sonakiasfun Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πότε θα έχουμε και το επίσημο review της συσκευής απο το Myphone?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μια ερωτηση γι αυτους που το εχουν.Η καμερα ειχε προστατευτικο αυτοκολλητο μολις το ανοιξατε; Πέρα από τις γνωστές ζελατίνες πάνω στην οθόνη, εμπρός και πίσω, δεν είχε κάποιο άλλο αυτοκόλλητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μεγεια και με χαρά για όλους!! Δεν το είχα σκεφτεί ιδιαίτερα αλλα διαβάζοντας έρχεται η όρεξη εδω μέσα, έχει βγει και σε μένα εδω στην Αραπια και σε τιμή άκρως ελκυστική (δίνω το 6S Plus και το αγοράζω με τα ίδια χρήματα) στα 650€ περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αυτή τη προσδοκία εχω να αγγίζει minumum z3 αυτονομια. http://www.anandtech.com/show/10120/the-samsung-galaxy-s7-review/2 Απλά υπόψη το μοντελο με 820 έγιναν οι μετρήσεις. http://images.anandtech.com/graphs/graph10120/80546.png http://images.anandtech.com/graphs/graph10120/80548.png Να περιμένουμε να βγουν και αναλυτικά review για τον Exynos απο Ευρωπη μεριά πχ Notebookcheck. Τετοια να βλεπω και πιστευω οτι ο exynos θα τα παει ακομα καλυτερα.Απο οτι φαινεται απο την εργοστασιακη φορτιση δηλαδη με το καλημερα η μπαταρια εβγαλε πολυ καλο χρονο σε ανοιχτη οθονη.Απο 54% μεχρι να σβησει εβγαλα 1ημερα και 5ωρες λειτουργια με στησιμο και αλλα πολλα να μην τα ανεφερω παλι μου εβγαλε ακριβως 4 ωρες ανοιχτη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εγω το παρελαβα χθες απο το Public.Μαζι με το κινητο μου έδωσαν δώρο μια power bank της Samsung 9600mah αξίας 90 ευρω που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση .Εύγε στο Public!!!!!!!!!! Το τηλέφωνο ειναι κόσμημα...Πήρα το χρυσαφί.Μεγεθος τέλειο,προέρχομαι απο ΝΟΤΕ edge 5.6 ιντσών ενω πιο πριν είχα ΝΟΤΕ 3 5.7 ".Ταχυτατο σε όλα,και αποτι φαίνεται το συστημα ψύξης λειτουργεί.Θερμοκρασια Ecu με τιποτε πάνω απο 36 βαθμούς. Εκανα και το registration για το VR και ειμαι ΟΚ. Νεωτέρα,όταν υπάρξουν....;) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αυτή τη προσδοκία εχω να αγγίζει minumum z3 αυτονομια. http://www.anandtech.com/show/10120/the-samsung-galaxy-s7-review/2 Απλά υπόψη το μοντελο με 820 έγιναν οι μετρήσεις. http://images.anandtech.com/graphs/graph10120/80546.png http://images.anandtech.com/graphs/graph10120/80548.png Να περιμένουμε να βγουν και αναλυτικά review για τον Exynos απο Ευρωπη μεριά πχ Notebookcheck. Εγω το παρελαβα χθες απο το Public.Μαζι με το κινητο μου έδωσαν δώρο μια power bank της Samsung 9600mah αξίας 90 ευρω που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση .Εύγε στο Public!!!!!!!!!! Το τηλέφωνο ειναι κόσμημα...Πήρα το χρυσαφί.Μεγεθος τέλειο,προέρχομαι απο ΝΟΤΕ edge 5.6 ιντσών ενω πιο πριν είχα ΝΟΤΕ 3 5.7 ".Ταχυτατο σε όλα,και αποτι φαίνεται το συστημα ψύξης λειτουργεί.Θερμοκρασια Ecu με τιποτε πάνω απο 36 βαθμούς. Εκανα και το registration για το VR και ειμαι ΟΚ. Νεωτέρα,όταν υπάρξουν....;) Καλοριζικο.Τωρα ζηλεψα οι σκρουτζιδες στο Πλαισιο δεν μου εκαναν δωρο εχω (powerbank 11.300mah της samsung αλλα μαλλον δεν εχει ταχεια φορτιση) εστω μια τσιχλα η κινηση μετραει και εγω gold το πηρα παλι οπως το s6 edge επισης εκανα και εγω το registration για τπ VR.Εχουν παρει κανεναν τηλεφωνο απο samsung για ενημερωση για το VR; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τσέκαρετε όλοι την καμερα σας. Και εδω έχουμε το φαινόμενο να κυκλοφορούν καμερα sensor ειτε της Samsung ειτε Sony οπως στην s6 σειρα. Samsung shipping both ISOCELL and Sony sensors in the Galaxy S7…again http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-s7-edge-isocell-sony-sensors-678779/ Παλι τα ιδια.Στο s6 edge ειχα sony.Πως λεγεται το προγραμμα που βλεπουμε τον sensor κατι σε 64 ειναι εφαρμογη αλλα δεν την θυμαμαι την πληρη ονομασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Επικοινώνησα πάλι με Κωτσοβολο πριν λίγο. Με διαβεβαίωσαν (πήρα δύο φορές και Μίλησα με δύο διαφορετικούς υπαλλήλους) ότι τουλάχιστον τα μαύρα Edge θα παραδοθούν σίγουρα μέχρι τέλος της εβδομάδας καθότι παρέλαβαν από Samsung. Τα χρυσά μάλλον θα καθυστερήσουν. Όταν τους ρώτησα τι θα γίνεται με το Vr σε περίπτωση που παραλάβουμε μετά τις 11 μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα καθώς σαν ημερομηνία αγοράς στην απόδειξη-παραστατικό θα αναγράφεται ή ημερομηνία παραγγελίας αγοράς. Στην δικιά μου περίπτωση 28/2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 http://www.trustedreviews.com/samsung-galaxy-s7-edge-review ενα review απο μια σελίδα που εμπιστεύομαι πολύ, λεει και για την μπαταρία..ρίξτε μια ματιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παντως αν καταλαβα καλα το μοντελο με τον exynos κανει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας απο αυτο με το snapdragon Κι εγω αυτό είδα από το xda διαβάζοντας τελευταία.. Πάντως κάνει και το android τα δικά του παιδιά, είναι φορές που πέφτει η μπαταρία δεν τρελή γιατί παίζει τρελό drain από android system και στρώνει με ένα restart.. Ίσως κάποιοι να έχουν αυτό το θέμα και να βλέπουν κακούς χρονους, για μένα είναι σίγουρο οτι θα έχει καλή μπαταρία με όπως είπαν τα παιδιά 3-4 καλές φορτίσεις και προσεκτικό στήσιμο χωρίς εφαρμογές σκουπίδια (νομίζω είναι και θέμα εμπειρίας πλεον να ξέρει κάποιος τι να έχει στην συσκευή του από εφαρμογές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αν δεν σου είναι κόπος, τεστάρε με ένα bench της ταχύτητες read/write της κάρτας. (μπορείς να το κάνεις π.χ . με το a1 sd bench από το playstore) Ακόμη δεν έχω παραλάβει το κινητό όμως! Δε θέλω να τη βάλω σε άλλη συσκευή, οπότε αναμένεις αναγκαστικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Για τσέκαρετε όλοι την καμερα σας. Και εδω έχουμε το φαινόμενο να κυκλοφορούν καμερα sensor ειτε της Samsung ειτε Sony οπως στην s6 σειρα. Samsung shipping both ISOCELL and Sony sensors in the Galaxy S7…again http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-s7-edge-isocell-sony-sensors-678779/ Sony IMX260 εγώ :p ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η εξυπνη διαχειριση δεν υπαρχει πια; Την πήγαν στις ρυθμίσεις! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαφορά απόψεων! 10 ώρες??? :blink: Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Την επιλογη για γρηγορη ενσυρματη φορτιση θα πρεπει να την εχω ενεργοποιημενη η οχι ;πως ειναι καλυτερα να την εχω για καλυτερη διαρκεια της μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Την επιλογη για γρηγορη ενσυρματη φορτιση θα πρεπει να την εχω ενεργοποιημενη η οχι ;πως ειναι καλυτερα να την εχω για καλυτερη διαρκεια της μπαταριας; Νομίζω ότι δεν θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις. Τουλάχιστον σε s6, note 5 έτσι είναι. Οπότε η γρήγορη φόρτιση είναι μόνιμα ενεργοποιημενη... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Την επιλογη για γρηγορη ενσυρματη φορτιση θα πρεπει να την εχω ενεργοποιημενη η οχι ;πως ειναι καλυτερα να την εχω για καλυτερη διαρκεια της μπαταριας; Πιστεύω ότι η μπαταρία ζει περισσότερο όταν ζορίζεται λιγότερο, άρα απενεργοποιημένη η γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδιά έχει πάρει κανείς τον νέο fast wireless changer της Samsung? Αν ναι και είναι εύκολο ένα λινκ.. Ευχαριστώ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδιά έχει πάρει κανείς τον νέο fast wireless changer της Samsung? Αν ναι και είναι εύκολο ένα λινκ.. Ευχαριστώ Του S6 κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Του S6 κάνει? Φανταζομαι κάνει αλλά ο νέος σίγουρα θα είναι και ποιο γρήγορος. Εγώ εκτός από αυτό όμως (έχω του s6+το s6) Χρειάζομαι και έναν δεύτερο. Μ αρέσει και που στειριζει κάθετα το κινητό. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Φανταζομαι κάνει αλλά ο νέος σίγουρα θα είναι και ποιο γρήγορος. Εγώ εκτός από αυτό όμως (έχω του s6+το s6) Χρειάζομαι και έναν δεύτερο. Μ αρέσει και που στειριζει κάθετα το κινητό. http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EP-NG930TBUGUS Stand ειναι δες το εδω. εγω δεν θα πάρω θα εχω του S6 εξάλλου δεν δούλεψε και πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EP-NG930TBUGUS Stand ειναι δες το εδω. εγω δεν θα πάρω θα εχω του S6 εξάλλου δεν δούλεψε και πολύ Αυτός ο φορτιστής θα υπάρχει λέτε σε μερικές μέρες στα καταστήματα? Η δεν είναι για Ελλάδα ας πούμε..? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αυτός ο φορτιστής θα υπάρχει λέτε σε μερικές μέρες στα καταστήματα? Η δεν είναι για Ελλάδα ας πούμε..? http://www.amazon.de/Samsung-Wireless-Induktive-Schnellladestation-Kompatibel/dp/B01BSOPVDM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1457554248&sr=8-6&keywords=galaxy+s7 Τον εχει εδώ και σε καλή τιμή αλλα με τα cc ούτε αυτό μπορούμε να πάρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 http://www.amazon.de/Samsung-Wireless-Induktive-Schnellladestation-Kompatibel/dp/B01BSOPVDM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1457554248&sr=8-6&keywords=galaxy+s7 Τον εχει εδώ και σε καλή τιμή αλλα με τα cc ούτε αυτό μπορούμε να πάρουμε... Σε ευχαριστώ. Υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε με τα cc αν και δεν είναι του παρόντος, με PayPal balance, με κάρτα revolut κτλ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Οι 25 σελίδες με ποστ για το S7 edge έναντι μόλις 3 σελίδων για το απλό S7, νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το απλό περνάει σχεδόν απαρατήρητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Kαλησπερα, ξερει καποιος αν υπαρχει σε καποιο μαγαζι ετοιμοπαραδωτο?Με exynos η με snapdragon ερχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Kαλησπερα, ξερει καποιος αν υπαρχει σε καποιο μαγαζι ετοιμοπαραδωτο?Με exynos η με snapdragon ερχεται? Δυστηχως εδω μονο με exynos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω αυτους που ειχαν και έχουν Samsung. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου πολλα SONY (xperia u, xperia s, xperia z1, xperia z2) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος. Η SONY αναβαθμίζει τα τηλέφωνα της για πολυ καιρο μετα την κυκλοφορία τους, σχεδόν 2 χρόνια +. Επισης οταν προσπαθησα να περασω ξένη Rom και δεν ανοιγε, απο τον υπολογιστή μου μπορεσα και το έφτιαξα μεσω του Sony pc companion. Αυτα ισχύουν στην Samsung; Απο ποιοτητα κατασκευής τι λένε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts