paolo21r Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 οταν κανουμε root σταματανε να ερχονται ενημερωσεις? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση για Ιταλική συσκευη edge την περνάω τώρα ITV ε? Σωστα, οντως μολις ξεκινησα κι εγω ΟΤΑ download... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 ITV ε? Σωστα, οντως μολις ξεκινησα κι εγω ΟΤΑ download... Ήρθε και σε μένα itv είμαι έξω θα την κάνω όταν πάω σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Και σε μενα σε Ιταλικο μολις ηρθε και την εκανα! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 APD3 παιδια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 APD3 παιδια ???? APD1, αυτο που ελαβαν τα ελληνικα Κοτε πριν λιγες ημερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 εγω το εκανα ρουτ παντως και στον ελεγχο ενημερωσης δεν με αφηνει να τσεκαρω επειδη λεει επενεβη στο λογισμικο Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 εγω το εκανα ρουτ παντως και στον ελεγχο ενημερωσης δεν με αφηνει να τσεκαρω επειδη λεει επενεβη στο λογισμικο Ναι αν εχεις ρουταρει, μονο χειροκινητα οι αναβαθμισεις, ΟΤΑ δεν παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εμείς με ελληνικό μάλλον θα είμαστε οι τελευταίοι στον πλανήτη που θα πάρουν την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το πήρα απόφαση: Την Τρίτη θα έχω S7 edge για δοκιμή ως τον επόμενο Σεπτέμβριο όπου θα αποφασίσω για Note 6 η iPhone 7 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το πήρα απόφαση: Την Τρίτη θα έχω S7 edge για δοκιμή ως τον επόμενο Σεπτέμβριο όπου θα αποφασίσω για Note 6 η iPhone 7 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω πως δεν θα το μετανιώσεις! :) Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Εμείς με ελληνικό μάλλον θα είμαστε οι τελευταίοι στον πλανήτη που θα πάρουν την αναβάθμιση... υπομονη δεν χάθηκε ο κόσμος για λίγες μέρες... το κινητό δουλεύει άψογα Edited April 20, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το πήρα απόφαση: Την Τρίτη θα έχω S7 edge για δοκιμή ως τον επόμενο Σεπτέμβριο όπου θα αποφασίσω για Note 6 η iPhone 7 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό κι αν είναι ευχάριστο νέο. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το πήρα απόφαση: Την Τρίτη θα έχω S7 edge για δοκιμή ως τον επόμενο Σεπτέμβριο όπου θα αποφασίσω για Note 6 η iPhone 7 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Πολυ σωστα θα πραξεις Κωστα, θα το ευχαριστηθεις αυτο το τηλεφωνο, δυσκολα θα βρεις κατι να του προσαψεις ;) Μετα πας καρφι για νοτε 6, ειναι νομοτελειακο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το πήρα απόφαση: Την Τρίτη θα έχω S7 edge για δοκιμή ως τον επόμενο Σεπτέμβριο όπου θα αποφασίσω για Note 6 η iPhone 7 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Πάντως εγώ ακολούθησα αντίστροφη πορεία και επέστρεψα σε iPhone 6s Plus. Καλό χρυσό το s7 edge αλλά τελικά θα ήθελα να είναι flat. Κατέληξα στο συμπεράσμα ότι τα edge displays είναι πανέμορφα , αλλά όχι το ίδιο λειτουργικά. Θεωρώ ότι αν υπηρχε ένα "απλό" s7 στις 5.5 ή 5.7 ίντσες θα ήταν ιδανικότερο για μένα . Εν αναμονή λοιπό του note 6 και του iPhone 7, αλλά παρέα με το iPhone 6s Plus από εμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Η μπαταρία υπάρχει περίπτωση να πέσει σε απόδοση αν το φορτίζεις με γρήγορη ασύρματη φόρτιση? Γενικώς ποτέ δεν έβαζα το τηλ να φορτίσει με καλώδιο πάντα ασύρματα είχα το Edge plus μου (με γρήγορη φόρτιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εκανα σημερα την αναβαθμιση σε Ιταλικο αλλα παρατηρησα πως αν κλεισεις τον dialer η τα μηνυματα μετα αργουν πολυ να ανοιξουν. Το εχει και καποιος αλλο αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εκανα σημερα την αναβαθμιση σε Ιταλικο αλλα παρατηρησα πως αν κλεισεις τον dialer η τα μηνυματα μετα αργουν πολυ να ανοιξουν. Το εχει και καποιος αλλο αυτο το θεμα? Ναι κι εγώ το παρατήρησα τώρα που το ανέφερες! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το πήρα απόφαση: Την Τρίτη θα έχω S7 edge για δοκιμή ως τον επόμενο Σεπτέμβριο όπου θα αποφασίσω για Note 6 η iPhone 7 :) Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν θα το μετανιώσεις Κωστα .στο ειχα πει οτι θα το πάρεις:p Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ναι κι εγώ το παρατήρησα τώρα που το ανέφερες! Αντε τωρα παλι να περιμενουμε αλλη αναβαθμιση για να στρωσει. Δεν ειναι κατι το σπουδαιο αλλα ειναι ενοχλητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αντε τωρα παλι να περιμενουμε αλλη αναβαθμιση για να στρωσει. Δεν ειναι κατι το σπουδαιο αλλα ειναι ενοχλητικο. σιγά το bug απολαύστε την κινηταρα!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά δεν είμαι καμιάς εταιρίας. Οτι δω θα το γράψω όπως έκανα και οταν πήρα το iphone και ειπα που ειναι καλύτερο και πού χειρότερο. Καλοκαίρι έρχεται και θα μου είναι πιο χρησιμο λογο μεγεθους, αδιαβροχοποίησης και κάμερας. Τον Σεπτέμβριο βλέπουμε. Ετσι κι αλλιως εχω καθιερώσει να αλλάζω συσκευή απριλιο και οκτωβριο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά δεν είμαι καμιάς εταιρίας. Οτι δω θα το γράψω όπως έκανα και οταν πήρα το iphone και ειπα που ειναι καλύτερο και πού χειρότερο. Καλοκαίρι έρχεται και θα μου είναι πιο χρησιμο λογο μεγεθους, αδιαβροχοποίησης και κάμερας. Τον Σεπτέμβριο βλέπουμε. Ετσι κι αλλιως εχω καθιερώσει να αλλάζω συσκευή απριλιο και οκτωβριο. περιμενω τις εντυπωσεις σου... με θηκη φανταζομαι ε; χωρις θηκη προσωπικα το βρηκα λιγο δυσκολο στην χρηση. τι χρωμα; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αντε τωρα παλι να περιμενουμε αλλη αναβαθμιση για να στρωσει. Δεν ειναι κατι το σπουδαιο αλλα ειναι ενοχλητικο. Για μένα που μόλις το αναβάθμισα (χωρίς reset, ota) Αν δεν το διάβαζα για να το δοκιμάσω ούτε θα το καταλάβαινα. Ναι υπάρχει μια άπειρο ελάχιστη καθυστέρηση αλλά ενοχλητική δεν θα την χαρακτήριζα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Για μένα που μόλις το αναβάθμισα (χωρίς reset, ota) Αν δεν το διάβαζα για να το δοκιμάσω ούτε θα το καταλάβαινα. Ναι υπάρχει μια άπειρο ελάχιστη καθυστέρηση αλλά ενοχλητική δεν θα την χαρακτήριζα. Εμενα ειναι πολυ ενοχλητικη η καθυστερηση γιατι κανει 9 με 10 δευτερα να ανοιξουν απο τη στιγμη που τα κλεισω απο τον τασκ μανατζερ.Δηλαδη ειναι οντως bug για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts