lagoskon Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δεν έχει αλλάξει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μια ερώτηση έκανα αναβάθμιση και άρχισε να έχει το πρόβλημα με το δαχτυλικο αποτύπωμα που αν πατήσεις να κλειδώνει με κάποιο πρόγραμμα η οθόνη δεν μπορείς να βάλεις να ξεκλειδωνη με δαχτυλικο αποτύπωμα αν με odin περάσω πάλι την ποιο παλιά έκδοση θα έχω θέμα ας απάντηση κάποιος που ξέρει ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μια ερώτηση έκανα αναβάθμιση και άρχισε να έχει το πρόβλημα με το δαχτυλικο αποτύπωμα που αν πατήσεις να κλειδώνει με κάποιο πρόγραμμα η οθόνη δεν μπορείς να βάλεις να ξεκλειδωνη με δαχτυλικο αποτύπωμα αν με odin περάσω πάλι την ποιο παλιά έκδοση θα έχω θέμα ας απάντηση κάποιος που ξέρει ευχαριστώ Αν περάσεις την προηγούμενη έκδοση c8 θα έχεις ξανά την λειτουργία που θέλεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μια ερώτηση έκανα αναβάθμιση και άρχισε να έχει το πρόβλημα με το δαχτυλικο αποτύπωμα που αν πατήσεις να κλειδώνει με κάποιο πρόγραμμα η οθόνη δεν μπορείς να βάλεις να ξεκλειδωνη με δαχτυλικο αποτύπωμα αν με odin περάσω πάλι την ποιο παλιά έκδοση θα έχω θέμα ας απάντηση κάποιος που ξέρει ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 διάβασε πρώτα αυτο πριν κάνεις οτιδήποτε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Έχει πάρει κανείς το security patch του Μαΐου; Στο s5 το έχω εδώ και μέρες...στο s7 του Απριλίου ακόμη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπέρα.Το LoggingService μου έκανε update τώρα ξέρετε σε τι είναι χρήσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Γειά σας μια ερώτηση εσείς που περάσατε την καινούργια αναβάθμιση διορθώθηκε αυτό με το δαχτυλικο αποτύπωμα που δεν σε αφήνει να το κλειδώνει με πρόγραμμα πάρα μόνο με το κουμπί του κινητού πλαγιά ώστε να ξεκλειδώνει μόνο με δαχτυλικο αποτύπωμα βρέθηκε κάποια λύση για αυτό; Αυτό είναι το κυριως κολλημα (μαζι με το κυρτο που δε βολευε τελικα στην πληκτρολογηση με 1 χερι) που εφαγα και εδωσα το S7 edge όπως ειχα αναφερει και εδώ. Πηρα το απλο αλλα με το update εκανε και αυτό τα ιδια. Οποτε το εψαξα και είναι θεμα της google kai όχι της samsung καθως υα ιδια κανει και στα nexus ακομα και με την Ν αλλα και στο LG G5 που πηρε ο κολλητος μου από χθες. Αναμενουμε καποια λυση καθως είναι υποψιν της και για αυτους που δεν αντεχουν όπως εγω τοτε η μονη εναλακτικη downgrade με odin Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εδωσα τελικά το μαύρο χτες και πήρα το χρυσό.άλλο πράμα το χρώμα αυτό. Καμία σχέση με το χρυσό του 6. Και μία ερώτηση. Τα themes της Samsung δουλεύουν με Nova?κι εννοώ να μπορούν να αλλάξουν και τα εικονίδια? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εδωσα τελικά το μαύρο χτες και πήρα το χρυσό.άλλο πράμα το χρώμα αυτό. Καμία σχέση με το χρυσό του 6. Και μία ερώτηση. Τα themes της Samsung δουλεύουν με Nova?κι εννοώ να μπορούν να αλλάξουν και τα εικονίδια? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δεν κατάφερα να το κάνω να αλλάζουν όταν έχω nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εδωσα τελικά το μαύρο χτες και πήρα το χρυσό.άλλο πράμα το χρώμα αυτό. Καμία σχέση με το χρυσό του 6. Και μία ερώτηση. Τα themes της Samsung δουλεύουν με Nova?κι εννοώ να μπορούν να αλλάξουν και τα εικονίδια? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειχες σε χρυσο το Edge+?εχουν μεγαλη διαφορα; το s7edge εχει πολυ απαλο χρυσο σαν μπεζ παστελ,πολυ ομορφο. Το μαυρο πιστευω γινεται πολυ βαρετο μετα απο λιγο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εσύ πιστεύεις ότι γίνεται βαρετό εγώ πιστεύω ότι το μαύρο είναι μια κατηγορία μόνο του και πάει λέγοντας............... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 ειχες σε χρυσο το Edge+?εχουν μεγαλη διαφορα; το s7edge εχει πολυ απαλο χρυσο σαν μπεζ παστελ,πολυ ομορφο. Το μαυρο πιστευω γινεται πολυ βαρετο μετα απο λιγο. το s6 edge δεν το ειχα σε χρυσο και δεν μου αρεσε και καθολου,σαν νικελ ηταν. το s7 ειναι αλλη φαση,οχι ομως στο απλο,στο edge ειναι απλα το καλυτερο χρωμα.ωραιο και το μαυρο,αλλα πολυ συνηθισμενο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Και ξαφνικα εχω battery drain απο το android system (50% καταναλωση). Αυτο εγινε μετα το update της samsung σε μια εφαρμογη της που δε θυμαμαι ποια ειναι (logging service?). Μα καλα δεν τεσταρουν πριν τα δωσουν public? Εχει κανεις κατι παρομοια και καποια λυση εκτος απο hard reset? Edited May 26, 2016 by costas_pro Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Και σε μένα πέφτει σήμερα σαν τρελή. Πάμε καλύτερα στο θέμα της μπαταρίας SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Και ξαφνικα εχω battery drain απο το android system (50% καταναλωση). Αυτο εγινε μετα το update της samsung σε μια εφαρμογη της που δε θυμαμαι ποια ειναι (logging service?). Μα καλα δεν τεσταρουν πριν τα δωσουν public? Εχει κανεις κατι παρομοια και καποια λυση εκτος απο hard reset? Η μόνη λύση που ειχε βρεθεί ήταν επανεκκίνηση του κινητού μετά την φόρτιση. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Η μόνη λύση που ειχε βρεθεί ήταν επανεκκίνηση του κινητού μετά την φόρτιση. Μετά από φόρτιση μόνο με καλώδιο ή και με ασύρματο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Μετά από φόρτιση μόνο με καλώδιο ή και με ασύρματο? Μετά από οποιοδήποτε είδος φόρτισης. send from my Samsung s7 edge Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G3o Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) ναι εχω δοκιμασει κ στα 2, κ με ή χωρις fast charge. το μονο που δεν ξερω ακομη ειναι αν το νεο firmware APDE9 λυνει αυτο το προβλημα. Edited May 26, 2016 by G3o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σχετικά με το battery drain μετά από φόρτιση, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Google Backup και κάντε και ένα restart μετά. Αυτό έλυσε σε μένα το πρόβλημα, χωρίς να πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορα μετα από φόρτιση... τουλάχιστον μέχρι να βγει κάποιο update. Παράθεση [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σχετικά με το battery drain μετά από φόρτιση, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Google Backup και κάντε και ένα restart μετά. Αυτό έλυσε σε μένα το πρόβλημα, χωρίς να πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορα μετα από φόρτιση... τουλάχιστον μέχρι να βγει κάποιο update. Ακριβώς. Το έχω κάνει εδώ και καιρό και δεν χρειάζεται επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σήμερα έφαγε το πρώτο του σκάλωμα. Βέβαια είχα ανοιχτά data, bt, gps και 2-3 προγράμματα που κάνουν tracking τις δραστηριότητες οπότε μπορεί να φταίει ένα από αυτά. Εκείνο όμως που συνεχίζει και αρχίζει και με ενοχλεί είναι το παράσιτο που κάνει κατά τη διάρκεια συνομιλίας. Μάλλον αύριο θα το πάω smartek για μια γνώμη. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σήμερα έφαγε το πρώτο του σκάλωμα. Βέβαια είχα ανοιχτά data, bt, gps και 2-3 προγράμματα που κάνουν tracking τις δραστηριότητες οπότε μπορεί να φταίει ένα από αυτά. Εκείνο όμως που συνεχίζει και αρχίζει και με ενοχλεί είναι το παράσιτο που κάνει κατά τη διάρκεια συνομιλίας. Μάλλον αύριο θα το πάω smartek για μια γνώμη. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Να το πας. Η καθαρότητα της συνομιλίας είναι υποδειγματική. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Βγηκε η G935FXXU1APE9 αλλα ειναι για Panama version.Αρα περιμενουμε λογικα για την αλλη εβδομαδα. http://samsung-updates.com/details/68062/Galaxy_S7_Edge/SM-G935F/PCW/G935FXXU1APE9.html Προσοχη for region PCW!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σχετικά με το battery drain μετά από φόρτιση, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Google Backup και κάντε και ένα restart μετά. Αυτό έλυσε σε μένα το πρόβλημα, χωρίς να πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορα μετα από φόρτιση... τουλάχιστον μέχρι να βγει κάποιο update. που ειναι το google backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 που ειναι το google backup? Settings > Backup and reset > Google Account Backup up my data το βάζουμε στο off και κάνουμε μια επανεκκίνηση. Παράθεση [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts