Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέος κάτοχος και γω απο σημερα σε μαύρο χρωμα. Καλο χρυσό το iPhone αλλα βαριέμαι κάπου κάπου

Sent from my iPhone 6s Plus

Δημήτρης

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νέος κάτοχος και γω απο σημερα σε μαύρο χρωμα. Καλο χρυσό το iPhone αλλα βαριέμαι κάπου κάπου

Κράτησέ το iphone καμία βδομάδα ακόμη πάντως για καλό και κακό :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκαναν factory reset το φωρτισα 100% και το άφησα την νύχτα με όλα κλειστά,σε 15ωρες αδράνειας έπεσε 3%. Την επόμενη νύχτα έβαλα και την SIM που δεν την είχα πάνω και ξυπνησα το πρωι μετά απο 6 ώρες και έχασε 3% . Δεν είναι πολλά 3% σε 6 ώρες?

Με τα πάντα κλειστά κανονικά στο 8ωρο δεν πρέπει να χάνει τίποτα ...πρέπει να μένει δηλαδή στο 100%. Τώρα εσύ μιλάς για 15 ώρες αδράνειας βέβαια και είναι κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

Edited by panosf

Μεγειά δικέ μου!! Τελικά κιτς χρυσό δε βρήκες έτσι χαχα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγειά δικέ μου!! Τελικά κιτς χρυσό δε βρήκες έτσι χαχα.

Ευχαριστώ! Ίσα ίσα χρυσά έβρισκα αρκετά και unbranded ! Αλλα λέω άσε να πάω στα νορμαλ και πήρα branded . Εχω κατεβάσει ήδη όμως την επίσημη να την περάσω το μεσημέρι !

Δημήτρης

Αυτό φίλε μου είναι απόλυτα λογικό και φυσικά επιβάλλεται μετά από την επαφή με το νερό της θάλασσας πλύσιμο και σκούπισμα.

Αυτό όμως είναι διαφορετικό από το να λέμε πως υπάρχει περίπτωση να μπει νερό η να σκουριάσει εσωτερικά όπως αναφέρεται παραπάνω.

Μπορεί μεν το θαλασσινό νερό να έχει διαβρωτικες ιδιότητες αλλά αν ακολουθήσεις την συμβουλή που παραθέτεις δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να υπάρχει περίπτωση εισροής υγρασίας σε μια αδιάβροχη συσκευή είτε αυτό είναι θαλασσινό νερό η της βρύσης

Κι εγώ δεν περιμένω να βάλει νερό μέσα, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν το ξεπλύνεις με γλυκό νερό μπορεί και πάλι να μείνουν άλατα στις επαφές των θυρών ακουστικών και usb καθώς είναι δύσκολο να τις στεγνώσεις σωστά. Γενικά θα πρότεινα να μην το βουτήξει κανείς επίτηδες σε θαλασσινό νερό.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Τα Google services είναι το πρόβλημα ξεκάθαρα. Το ρολόι έχει αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με όταν το δούλευα στο iPhone. Από το 40% που έχει καταναλώνει από την μπαταρία, το ρολόι ευθύνεται για το 5%. Υψηλό ποσοστό αν αναλογισθούμε ότι με το iPhone κατανάλωνε 1.5%.

Από το απόγευμα έχω περάσει την τελευταία beta των Google services και το τηλέφωνο άλλαξε συμπεριφορά.

Έπεσε αμέσως το ποσοστό τους καθώς και του system. Τι ίδιο και η θερμοκρασία.

Παρόμοια συμπεριφορά είχα και χθες που έκανα διαγραφή του cache των GS, αλλά σήμερα επανήλθε χωρίς όμως να είναι τόσο έντονο.

Γι αυτό θα περιμένω να δουλέψω την συσκευή ως αυριο το βράδυ και να δω αν λύθηκε με το τελευταίο apk.

Πως μπορώ να δω το ποσοστό μπαταρίας που καταναλώνει το ρολόι, έχω το LG Urbane και με ενδιαφέρει.

Παιδια εχω την εντύπωση οτι ο μαμα browser εχει μεγαλύτερη κατανάλωση απο τον Chrome .Το παρατήρησε κανεις αλλος η κανω λάθος;
Θοδωρης

Γειά σας.

Μένω στη Γαλλία και το S7 Edge που έχω είναι με γαλλικό firmware.

Από τους αισθητήρες του Health δουλεύει μόνο αυτός που μετράει τους σφυγμούς.

Για SpO2 , stress, UV πρέπει να τα εισάγω χειροκίνητα.

Αυτό ισχύει και για firmware άλλων χωρών?

Σε ποιές χώρες δουλεύουν οι αισθητήρες?

Ευχαριστώ

Πως μπορώ να δω το ποσοστό μπαταρίας που καταναλώνει το ρολόι, έχω το LG Urbane και με ενδιαφέρει.

Στις ρυθμίσεις/μπαταρία/ χρήση μπαταρίας θα στο εμφανίσει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στις ρυθμίσεις/μπαταρία/ χρήση μπαταρίας θα στο εμφανίσει.

Δηλαδή στην χρήση μπαταρίας έχεις ξεχωριστό πεδίο για το smartwatch και εάν ναι πως λέγεται, γιατί εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αυτή την στιγμή έχω το σύστημα Android και την οθόνη μόνο.

Εχω και γω το urbane μαζί με το s7 edge. Μη σε απασχολεί γιατί δεν είδα σημαντικές διαφορές με το όταν δεν το είχα. :)

Εχω και γω το urbane μαζί με το s7 edge. Μη σε απασχολεί γιατί δεν είδα σημαντικές διαφορές με το όταν δεν το είχα. :)

Το δοκιμάζω.

Σήμερα είμαι χωρίς το ρολόι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γειά σας.

Μένω στη Γαλλία και το S7 Edge που έχω είναι με γαλλικό firmware.

Από τους αισθητήρες του Health δουλεύει μόνο αυτός που μετράει τους σφυγμούς.

Για SpO2 , stress, UV πρέπει να τα εισάγω χειροκίνητα.

Αυτό ισχύει και για firmware άλλων χωρών?

Σε ποιές χώρες δουλεύουν οι αισθητήρες?

Ευχαριστώ

Σε ελληνικό δουλεύουν όλα.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Εμένα ρε παιδιά μου την σπάει πολύ,

Που δεν κάνει επικόλληση τα link από chrome στο Facebook messenger.

Δεν είναι θέμα συσκευής μάλλον γιατί εκτός ότι μου το έκανε και στο s6, μου το κάνει και εδώ αλλά μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

Και αν θέλω στείλω κάποιο link το στέλνω στο viber.

Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δουλεύω πολύ την αντιγραφή επικόλληση και αυτό το κόλλημα με ζοριζει.

Υπάρχει κάποια λύση?

Μου το εκανε στο Note 5 ,το κανει και στο s6 edge+ τωρα και κανω τα εξης..

Κανονικά αντιγραφή, μετα πατάω εδω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/21332a4876e23f9ad973599280d76004.jpg

και στη συνέχεια το link που θελω..Οτι εχεις κανει ανα πασα στιγμη αντιγραφή βρισκεται εκει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/2ab5dc3b76e362e58471cf0971e332e3.jpg

Το έξυπνο αποτύπωμα πως γίνεται; Με ειχε βολεψει στο note 5 πολυ..

Παιδιά έχω ένα θέμα εκεί που έχω κλειδωμένο το κινητο και πατάω να ξεκλειδωση για δευτερόλεπτα μερικές φορές βγάζει κάτι σαν pixel σε όλοι την οθόνη και μετά φτιάχνει μόνο του αμέσως τι γίνεται

Μου το εκανε στο Note 5 ,το κανει και στο s6 edge+ τωρα και κανω τα εξης..

Κανονικά αντιγραφή, μετα πατάω εδω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/21332a4876e23f9ad973599280d76004.jpg

και στη συνέχεια το link που θελω..Οτι εχεις κανει ανα πασα στιγμη αντιγραφή βρισκεται εκει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/2ab5dc3b76e362e58471cf0971e332e3.jpg

Το έξυπνο αποτύπωμα πως γίνεται; Με ειχε βολεψει στο note 5 πολυ..

Ρυθμίσεις. Συνθετες, έξυπνη αποτύπωση.

Ωραία λύση αλλά αυτό το κουμπί δεν το βρίσκω στο πληκτρολόγιο SwiftKey.

Μόνο με το πληκτρολόγιο samsung γίνεται?

kountouraN

Παιδια καλησπερα.

Αυριο θα παραλαβω απο το Πλαισιο ενα S7 Edge

Πρεπει να προσεξω τιποτα; υπάρχουν πιθανα προβληματα σε παρτιδα;

Παιδια καλησπερα.

Αυριο θα παραλαβω απο το Πλαισιο ενα S7 Edge

Πρεπει να προσεξω τιποτα; υπάρχουν πιθανα προβληματα σε παρτιδα;

Oχι μην ανησυχείς προχώρα άφοβα δεν έχει αναφερθεί κατι

IPhone 15 Pro 

Oχι μην ανησυχείς προχώρα άφοβα δεν έχει αναφερθεί κατι

Σίγουρα;

Κάτι με επανεκινήσεις διαβάζω και κουμπιά που μπαίνουν και δεν ξαναβγαίνουν..Ποιο θεωρειται απο τα πιο προφατα IMEI (τουλάχιστον όχι της πρώτης παρτίδας);

Λοιπόν σήμερα έστρωσε με την εγκατάσταση του τελευταίου beta Google services.

Αύριο θα το δουλέψω και με το ρολόι συνδεδεμένο να δούμε αν είμαστε οκ.

Πάντως για κάποιους που χάρηκαν διαβάζοντας για πρόβλημα κατανάλωσης στο S7, να τους ενημερώσω ότι χθές ακόμα και με τα Google servises στο 32%, έπιασα 5 ώρες οθόνη με 60/40 3g-wife.

Δεν ξέρω πολλές συσκευές να πιάνουν αυτές τις ώρες με τέτοια χρήση.

Σίγουρα;

Κάτι με επανεκινήσεις διαβάζω και κουμπιά που μπαίνουν και δεν ξαναβγαίνουν..Ποιο θεωρειται απο τα πιο προφατα IMEI (τουλάχιστον όχι της πρώτης παρτίδας);

Δεν έχει αναφερθεί σε κάποια παρτίδα κάτι μην το κοιτάς αυτό αυτά που διαβάζεις είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.....το IMEI ειναι λιγο μπέρδεμα για να δεις μήνα αλλά τι να δεις το κινητό έχει μόλις δυο μήνες...

IPhone 15 Pro 

Σίγουρα;

Σίγουρα. Είναι τυχαία γεγονότα, υπερβολικά λίγο όπως τα ανέφερες και αποδεκτά απο τη Samsung ως ''μη'' προβλήματα software ή hardware που δεν έχει να κάνει με παρτίδες.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτό εννοώ να αποφύγουμε μενονωμένο πρόβλημα...λογικά αυτά τα μεμονωμένα προβλήματα από κάποια παρτίδα θα είναι ;)

Λοιπόν σήμερα έστρωσε με την εγκατάσταση του τελευταίου beta Google services.

Αύριο θα το δουλέψω και με το ρολόι συνδεδεμένο να δούμε αν είμαστε οκ.

Πάντως για κάποιους που χάρηκαν διαβάζοντας για πρόβλημα κατανάλωσης στο S7, να τους ενημερώσω ότι χθές ακόμα και με τα Google servises στο 32%, έπιασα 5 ώρες οθόνη με 60/40 3g-wife.

Δεν ξέρω πολλές συσκευές να πιάνουν αυτές τις ώρες με τέτοια χρήση.

Ναι έχει πολύ κόσμο που χάρηκε με αυτά που γράφτηκαν εδώ τελευταία! :lol:

Αυριο που θα είναι η τρίτη μέρα μου με btu θα γράψω με λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια το τι γίνεται.

Πάντως φαίνεται να έχω εκείνο το κινητό που είχα με btu πλέον.

kountouraN

Ελα ρε παιδια ψαχνετε δαιμονες.Δεν εχω τη συσκευη αλλα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι εχει πολυ καλη μπαταρια.Χαρειτε το κινητο σας.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned