Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει καμία κάρτα που να δίνει στο τεστ αυτό μεγαλύτερα transfer rate στην εγγραφή?

Την ίδια έχω και γω, και κυμαίνεται σ'αυτά τα νούμερα.

Στα 22mb/sec παίζει η evo plus.

Αν θες αρκετή παραπάνω ταχύτητα πρέπει να πας στις pro/pro plus ή σε άλλη εταιρία.

Edited by bas13

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χαιρετώ την παρέα, παρέλαβα σήμερα ένα χρυσό S7 Edge (προερχόμενος από χρυσό S6 Edge+).

Εσείς που το έχετε καμιά εβδομάδα έχετε παρατηρήσει πόσο καίει περίπου το Always On feature; Αξίζει να το απενεργοποιήσουμε για να κερδίσουμε σε μπαταρία; Ή είναι αμελητέα η διαφορά του σε σχέση με την ευκολία που μας δίνει;

Καλορίζικο!! δοκίμασε το δεν καίει πολύ γύρω στο 10% ολο το βράδυ είναι όμορφη φιγούρα που είχα να τη δω απο τα ΝΟΚΙΑ :lol:

Εγώ το έβγαλα γιατί είχα ένα 15% περίπου σε μια μέρα, μεγάλο για μένα ποσοστό

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την ίδια έχω και γω, και κυμαίνεται σ'αυτά τα νούμερα.

Στα 22mb/sec παίζει η evo plus.

Αν θες αρκετή παραπάνω ταχύτητα πρέπει να πας στις pro/pro plus ή σε άλλη εταιρία.

Έχεις κάποιο λινκ από Ελλάδα για τις pro plus?

Λοιπόν ομάδα τα φώτα σας :

Τι κάνω για άμεση αγορά σε μεμβράνη για το edge εννοείται από Ελλάδα

Τι γνώμη έχουμε για την θήκη την clear view εάν τα αξίζει γενικά τα λεφτά της και εάν προκαλεί ζημιά στην οθόνη ( μέχρι να βρω μια μεμβράνη να βάλω).

Μην ρωτήσω εάν παίζει τζάμι.......

Αναμένω και ευχαριστώ πολύ.

Είμαι φανατικός με τις συσκευές Samsung.

Από s2 σε s3,s4,s5,s6 edge,edge plus, note 4 και τώρα από την Παρασκευή με s7 edge.

Δυστυχώς το grip του είναι πολύ χειρότερο από το edge plus και η μπαταρία του είναι χειρότερη από το a5 2016 που πήρα όταν πούλησα το edge plus μέχρι να έρθει το s7.

Η οθόνη του είναι λιγότερο φωτεινή από to a5 και ακόμη από s5.

Επίσης όταν γράφεις email κυρίως στη δεξιά πλευρά του πληκτρολόγιο υ τα γράμματα μπερδευονται η δεν ανταποκρινονται στο πάτημα.

Το περίμενα με ανυπομονησία αλλά με απογοήτευσε. Κρίμα γιατί είναι όμορφη συσκευή αλλά μήπως μου έτυχε ελατωματικο;

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.

Αύριο θα μου δώσουν σφραγισμένο σε αντικατάσταση.

Αντε να δούμε!!!

Παρέλαβα σήμερα καινούργιο s7 το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.

Το τηλέφωνο είναι φοβερό.

Μπορείς να δοκιμασίες χωρίς θήκη να γράψεις ένα κείμενο με το ένα χέρι, και να πατήσεις τα ακριανα πλήκτρα που βρίσκονται απέναντι από εκεί που το κρατας?

Ειδικά τα πλήκτρα 1 ή ; και ς ή α

Μπορείς να δοκιμασίες χωρίς θήκη να γράψεις ένα κείμενο με το ένα χέρι, και να πατήσεις τα ακριανα πλήκτρα που βρίσκονται απέναντι από εκεί που το κρατας?

Ειδικά τα πλήκτρα 1 ή ; και ς ή α

Το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ, ταν έγραφα το αριστερό χερι ακουμπούσε την οθόνη χωρίς να το καταλάβω και δεν μπορούσα να γράψω. μετά που έβαλα τη θήκη, πήρα τη s view samsung, το πλαστικό που έχει γύρω δεν αφήνει το χέρι μου να ακουμπά την οθόνη και το πρόβλημα λύθηκε. Σαν θήκη δεν με τρελαίνει, πάντα αυτή είχα σε όλα τα samsung όμως εδώ τώρα κάνει το τηλ να είναι ίδιο με όλα, χάνει την ομορφιά της σαν συσκευή αλλά είμαι πιο ασφαλείς έτσι. Σημάδια στην οθόνη κάνουν οι θήκες αν δεν καθαρίζονται συχνά και μένει μέσα σκόνη.

Ζωντανη μεταδοση μεσω YouTube υπαρχει στην εφαρμογη της καμερας οπως στο s6 edge plus???????

Ναι υπάρχει

το always on και τα edge που δεν τα χρησιμοποιώ ποτε τα εκανα off και η μπαταρια παει πολυ καλητερα .αν και ολα on πηγαίνει πολυ καλα οποιος δεν τα χρειάζεται ας τα κλείσει θα δει αρκετα μεγαλη διαφορα.
Γιαννης

Να κάνω μια χαζή ερώτηση: η τοποθέτηση οποιασδήποτε θήκης επηρεάζει την ασύρματη φόρτιση;

Ενώ είχα καταλήξει ότι θέλω το nexus 6p, μόλις είδα το χρυσό s7 edge από κοντά τρελάθηκα. Σε κερδίζει με την εμφάνιση και μόνο ... Με βλέπω να γυρνάω σε σαμμυ μετά το s2! Δε το περίμενα. Παιδιά ο ενθουσιασμός κρατάει η είναι αυτή η πρώτη εντύπωση μόνο ;

Εγω δεν το εχω δει απο κοντά το χρυσό για να κάτσει kinder έκπληξη στο unboxing:lol::p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Χαιρετώ την παρέα, παρέλαβα σήμερα ένα χρυσό S7 Edge (προερχόμενος από χρυσό S6 Edge+).

Εσείς που το έχετε καμιά εβδομάδα έχετε παρατηρήσει πόσο καίει περίπου το Always On feature; Αξίζει να το απενεργοποιήσουμε για να κερδίσουμε σε μπαταρία; Ή είναι αμελητέα η διαφορά του σε σχέση με την ευκολία που μας δίνει;

Με γειές και καλοδούλευτο. Μπορείς να μου πεις από που το πήρες;

Εγω δεν το εχω δει απο κοντά το χρυσό για να κάτσει kinder έκπληξη στο unboxing:lol::p
το ιδιο και εγω με το λευκο...:lol::lol::lol:

Μόλις χθες έδωσα το iPhone 6s plus και πήρα το s7 edge. Δυσκολεύτηκα να προχωρησω στην αλλαγή, λογω του οτι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήμουνα αποκλειστικά χρηστης iPhone.

Απο μια πρώτη ματιά ομολογώ οτι ειμαι εντυπωσιασμενος απο τη συσκευη. Περα απο την αδιαμφισβητητη ομορφιά του ειναι ταχύτατο, με εξαιρετική φωτογραφική μηχανή και με οθόνη απιστευτης ευκρινειας.

Το μονο μικρό του αρνητικό για εμενα ειναι οτι θελει μια εξοικειωση στο κρατημα λογω της κυρτοτητας της οθονης. Το χερι ακουμπαει στην ακρη της οθονης και ενεργοποιειται η αφη εκει, μερικες φορες με συνεπεια να γινονται ενεργειες που δεν θελει ο χρηστης. Συνηθιζεται ομως και ξεπερνιεται αυτο. Ολα τα υπολοιπα τα βρισκω αριστα.

Παραρηρω οτι σε αντιθεση με το iPhone η ενδειξη ποσοστου στην μπαταρια απο το 100 μεχρι το 90 πεφτει πολυ πιο ευκολα, ενω μετα αργει πιο πολυ να μειωθει το ποσοστο της. Στο iPhone για να παει στο 99 περνουσαν 30 περιπου λεπτα χρησης,χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ανταποκρινονταν στην πραγματικοτητα η ενδειξη.

Τελος, Προκειται για μια πληρη συσκευη που θεωρω οτι θα αρεσει πολυ στο αγοραστικο κοινο.

Με γειές και καλοδούλευτο. Μπορείς να μου πεις από που το πήρες;

Καλημέρα, σ'ευχαριστώ πολύ. Το αγόρασα από Expansys.com.gr , η συσκευή που μου ήρθε είναι Γαλλική XEF unbranded (φυσιολογικό μιας και η Expansys είναι Γαλλική εταιρεία αν και οι αποστολές της γίνονται από την Αγγλία). 4 μέρες έκανε να έρθει στην επαρχία που είμαι μέσω DHL.

129026.png?1640591734

Καλημέρα, σ'ευχαριστώ πολύ. Το αγόρασα από Expansys.com.gr , η συσκευή που μου ήρθε είναι Γαλλική XEF unbranded (φυσιολογικό μιας και η Expansys είναι Γαλλική εταιρεία αν και οι αποστολές της γίνονται από την Αγγλία). 4 μέρες έκανε να έρθει στην επαρχία που είμαι μέσω DHL.

Ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεί κάποιος που έιχε - έχει το S6 σε όποια έκδοση ( απλή - egde - plus ) και έχει και το 7αρι, αν έχει κάνει κάποιο συγκριτικό σε φωτογραφία; Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει σε όποια συνθήκη μέρα - χαμηλό φωτισμό - βράδυ κτλ αλλά με 16:9 τραβηγμένη από το 7αρι και το ίδιο θέμα τραβηγμένο στα 16mp από το S6 και μετά προβολή για σύγκριση σε μεγάλη οθόνη από 42'' και άνω και κατά προτίμηση σε 55αρα ή και 50αρα οθόνη με απόσταση θέασης για σύγκριση περίπου στα 2,5μ.

Ζητάω πολλά; Θα με ενδιέφερε πάντως πάρα πολύ η άποψη όποιου το έχει κάνει.

Όλο το βράδυ από 24:00 έως 08:00 πήγε από το 100% στο 92%, δηλαδή 1% ανά 1 ώρα, βέβαια ήταν όλα ανανοικτά, wifi, gps, hotspot, BT κ.λ.π.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

εσυ κανεις λαθος συγκριση ...

Το Νοτε 4 και 5 εχουν καμερες με περισσοτερα Mp εξου και η μεγαλυτερη λεπτομερεια που αναφερεις.

Το s7 exei ta idia Mp αρα η ευκρινεια και λεπτομερεια ειναι παραπλησια.

Το contrast που αναφερεις και τα πιο κορεσμενα χρωματα , ειανι αποτελεσμα επεξεργασιας και διαφορετικης φιλοσοφιας καθε εταιρειας.

Η apple θελει την εικονα πιο φυσικη , ενω η Samy πιο "εντυπωσιακη".

Αυτο ομως δε κανει πιο καλη τη μια απο την αλλη.

Θα βαλω και καποια δειγματα οταν μπορεσω για να τα δουμε.

Τα πιο γνωστά τεχνολογικά sites στα συγκριτικά τους παρουσιάζουν την καμερα του S7 κατα πολύ ανώτερη του iPhone 6s & plus.

Έχω γνώσεις και μπορώ να κρίνω.

Και αν στις ημερήσιες μπορεις να πεις οτι η διάφορες ειναι αμελητέες, μόλις μειωθεί ο φωτισμός η διαφορά ειναι έντονη.

Δεν επιτρέπεται να ανεβάζουμε φωτο με παιδιά διαφορετικά θα σου έδειχνα ποσο καλύτερες ειναι οι φωτο του Note 5 σε πρόσωπα που βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους με νορμαλ φωτισμό.

Ποσο μάλλον του S7 με f1.7 και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος pixels.

Το S7 edge υπερτερεί ξεκάθαρα σε καμερα, οθόνη και μέγεθος. Χάνει παρόλο τους νεότερους επεξεργαστές σε ταχύτητα και εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

Αυτή ειναι η πραγματικότητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερα σε ολους.Εχω παρει εδω και μια εβδομαδα το κινητο και το εχω αφησει σπιτι γιατι δεν εχω βρει ακομα μεμβρανη.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποα μεχρι να ερθουν αυτες που παραγγειλα απο ebay

Ούτε εγώ είχα δει το χρυσό, το πρωτοείδα στο unboxing. Έρωτας με την πρώτη ματιά :rolleyes:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Τα πιο γνωστά τεχνολογικά sites στα συγκριτικά τους παρουσιάζουν την καμερα του S7 κατα πολύ ανώτερη του iPhone 6s & plus.

Έχω γνώσεις και μπορώ να κρίνω.

Και αν στις ημερήσιες μπορεις να πεις οτι η διάφορες ειναι αμελητέες, μόλις μειωθεί ο φωτισμός η διαφορά ειναι έντονη.

Δεν επιτρέπεται να ανεβάζουμε φωτο με παιδιά διαφορετικά θα σου έδειχνα ποσο καλύτερες ειναι οι φωτο του Note 5 σε πρόσωπα που βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους με νορμαλ φωτισμό.

Ποσο μάλλον του S7 με f1.7 και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος pixels.

Το S7 edge υπερτερεί ξεκάθαρα σε καμερα, οθόνη και μέγεθος. Χάνει παρόλο τους νεότερους επεξεργαστές σε ταχύτητα και εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

Αυτή ειναι η πραγματικότητα.

με ολον το σεβασμο προς στους συμφοφουρητες οντως ο Κωστας(te_salat) ειναι αριστος επαγγελματιας στο θεμα φωτογραφιας!!τον γνωριζω επι εποχες s4 i9500(rs)®στο θεμα φωτογραφιας πολυ η samsung με την lg εινα πολυ μπροστα..αλλα σε επεξεργαστη το s7 ισως να χανει σε single core οπως και οι περισσοτερες εφαρμογες δουλευουν σε αυτο..αλλα σε multicores πυρηνες ειναι ανωτεροι επεξεργαστες

I Want To Believe

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned