makismakis2004 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) Ναι, περνάς κατευθείαν την 7. Το Odin λειτουργεί κανονικά σε windows 10. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ Σωκράτη Edited February 21, 2017 by makismakis2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 P Σε Windows 10 δουλεύει μια χαρά..Τωρα για Να φλασαρεις Μέσο Odin βρες κάποια που έχει βγει από sammobile όπως η UK BTU ΘΈΛΕΙ ΠΈΡΑΣΜΑ ΩΜΩΣ Η BTU MARSHMALLOW ΚΑΙ ΜΕΤΆ Η NOUGAT ΕΆΝ ΠΕΡΆΣΕΙΣ ΤΗΣ πχ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣ ΆΜΕΣΑ . πρεπει να φλασαρουμε πρωτα android 6 και μετα 7; προσωπικα δεν το γνωριζα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 πρεπει να φλασαρουμε πρωτα android 6 και μετα 7; προσωπικα δεν το γνωριζα αυτο Όπως είσαι κανε wipe data και μετά περνα με odin την 7. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Να ενημερωσω οτι μου ηρθε αναβαθμιση για nougat! Το κινητο εχει προελευση απο βουλγαρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ποιο ελαφρύ περιβάλλον χρήσης θα έλεγα εγώ, όταν μπαίνεις στο Knox και βγαίνεις από αυτό κάνωει redraw όλες οι εφαρμογές ενώ εδώ οχι. Γενικά μου έκατσε καλύτερα σαν εμπειρία χρησης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Παιδιά επειδη δεν βλέπω φως με τα updates εμένα στο phone info λέει csc active aut δηλαδή ελβετία. Περνάω δλδ κατευθιαν με odin την 7 την btu δεν χρειάζομαι Ελληνικη 6αρα πρωτα σωστά? Και σε win10 παίζει κανονικα το οdin? Kαι εμενα ελβετικο ειναι(aut)σημερα βγηκαν αρκετες ..οποτε αυριο ισως ερθει και εμας!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Την πέρασα την btu με odin δεν άντεξα. Ολα μια χαρά. Την πέρασα κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έχει βγει update με security patch του Φεβρουαρίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Όχι SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έχει βγει update με security patch του Φεβρουαρίου; Ναι, έχει βγει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εγώ έχω ακόμη της 1/12/16, γιατί έτσι; ούτε αυτές τις αναβαθμίσεις δεν μπορούν να δίνουν; απαράδεκτο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ναι, έχει βγει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ποιές χώρες φίλε; Εγώ που έχω Btu όχι ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Σε ποιές χώρες φίλε; Εγώ που έχω Btu όχι ακόμα... Του Φλεβάρη δεν έχει βγει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 οσοι χανεται κλησεις εχετε κανει το update της btu που ηταν 98mb;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ναι έχω κάνει το update το τελευταίο, και όντως τις κλήσεις που έχανα τις παρατήρησα μετά το update αυτό. Έχω να χάσω κλήση 4 ημέρες όμως, μπορεί να ήταν τυχαίο τελικά. Θα δείξει.. Υ.Γ. Έχει κάποιο νόημα να ξαναγυρίσεις στην εργοστασιακή CSC (στην οποία δεν περιλαμβάνεται η BTU) τώρα που βάλαμε την BTU? Θεωρώντας ότι το πρόβλημα των κλήσεων θα έχει φτιαχτεί με το επόμενο update (και αν τελικά όντως έφταιγε η BTU και δεν ήταν κάποιος τυχαίος συνδυασμός εφαρμογών κλπ), υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να ΜΗΝ παραμείνεις στην BTU από εδώ και πέρα? Ούτως ή άλλως εγγύηση υπάρχει κανονικότατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ναι έχω κάνει το update το τελευταίο, και όντως τις κλήσεις που έχανα τις παρατήρησα μετά το update αυτό. Έχω να χάσω κλήση 4 ημέρες όμως, μπορεί να ήταν τυχαίο τελικά. Θα δείξει.. Υ.Γ. Έχει κάποιο νόημα να ξαναγυρίσεις στην εργοστασιακή CSC (στην οποία δεν περιλαμβάνεται η BTU) τώρα που βάλαμε την BTU? Θεωρώντας ότι το πρόβλημα των κλήσεων θα έχει φτιαχτεί με το επόμενο update (και αν τελικά όντως έφταιγε η BTU και δεν ήταν κάποιος τυχαίος συνδυασμός εφαρμογών κλπ), υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να ΜΗΝ παραμείνεις στην BTU από εδώ και πέρα? Ούτως ή άλλως εγγύηση υπάρχει κανονικότατα.. Εγω αυτο π σκεφτομαι ειναι να ξανα περασω την btu αλλα να μην κανω το update...γιατι σιγουρα χανω σε καποια φαση της ημερας κλησεις και κυρίως πρωι...λες και μπαινει σε βελτιστοποιηση το τηλεφωνο και με το που κανω επανεκκινηση επανερχεται...δεν μπορω να σκεφτω τι φταιει... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μπορώ πλέον με απόλυτη βεβαιότητα να πω ότι η μπαταρία μετά το τελευταίο update της 7 στην BTU έχει ξεκάθαρα χειροτερεύσει. Πριν το update δεν είχα δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με την 6. Και μου φαίνεται ότι το κινητό είναι λιγο πιο βαρύ τώρα, με την αρχική 7 νομίζω ήταν πιο σβέλτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Και σε μένα ισχύει αυτό. Πλέον η μπαταρία φεύγει σαν νερό... Έκανα επαναφορά, μια από τα ίδια. Σαν να θέλουν να χαλάσουν το κινητό... Με το ζόρι 3,5 ώρες οθόνη μέσα στη μέρα, που δεν την βγάζει ολόκληρη SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μη γενικεύουμε τα προβλήματα. Εγώ, και κάμποσοι άλλοι, ούτε κλήση έχω χάσει (από τις beta ακόμα), ούτε πρόβλημα με τη μπαταρία αντιμετωπίζω και είμαι με το τελευταίο update. Άρα, κάποια μεμονωμένα γεγονότα δε κάνουν τον κανόνα. Θεωρώ ότι σίγουρα κάπου εντοπίζεται το πρόβλημα αλλά όχι στη συσκευή ή τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Τα προβλήματα με την μπαταρία στο ανάλογο θέμα παιδιά. Ετσι ακριβώς απο την 1 βετα κανένα θέμα ούτε με μπαταρία ούτε με χαμενες κλήσεις. Θα πρέπει να δούμε αν φταίει κάτι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Δεν γενικευσαμε το θεμα με τις κλησεις απλα ρωτησα οσοι χάνετε κλησεις αμα εχετε κανει το update..το μεσημερι που θα γυρισω σπιτι θα δοκιμασω να βαλω την btu χωρις να κανω το update των 98mb και αμα δουλεψει να βοηθησω και αλλους που εχουν παρομοιο προβλημα με μενα...στην beta ουτε εγω είχα κανενα προβλημα με μπαταρια και κλησεις.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Δεν θέλω να το παίξω γνωστης ούτε είμαι ειδικός, απλά την άποψη μου να πω, μήπως το πρόβλημα αυτό με της κλήσης που χάνονται και την μπαταρία οφείλεται σε αυτούς που πέρασαν σε BTU? πιστεύω αν το αφήσεις το κινητό μαμά δεν θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, διορθώστε αν κάπου είμαι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Ουτε εγω ειμαι ειδικος αλλα πιστευω τα ιδια προβληματα θα ειχαμε απο beta...στην beta ολα ηταν μια χαρα...θα δοκιμασω να κρατησω 7 btu χωρις update και θα σας ενημερωσω... Edited February 22, 2017 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Δεν γενικευσαμε το θεμα με τις κλησεις απλα ρωτησα οσοι χάνετε κλησεις αμα εχετε κανει το update..το μεσημερι που θα γυρισω σπιτι θα δοκιμασω να βαλω την btu χωρις να κανω το update των 98mb και αμα δουλεψει να βοηθησω και αλλους που εχουν παρομοιο προβλημα με μενα...στην beta ουτε εγω είχα κανενα προβλημα με μπαταρια και κλησεις.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω με btu και update μετα δεν εχω χασει κληση περα απο σημεια που δεν εχει σημα...και επειδη εχω επιχειρηση μιλαω παρα πολυ, δεχομαι απειρες κλησεις οποτε θα το ειχα διαπιστωσει σχετικα ευκολα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Σήμερα το μεσημέρι μου έκανε πάνω από 10 απανωτά restart. Τις δύο φορές μάλιστα δεν άνοιξε καν. Κράτησα πατημένα power button +volume down Για να ξεκινήσει. Δεν πέρασα ακόμα την 7. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts