firekostas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Μιας και φαίνεται φοβερη πατέντα το εψαξα λιγο μήπως το κανω στο μέλλον. Εδω γράφει ποιο αναλυτικά τη διαδικασία. http://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/ http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/sd-card-2-sims-mod-t3017413 Εγω δε θα το ρισκαρα. Υπαρχουν αναφορες στο XDA για την κομμενη Sim που επεσε μεσα στο tray και δεν βγαινει με τιποτα ή δεν ανοιγει το Tray καθολου. Εαν θελετε να κανετε πατεντες σε 800 ευρω συσκευη καντε το. Edit Μολις με πηραν απο Κωτσοβολο. Αυριο ερχεται το δικο μου με παραγγελια απο 28/2.Αμην. Edited March 23, 2016 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μιας και φαίνεται φοβερη πατέντα το εψαξα λιγο μήπως το κανω στο μέλλον. Εδω γράφει ποιο αναλυτικά τη διαδικασία. http://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/ http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/sd-card-2-sims-mod-t3017413 Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ ψειρο-δουλειά με μεγάλο ρίσκο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Εγω δε θα το ρισκαρα. Υπαρχουν αναφορες στο XDA για την κομμενη Sim που επεσε μεσα στο tray και δεν βγαινει με τιποτα ή δεν ανοιγει το Tray καθολου. Εαν θελετε να κανετε πατεντες σε 800 ευρω συσκευη καντε το. Edit Μολις με πηραν απο Κωτσοβολο. Αυριο ερχεται το δικο μου με παραγγελια απο 28/2.Αμην. καλησπέρα και εγώ περιμένω απο κωτσόβολο και μου είπαν σημερα θα παραλάμβαναν, αυριο θα το έστελναν, παρασκευή αργία, οπότε σαββατο θα πρεπει να το αναζητήσω απο τη μεταφορική. μηπως σου ειπαν τιποτα για αποστολή απο σήμερα? ή παραλλαμβάνεις απο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Εγω δε θα το ρισκαρα. Υπαρχουν αναφορες στο XDA για την κομμενη Sim που επεσε μεσα στο tray και δεν βγαινει με τιποτα ή δεν ανοιγει το Tray καθολου. Εαν θελετε να κανετε πατεντες σε 800 ευρω συσκευη καντε το. Edit Μολις με πηραν απο Κωτσοβολο. Αυριο ερχεται το δικο μου με παραγγελια απο 28/2.Αμην. Ξερω.. Ναι, δεν ειναι για το μεσο χρηστη.. Απλα ανεβασα τα link για καθε ενδιαφέρομενο. Για τα δικα μου δεδομένα η παραπάνω χακερια ειναι παιχνιδακι.. :lol: Αμα αρχισω να γραρω χακεριες που εχω κανει το 90% θα νομιζει οτι κανω πλακα.. :lol: Αλλά γενικά, εχεις δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Εγω δε θα το ρισκαρα. Υπαρχουν αναφορες στο XDA για την κομμενη Sim που επεσε μεσα στο tray και δεν βγαινει με τιποτα ή δεν ανοιγει το Tray καθολου. Εαν θελετε να κανετε πατεντες σε 800 ευρω συσκευη καντε το. Edit Μολις με πηραν απο Κωτσοβολο. Αυριο ερχεται το δικο μου με παραγγελια απο 28/2.Αμην. Και έμενα μόλις με πήραν τηλέφωνο. Πάω αύριο για να το πάρω από το κατάστημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Μου ήρθε ειδοποίηση για 100 giga αποθηκευτικό χώρο στο one drive της microsoft για δύο χρόνια δωρεάν. Μια χαρά Οι εφαρμογές δεν οργανώνονται σε φακέλους; Edited March 23, 2016 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Μήπως το έχεις να πηγαίνει σε καμία κάρτα που είναι αργή.; Τελικά ήταν η εφαρμογή Google Camera που έκανε τη ζημιά. Στην ουσία αντικαθιστούσε τη μαμά-εφαρμογή, η οποία δεν εμφανιζόταν πουθενά στο μενού! Την έβγαλα και όλα καλά! Κάτι άλλο τώρα. Το widget του Facebook γιατί δε δουλεύει (όπως δε δουλεύει και σε όλα τα υπόλοιπα Androids με ΜΜ) ; Και τέλος, το Go TaskManager γιατί δείχνει συνέχεια 0% στη notification bar; Και αυτό συμβαίνει μόνο στην ΜΜ. Edited March 23, 2016 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μου ήρθε ειδοποίηση για 100 giga αποθηκευτικό χώρο στο one drive της microsoft για δύο χρόνια δωρεάν. Μια χαρά Οι εφαρμογές δεν οργανώνονται σε φακέλους; Oργανώνονται πατά επεξεργασία και κανε drag and drop μια εφαρμογη πανω σε μια αλλη και θα σου δημιουργησει φακελο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 http://www.bestprice.gr/item/2154797566/samsung-galaxy-s7-edge-32gb-dual.html?qid=368PSBcJRxG_c8b4f&seq=2 Για όσους θέλουν Dual έκδοση Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ελληνικό εμένα μόλις πήρα την αναβάθμιση. 70 κάτι mb.. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ελληνικό εμένα μόλις πήρα την αναβάθμιση. 70 κάτι mb.. Κι εγω το απόγευμα πήρα τη δική μου.Δεν ξερω τι αναβαθμίζει...πάντως την εξωτερική κάρτα συνεχίζει να τη βλέπει σαν "ξένο σώμα " κάθε φορά που bootάρει... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά καλημέρα.Από χθες κι εγώ κάτοχος αυτού του φανταστικού κινητού.Με έχει εντυπωσιάσει στα πάντα εκτός από ένα μικρό θέμα που έχω με την κάρτα μνήμης.Ώρες ώρες εκει στο άκυρο δεν μου διαβάζει το περιεχόμενο της κάρτας και μου την εμφανίζει ως κατεστραμμένη. Αφού την βγάλω και την ξαναβάλω το βλέπει. Έχει πρόβλημα η κάρτα ή το κινητό? Ή μήπως θέλει καμία ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ποιον mail client χρησιμοποιειτε και γιατι ? Τον gmail, τον stock ή καποιον αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ποιον mail client χρησιμοποιειτε και γιατι ? Τον gmail, τον stock ή καποιον αλλο ? γενικα το στοκ, καθως ειναι λιγοτερο ενεργοβορος, προγραμματιζεις καθε ποτε θες να συγρχρονιζει ανα ημερα, πχ εγω το εχω καθημερινες απο 8-5 πιο συχνα, ενω τις υπολοιπες ωρες πιο αραια και ΣΚ ακομα πιο αραια.. κατα τα αλλα δεν εχω καποια αλλη απαιτηση και εχω απενεργοποιησει gmail.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά καλημέρα.Από χθες κι εγώ κάτοχος αυτού του φανταστικού κινητού.Με έχει εντυπωσιάσει στα πάντα εκτός από ένα μικρό θέμα που έχω με την κάρτα μνήμης.Ώρες ώρες εκει στο άκυρο δεν μου διαβάζει το περιεχόμενο της κάρτας και μου την εμφανίζει ως κατεστραμμένη. Αφού την βγάλω και την ξαναβάλω το βλέπει. Έχει πρόβλημα η κάρτα ή το κινητό? Ή μήπως θέλει καμία ρύθμιση? Πάρε backup της κάρτας και κάνε της φορμάτ μέσα από τη συσκευή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πάρε backup της κάρτας και κάνε της φορμάτ μέσα από τη συσκευή. Το έχω ήδη κανει από χθες το βράδυ, αλλα σήμερα το πρωί συνέβη πάλι. Θα δω πως πάει και ίσως το κάνω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μου το έκανε στο s4 μια καρτα της sandisk 32gb c10.Με format κτλ δεν έβγαλα άκρη την άλλαξα και τότε λύθηκε το πρόβλημα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μου το έκανε στο s4 μια καρτα της sandisk 32gb c10.Με format κτλ δεν έβγαλα άκρη την άλλαξα και τότε λύθηκε το πρόβλημα.. Καλά αν φτάσει στο απροχώρητο κι εγώ αυτό θα κάνω. Απλώς θέλω να αποφύγω το όλο θέμα να σταλεί Αθήνα(είμαι επαρχία) για έλεγχο το οποίο υποθέτω θα πάρει χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Σήμερα το έβαλα να φορτίσει και μου έκανε νερά. Δεν φόρτιζε. Να φταίει ο φορτιστής ή το usb; Το έβγαλα βέβαια, το ξαναέβαλα και τώρα φορτίζει. Ελπίζω να ήταν τυχαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 καλησπέρα στην παρέα μολις παρελαβα κ εγω το κινητο σε gold...πραγματικα ειναι φοβερο χωρις λογια αψογο!!!ειναι με britecell.Μολις το ανοιξα μου πεταξε κ την ενημερωση 70mb Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά μετά το τελευταίο update ή διάρκεια της μπαταρίας έχει πέσει από 10 ώρες SOT στις 8. Έκανα ένα factory reset αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως το διαπίστωσε κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά μετά το τελευταίο update ή διάρκεια της μπαταρίας έχει πέσει από 10 ώρες SOT στις 8. Έκανα ένα factory reset αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως το διαπίστωσε κανείς άλλος? Εγω νομίζω πως τα βλεπω ακομα καλυτερα τα πραγματα....Τουλαχιστον στα ιδια επιπεδα και ενα κλικ καλυτερα στην μπαταρια Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Παιδιά μετά το τελευταίο update ή διάρκεια της μπαταρίας έχει πέσει από 10 ώρες SOT στις 8. Έκανα ένα factory reset αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως το διαπίστωσε κανείς άλλος? 10 ωρες SOT δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει ποτε με update.Οπως και η 8 ωρες ειναι παρα πολυ δυσκολο να το πετυχεις χωρις εξοικονομιση ενεργειας και φυσικα την φωτεινοτητα στο 0% με 10% στο αυτοματο.Μετα το update ειδα και εγω βελτιωση στην μπαταρια αλλα οχι κατι το ιδιατερο.Εγω πιστευω ενας μεσος χρηστης βγαζει μια μιση ημερα με περιπου 6 με 6 μιση ωρες το πολυ ανοιχτη οθονη απο 100% στο 5%. Edited March 24, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 10 ωρες SOT δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει ποτε με update.Οπως και η 8 ωρες ειναι παρα πολυ δυσκολο να το πετυχεις χωρις εξοικονομιση ενεργειας και φυσικα την φωτεινοτητα στο 0% με 10% στο αυτοματο.Μετα το update ειδα και εγω βελτιωση στην μπαταρια αλλα οχι κατι το ιδιατερο.Εγω πιστευω ενας μεσος χρηστης βγαζει μια μιση ημερα με περιπου 6 με 6 μιση ωρες το πολυ ανοιχτη οθονη απο 100% στο 5%. Αν η χρήση είναι μικτή 3g/wifi τότε κάπου εκεί είναι παιδιά η μπαταριά του...Αν είναι αποκλειστικά με wifi τότε είναι παραπάνω και φτάνει και το 8ωρο ανάλογα βεβαία και τι ακριβώς δουλεύει ο καθενας. Πάντως μια σύγκριση με το Note 5 που είχα εδώ είμαι τουλάχιστον 2 ώρες παραπάνω sot. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankar0 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Σημερινή ενημέρωση απο Πλαίσιο. . Ισχύει και η επιστροφή μέσω καρτών Eurobank και η δωροεπιταγη 100€ μέχρι τις 15 Απριλίου. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts