makouin Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ναι τον έχω συνέχεια στο ρεύμα κ είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει τις άλλες φορές φορτίζεται μέσα σε δύο ώρες στο φουλ σήμερα το έχω στο ρεύμα να το φορτίσω από τις 12:40 κ τώρα είναι 90%100 :):lol: Πιθανόν να τρέχει κάτι με το καλώδιο...είναι το δικό του ή από άλλο κινητό;....πιθανόν δεν κάνει καλή επαφή αυτές τις φορές και το φορτίζει πολύ αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μετα την αναβαθμιση δεν δουλευει η εφαρμογη eurobank, δεν μου κανει συνδεση ,εχει κανεις την 7 εκδοση και την εφαρμογη για να δει αν συνδεετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Σε μένα με 7, η Eurobank δουλεύει κανονικά. Μόλις το δοκίμασα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Ευχαριστω φιλε, θα το ψαξω να δω τι φταιει edit αλλαξα τον κωδικο και ολα οκ ,ειχε ληξει Edited March 1, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Παιδιά από αναβαθμίσεις η Samsung πως τα πάει; Βελτιώθηκαν καθόλου τα πράγματα; σκέφτομαι για το s8 αλλα θέλω να εχει υποστήριξη τουλάχιστον σαν την Huawei αν όχι σαν το pixel (google) η το iPhone. Είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην παίρνεις τα νέα λειτουργικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Παιδιά από αναβαθμίσεις η Samsung πως τα πάει; Βελτιώθηκαν καθόλου τα πράγματα; σκέφτομαι για το s8 αλλα θέλω να εχει υποστήριξη τουλάχιστον σαν την Huawei αν όχι σαν το pixel (google) η το iPhone. Είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην παίρνεις τα νέα λειτουργικά. Να υπολογισεις 2 αναβαθμισεις ,το s8 αν βγει με την 7 θα παρει εως android 9 , μια χαρα ειναι πιστευω Edited March 1, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 μηπως ξερει κανενας αν οι εφαρμογες vpn εχουν θεμα με την 7?γιατι με το που την περασα το vpn δεν λειτουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 εγω απο την αλλη θα ηθελα να μπορω να κανω τους φακελλους σε μαυρο φοντο ,υπαρχει καποια λυση γι αυτο; εκτος απο την αλλαγη launcher , επισης αν θελετε πειτε καποιο σοβαρο και δοκιμασμενο θεμα να κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaAndreou Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 καλησπερα σε ολους ολες,εχω το s7 edge αγορασμενο απο τον κωτσοβολο,δεν μου εχει ερθει ενημερωση για την εκδοση 7,διαβαζοντας εδω κατεβασα μια εφαρμογη samsung info ,στην πρωτη καρτελα country of origin γραφει vietnam,στην καρτελα csc code στο csc country γραφει segr/gr και παρακατω mobile operator gr cosmote/20201. δεν θελω να κανω κατι με τροπο πλαγιο δεν γνωριζω αλλωστε.αν μπω στην επισημη σελιδα samsung http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/FOTA/ και κατεβασω το kies θα περαστει η 7 επισημα και χωρις να εχω προβλημα με την εγγυηση;ευχαριστω παρα πολυ για οποιον μπορει να μου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 καλησπερα σε ολους ολες,εχω το s7 edge αγορασμενο απο τον κωτσοβολο,δεν μου εχει ερθει ενημερωση για την εκδοση 7,διαβαζοντας εδω κατεβασα μια εφαρμογη samsung info ,στην πρωτη καρτελα country of origin γραφει vietnam,στην καρτελα csc code στο csc country γραφει segr/gr και παρακατω mobile operator gr cosmote/20201. δεν θελω να κανω κατι με τροπο πλαγιο δεν γνωριζω αλλωστε.αν μπω στην επισημη σελιδα samsung http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/FOTA/ και κατεβασω το kies θα περαστει η 7 επισημα και χωρις να εχω προβλημα με την εγγυηση;ευχαριστω παρα πολυ για οποιον μπορει να μου απαντησει Καλησπερα ,η καλυτερη λυση ειναι να περιμενεις, απο μερα σε μερα θα ερθει και σε σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaAndreou Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 δλδ αν κατεβασω το samsung kies δεν θα μπορεσει να μπει η εκδοση 7ετσι; ρωταω γιατι απο μεθαυριο δεν θα εχω τον χρονο να ξανα κανω επαναφορα και να βαλω ολα αυτα που εχω και ειπα μηπως μπορουσε να γινει ετσι σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 δλδ αν κατεβασω το samsung kies δεν θα μπορεσει να μπει η εκδοση 7ετσι; ρωταω γιατι απο μεθαυριο δεν θα εχω τον χρονο να ξανα κανω επαναφορα και να βαλω ολα αυτα που εχω και ειπα μηπως μπορουσε να γινει ετσι σημερα οχι δεν θα μπει ,δεν χρειαζετε να κανεις επαναφορα ,εγω ποτε δεν εκανα και δουλευει μια χαρα το κινητο (ολα οσα ειχα) ,την περνας ,την δουλευεις καμια εβδομαδα και αν δεις παιδικες αρρωστιες τοτε κανε επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Να υπολογισεις 2 αναβαθμισεις ,το s8 αν βγει με την 7 θα παρει εως android 9 , μια χαρα ειναι πιστευω Συν τα security updates που παίρνει κάθε μήνα (σχεδόν) για μια 3ετία. (το note 4 ακόμα παίρνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaAndreou Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 πολυ ωραια καλε μου,αρα κατεβαινει μονη της η ενημερωση και ανοιγει με οτι εχω μεσα απο ρυθμισεις εφαρμογες ετσι;ειχα την εντυπωση διαβαζοντας εδω οτι πρεπει να γινει επαναφορα πριν και μετα και ειπα αυτο για να γινει θελει 3 ωρες.αρα περιμενω οπως ολοι ,ευχαριστω να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Συν τα security updates που παίρνει κάθε μήνα (σχεδόν) για μια 3ετία. (το note 4 ακόμα παίρνει). αναλογως ειναι και αυτο φιλε ,το s6 που ειχα τωρα τελευταια ,3 μηνες ειχε να παρει scurity updates ,ηταν ελβετικο ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πολυ ωραια καλε μου,αρα κατεβαινει μονη της η ενημερωση και ανοιγει με οτι εχω μεσα απο ρυθμισεις εφαρμογες ετσι;ειχα την εντυπωση διαβαζοντας εδω οτι πρεπει να γινει επαναφορα πριν και μετα και ειπα αυτο για να γινει θελει 3 ωρες.αρα περιμενω οπως ολοι ,ευχαριστω να εισαι καλα σωστα ,μην αγχωνεσαι ,την περνας οταν με το καλο ερθει (15 λεπτα υποθεση) και μετα βλεπεις ,αν και δεν νομιζω να εχεις θεμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaAndreou Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 μια ακομα ερωτηση ,επειδη δουλευω νυχτα και μου ειναι απαραιτητο νομιζω πως γινεται να αναβει το φωτακι της καμερας σε κλησεις και μηνυματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 μια ακομα ερωτηση ,επειδη δουλευω νυχτα και μου ειναι απαραιτητο νομιζω πως γινεται να αναβει το φωτακι της καμερας σε κλησεις και μηνυματα; ρυθμίσεις- προσβασιμοτητα- ακοη-ειδοποίηση φλας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaAndreou Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 σε ευχαριστω καρδια μου εγινε ,να εισαι καλα ευχαριστω ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Οι ειδοποιήσεις συμπεριφέρονται όπως να'ναι στην 7 ή είναι ιδέα μου;Άλλες δεν ανάβουν λαμπάκι,Άλλες δεν βγάζουν το νούμερο 1 στο εικονίδιο της εφαρμογής.Τι ακριβώς γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Το βρήκα τι φταιει.Χρειαζεται σε κάθε εφαρμογή να είναι ενεργοποιημενος ο ήχος για να ανάψει το LED.Εφαρμογη αθόρυβη δεν δίνει Ούτε LED ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Βγάλε για λίγο από την πρίζα και επανέλαβε...κανε και που και που restart στο κινητό :) Το εβγαλα απο την πρίζα κ θα το δοκιμασω στην επόμενη φόρτιση γιατί ένα μήνα το έχω μην αρχίσω τα restart από τώρα δεν μου το είχε ξανά κάνει ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το εβγαλα απο την πρίζα κ θα το δοκιμασω στην επόμενη φόρτιση γιατί ένα μήνα το έχω μην αρχίσω τα restart από τώρα δεν μου το είχε ξανά κάνει ευχαριστώ πάντως Δεν θα πάθει τίποτα η συσκευή αν κάνεις ένα restart ,ίσα -ίσα που κάποιες φόρες μια επανεκκίνηση λύνει αρκετά προβλήματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andronio89 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το βρήκα τι φταιει.Χρειαζεται σε κάθε εφαρμογή να είναι ενεργοποιημενος ο ήχος για να ανάψει το LED.Εφαρμογη αθόρυβη δεν δίνει Ούτε LED ειδοποίηση. Καλησπερα, μπορεις να μου πεις ακριβως πως το κανω; (πχ στο viber) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaron Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Δεν θα πάθει τίποτα η συσκευή αν κάνεις ένα restart ,ίσα -ίσα που κάποιες φόρες μια επανεκκίνηση λύνει αρκετά προβλήματα . Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων εννοείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων εννοείς?? Για επανεκκίνηση (restart) αναφέρθηκες στο προηγούμενο post και σε αυτό σου απάντησε ο φίλος. :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts