κανένα θέμα στο gallery, καμία απώλεια κλίσεων και κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Για την μπαταρία είναι νωρίς ακόμα, αλλά για την ώρα φαίνεται οκ. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Και εγώ μέχρι στιγμής σε ελληνικό unbranded όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Nova prime launcher για κλείδωμα!! Για ξεκλείδωμα το ξεχνάς....... εκτός και αν θέλεις να κολυμπήσει σε βαθιά νερα! Custom kernel κτλ. Εκτός και αν κλειδώνεις με δακτυλικό αποτύπωμα οπότε μετά δεν σαφήνει να ξεκλειδώσεις αν δδν βάλεις το πιν. Tapatalk & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Κανέναν dark theme μαμίσιο παίζει στη nougat; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τα ίδια και σε 'μενα... Σίγουρα φταίει όμως η Nougat..? το έχεις επιβεβαιώσει..? ...σχεδόν καθημερινά...είμαι με ΒΤU Nougat και πάροχο Wind κάρτοκινητό όχι συμβόλαιο, εσύ..? Ρε παιδιά,χάνετε κλήσεις;ενώ δείχνει κανονικά ότι έχει σήμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω ειχα αυτο το προβλημα...το ελυσα περνώντας ξανα την btu nougat αλλα δεν εκανα το update των 98mb...πλεον πολυ σπανια να χασω κληση... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εκτός και αν κλειδώνεις με δακτυλικό αποτύπωμα οπότε μετά δεν σαφήνει να ξεκλειδώσεις αν δδν βάλεις το πιν. Tapatalk & Galaxy S7 edge http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7093855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Και εγω ειχα αυτο το προβλημα...το ελυσα περνώντας ξανα την btu nougat αλλα δεν εκανα το update των 98mb...πλεον πολυ σπανια να χασω κληση... λογικα το γνωριζουν το προβλημα οποτε θα περιμενω να λυθει με καποιο update Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7093855 Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε μένα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 ...σχεδόν καθημερινά...είμαι με ΒΤU Nougat και πάροχο Wind κάρτοκινητό όχι συμβόλαιο, εσύ..? παντως και εγω με wind BTU nugat δεν εχω χασει ουτε μια κληση. Εκτος αν δεν μου ερχονται μηνυματα, αλλα δε νομιζω γιατι σε περιοχες που δεν εχει σημα οντως ερχονται ειδοποιησεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nougatakias Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ρε παιδια πραγματικα θα φτασει απριλιος και ενημερωση δεν εχω παρει το κινητο λεει ειναι απο ελβετια πειτε καμια λυση δεν μπορω να περιμενω μερα παρα μερα πανω απτο κινητο την αναβαθμιση δεν ερχεται με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsimpos Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλημέρα! Κάτοχος του κινητού εδώ και ένα μήνα (ελληνικό). Ενω με την 6 δεν έπιανα σήμα/WIND στη δουλειά (οπουδήποτε αλλού έπιανα κανονικά) και έλεγα να πάω σε cosmote που δοκιμασμένα το κινητό έπιανε καμπάνα, με την 7 που ήρθε εχθές, σήμερα πιάνω κανονικά σήμα και μπορώ να μιλήσω από το γραφείο μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ρε παιδια πραγματικα θα φτασει απριλιος και ενημερωση δεν εχω παρει το κινητο λεει ειναι απο ελβετια πειτε καμια λυση δεν μπορω να περιμενω μερα παρα μερα πανω απτο κινητο την αναβαθμιση δεν ερχεται με τιποτα! μην τρελαινεσαι, δε χανεις τιποτα. θα την παρεις, θα χαρεις 2 μερες και μετα θα λες, μηπως η αυτονομια ηταν καλυτερη πριν? μηπως να γυρισω? στην καλυτερη απλα θα βαρεθεις και θα πεις οκ μια χαρα ειναι προχωραμε. Απο εκει και περα, βαλε με το odin μιας αλλης χωρας. 5 λεπτα δουλεια ειναι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nougatakias Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Nikos_mpl δεν θελω να το κανω με odin γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σε αλλα φορουμ περιμενω απλα δεν ερχεται με τιποτα ! Τι να πω η samsung κοιματε ορθια ! Οσο για την μπαταρια απλα πιστευω οτι ειναι θεμα εφαρμογων αν δουλευεις facebook τρωει παρα πολυ αν δουλευεις μονο chrome εμενα μ εχει βγαλει και 1.5 μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Nikos_mpl δεν θελω να το κανω με odin γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σε αλλα φορουμ περιμενω απλα δεν ερχεται με τιποτα ! Τι να πω η samsung κοιματε ορθια ! Οσο για την μπαταρια απλα πιστευω οτι ειναι θεμα εφαρμογων αν δουλευεις facebook τρωει παρα πολυ αν δουλευεις μονο chrome εμενα μ εχει βγαλει και 1.5 μερα τι εννοεις να δουλευεις fb?να μπαινεις ολη μερα? εγω που το εχω και το σκαλιζω αλλα δεν λιωνω μου βγαζει 2 ημερες. Οσο για το odin, ολο το φορουμ το εχει δουλεψει, τοσα χρονια, κανεις δεν ειχε προβλημα. Για μενα κακως καθεσαι και περιμενεις αν εχεις την ορεξη να το αναβαθμισεις. δες αυτονομια , και Fb δουλευω, και viber/whatsapp Και ολα. Απλα δεν τα ελιωσα πολυ. Μονο στο whatapp εχω 2 ομαδικες που βαρανε ολη μερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7103131#post7103131 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts