scorpio3 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 http://www.androidauthority.com/good-lock-update-684050/ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Εφόσον εχει περάσει το διάστημα του DOA του καταστήματος δεν μπορείς να κανεις κάτι(στο ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα ποια διαδικασία ακολουθούν το service) Μόνο το Amazon παρέχει 30 ημέρες DOA οπου θα μπορούσες να στο αντικαταστήσουν χωρίς ταλαιπωρία και παρακαλετά η φωνές. Αλεξ νομιζω οτι και το Amazon επεσε στις 14 ημερες.Για τσεκαρε το. Right to cancellation: You have the right to cancel this contract without giving any reason within 14 days from the day on which you take possession of the goods purchased (or the last good in the case that the contract relates to the delivery of goods in multiple partial deliveries or multiple lots or pieces) or from the day of the conclusion of the contract in the case of digital contents not supplied in a tangible medium (e.g. CDs or DVDs). Edited April 5, 2016 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Αλεξ νομιζω οτι και το Amazon επεσε στις 14 ημερες.Για τσεκαρε το. Right to cancellation: You have the right to cancel this contract without giving any reason within 14 days from the day on which you take possession of the goods purchased (or the last good in the case that the contract relates to the delivery of goods in multiple partial deliveries or multiple lots or pieces) or from the day of the conclusion of the contract in the case of digital contents not supplied in a tangible medium (e.g. CDs or DVDs). Ίσως για ορισμένα προϊόντα Αργυρή. Έχω επιστρέψει 3-4 φορές στο διάστημα 15-30 ημερών και ουδέποτε είχα θέμα. Unsere freiwillige Amazon.de Rückgabegarantie: Unabhängig von Ihrem gesetzlichen Widerrufsrecht können Sie sämtliche Produkte, die von Amazon.de direkt versandt werden, innerhalb von 30 Tagen ab Erhalt der Ware an Amazon.de zurückgeben, sofern die Ware vollständig ist und sich in ungebrauchtem und unbeschädigtem Zustand befindet. Weiteres finden Sie unter Rücksendedetails. Edited April 5, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μετά την αλλαγή του DPI, όταν πάω να checkάρω αν έχει βγει κάποια ενημέρωση λογισμικού, μου βγάζει μήνυμα "The operating system on your device has been modified in an unauthorised way. Try downloading software updates using Smart Switch on your computer or visit a customer service center." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μετά την αλλαγή του DPI, όταν πάω να checkάρω αν έχει βγει κάποια ενημέρωση λογισμικού, μου βγάζει μήνυμα "The operating system on your device has been modified in an unauthorised way. Try downloading software updates using Smart Switch on your computer or visit a customer service center." Η αλλαγή του dpi γίνεται χωρίς να είναι root η συσκευή; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Η αλλαγή του dpi γίνεται χωρίς να είναι root η συσκευή; Ναι. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με την εφαρμογή "Display Scaling". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μετά την αλλαγή του DPI, όταν πάω να checkάρω αν έχει βγει κάποια ενημέρωση λογισμικού, μου βγάζει μήνυμα "The operating system on your device has been modified in an unauthorised way. Try downloading software updates using Smart Switch on your computer or visit a customer service center."Ένα επιστρέψεις στα by default dpi, σου κάνει το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ένα επιστρέψεις στα by default dpi, σου κάνει το ίδιο; Με το default δουλεύει κανονικά πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Με το default δουλεύει κανονικά πάλι.Μικρό το κακό τότε... Κάπως ανιχνεύει την αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πρακτικά αδύνατο...το πιθανότερο ειναι να εχουν πανομοιοτυπη αποδοση, απενεργοποιόντας κάποιες επιλογες χρησης που υπάρχουν αποκλειστικά στο edge . Επίσης πιθανότερο στατιστικά είναι , οποιασδήποτε μορφής throttle να σχετίζεται με την συσκευή που έχει το μικρότερο φυσικό μέγεθος (όταν έχουμε να κανουμε με συσκευές που διαθέτουν ίδια specs). Νομίζω όμως ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του edge είναι η αυτονομία του, πέραν φυσικά του design και της μεγαλύτερης οθόνης με ελάχιστα αυξημένες διαστάσεις. κι ομως,πρακτικα δυνατο.και συμβαινει. και λογικα κατι παρομοιο λες κι εσυ,αφου οπως λες οτι αν απενεργοποιησει ο χρηστης καποιες εφαρμογες του edge,θα εχει παρομοια αποδοση με το μικρο.οποτε υπαρχει μια εμμεση αποδοχη οτι το μικρο υπερεχει σε σβελταδα.ομως και η αποδοχη να μην υπαρχει,τα ματια του χρηστη ποτε δεν γελιουνται,οπως και η εμπειρια.κι εχοντας και τα 2 στα χερια μου,το μικρο υπερεχει ξεκαθαρα. τεσπα,λεπτομερειες απο την μια,ομως το ιδιο ειχα παρατηρησει και μεταξυ s6 edge+ και note 5 που με τα ιδια χαρακτηριστικα,το note ετρεχε καλυτερα,πιο σπιρτοζικο κι ας ειχε το μενου note για χρηση της γραφιδας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) κι ομως,πρακτικα δυνατο.και συμβαινει. και λογικα κατι παρομοιο λες κι εσυ,αφου οπως λες οτι αν απενεργοποιησει ο χρηστης καποιες εφαρμογες του edge,θα εχει παρομοια αποδοση με το μικρο.οποτε υπαρχει μια εμμεση αποδοχη οτι το μικρο υπερεχει σε σβελταδα.ομως και η αποδοχη να μην υπαρχει,τα ματια του χρηστη ποτε δεν γελιουνται,οπως και η εμπειρια.κι εχοντας και τα 2 στα χερια μου,το μικρο υπερεχει ξεκαθαρα. τεσπα,λεπτομερειες απο την μια,ομως το ιδιο ειχα παρατηρησει και μεταξυ s6 edge+ και note 5 που με τα ιδια χαρακτηριστικα,το note ετρεχε καλυτερα,πιο σπιρτοζικο κι ας ειχε το μενου note για χρηση της γραφιδας. Θεωρώ ότι το ίδιο πράγμα λέμε περίπου, αλλά θα διαφωνήσω ότι το ένα είναι ταχύτερο από το άλλο. Για παράδειγμα θα μπορούσα να πάρω ένα s7, να του φορτώσω ένα σωρό λειτουργίες και προγράμματα και να το κάνω πιο άργο σε απόδοση από ένα s6. Αυτό όμως δεν κάνει by default το s6 ταχύτερο του s7. Το γεγονός ότι το edge έχει έναν (χ) αριθμό έξτρα λειτουργιών είναι λόγικό ότι μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του σε ένα πολυ μικρό βαθμό (αν και δεν είναι εύκολα παρατηρήσιμες οι διαφορές όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιο επίπεδο hardware). Επίσης οι λειτουργίες αυτές στο edge δεν είναι υποχρεωτικές και αν ο χρήστης επιθυμεί, απλά τις απενεργοποιεί. Αλλωστε πιστεύω ότι οι περισσότεροι στρέφονται προς το edge , όχι λόγω των edge λειτουργιών , αλλά κυριώς λόγω της μεγαλύτερης οθόνης (με ελάχιστη υποχώρηση στις διαστάσεις), του μοναδικού desing και της μεγαλύτερης μπαταρίας. Γι' αυτό και προσωπικά το θεωρώ πιο ολοκληρωμένη αγορά για κάποιον που θέλει να ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για κινητό. Edited April 6, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μετα το τρίμηνο διάλλειμα με το iphone 6s plus από το S6 edge plus δηλώνω ευτυχής κάτοχος του S7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μετα το τρίμηνο διάλλειμα με το iphone 6s plus από το S6 edge plus δηλώνω ευτυχής κάτοχος του S7 edge. Καλορίζικο , αναμένουμε εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μετά την αλλαγή του DPI, όταν πάω να checkάρω αν έχει βγει κάποια ενημέρωση λογισμικού, μου βγάζει μήνυμα "The operating system on your device has been modified in an unauthorised way. Try downloading software updates using Smart Switch on your computer or visit a customer service center." Είναι λογικό φίλε. Γύρνα το στα κανονικά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Είναι λογικό φίλε. Γύρνα το στα κανονικά Εγω που το εχω αλλαξει DPI μεσω NOVA δεν μου βγαζει κανενα μηνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 http://www.androidauthority.com/good-lock-update-684050/ Το δοκιμασα! ειναι ομορφο και δινει πολλες επιλογες στη lockscreen, ομως αλλαζει τη μπαρα ειδοποιήσεων και τα κουμπια... καπου εκει λοιπον ηρθε το τελος του για εμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το δοκιμασα! ειναι ομορφο και δινει πολλες επιλογες στη lockscreen, ομως αλλαζει τη μπαρα ειδοποιήσεων και τα κουμπια... καπου εκει λοιπον ηρθε το τελος του για εμενα :) Και άσχημα χρώματα κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Και άσχημα χρώματα κλπ...Ναι σωστός τα χρώματα ειναι χάλια για τα γούστα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ειδικά σε χαμηλό φωτισμό είναι εξαιρετική. Από την άλλη, σε συνθήκες ημέρας σε εξωτερικό χώρο όπου και ο ανταγωνισμός είναι εξίσου καλός, εκεί ίσως φανεί ο (σχετικά) μικρός αριθμός των pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 παιδια ειλικρινα τωρα η καμερα του ειναι ετσι οπως περιγραφεται στις διαφημισεις?γιατι οταν πηρα το galaxy k zoom περιμενα αλλα και τελικα η καμερα δεν με ικανοποιησε!παρασυρθηκα απο ολη την διαφημιση..εδω σε σκοτεινα μερη ,δηλαδη με χαμηλο φωτισμο...ειναι τοσο καλη ?ειλικρινα ομως.... Ειλικρινά τώρα, περιμένεις να είναι όπως στη διαφήμιση? Αλλιώς δεν θα λεγόταν διαφήμιση... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το μόνο που με χάλασε μέχρι στιγμής (14 ώρες στην κατοχή μου) lol είναι το μικρότερο μέγεθος από τον edge+ αλλά απο την άλλη για εμένα αυτό είναι το ιδεατό. Ίσως έχει πάθει αγκύλωση το χερι μου και από το τεράστιο 6s plus. Μπαταρία πάντως με αρκετό σκίσιμο αυτές τις 14 ώρες φαίνεται σούπερ. Είναι στο 59% So far so good. Νομίζω ότι η Σαμυ με αυτό το κινητό έκανε το (σχεδόν) τέλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ειδικά σε χαμηλό φωτισμό είναι εξαιρετική. Από την άλλη, σε συνθήκες ημέρας σε εξωτερικό χώρο όπου και ο ανταγωνισμός είναι εξίσου καλός, εκεί ίσως φανεί ο (σχετικά) μικρός αριθμός των pixel. Η κάμερα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα σε κινητό (δεν έχουμε δει το G5 ακόμη φυσικά). Εκτός από το ακαριαίο focus και την ταχύτατη λήψη, ξεχνας μια και καλή τις κουνημένες φωτογραφίες. Ακόμη και σε συνθηκες ιδανικου ημερησιου φωτισμού δεν υπάρχει μεγαλη διαφορα στην λεπτομερεια σε σχεση με μια από τις κορυφαιες 16αρες κάμερες (G4,s6), ενώ ο καινούργιος αισθητήρας φαίνεται να διαχειρίζεται καλύτερα και τις διαθλάσεις του φωτός (το αδύνατο σημείο του G4). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 παιδια ειλικρινα τωρα η καμερα του ειναι ετσι οπως περιγραφεται στις διαφημισεις?γιατι οταν πηρα το galaxy k zoom περιμενα αλλα και τελικα η καμερα δεν με ικανοποιησε!παρασυρθηκα απο ολη την διαφημιση..εδω σε σκοτεινα μερη ,δηλαδη με χαμηλο φωτισμο...ειναι τοσο καλη ?ειλικρινα ομως.... Εγώ έβγαλα πάντως σήμερα μερικές μεσα στο κατάστημα με το εκθεσιακό και έπαθα την πλάκα μου ! Τρελή διαφορά με το G2 μου . Άντε και δεν περνάνε οι μέρες να μου το φέρουν ......... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το δοκιμασα! ειναι ομορφο και δινει πολλες επιλογες στη lockscreen, ομως αλλαζει τη μπαρα ειδοποιήσεων και τα κουμπια... καπου εκει λοιπον ηρθε το τελος του για εμενα :) λένε οτι ρουφάει κ μπαταρία ισχύει?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το μόνο που με χάλασε μέχρι στιγμής (14 ώρες στην κατοχή μου) lol είναι το μικρότερο μέγεθος από τον edge+ αλλά απο την άλλη για εμένα αυτό είναι το ιδεατό. Ίσως έχει πάθει αγκύλωση το χερι μου και από το τεράστιο 6s plus. Μπαταρία πάντως με αρκετό σκίσιμο αυτές τις 14 ώρες φαίνεται σούπερ. Είναι στο 59% So far so good. Νομίζω ότι η Σαμυ με αυτό το κινητό έκανε το (σχεδόν) τέλειο Την μπαταρία πως την βλέπεις σε σχέση με το i6s plus? Ακόμα ειναι νωρίς βέβαια αλλα ίσως έχεις καταλάβει. Επίσης η κάμερα στις ημερήσιες έχει το ίδιο όμορφα χρώματα; Είμαι σε σκέψη να το πάρω τέλος του μήνα που θα έλθω Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι να βγει το iPhone 7. Θα εξαρτηθεί αν και κατα ποσό θα πέσει η τιμή του μέχρι τέλος του μήνα. Αν πέσει στα 650 το πήρα. Δεν θα δώσω το iPhone, θα τα δουλέψω παράλληλα για κάποιες μέρες. Θα μείνει οποίο μ αρέσει περισσότερο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts