Nikos_Mpl Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Βεβαια,παιζει ρολο και η μαρκα της καρτας,γιατι αν ειναι κινεζικη,τοτε σιγουρα αυτη δημιουργησε το προβλημα... samsung pro plus 128gb ειναι η καρτα. https://www.amazon.de/gp/product/B019QO1Q4O/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 Το γεγονος οτι τα αρχεια δημιουργουνται στην μνημη του κινητου ομως με προβληματιζει ως προς τη συσκευη..Επισης δεν βρηκα πουθενα κατι αναλογο σαν προβλημα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 samsung pro plus 128gb ειναι η καρτα. https://www.amazon.de/gp/product/B019QO1Q4O/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 Το γεγονος οτι τα αρχεια δημιουργουνται στην μνημη του κινητου ομως με προβληματιζει ως προς τη συσκευη..Επισης δεν βρηκα πουθενα κατι αναλογο σαν προβλημα. Ναι,περιεργο...Παντως και στο σερβις να αποτανθεις θα σου πουνε ασε να το δουμε κλπ..Οποτε παρακολουθησε το εσυ μερικες μερες κι αν το ξανακανει βλεπεις...Ισως χρειαστει και φορμαρισμα η καρτα μνημης... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 (edited) Καλημερα παιδες, χθες και προχθες (προχθες δεν εδωσα σημασια και τα εσβησα) μου εκανε κατι κουλο το κινητο και δεν ξερω αν φταιει αυτο ή η καρτα μνημης ή κατι αλλο. Ανοιξα το αλμπουμ φωτογραφιων και εχει δημιουργησει μια ενα φωτο και ενα νεο βιντεο της μορφης αυτης: wrong_colour_buffers by Nikos Bletas, on Flickr wrong_colour_buffers by Nikos Bletas, on Flickr που ειναι απο αρχεια που υπαρχουν μες την καρτα μνημης αλλα δεν τα εχει αλλοιωσει, κατι σαν ενα αντιγραφο αυτων αλλα με τετοια εικονα, το καταλαβα απο το βιντεο οπου ο ηχος ειναι ο ιδιος στα 2 βιντεο, σε αυτο που εχω κανονικα και σε αυτο που δημιουργησε. Το αρχειο το δημιουργει στην εσωτερικη μνημη με ονομασια: wrong_colours_buffer και δεν ξερω τι να σκεφτω.. Εχει κανεις καμια ιδεα? αυτό που φαίνεται από τα δείγματα και περιγραφή σου είναι προσωρινά αρχεία που δημιουργούν ΌΛΑ τα software επεξεργασίας (photoshop - powerdirector - όλα!) τις περισσότερες φορές το πρόγραμμα σβήνει το αρχείο μετά από αποθήκευση/δημιουργία αλλά κάποιες φορές αποθηκεύεται με την ονομασία που γράφεις (υπάρχουν πολλοί λόγοι πχ η ταχύτητα του δίσκου και μνήμες) τώρα σε adroid που έχεις το πρόβλημα = περίπου με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα αντίστοιχα προγράμματα άρα 1 έλεγξε σε safe mode αν το δημιουργεί κάποια εφαρμογή, 2 δυστυχώς στο adroid μπορεί να ευθύνεται και η εφαρμογή της κάμερας =ίσως να μην έκατσε καλά κάποιο fw update (συχνό φαινόμενο στα samsung) Δε νομίζω ότι ευθύνεται η sd card πάντως. Edit: δεν είναι πρόβλημα! (εκτός αν οφείλεται στην ταχύτητα της sd card που αμφιβάλω έτσι κι αλλιώς) Edited January 10, 2017 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλημερα τωρα που το αναφερεται και εγω ετσι το νιωθω ρε παιδια το κουμπι του Power αλλα κυριως οταν το ξεκλειδωνω ετσι ειναι ή εμενα το επαθε μετα που επεσε χαμο στο πατωμα ; (Ευτυχως δεν επαθε τιποτα η οθονη του). Ετσι είναι σε ολους απο οτι φαίνεται Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ετσι είναι σε ολους απο οτι φαίνεται Παιδιά λογικό είναι γιατί πατιέται περισσότερο απο τα κουμπια αυξομείωσης του ήχου. Μην ασχολείστε τοσο πολυ τα κουμπιά αυτα έχουν σχεδιαστει να πατιούνται εκατομμύρια φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παντως και το δικο μου Power button,ετσι συμπεριφερεται και το προσεχω το κινητο σαν τα ματια μου...Ουτε σκονη δεν αφηνω πανω,οχι να πεσει κατω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 το πρόβλημα σε μένα όταν το δοκίμασα έτσι είναι ότι όταν έπιανα την συσκευή στο χέρι μου δεν άναβε, μονο σε καθετί επιφάνεια άναβε για αυτό έβαλα την εφαρμογή αυτή και να κουνιέται το κινητό πάλι θα ανάψει μόλις περάσω το χέρι μου Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για προστασία της οθόνης όταν είναι σε τσάντες, τσαντάκια μέσης κλπ? Η λειτουργία αυτή δεν χρειάζεται να είναι οριζόντια το τηλέφωνο σίγουρα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδιά λογικό είναι γιατί πατιέται περισσότερο απο τα κουμπια αυξομείωσης του ήχου. Μην ασχολείστε τοσο πολυ τα κουμπιά αυτα έχουν σχεδιαστει να πατιούνται εκατομμύρια φορές. Απο την αρχή είναι έτσι... Μπορεί να το έκανε και επίτηδες η σαμμυ Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 αυτό που φαίνεται από τα δείγματα και περιγραφή σου είναι προσωρινά αρχεία που δημιουργούν ΌΛΑ τα software επεξεργασίας (photoshop - powerdirector - όλα!) τις περισσότερες φορές το πρόγραμμα σβήνει το αρχείο μετά από αποθήκευση/δημιουργία αλλά κάποιες φορές αποθηκεύεται με την ονομασία που γράφεις (υπάρχουν πολλοί λόγοι πχ η ταχύτητα του δίσκου και μνήμες) τώρα σε adroid που έχεις το πρόβλημα = περίπου με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα αντίστοιχα προγράμματα άρα 1 έλεγξε σε safe mode αν το δημιουργεί κάποια εφαρμογή, 2 δυστυχώς στο adroid μπορεί να ευθύνεται και η εφαρμογή της κάμερας =ίσως να μην έκατσε καλά κάποιο fw update (συχνό φαινόμενο στα samsung) Δε νομίζω ότι ευθύνεται η sd card πάντως. Edit: δεν είναι πρόβλημα! (εκτός αν οφείλεται στην ταχύτητα της sd card που αμφιβάλω έτσι κι αλλιώς) σε ευχαριστω για την απαντηση, ησουν πολυ κατατοπιστικος. Πατησα ενα φορματ στην καρτα και την εκανα exfat, δε θυμαμαι τι φορματ ειχε πριν. Αυτο που σκεφτηκα και εγω ειναι οντως αν εχει θεμα με την ταχυτητα της η καρτα και σκαλωνει, αλλα θεωρω πιο πιθανο τη συσκευη.. Τωρα να πω την αληθεια θα το αφησω ετσι, αμα ειναι να παρουμε ανδροιδ 7 σε λιγες μερες να το στησω μια και καλη. Μεχρι τοτε θα το βαλω να αποθηκευει μονο στη συσκευη να δω αν θα εχει διαφορα. Παντως η ωρα δημιουργιας του αρχειου δεν συμπιπτει με την ωρα που εχω τραβηξει φωτο.. Εκτος αν εχει σχεση με κανα whatsapp Κτλ που μπορει να εστειλα φωτο και να εγινε εκει η στραβη καθως δημιουργουνται αρχεια στη μνημη συσκευης.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 https://www.sammobile.com/2017/01/11/galaxy-s7-nougat-release-for-europe-could-occur-on-january-17th/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tidy Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Γειά σας, αγόρασα ένα s7 edge dual sim από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μόλις το έφερα και έβαλα την κάρτα δεν πιάνει σήμα καθόλου. Σαν να είναι κλειδωμένο αλλά δεν ζητάει κωδικό. Helppp!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Γειά σας, αγόρασα ένα s7 edge dual sim από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μόλις το έφερα και έβαλα την κάρτα δεν πιάνει σήμα καθόλου. Σαν να είναι κλειδωμένο αλλά δεν ζητάει κωδικό. Helppp!!! Μιλησε με αυτους που το αγορασες θα ξέρουν να σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Γειά σας, αγόρασα ένα s7 edge dual sim από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μόλις το έφερα και έβαλα την κάρτα δεν πιάνει σήμα καθόλου. Σαν να είναι κλειδωμένο αλλά δεν ζητάει κωδικό. Helppp!!! απ ότι ξέρω οι συσκευές από τη χώρα που αναφέρεις δεν είναι region lock, επειδή δεν είμαι σίγουρος μπορείς να το ελέγξεις = στο κουτί όλα τα region lock γράφου σε ποιο region είναι κλειδωμένα πχ european sim only στη δικιά σου περίπτωση δεν πρέπει να γράφει κάτι, αν έχω λάθος θα γράφει κάτι σαν = ΗΑΕ sim only και δυστυχώς χρειάζεται να γίνει χρήση sim από εμιράτα για λίγο. σε περίπτωση που δεν είναι κλειδωμένο = η συσκευή βλέπει τη sim? αν ναι = πήγαινε settings - mobile network - στο mobile operators γράφει τον παροχό σου? πχ gr cosmote αν όχι = πάτα (mobile operators) και πάτα search network, αν γράφει τον παροχό τότε κάτι ίσως δε λειτουργεί σωστά = ισως φταίει η συσκευή ίσως κάτι λάθος κάνεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Γειά σας, αγόρασα ένα s7 edge dual sim από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μόλις το έφερα και έβαλα την κάρτα δεν πιάνει σήμα καθόλου. Σαν να είναι κλειδωμένο αλλά δεν ζητάει κωδικό. Helppp!!! Αν δεν κάνω λάθος η πρώτη ενεργοποίηση πρέπει να γίνει με sim από το region που έγινε η αγορά και μετά μπορείς να βάλεις ότι sim θέλεις. Κάτι παρόμοιο γράφει και στις ευρωπαϊκές συσκευές. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδιά καλημέρα. Πριν λίγες μέρες έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατι είχα το γνωστό πρόβλημα με την επικάλυψη οθόνης και πηγαίνοντάς το σε κάποιο κατάστημα Γερμανός μου είπαν ότι κάποια εφαρμογή το δημιουργεί και θα πρέπει να σβήσω τα πάντα και να το στησω από την αρχή. Κάτι που έκανα αλλά σήμερα πηγαίνοντας να αποθηκεύσω απλά εναν αριθμό στις επαφές είχα ξανα το ίδιο πρόβλημα. ''Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης, για να αλλάξετε αυτή τη ρυθμιση άδειας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές'', πάω ''άνοιγμα ρυθμίσεων'', μου εμφανίζει κάποιες εφαρμογές, ξετικάρω facebook, messenger, touchpal που τις θεώρησα ''ύποπτες'' αλλά χωρίς αποτέλεσμα:mad: Εφαρμογές έχω εγκαταστήσει ελάχιστες, αν θέλετε μπορώ να τις αναφέρω. Με έχει εκνευρίσει πολύ το όλο θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω άλλες δύο συσκευές, ένα lg v10 και ένα note 4 και ποτέ δεν είχα το συγκεκριμενο πρόβλημα. Μήπως είναι ''παραξενιά'' της 6.0.1? Οι άλλες δύο φοράνε ακόμα την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 @oiko37 Ποιες εφαρμογές έχεις βάλει ?Υποθέτω ότι διαδρομή που ακολουθείς είναι ρυθμίσεις /εφαρμογές /διαχείριση εφαρμογών /περισ/εφαρμογές που μπορούν να εμφανιστούν στην κορυφή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδιά καλημέρα. Πριν λίγες μέρες έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατι είχα το γνωστό πρόβλημα με την επικάλυψη οθόνης και πηγαίνοντάς το σε κάποιο κατάστημα Γερμανός μου είπαν ότι κάποια εφαρμογή το δημιουργεί και θα πρέπει να σβήσω τα πάντα και να το στησω από την αρχή. Κάτι που έκανα αλλά σήμερα πηγαίνοντας να αποθηκεύσω απλά εναν αριθμό στις επαφές είχα ξανα το ίδιο πρόβλημα. ''Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης, για να αλλάξετε αυτή τη ρυθμιση άδειας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές'', πάω ''άνοιγμα ρυθμίσεων'', μου εμφανίζει κάποιες εφαρμογές, ξετικάρω facebook, messenger, touchpal που τις θεώρησα ''ύποπτες'' αλλά χωρίς αποτέλεσμα:mad: Εφαρμογές έχω εγκαταστήσει ελάχιστες, αν θέλετε μπορώ να τις αναφέρω. Με έχει εκνευρίσει πολύ το όλο θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω άλλες δύο συσκευές, ένα lg v10 και ένα note 4 και ποτέ δεν είχα το συγκεκριμενο πρόβλημα. Μήπως είναι ''παραξενιά'' της 6.0.1? Οι άλλες δύο φοράνε ακόμα την 5.1.1 δεν είναι "παραξενιά" αλλά features της 6 και μετά άρα δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκδόσεις πρώτα απ όλα αν έχεις εγκαταστήσει κάποια clean/boost εφαρμογή = είναι ο ένοχος (οι εφαρμογές αυτές ανήκουν στο παρελθόν η σε αδύναμο hardware) αν όχι? = πήγαινε settings - applications - applications manager - πάτα πάνω δεξιά more - επέλεξε app that can appear on the top = στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει βρίσκεται η $βρόμικη" εφαρμογή ΠΡΟΣΟΧΉ μία είναι η ενοχή! =δεν τις κλείνεις όλες! Δυστυχώς θα πρέπει εσύ να βρεις ποια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) @oiko37 Ποιες εφαρμογές έχεις βάλει ?Υποθέτω ότι διαδρομή που ακολουθείς είναι ρυθμίσεις /εφαρμογές /διαχείριση εφαρμογών /περισ/εφαρμογές που μπορούν να εμφανιστούν στην κορυφή . Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας! Οι εφαρμογες που εχω βαλει ειναι οι εξης: Εορτολογιο, Λεξομανια, Λεωφορεια, Ορθοδοξο ημερολογιο, Πρωτοσελιδα, nova launcher, ex dialer, apergia.gr, call recorder, bubble pirate, Cosmokarta widget, daTuner, Elixir widget, Facebook, File manager hd, handcent sms, here, jet audio, messenger, my piano, note everything, oasa telematics, opera, palmary weather, Quickpic, Screen off, Smart recorder, Sms backup, SofaScore, Touchpal, Walk band. Τις απολύτως απαραίτητες για μένα:O Ναι φιλε, ακριβως αυτη τη διαδρομη ακολουθω! Απο τις εφαρμογες που ανεφερα ποια υποψιαζεστε οτι μπορει να κανει τη ζημια? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά τη βρήκα! File manager ήταν ο ένοχος! Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας :-) Edited January 11, 2017 by oiko37 File manager. Αυτός ήταν ο ένοχος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας! Οι εφαρμογες που εχω βαλει ειναι οι εξης: Εορτολογιο, Λεξομανια, Λεωφορεια, Ορθοδοξο ημερολογιο, Πρωτοσελιδα, nova launcher, ex dialer, apergia.gr, call recorder, bubble pirate, Cosmokarta widget, daTuner, Elixir widget, Facebook, File manager hd, handcent sms, here, jet audio, messenger, my piano, note everything, oasa telematics, opera, palmary weather, Quickpic, Screen off, Smart recorder, Sms backup, SofaScore, Touchpal, Walk band. Τις απολύτως απαραίτητες για μένα:O Ναι φιλε, ακριβως αυτη τη διαδρομη ακολουθω! Απο τις εφαρμογες που ανεφερα ποια υποψιαζεστε οτι μπορει να κανει τη ζημια? Touchpal (90%) δυστυχώς κάποιες δεν τις γνωρίζω καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Προχθές το κινητό μου έσβησε απο μπαταρία στο 0%.Πλήρης αποφόρτιση(ξέρω δεν κάνει αλλά έλεω δουλειάς το είχα σε συνεχόμενη χρήση).Το βάζω στο σπίτι στον fast charger με άλλο καλώδιο(που το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο) και το βλέπω εμφανίζει φόρτιση μέσω καλωδίου και οχι γρήγορη φόρτιση.Το συνδέω στο pc,δεν το αναγνωρίζει.Το στέλνω σμαρτεκ,μου λένε αλλαγή πλακέτας.Έχω 2 ερωτήσεις: 1)θα έχει πρόβλημα αδιαβροχοποίησης το κινητό; 2)το καλώδιο το δοκίμασα στο note 5 καθώς και στο ps4 και είχε προβλήματα οπότε το πέταξα.τι ακριβώς έγινε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Γειά σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω..στο κινητό οταν έχω κλειδωμένη οθόνη και ακουμπάω δίπλα την άκρη για να μου δειξει αν έχω κάποιο μηνυμα ή οτιδήποτε και να έχω κάτι μου εμφανίζει ''δεν είναι δυνατή η εμφάνιση ειδοποιήσεων'' πως μπορώ να το ρυθμίσω γνωρίζει κανείς ? ευχαριστώ!!7 ΠΑΡΑΘΕΣΗ¨εντάξει το βρήκα έπρεπε απλώς να ενεργοποιήσω και στο κανονικό κλειδωμα οθόνης την εμφάνιση ειδοποιήσεων οχι μονο στην edge!! Edited January 11, 2017 by vasoula_yo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Μπορούμε να κάνουμε το κινητό μας Remote control tv με κάποιο πρόγραμμα?μέσω dlna σύνδεσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Προχθές το κινητό μου έσβησε απο μπαταρία στο 0%.Πλήρης αποφόρτιση(ξέρω δεν κάνει αλλά έλεω δουλειάς το είχα σε συνεχόμενη χρήση).Το βάζω στο σπίτι στον fast charger με άλλο καλώδιο(που το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο) και το βλέπω εμφανίζει φόρτιση μέσω καλωδίου και οχι γρήγορη φόρτιση.Το συνδέω στο pc,δεν το αναγνωρίζει.Το στέλνω σμαρτεκ,μου λένε αλλαγή πλακέτας.Έχω 2 ερωτήσεις: 1)θα έχει πρόβλημα αδιαβροχοποίησης το κινητό; 2)το καλώδιο το δοκίμασα στο note 5 καθώς και στο ps4 και είχε προβλήματα οπότε το πέταξα.τι ακριβώς έγινε ; Έτσι όπως τα λες καταλαβαίνω ότι το κινητό κακώς το πήγες σέρβις μιας και έφταιγε το καλώδιο. Έπρεπε να δοκιμάσεις πρώτα το δικό του καλώδιο. Επίσης όταν αποφορτιστει τελείως θέλει λίγη ώρα μέχρι να πάρει πάνω του το κινητό. Τώρα σε θέμα σέρβις που ρωτάς αν είναι επίσημο δεν έχεις να φοβάσαι τπτ. Μια χαρά θα είναι αδιάβροχο και πάλι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δοκίμασα να το αφήσω 1 μέρα σβησμενο,χωρις να κάνω τίποτα,του έκαναhard reset 2 φορές αλλά σε δοκιμές μετά στο pc δεν αναγνώριζε τη συσκευή και στους 2 φορτιστές με διαφορετικά καλώδια δεν έκανε γρήγορη φόρτιση(το φόρτισα αφού έβγαλε το πρόβλημα όλο το βράδυ αλλά σε low tempo).Στο σέρβις μου είπαν πλακέτα και εφόσον είναι μέσα στην εγγύησ δεν με πειράζει.Απλά δεν ξέρω το λόγο που το έπαθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλημέρα σε όλους μόλις έσκασε η nougat 7.0 πάμε για download! BTU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts