alex_gate_7 Δημοσιεύτηκε February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2016 (edited) [imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Τα myphone meetings συνεχίζονται, έτσι η πρώτη συνάντηση του 2016 θα γίνει στην Πάτρα, την ερχόμενη Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά δεν θα είναι ένα απλό meeting αφού το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 2016. Θα χαρούμε λοιπόν να σας δούμε από κοντά την Κυριακή και ώρα 18:00 στην Πάτρα και στο εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον του Daboos City Lounge (πληροφορίες παρακάτω), που έχει φιλοξενήσει τις περισσότερες συναντήσεις μας. Ελάτε να απολαύσουμε τον καφέ ή την μπύρα μας και να συζητήσουμε για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν φυσικά την τεχνολογία (και όχι μόνο). Καλεσμένοι είναι όλοι, ανεξαρτήτως προτιμήσεων, για να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε από κοντά τα νέα σας smartphones και tablets. Η μέρα θα είναι «τεχνολογικά καυτή» άλλωστε, αφού θα έχουμε την παρουσίαση των Samsung Galaxy S7 και LG G5, τις οποίες και θα σχολιάσουμε ζωντανά. Μέρος συνάντησης και ώρα: Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 21/2/2016 στις 18:00 στο χώρο του Daboos City Lounge (πρώην ab-fab). Η διεύθυνση είναι Αμερικής 1 και βρίσκεται στην Μαρίνα της Πάτρας απέναντι από τον Λάγιο. Για μεταφορά βολεύει πολύ και το αστικό λεωφορείο αλλά και το τραίνο του ΟΣΕ (με στάση στο στάδιο της Παναχαϊκής). Σας περιμένουμε! Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ακολουθεί η λίστα που ανανεώνεται συνεχώς: prioxxx[/member] tpal[/member] al3x1k0[/member] giachtas[/member] alex_gate_7[/member] gnkgr[/member] nikoskokos[/member] jimavagianos_[/member] Bill Mathioudaki[/member] spirospatra[/member] astrovasilis[/member] nnik_1969[/member] Karthan7[/member] alexyari[/member] rotsikas[/member] DOR1K1N[/member] Billator[/member] teipatras[/member] subcode[/member] clio16v[/member] nickkon[/member] alouci[/member] antonis1917[/member] Edited February 20, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Κατα 90% θα ειμαι εκει...... Ασχετο αλλα Αλεξ εχεις ενα ΠΜ κοιταξετο..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εννοείται μέσα και εγώ. :D Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μπορεί να έχουμε κάνει τα περισσότερα meeting στη Θεσσαλονίκη, αλλά στη κοπή της βασιλόπιτας προηγείστε εκεί στη Πάτρα!!! ;) Καλά να περάσετε όλοι!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μέσα και εγώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Να βάλετε και livestreaming για G5/S7! Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συγκέντρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Και εγώ θα έρθω, εκτός απροόπτου την τελευταία στιγμή. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 φυσικα μεσα :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Θα έρθω και εγώ! :D Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Προστέθηκαν και τα ονόματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή και στο προηγούμενο θέμα αλλά ας δηλώσουν κάποια στιγμή και εδώ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teipatras Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Count me in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio16v Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Και εγώ μέσα Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Επειδη βλεπω οτι αυξανομαστε,μεχρι παρασκευη πρεπει να ξερουμε αριθμο συμμετοχων γιατι βλεπω οτι μαζυετηκαμε. Να φαμε ολοι τουλαχιστον χαχ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Θα είμαι κι εγώ! Τώρα που σας γνώριζα δεν γίνεται να μην έρθω! :lol::p Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Την πιτα του βασιλη ομως ποιος θα τη κοψει; Ειναι ο billator και ο σπορτ μπιλι. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Μια βασιλόπιτα δε θα σας φτάσει!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Τα υπολογισαμε όλα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 ¨Όπως είπα και εγώ μέσα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alouci Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μέσα και γω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1917 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Θα είμαι και εγώ εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzis Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Θα προσπαθησω να ερθω κι εγω..εστω και τελευταια στιγμη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Να ενημερώσω ότι εγώ με τον φίλο μου τον @antonis1917 δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε λόγω ότι μας έτυχε κάτι μόλις. Συγγνώμη για την αλλαγή τελευταίας στιγμής. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Να ενημερώσω ότι εγώ με τον φίλο μου τον @antonis1917 δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε λόγω ότι μας έτυχε κάτι μόλις. Συγγνώμη για την αλλαγή τελευταίας στιγμής. Κρίμα! Χάσατε! Περάσαμε τέλεια... Δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts