Vlasismiriagos Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Από το πρωί δε μου δουλεύει το messenger του Facebook. Λέει συνέχεια σύνδεση και αναμονή για δίκτυο. Του έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση απ την αρχή αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Το HomeTouch πως πηγαίνει με την κατανάλωση μπαταρίας δεδομένου ότι πάντα τρέχει ένα service από πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλημέρα! Εν αναμονή της nougat λοιπόν. Όσοι την έχετε βάλει η φλασάρει...υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ή βελτιώσεις? Κάποια highlight? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Έχω την εφαρμογή και θέλω να την βγάλω. Αλλά δεν με αφήνει. Δεν θυμάμαι που πρέπει να πάω να αφαιρέσω το δικαίωμα για να καταφέρω να την βγάλω. Καλημέρα φίλε, πήγαινε ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια, άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας, διαχειριστές συσκευής και απενεργοποιησε το από εκεί Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το HomeTouch πως πηγαίνει με την κατανάλωση μπαταρίας δεδομένου ότι πάντα τρέχει ένα service από πίσω; Δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλημέρα παιδιά, στην έξυπνη διαχείριση μου βγάζει συνέχεια το Facebook ότι αργεί την συσκευή μου και να το βάλω σε sleep mode αλλα μετά πάλι τα ίδια... έτσι κάνει και σε σας ; υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλημέρα παιδιά, στην έξυπνη διαχείριση μου βγάζει συνέχεια το Facebook ότι αργεί την συσκευή μου και να το βάλω σε sleep mode αλλα μετά πάλι τα ίδια... έτσι κάνει και σε σας ; υπάρχει κάποια λύση; οχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι δυστυχώς την εφαρμογή την έχουν κάνει τελείως κασέρι Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 οχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι δυστυχώς την εφαρμογή την έχουν κάνει τελείως κασέρι Έτσι κάνει και σε σένα φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εννοεί ότι αν έχεις κλειδώσει κάποια εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα, τότε δεν μπορείς να το δουλέψεις. Σε πετάει στην κεντρική. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιαυτό έχει μια ρύθμιση να του λες σε ποιες εφαρμογές να μην δουλεύει αλλά δυστυχώς τις πιο πολλές φορές ούτε το δαχτυλικό αποτύπωμα δε δουλεύει. Αυτό στην pro έκδοση Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Γιαυτό έχει μια ρύθμιση να του λες σε ποιες εφαρμογές να μην δουλεύει αλλά δυστυχώς τις πιο πολλές φορές ούτε το δαχτυλικό αποτύπωμα δε δουλεύει. Αυτό στην pro έκδοση Γι'αυτό ακριβώς,όπως μπήκε -βγήκε.. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Γι'αυτό ακριβώς,όπως μπήκε -βγήκε.. Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Εντάξει, όπως βολεύει τον καθένα και ανάλογα τι χρήση κάνει καθένας! Με ένα κλικ η εφαρμογή ενεργοποιείται. Εγώ όταν είναι να μπω για παράδειγμα στις εφαρμογές e-banking, το απενεργοποιω, μπαίνω και μετά την ξανανοίγω. Στις εφαρμογές αυτές θα μπω κανα δυο φορές την εβδομάδα ενώ το home button το πατάω δεκάδες φορές την ημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Παιδιά μιας και το αναφέρετε γίνεται να κλειδώσεις κάποια εφαρμογή με αποτύπωμα χωρίς της χρήση κάποιας τρίτης αφαρμογής?Έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Έτσι κάνει και σε σένα φίλε μου; ναι φιλε μου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Παιδιά μιας και το αναφέρετε γίνεται να κλειδώσεις κάποια εφαρμογή με αποτύπωμα χωρίς της χρήση κάποιας τρίτης αφαρμογής?Έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα Όχι θέλει εφαρμογή αναγκαστικά... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Για κάποιους που έβαλαν την 7 και εχουν battery drain εχω να πω τα εξης: Πετάξτε τις άχρηστες εφαρμογές τύπου package disabler κλπ.Δεν κάνουν τιποτε παρά δεν αφήνουν τη συσκευη να πέσει σε deep sleep. Εγω πέρασα την 7 πάνω απο την ελληνική 6ρα χωρίς καμμιά επαναφορα και όλα ήταν ok.Αναγκαστηκα να κάνω επαναφορά γιατι δεν δούλευαν τα secret codes.Τελικα ούτε μετα την επαναφορά δούλεψαν ωστόσο η μπαταρια πήρε τα πάνω της.Βγαζω άνετα πια 2 24ωρα με κανονική χρήση και μένει και ενα 15% στη μπαταρια.Αν δε,με πιάσουν οι οικονομίες στη χρηση μπαταριας,πιάνω 72 ώρες αναμονη. Αυτα είχα να τα δω απο τότε που αγόρασα τη συσκευη, πριν 11 μήνες!!!!! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Να ρωτήσω λίγο κάτι, έχει κανείς τις φώτο να συγχρονίζουν με τον λογαριασμό Samsung cloud ; αν ναι σε τι ποιότητα ανεβαίνουν στο σύννεφο; μήπως ρίχνει την ποιότητα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 εγω παντος με την 6αρα απο τις 23.20 το βραδυ εως το πρωι στις 7.45 με τριτη εφαρμογη ξυπνητηρι και το κινητο να χτυπαει εχω απωλεια 4% μονο στην μπαταρια τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω τις εχω απενεργοποιησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Σήμερα το μεσημέρι έκανα επαναφορά εργασιακών, μετά wipe cache και wipe data από recovery, πέρασα ξανά την 7αρα BTU, το ξεκίνησα πάλι με wipe cache και wipe data, και αφού το ενεργοποίησα, πέρασα το το backup που πήρα στο smart switch. Μέχρι στιγμής δείχνει να είναι καλύτερα η μπαταρία...Θα του δώσω μέχρι Κυριακή βράδυ να δω τί διαφορά θα έχει...Μετά βλέπουμε. (Εννοείτε ότι έχω απενεργοποιήσει όλα τα άχρηστα χωρίς disabler, ότι κάνω πάντα σε όλες τις συσκευες, και όπως το είχα με την 6.0.1) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Έχει βρει κανένας total black theme που να έχει προσαρμοστεί στην Nougat? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 οσοι εχετε battery drain δοκιμαστε να κανετε το εξης στα δικαιωματα εφαρμογων και απενεργοποιηστε τις υπηρεσιες google play και μετα πηγαινετε στο ασφαλεια και απορρητο και εκει που λεει αισθητηρες σωματος απενεργοποιηστε τις υπηρεσιες του google play πιστευω να δειτε διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoyet Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Μια ερώτηση παιδιά. Πως μπορώ να αντιγράψω ολες τις επαφές ΚΑΙ στην μνημη του τηλεφώνου;(το θέλω για να εμφανίζεται στο smartwatch το όνομα αυτού που καλεί).τωρα στις ρυθμίσεις βρίσκονται στο όλες οι επαφές. εάν είναι δυνατόν πείτε το βήμα βήμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) οσοι εχετε battery drain δοκιμαστε να κανετε το εξης στα δικαιωματα εφαρμογων και απενεργοποιηστε τις υπηρεσιες google play και μετα πηγαινετε στο ασφαλεια και απορρητο και εκει που λεει αισθητηρες σωματος απενεργοποιηστε τις υπηρεσιες του google play πιστευω να δειτε διαφορα Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Τα έκανα αλλά όταν ξανατρεχω το play, μου τα ζητάει... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 1, 2017 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Έχει βρει κανένας total black theme που να έχει προσαρμοστεί στην Nougat? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Πάτα στην εφαρμογή των θεμάτων "αναζήτηση" (βρίσκετε πάνω δεξιά στις 3 τσελίστες) και βάλε μόνο την λέξη black. Έχει τρία θέματα .... το ένα ειναι κόκκινο μαύρο και έχει πλάκα, το κάνει λίγο "google color" το κινητό!!! Προτείνω τα θέματα να τα συνδυάσεις με nova launcher για να μην σου αλλάζουν και τα εικονίδια και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Έχει βρει κανένας total black theme που να έχει προσαρμοστεί στην Nougat? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Στην Αναζήτηση (πάνω δεξιά μέσα στην εφαρμογή θέματα) γράψε [MINU]Black Edition και [MINU]Black. Είναι τα total black θέματα! Full darkness! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα αποφασίσει να αγοράσω το honor 8 και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας συνάδελφος και πουλάει το s7 edge του 400 ευρώ. Από ότι το είχα δει λίγο είναι της κούτας. Το είχε πάρει με αναβάθμιση νομίζω και δεν το έχει δουλέψει πολύ. Το έχει αφήσει τώρα και χρησιμοποιεί ένα άλλο. Έχει εγγύηση απ' ότι ξέρω. Δεν είχα σκοπό να δώσω πάνω από 350 για κινητό αλλά μου ακούγεται καλή ευκαιρία. Τι λέτε; Αξίζει η αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα αποφασίσει να αγοράσω το honor 8 και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας συνάδελφος και πουλάει το s7 edge του 400 ευρώ. Από ότι το είχα δει λίγο είναι της κούτας. Το είχε πάρει με αναβάθμιση νομίζω και δεν το έχει δουλέψει πολύ. Το έχει αφήσει τώρα και χρησιμοποιεί ένα άλλο. Έχει εγγύηση απ' ότι ξέρω. Δεν είχα σκοπό να δώσω πάνω από 350 για κινητό αλλά μου ακούγεται καλή ευκαιρία. Τι λέτε; Αξίζει η αγορά; Αν το έχει ολοκαίνουριο και έχεις κανονικά εγγύηση παρτο με κλειστά τα μάτια . Κινητό της χρονιάς για το 2016 βγήκε λες ναμην αξίζει; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts