v@gelis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έχω δει πάρα πολλά και θα επιμείνω στην άποψη μου, αλλά φυσικά δε σε αμφισβητώ. Φαίνονται κάτω από φως, με κλειστή οθόνη και κουνώντας το ελαφρώς . *s7 edge* Ηλια, συμφωνω. Εχω δει καμια δεκαρια s7 edge φιλων και γνωστων και όλα -μα όλα- ειχαν τις γνωστες "αραχνοειδείς" γρατζουνιες στην οθονη. Ολως περιέργως, δικη μου συσκευή που εχω πουλησει εδώ κι ένα διμηνο (κι αλλους 2 μηνες δικης μου χρησης = 4 μηνες συνολο), με φορεμενη προστασια paintbull, δεν ειχε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Κατι μου λεει ότι η paintubull προστατευει μια χαρα, με ένα μεγαλο ΑΛΛΑ : Να εχει γινει το σωστο curing μετα την εφαρμογή: Ητοι ένα 12ωρο να το αφησεις στην ησυχια του, χωρις να ερθει με οτιδήποτε σε επαφη η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα και απο εμένα! Μετά απο αρκετά χρόνια στην LG, επέστρεψα -προσωρινά η μόνιμα θα δείξει- απο χθες στην samsung ξανά καθώς είχα το S3 mini και μεταπήδησα στο LG G2, στην συνέχεια στο G3 και αμέσως μετά στο G4. Έμεινα ευχαριστημένος αρκετά με όλα τα LG αλλά τώρα μας ήρθε μια καλή τιμή στα εταιρικά της δουλειάς και μου διδόταν η ευκαιρία να αγοράσω το S7 Edge με 250€ καινούριο. Να σας πω την αλήθεια, στα 200€ αγόραζα και το G5 και μάλιστα το σκεφτόμουν αρκετά αλλά κατέληξα στο S7Ε καθώς αν θελήσω το G5 εν τέλη, πουλάω το S7E, αγοράζω το G5 και μένει και στο πορτοφόλι κάτι... Βλέπω μετά χαράς, ότι έχει αλλάξει αρκετά το πράμα στα Sammy και χαίρομαι. Διάβασα απο την αρχή το νήμα και τώρα βρίσκομαι στην 316Σελ οπότε συγχωρέστε με για τις όποιες ηλίθιες απορίες που θα κοινοποιήσω!!! Για να μην μακρηγορώ άλλο να εναποθέσω και εγώ τις απορίες που έχω για αρχή: Όπως βλέπετε στην φώτο μου εμφανίζει το μήνυμα: "Να σχεδιαστεί το μοτίβο επειδή δεν επιτρέπεται η χρήση αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων απο την πολιτική ασφαλείας" Ενώ απο εχθές που το έχω δεν το εμφάνιζε μέχρι το βράδυ... Τι μπορεί να φταίει; http://farm9.staticflickr.com/8043/29436073492_b0ce41b8f1_b.jpg Επίσης, μπορώ να έχω μόνιμα φωτισμένα τα πλήκτρο δίπλα στο home button όπως είχα στο μικράκι μου, το S3; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια και εδώ θα είμαστε να τα λέμε..! Φιλικά, Πέτρος Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Σχετικά με τον φωτισμό των capacitive πλήκτρων δεξιά και αριστερά του κεντρικού, κατέβασε από το playstore την δωρεάν εφαρμογή Galaxy button lights2 Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrosnik Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στα περι αναβάθμισης παιδιά Όντως του Σεπτεμβρίου είναι η αναβάθμιση για BTU, ευχαριστη έκπληξη. Το κινητο είναι ακόμα πιο αερατο στην χρήση και σε μπαταρία δεν βλέπω καμμια διαφορά μέχρι τώρα. Σε EUR rom δεν έχει βγάλει ακόμα Update (τουλάχιστον σε εμένα) Τελευταίο security 1 Aυγούστου (ΒPH6) Παράθεση Sony Ericsson NEO V 4.1.1 rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Σχετικά με τον φωτισμό των capacitive πλήκτρων δεξιά και αριστερά του κεντρικού, κατέβασε από το playstore την δωρεάν εφαρμογή Galaxy button lights2 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ρε παιδιά,η κοπέλα μου θέλει να πάρει το κινητό μας αλλά είναι σε δίλλημα,μπορείτε οποίος διαθέτει το ανάλογο χρώμα συσκευής,να βάλει φωτο των:silver,silver titanium,gold platinum k gold; Ευχαριστω εκ των προτέρων Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ενα ειναι το ασημενιο και ενα το χρυσο.. απλα μερικα μαγαζια το αναφερουν με το πληρες ονομα.. Κατα τ αλλα παιζουν ακομα μαυρο, λευκο και ροζοχρυσαφι :p Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πολύ προχειρα συμπεράσματα ως κατοχος μόλις μιας ημέρας. Θα κάνω συγκριση με το Nexus 6p + Εξαιρετικό design και κατασκευη. Σαν κόσμημα. Εξαιρετική οθόνη , ισάξια με του 6p (ισως με οργανα να ειναι και ελαφρώς καλύτερη.Ο χρηστης δεν θα καταλάβει διαφορά) Αν και 5.5" εχει πολύ μικρό form factor και εξαιρετικό χειρισμό MicroSD is back ! Πολύ καλή αυτονομία (~45min μεγαλύτερη απο του 6P με την ιδια χρήση) Ταχύτατη φόρτιση Εξαιρετική κάμερα (οπως και το Nexus τραβανε πολύ καλά σκοτεινά πλάνα) - Το edge δεν το συνηθίζεις ευκολα. Αν και το side slide ειναι ευχρηστο (συγκριτικά με του 6 edge) , πιο πολύ υπάρχει για εφφε και στερεί real estate απο την οθόνη Το fingerprint αν και παρα πολύ καλό γενικά , ειναι μια κατηγορία κατω απο του 6p. Και πιο αργό ξεκλειδωμα (θελει πάτημα) και λιγότερο ακριβές (στα σημεία). Δεν εχω δει ακομα αν υποστηρίζει και δεύτερο/τρίτο ... δαχτυλο οπως το 6P (Edit: υποστηρίζει) Χειρότερος ηχος απο το ηχειο σε σχέση με το 6Ρ (αναμενόμενο). Δυστυχώς ομως οχι μονο σε multimedia , αλλα και σε κλήσεις (πολύ καλό ειναι , απλα οχι σαν του Nexus) Εξαιρετικά δύσκολο να βρεις tempered glass να ταιριάζει γάντι , αλλα και να μην βρίσκει σε καποια θήκη (μονο καποιες πολύ βασικές/slim μπαινουν χωρίς να σπρωξουν το γυαλί) Αν και γρήγορο , δεν εχει απολύτως καμμία σχέση με την απόκριση του Nexus .Η συγκριη εγινε με το TW. Δεν δοκιμασα Google Launcher για να πω την αλήθεια. Εχω την εντυπωση οτι το touch της οθόνης είναι λιγότερο smooth απο του 6Ρ , δεν είμαι σίγουρος. H selfie cam δίνει μάλλον "ψευτικο"/επεξεργασμένο αποτέλεσμα. Γενικά δεν αξιζε ιδιαιτερα η αλλαγή , καπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Εγινε αναγκάστικά βεβαια λογω εταιρικής σύνδεσης οποτε πλέον θα πορευτούμε ετσι ... Μεγειά μου ! ΥΓ.Αν βρω και αλλα , θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ρε παιδιά,η κοπέλα μου θέλει να πάρει το κινητό μας αλλά είναι σε δίλλημα,μπορείτε οποίος διαθέτει το ανάλογο χρώμα συσκευής,να βάλει φωτο των:silver,silver titanium,gold platinum k gold; Ευχαριστω εκ των προτέρων Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου απο κοντα ας τα δει πρωτα.....σε μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Πολύ προχειρα συμπεράσματα ως κατοχος μόλις μιας ημέρας. Θα κάνω συγκριση με το Nexus 6p + Εξαιρετικό design και κατασκευη. Σαν κόσμημα. Εξαιρετική οθόνη , ισάξια με του 6p (ισως με οργανα να ειναι και ελαφρώς καλύτερη.Ο χρηστης δεν θα καταλάβει διαφορά) Αν και 5.5" εχει πολύ μικρό form factor και εξαιρετικό χειρισμό MicroSD is back ! Πολύ καλή αυτονομία (~45min μεγαλύτερη απο του 6P με την ιδια χρήση) Ταχύτατη φόρτιση Εξαιρετική κάμερα (οπως και το Nexus τραβανε πολύ καλά σκοτεινά πλάνα) - Το edge δεν το συνηθίζεις ευκολα. Αν και το side slide ειναι ευχρηστο (συγκριτικά με του 6 edge) , πιο πολύ υπάρχει για εφφε και στερεί real estate απο την οθόνη Το fingerprint αν και παρα πολύ καλό γενικά , ειναι μια κατηγορία κατω απο του 6p. Και πιο αργό ξεκλειδωμα (θελει πάτημα) και λιγότερο ακριβές (στα σημεία). Δεν εχω δει ακομα αν υποστηρίζει και δεύτερο/τρίτο ... δαχτυλο οπως το 6P (Edit: υποστηρίζει) Χειρότερος ηχος απο το ηχειο σε σχέση με το 6Ρ (αναμενόμενο). Δυστυχώς ομως οχι μονο σε multimedia , αλλα και σε κλήσεις (πολύ καλό ειναι , απλα οχι σαν του Nexus) Εξαιρετικά δύσκολο να βρεις tempered glass να ταιριάζει γάντι , αλλα και να μην βρίσκει σε καποια θήκη (μονο καποιες πολύ βασικές/slim μπαινουν χωρίς να σπρωξουν το γυαλί) Αν και γρήγορο , δεν εχει απολύτως καμμία σχέση με την απόκριση του Nexus .Η συγκριη εγινε με το TW. Δεν δοκιμασα Google Launcher για να πω την αλήθεια. Εχω την εντυπωση οτι το touch της οθόνης είναι λιγότερο smooth απο του 6Ρ , δεν είμαι σίγουρος. H selfie cam δίνει μάλλον "ψευτικο"/επεξεργασμένο αποτέλεσμα. Γενικά δεν αξιζε ιδιαιτερα η αλλαγή , καπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Εγινε αναγκάστικά βεβαια λογω εταιρικής σύνδεσης οποτε πλέον θα πορευτούμε ετσι ... Μεγειά μου ! ΥΓ.Αν βρω και αλλα , θα ενημερώσω. ωραιος. Τετοια συγκριτικα ειναι σημαντικα για οποιον θελει να κανει μια αλλαγη και το μονο κριτηριο ειναι μια αλλη συσκευη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Πολύ προχειρα συμπεράσματα ως κατοχος μόλις μιας ημέρας. Θα κάνω συγκριση με το Nexus 6p + Εξαιρετικό design και κατασκευη. Σαν κόσμημα. Εξαιρετική οθόνη , ισάξια με του 6p (ισως με οργανα να ειναι και ελαφρώς καλύτερη.Ο χρηστης δεν θα καταλάβει διαφορά) Αν και 5.5" εχει πολύ μικρό form factor και εξαιρετικό χειρισμό MicroSD is back ! Πολύ καλή αυτονομία (~45min μεγαλύτερη απο του 6P με την ιδια χρήση) Ταχύτατη φόρτιση Εξαιρετική κάμερα (οπως και το Nexus τραβανε πολύ καλά σκοτεινά πλάνα) - Το edge δεν το συνηθίζεις ευκολα. Αν και το side slide ειναι ευχρηστο (συγκριτικά με του 6 edge) , πιο πολύ υπάρχει για εφφε και στερεί real estate απο την οθόνη Το fingerprint αν και παρα πολύ καλό γενικά , ειναι μια κατηγορία κατω απο του 6p. Και πιο αργό ξεκλειδωμα (θελει πάτημα) και λιγότερο ακριβές (στα σημεία). Δεν εχω δει ακομα αν υποστηρίζει και δεύτερο/τρίτο ... δαχτυλο οπως το 6P (Edit: υποστηρίζει) Χειρότερος ηχος απο το ηχειο σε σχέση με το 6Ρ (αναμενόμενο). Δυστυχώς ομως οχι μονο σε multimedia , αλλα και σε κλήσεις (πολύ καλό ειναι , απλα οχι σαν του Nexus) Εξαιρετικά δύσκολο να βρεις tempered glass να ταιριάζει γάντι , αλλα και να μην βρίσκει σε καποια θήκη (μονο καποιες πολύ βασικές/slim μπαινουν χωρίς να σπρωξουν το γυαλί) Αν και γρήγορο , δεν εχει απολύτως καμμία σχέση με την απόκριση του Nexus .Η συγκριη εγινε με το TW. Δεν δοκιμασα Google Launcher για να πω την αλήθεια. Εχω την εντυπωση οτι το touch της οθόνης είναι λιγότερο smooth απο του 6Ρ , δεν είμαι σίγουρος. H selfie cam δίνει μάλλον "ψευτικο"/επεξεργασμένο αποτέλεσμα. Γενικά δεν αξιζε ιδιαιτερα η αλλαγή , καπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Εγινε αναγκάστικά βεβαια λογω εταιρικής σύνδεσης οποτε πλέον θα πορευτούμε ετσι ... Μεγειά μου ! ΥΓ.Αν βρω και αλλα , θα ενημερώσω. Καλοριζικο! Εγω απλα, εχοντας περασει και nexus 6p απο τα χερια μου (οπως και 4 s7 edge), θα επισημανω, μονο, συγκριτικα με τις παρατηρησεις σου: - Οθονη: Δεν τιθεται θεμα. Μια κλαση πανω το edge, σε χρωματικο κορεσμο, αποδοση λευκου. Δεν λεω 2 κλασεις για να μη φανω υπερβολικος... - Μπαταρια: Σιγουρα μιλαμε για +30%, διολου ευκαταφρονητη διαφορα και στην πραξη +1,5 ωρα SOT για το edge - Smoothness/ ταχυτητα: Σιγουρα το σμουδνες pure android δε θα το δεις σε καμια android συσκευη. Ομως, στην καθημερινοτητα, σε ανοιγμα εφαρμογων, πλοηγηση στο διαδικτυο κλπ ο exynos κερδιζει / hands down τον 810 Τα υπολοιπα ειναι λιγο - πολυ οπως τα λες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς. Απλά η οθόνη του 6Ρ δεν είναι deal breaker μπροστά στου edge. Για την αυτονομία μακάρι να έχεις δίκιο. Μια μέρα το δούλεψα εξάλλου. Δεν θα τα χαλάσουμε στα 45 λεπτά διαφορά :) Τελευταία ερώτηση. Τους καλούς χρόνους τους πετυχαίνει με εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς. Απλά η οθόνη του 6Ρ δεν είναι deal breaker μπροστά στου edge. Για την αυτονομία μακάρι να έχεις δίκιο. Μια μέρα το δούλεψα εξάλλου. Δεν θα τα χαλάσουμε στα 45 λεπτά διαφορά :) Τελευταία ερώτηση. Τους καλούς χρόνους τους πετυχαίνει με εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημένη? Ναι , κανε μερικες πληρεις φορτισεις - εκφορτισεις και θα απολαυσεις την ανωτερη μπαταρια απο το 6p (κι οχι μονο). Προσωπικα ποτε δεν εβαζα εξοικονομηση, τα παντα ανοιχτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παίζει αν ξέρετε σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση (nougat?) να πάρουμε μεγαλύτερο χρόνο κλείστρου στην κάμερα? Όπως έγινε στο htc 10 πχ Τα 10 δευτερόλεπτα δε τα λες και επαρκή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ενα ειναι το ασημενιο και ενα το χρυσο.. απλα μερικα μαγαζια το αναφερουν με το πληρες ονομα.. Κατα τ αλλα παιζουν ακομα μαυρο, λευκο και ροζοχρυσαφι :p Αρα δλδ τα χρώματα είναι βασικά και μια απόχρωση το καθένα. Μαύρο,χρυσό,ασημί,ροζ χρυσό,μπλε; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Αρα δλδ τα χρώματα είναι βασικά και μια απόχρωση το καθένα. Μαύρο,χρυσό,ασημί,ροζ χρυσό,μπλε; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Αν δεν κανω λαθος 4 ειναι τα χρωματα Μαυρο, Χρυστο, Ασπρο, ασημενιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παίζει αν ξέρετε σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση (nougat?) να πάρουμε μεγαλύτερο χρόνο κλείστρου στην κάμερα? Όπως έγινε στο htc 10 πχ Τα 10 δευτερόλεπτα δε τα λες και επαρκή ;) Ειδικά για αστροφωτογραφια θέλεις τουλάχιστον 20 sec για να μην ανεβάσεις πάρα πολύ το iso (από τα 22 και πάνω καταγράφεται τροχιά των άστρων). Μόνο 10sec έχει; Δεν το ήξερα θέλει τουλάχιστον 30 που δίνουν όλες οι κάμερες Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ειδικά για αστροφωτογραφια θέλεις τουλάχιστον 20 sec για να μην ανεβάσεις πάρα πολύ το iso (από τα 22 και πάνω καταγράφεται τροχιά των άστρων). Μόνο 10sec έχει; Δεν το ήξερα θέλει τουλάχιστον 30 που δίνουν όλες οι κάμερες Ε καλα δε νομίζω να δίνουν όλες 30 Το htc 10 νομίζω είχε 2 μόνο και τώρα 16 Το mx4 pro που έχω επίσης δίνει 20 Τα 10 είναι λίγα, μακάρι να το κοιτάξουν και αυτό εκεί στη samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Τελικά το κινητό μετά το 2 πέσιμο που είχε έβγαλε μαύρα σημάδια στην οθόνη μετά από κάποιες μέρες. Και γρατζουνιστηκε το πλαίσιο σε 1 σημείο. Πήγα Samsung Πάτρας και αφού είδαν το θέμα μου έκαναν αλλαγή οθόνης και πλαισίου στα πλαίσια της εγγύησης. Το κινητό βγήκε κουτατο! Το ευτυχες είναι ότι από το πέσιμο δεν είχε ραγισμα ή σπάσιμο η οθόνη ώστε να πουν ότι είναι υπαιτιοτητα μου. Άψογη δουλειά πάντως και γρήγορα! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Τελικά το κινητό μετά το 2 πέσιμο που είχε έβγαλε μαύρα σημάδια στην οθόνη μετά από κάποιες μέρες. Και γρατζουνιστηκε το πλαίσιο σε 1 σημείο. Πήγα Samsung Πάτρας και αφού είδαν το θέμα μου έκαναν αλλαγή οθόνης και πλαισίου στα πλαίσια της εγγύησης. Το κινητό βγήκε κουτατο! Το ευτυχες είναι ότι από το πέσιμο δεν είχε ραγισμα ή σπάσιμο η οθόνη ώστε να πουν ότι είναι υπαιτιοτητα μου. Άψογη δουλειά πάντως και γρήγορα! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το βγαλουν εκτός εγγύησης αλλα δεν το έκαναν. Πολυ καλη δουλειά λοιπόν και αν εξαιρέσουμε μια περίπτωση τελευταία ακούγονται τα καλύτερα για το σέρβις. Στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν κανει τσιγγουνιες στις επισκευες σαν κάποιους γειτονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ε καλα δε νομίζω να δίνουν όλες 30 Το htc 10 νομίζω είχε 2 μόνο και τώρα 16 Το mx4 pro που έχω επίσης δίνει 20 Τα 10 είναι λίγα, μακάρι να το κοιτάξουν και αυτό εκεί στη samsung Compact φωτογραφικές μηχανές ήθελα να πω. Από κινητά το G5 και το P9 έχουν 30 sec. Δεν ξέρω για τα nexus Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το βγαλουν εκτός εγγύησης αλλα δεν το έκαναν. Πολυ καλη δουλειά λοιπόν και αν εξαιρέσουμε μια περίπτωση τελευταία ακούγονται τα καλύτερα για το σέρβις. Στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν κανει τσιγγουνιες στις επισκευες σαν κάποιους γειτονες. Tους βγαζω το καπελο απλα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos90 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) παιδια ενος μηνα κινητο αρχισε τα flickering η οθονη οταν ειναι στο always on display..δλδ μου εμφανιζει πρασινες γραμμες στην οθονη και τρεμοπαιζει..το εχω στο σερβις και περιμενω..ειχατε παρομοια εμπειρια?αν ναι τι εγινε με εσας?διαβασα για ενα παλικαρι λιγες σελιδες πριν με το ιδιο προβλημα...αν αλλαξει η οθονη χανεται το αδιαβροχο της συσκευης?κοντευω να σκασω..:( ευχαριστω εκ των προτερων Edited September 9, 2016 by pavlos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 παιδια ενος μηνα κινητο αρχισε τα flickering η οθονη οταν ειναι στο always on display..δλδ μου εμφανιζει πρασινες γραμμες στην οθονη και τρεμοπαιζει..το εχω στο σερβις και περιμενω..ειχατε παρομοια εμπειρια?αν ναι τι εγινε με εσας?μπορει να μην ειναι τιποτα ιδαιτερο αλλα το πηγα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω αλλο προβλημα στο μελλον..αν αλλαξει η οθονη χανεται το αδιαβροχο της συσκευης?κοντευω να σκασω..:( ευχαριστω εκ των προτερων Θα σου αλλάξουν οθόνη και ότι άλλο χρειαστεί για να έχεις πάλι μια καινούρια συσκευή αδιάβροχη μην αγχώνεσαι το service είναι κορυφή Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos90 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Θα σου αλλάξουν οθόνη και ότι άλλο χρειαστεί για να έχεις πάλι μια καινούρια συσκευή αδιάβροχη μην αγχώνεσαι το service είναι κορυφή Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση..ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts