Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα αγοράζετε ποτέ την συσκευή από αγγελία?

Στα 740€ σφραγισμένο με απόδειξη από Γερμανό?

Είναι πολλά τα λεφτά και το σκέφτομαι..

kountouraN

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σήμερα ρώτησα στο public το power bank που δίνουν κάνει 10 ευρώ όχι 89,90 ευρώ :blink:

Κοίτα το power bank που μου έδωσαν εκτός του ότι είχε πίσω με barcode την τιμή 89,90 ευρώ, μου κόψανε και τιμολόγιο κανονικά όπως και στο κινητό, με τον κωδικό του και την τιμή του. Θα τραβούσα φώτο και θα πόσταρα και το ίδιο το power bank και το τιμολόγιο, αλλά είμαι σε άλλο σπίτι για το τριήμερο, θα το ποστάρω όμως την Τρίτη αν θέλετε.

Τώρα τι άλλο να πω;

Ρε παιδιά πως γίνεται επιτέλους να αποθηκευσω μια φώτο που μου έχουνε στείλει στο Facebook messenger?

Αν δεν κανω λαθος πατας παρατεταμενα επανω της και σου βγαζει καποιοες επιλογες....

Μια απο αυτες ειναι και η αποθηκευση.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αν δεν κανω λαθος πατας παρατεταμενα επανω της και σου βγαζει καποιοες επιλογες....

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του messenger να τις αποθηκεύει αυτόματα. Ψάξε το δεν θυμάμαι που είναι.

Στο s6 που έχω αυτό που λες γίνεται με τις τελιτσες κάτω δεξιά...στο s7 λείπει η επιλογή για αποθήκευση

:thanks:

Τρίτη ημέρα που το έχω στα χέρια μου και το έχω φορτίσει μόνο μία φορά.Με μέτρια χρήση πιστεύω πως το τριήμερο το βγάζει,όταν το S6 μου έβγαζε 1,5 ημέρα με το ζόρι..Αν συνεχίσει έτσι και δεν μου παρουσιάσει προβλήματα θα γίνει το πρώτο κινητό που θα το κρατήσω παραπάνω απο χρόνο.:):) ΥΓ:Λάτρεψα τις εφαρμογές και τις συντομέυσεις της Edge που δουλεύουν και με κλειδωμένη οθόνη!

Πρώτη μέρα που το έχω μετά από το iPhone 6 plus . Έχω να πω μόνο ευχάριστα ακόμα και για την μπαταρία του σε σύγκριση με το προηγούμενο κινητό μου που ήταν τούμπανο η μπαταρία του
:thanks:

Σήμερα ρώτησα στο public το power bank που δίνουν κάνει 10 ευρώ όχι 89,90 ευρώ :blink:

Αποκλείεται να κάνει 10€ . Πρώτον έχει την τιμή επάνω : Ρ και δεύτερον αν το δεις θα καταλάβεις. Τόσο δεν κάνουν τα Κινέζικα, όχι samsung στα 9.500 miliamper.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπέρα σε όλους. Πάντως προ 2 ωρών όπου βρισκόμουν στον Γερμανό Χαλανδρίου είχε σε live το απλό s7 σε μαύρο ενώ το s7 edge σε ασημί. Δεν ρώτησα πληροφορίες λόγω του ότι είχε πλακώσει κίνηση. Τι να πω, εκτός αν έχουν τα μάτια μου πρόβλημα και χρειάζεται επείγοντος να πάω σε οφθαλμίατρο. ;)

Κοίτα το power bank που μου έδωσαν εκτός του ότι είχε πίσω με barcode την τιμή 89,90 ευρώ, μου κόψανε και τιμολόγιο κανονικά όπως και στο κινητό, με τον κωδικό του και την τιμή του. Θα τραβούσα φώτο και θα πόσταρα και το ίδιο το power bank και το τιμολόγιο, αλλά είμαι σε άλλο σπίτι για το τριήμερο, θα το ποστάρω όμως την Τρίτη αν θέλετε.

Τώρα τι άλλο να πω;

Συγγνώμη φίλε εγώ σου λέω τι μου είπε ο πωλητής

Τώρα στο site του public μόνο ένα power bank κάνει τόσο και είναι μάρκα sbs

Αν σου έδωσαν αυτό τότε οκ ;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αποκλείεται να κάνει 10€ . Πρώτον έχει την τιμή επάνω : Ρ και δεύτερον αν το δεις θα καταλάβεις. Τόσο δεν κάνουν τα Κινέζικα, όχι samsung στα 9.500 miliamper.

Η Samsung στο skroutz μου δείχνει να έχει ένα power bank στα 9.000 όχι 9.500 ma και τιμή 68 ευρώ . Και Samsung power bank στο site της public δεν υπάρχουν :wacko:

με ενδιαφέρει πολυ η συσκευή κ θέλω να την πάρω με πρόγραμμα απο wind.....πως γίνεται να ειμαι σίγουρος οτι εχει τον imx 240?Αν μιλήσω με τον υπεύθυνο θα δεχτουν να το ελέγξω πριν το παρω?Δεν θελω κορώνα γράμματα οτι τύχει!τοσα λεφτά δίνουμε

IPhone 15 Pro 

με ενδιαφέρει πολυ η συσκευή κ θέλω να την πάρω με πρόγραμμα απο wind.....πως γίνεται να ειμαι σίγουρος οτι εχει τον imx 240?Αν μιλήσω με τον υπεύθυνο θα δεχτουν να το ελέγξω πριν το παρω?Δεν θελω κορώνα γράμματα οτι τύχει!τοσα λεφτά δίνουμε

Αποκλείεται να δεχτούν κάτι τέτοιο. Επίσης, οι 2 σένσορες έχουν αμελητέα διαφορά. Είναι εξίσου καλοί και ίσως ο isocell να έχει λίγο καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Πάντως αυτό το SBS screen protector που δίνουν στα public η μέγιστη πατάτα. Μου ξεκόλλησε και εμένα στις άκρες μετά από 24 ώρες το βγαλα και το πέταξα αυτομάτως. Μακρυά... Το ψαξα καλά δεν υπάρχει κάτι καλό σε tempered glass, μόνο κινεζιές. Ετοιμάζει η Zagg, θα ναι κορυφή αλλά λένε 40 δολλάρια. Λέω να παραγγείλω το HD Clarity πάλι της Zagg Full Body για μπρος πίσω από εδώ. Και σχετικά οικονομικά για full body.

http://www.ebay.com/itm/ZAGG-InvisibleShield-Original-HD-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-S7-Edge-MP-/111920300053?var=&hash=item1a0ef84015:m:mYZqkUkdjFZzxAS7viX9U9Q

Τι λέτε?

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

Πάντως αυτό το SBS screen protector που δίνουν στα public η μέγιστη πατάτα. Μου ξεκόλλησε και εμένα στις άκρες μετά από 24 ώρες το βγαλα και το πέταξα αυτομάτως. Μακρυά... Το ψαξα καλά δεν υπάρχει κάτι καλό σε tempered glass, μόνο κινεζιές. Ετοιμάζει η Zagg, θα ναι κορυφή αλλά λένε 40 δολλάρια. Λέω να παραγγείλω το HD Clarity πάλι της Zagg Full Body για μπρος πίσω από εδώ. Και σχετικά οικονομικά για full body.

http://www.ebay.com/itm/ZAGG-InvisibleShield-Original-HD-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-S7-Edge-MP-/111920300053?var=&hash=item1a0ef84015:m:mYZqkUkdjFZzxAS7viX9U9Q

Τι λέτε?

Εγώ παράγγειλα το Screen protector της spigen αλλά και αυτό το glass της zagg όταν είναι έτοιμο θα το χτυπήσω

.

kountouraN

το ασημί γιατί δεν έρχεται Ελλάδα ρε παιδιά? μόνο αυτό το χρώμα μου αρέσει.....

http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-s7-edge-32gb-g935-silver-gr-64gb-kingston-usb-10050mah-powerbank-vr-glasses-p-TEL.002804

Το eshop φερνει τις αμερικανικες εκδοσεις με τον 820; και λεει και 2 χρονια εγγύηση; τι γινεται;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αποκλείεται να δεχτούν κάτι τέτοιο. Επίσης, οι 2 σένσορες έχουν αμελητέα διαφορά. Είναι εξίσου καλοί και ίσως ο isocell να έχει λίγο καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Δηλαδή αν ανοιχτεί από εμένα κ διαπιστώσω ότι είναι isocell και θέλω να επιστρέψω τη συσκευή δεν γίνετε?Έστω να επικοινωνήσω με Samsung

IPhone 15 Pro 

Εγώ όσον αφορά την μέγιστη manual φωτεινότητα που έβαλα δίπλα δίπλα S6 Edge, S6 Edge+, Note 5 και S7 Edge το πιο φωτεινό ήταν με διαφορά το Note 5, μετά S6 Edge και S7 Edge ήταν περίπου στα ίδια (ελάχιστη διαφορά, ίσως πιο φωτεινό το S6 για κάποια nits) και τελευταίο το Edge+ το οποίο είναι αισθητά ένα σκαλί κάτω από τα άλλα 2. Σε ποιότητα εικόνας, χρωμάτων, λευκού, ευκρίνειας το S7 είναι το κορυφαίο, 2ο το απίθανο Note 5 το οποίο έχει και το πλεονέκτημα ότι παίρνει Tempered Glass και μετά τα S6...

Υ.Γ: Η μπαταρία συνέχιζει και ξεσκίζει στο 50% της 2ης πλήρους φόρτισης έχουμε 1 μέρα 16 ώρες και 4 ώρες και 5 λεπτά display time on. :D

Facebook, messenger, δουλεύεις? Η χρήση είναι με WiFi ή 3g/4g?Αν ναι και έχεις τέτοια νούμερα σε μπαταρία τότε το τηλέφωνο είναι κορυφή...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λετε να εχουμε silver εδω;θα κανω ενα τηλεφωνο την τριτη να δω

I Want To Believe

Και εγω ψήνομαι για silver και ο 820 δεν με χαλαει καθόλου.Βλέπω να παίρνω απο eshop ανάλογα και πότε θα είναι διαθέσιμα βέβαια.Το δευτερο ερώτημα είναι αν τα αμερικάνικα δεν θα ειναι branded Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μετά από απουσία χρόνων για τα μάτια της LG ξανά στη σαμυ ..απορία:οι εφαρμογές που βρίσκονται μέσα στο φάκελο knox τι νόημα έχουν και είναι εκεί?

Φίλος μου έχει δοκιμάσει αυτό http://www.e-wowfixit.gr/ με πολύ καλά αποτελέσματα και θα το δοκιμάσω και εγώ λόγω της ιδιομορφιας της οθόνης...

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Και εγω ψήνομαι για silver και ο 820 δεν με χαλαει καθόλου.Βλέπω να παίρνω απο eshop ανάλογα και πότε θα είναι διαθέσιμα βέβαια.Το δευτερο ερώτημα είναι αν τα αμερικάνικα δεν θα ειναι branded

Αυτά θεωρητικά είναι που μπορούν να πάρουν 2sim αντί για SDcard;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Οχι δεν νομίζω είναι άλλη έκδοση για dual.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned