Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την είχε προ ημερών 54 τελική από γερμανικό amazon.

Την Τσίμπησα και παρέλαβα ήδη.

Εγω την παραγγειλα σήμερα απο το eshop.gr. Οπως είπε και ενας φιλος την δινει 99€, αλλά μου την ειχε προσφορά στο email μου 60€.. Δε σκόπευα να αγοράσω τωρα 128αρα, θα την αφηνα για αργότερα μιας και η 64αρα μου αντεχει ακομα στο νοτε 4, αλλά σε αυτη την τιμη την πειρα γιατί θα κανει μηνες ισως να παει για ολους τοσο.. Μεγάλη σύμπτωση που σήμερα που την παρήγγειλα διαβαζω για αυτη εδω.. :lol:

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μεγειές σε όσους παρέλαβαν...

Εγώ περιμένω από amazon.de και έγινε σήμερα shipped

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εγώ πάντως το πρώτο πρόβλημα το αντιμετώπισα. ...

Ειναι πολύ ευαίσθητο στις άκρες, δεν μπορείς να το κρατήσεις εύκολα χωρίς να πατιουνται κουμπιά στα άκρα!

Προσπάθησα να πληκτρολογησω τους κωδικούς μου που περιλαμβάνουν γράμματα στα άκρα του πληκτρολογιου και δυσκολεύομαι αρκετά.

Δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο θέμα στο s6 edge plus....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160308/6e1c57069f7bdbcf97dc1a37a86d7305.jpg

Απ οτι θυμαμαι σε ενα review στο techblog που "συγκρινε" το S6 με το S6 edge (τα "μικρα") παλι ειχε γινει η ιδια παρατηρηση... οτι στο edge οι ακρες δεν ειναι πολυ διαχειρισιμες και μπορει να μην ακουει καλα η οθονη γιατι "διαβαζει" οτι πατιεται στην ακρη της... Ισως με θηκη διορθωνεται το θεμα αυτο παντως...

Να πω καλοδουλευτα σε ολους τους πρωτους κατοχους...

Και να πω επισης πως στο νημα με το απλο S7 βλεπω να τριγυρναω μονος μου αν το αποκτησω... :lol: Οποτε θα ερχομαι εδω να με κανετε παρεα :O

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Παιδιά εγώ ξεκίνησα ανάποδα.. :D

Έφυγε η παραγγελία από ebay τελικά,

Θήκη spigen Rugged Armor

Θήκη nillkin nature

Screen protector spigen curved crystal HD.

Τώρα μένει μια micro sd και στο τέλος παραγγελία το edge.

kountouraN

Exynos versions have major performance issues

http://nr.news-republic.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=4&articleid=59636572&source=googledrive

Εχει κανεις με τον 820?

Απ οτι φαινεται μονο Αμερικη και Ασια θα υπαρχει ο 820.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εγω την παραγγειλα σήμερα απο το eshop.gr. Οπως είπε και ενας φιλος την δινει 99€, αλλά μου την ειχε προσφορά στο email μου 60€.. Δε σκόπευα να αγοράσω τωρα 128αρα, θα την αφηνα για αργότερα μιας και η 64αρα μου αντεχει ακομα στο νοτε 4, αλλά σε αυτη την τιμη την πειρα γιατί θα κανει μηνες ισως να παει για ολους τοσο.. Μεγάλη σύμπτωση που σήμερα που την παρήγγειλα διαβαζω για αυτη εδω.. :lol:

Ναι από e-shop την πήρα κ εγώ από το members email στα 60 ;)

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

σε duos θα βγει το το S7 edge;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Εγώ παρέλαβα από Amazon.de την SanDisk 200GB και από Spigen Αμερικής 4 διαφορετικές θήκες όλων των ειδών. Επίσης, από Mobilefun τη γνήσια διάφανη με μαύρα πλάγια της Samsung. Το κινητό δε μου έχει έρθει ακόμη...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μεγειές σε όσους παρέλαβαν...

Εγώ περιμένω από amazon.de και έγινε σήμερα shipped

Καλημέρα Νικο εφυγε και το δικο μου από το amazon εχθες.

Το μονο αρνητικο ότι μου το στείλανε με γερμανικα ταχυδρομεία αντι για ups η dhl express shipping όπως σε πολλές προηγούμενες παραγγελίες μου,αρα παραλαβή επόμενη εβδομάδα.

Σε εσένα πως το απέστειλε το amazon;

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το μονο αρνητικο ότι μου το στείλανε με γερμανικα ταχυδρομεία αντι για ups η dhl express shipping όπως σε πολλές προηγούμενες παραγγελίες μου,αρα παραλαβή επόμενη εβδομάδα.

Alex τους εστειλα mail Και ειπαν οτι θα ερθει γρηγορα οπως πληρωσαμε..ΞΕχασα να στο δειξω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

σε duos θα βγει το το S7 edge;

Ναι, κυκλοφορεί είδη στο UAE. Ευρώπη δεν ξέρω πότε και εάν θα έρθει.

Edited by geovass

Alex τους εστειλα mail Και ειπαν οτι θα ερθει γρηγορα οπως πληρωσαμε..ΞΕχασα να στο δειξω.

Από ότι βλέπω και εγώ τώρα τα ίδια... Ρε τους Μ@λ@κες.... Και παράδοση από ότι βλέπω μου λέει την Δευτέρα που έρχεται. Εγώ πλήρωσα express και αυτοί στέλνουν με φορτηγό την παραγγελία. Τι να πω... Νικόλα στείλε μου το mail που έκανες τα παράπονα για να κάνω τα ίδια μπας και τους προλάβουμε...

Από ότι βλέπω και εγώ τώρα τα ίδια... Ρε τους Μ@λ@κες.... Και παράδοση από ότι βλέπω μου λέει την Δευτέρα που έρχεται. Εγώ πλήρωσα express και αυτοί στέλνουν με φορτηγό την παραγγελία. Τι να πω... Νικόλα στείλε μου το mail που έκανες τα παράπονα για να κάνω τα ίδια μπας και τους προλάβουμε...

Τωρα που εφυγαν ηδη δεν γινεται τιποτα Νικο.

Απλα λιγο υπομονη.

Μόλις μίλησα με Πλαίσιο ,και μου είπαν δεν έχουν διαθέσιμα κομμάτια και δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν .

Τωρα που εφυγαν ηδη δεν γινεται τιποτα Νικο.

Απλα λιγο υπομονη.

Κατάλαβα αλεξ... Οπότε περιμένουμε... Με το vr έκανες κάτι? Πρέπει να παραλαβουμε πρώτα και μετά να στείλουμε αρ αποστολής και απόδειξη αγοράς για να το στείλουν η και τώρα που είναι στην διαδικασία παράδοσης μπορούμε να κάνουμε την διαδικασία?

Κατάλαβα αλεξ... Οπότε περιμένουμε... Με το vr έκανες κάτι? Πρέπει να παραλαβουμε πρώτα και μετά να στείλουμε αρ αποστολής και απόδειξη αγοράς για να το στείλουν η και τώρα που είναι στην διαδικασία παράδοσης μπορούμε να κάνουμε την διαδικασία?

Κατι τετοιο αν και μου φαινεται γινεται μεσω Samsung η διαδικασια και το δηλώνουμε σε αυτους.

Προσωπικα ψιλο αδιαφορο το VR Gear.

Να ηταν το smartwatch εκει θα ελεγε αξιζει πραγματικα.

Καλημερα παιδια.Με καμια 70ρια εφαρμογες με μπολικη μουσικη με 5 αρχικες οθονες με widget και το κινητο ανατποκρινεταιι λες και βγηκε απο το κουτι μολις τωρα.Πολλοι καταλαβαινουν γιατι τα γραφω αυτα.Δεν χωλαινει οπως προηγουμενα μοντελα τα οποια ειχαν και lag μετα απο στυσιμο της συσκευης.Επισης εχω παρατηρησει οτι λειπουν πολλες εφαρμογες προεγκατεστημενες οπως ο music player εχει μονο της goolge τον player.Παντος οποιος το παρει και στην εξοικονομιση ενεργειας να το βαλει θα παρατηρησει οτι το κινητο συνεχιζει να πηγαινει πολυ ανετα χωρις να το φρεναρει.Επισης η μπαταρια αν και ειμαι ακομα απο την εργοστασιακη πρωτη φορτισει εχει ακομα 7% απο χθες το πρωι που το πηρα και ειχε 54 η 57% οταν το ανοιξα δεν θυμαμαι καλα εχε βγαλει ως τωρα 3ωρες και 45 λεπτα με 22 ωρες ανοιχτη συσκευη και στυσιμο εφαρμογων ιντερνετ κλησεις και μηνυματα οπως ανεφερα και ποιο πανω.Μιλαμε η μπαταρια πρεπει να ειναι πραγματικο κτηνος. Edited by Rospy7

Καλημερα παιδια.Με καμια 70ρια εφαρμογες με μπολικη μουσικη με 5 αρχικες οθονες με widget και το κινητο ανατποκρινεταιι λες και βγηκε απο το κουτι μολις τωρα.Πολλοι καταλαβαινουν γιατι τα γραφω αυτα.Δεν χωλαινει οπως προηγουμενα μοντελα τα οποια ειχαν και lag μετα απο στυσιμο της συσκευης.Επισης εχω παρατηρησει οτι λειπουν πολλες εφαρμογες προεγκατεστημενες οπως ο music player εχει μονο της goolge τον player.Παντος οποιος το παρει και στην εξοικονομιση ενεργειας να το βαλει θα παρατηρησει οτι το κινητο συνεχιζει να πηγαινει πολυ ανετα χωρις να το φρεναρει.Επισης η μπαταρια αν και ειμαι ακομα απο την εργοστασιακη πρωτη φορτισει εχει ακομα 7% απο χθες το πρωι που το πηρα και ειχε 54 η 57% οταν το ανοιξα δεν θυμαμαι καλα εχε βγαλει ως τωρα 3ωρες και 45 λεπτα με 22 ωρες ανοιχτη συσκευη και στυσιμο εφαρμογων ιντερνετ κλησεις και μηνυματα οπως ανεφερα και ποιο πανω.Μιλαμε η μπαταρια πρεπει να ειναι πραγματικο κτηνος.

Και να φανταστείς ότι κάποια review σε μεγάλα site έβγαζαν την μπαταρία του χειρότερη από το s6... Καλορίζικο και πάλι το εργαλείο...

Πολύ κρατήθηκα... Έγινε η παραγγελία για S7 Edge Duos :):) (quad-core Snapdragon 820 processor version).

Edit. με Exynos έρχεται και το Duos...

Edited by geovass

παιδια καλησπερα...να ρωτησω υπαρχει πιθανοτητα να φερει κανα σκρουτζομαγαζο τον snapdragon??

οχι οτι με χαλαει ο exynos απλα απο τη στιγμη που θελω να παιζω παιχνιδια και υπαρχει μια τοσο μεγαλη διαφορα στις gpu νομιζω ο snapdragon θα ειναι λιγο πιο futureproof...

παιδια καλησπερα...να ρωτησω υπαρχει πιθανοτητα να φερει κανα σκρουτζομαγαζο τον snapdragon??

οχι οτι με χαλαει ο exynos απλα απο τη στιγμη που θελω να παιζω παιχνιδια και υπαρχει μια τοσο μεγαλη διαφορα στις gpu νομιζω ο snapdragon θα ειναι λιγο πιο futureproof...

Γιατι νομίζεις θα βρεις παιχνίδια που θα αξιοποιούν τον 820 στο μέγιστο;

Και επιπλεον εχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις σε θερμοκρασιες που θα εχεις και που αποτελούν το νουμερο ενα παράγοντα για λιγοτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ηδη ο Exynos ειναι 30-40% πανω απο την προηγούμενη γενια που φοράει η 6 σειρα.

Και εννοείται με τον 820 ξεχνάς εγγύηση ουτε καν αλλαγή μπαταρίας δεν θα μπορείς να κανεις αρα ξεχνάς και future proof.

Edited by alextrela

Μολις παρελαβα και εγω απο κωτσοβολο.Το s6 edge πουληθηκε που ειχα μεχρι τωρα πωληθηκε ηδη.Αντε να δουμε...!

Νίκο επειδη περιμενω και εγω απο κωτσόβολο,αποστολή σπίτι, στο φέρανε? πηγες το πήρες? ποτε το προπαράγγηλες? ενημερωσε μας λιγο.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned