Jump to content

κινητο μεχρι 100ευρω...?

anthoulaki1989
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας! θα ηθελα ενα κινητο που ειναι δικαρτο, android, μεχρι 4.5" ... με αυτα τα δεδομενα συν εξτρα (8gb αποθηκευτικο χωρο, 1gb ram, 4πυρηνο) βρηκα το alcatel onetouch pop 2 εδω ... τι λετε; αξιζει; και οταν λεω αξιζει, εννοω οτι με ενδιαφερει να μην εχει κολληματα, να τρεχει καλα το gps του, καμερα καλη, και μπαταρια καλη. γενικα εχω μαθει να μη τα φορτωνω με πολλες εφαρμογες, πχ η πιο βαρια που μπορω να εχω ειναι βιμπερ ή γουατς απ, εφαρμογες του παροχου κινητης για τον ελεγχο πακετων, κανα ημερολογιακι τυπου colornote. με βαση αυτα που θελω λοιπον, τι πιστευετε; δεν επειγομαι κιολας, απλως επειδη το δικαρτο μου εχει αρχισει να μην αντεχει κ πολυ (samsung s duos) ελεγα μηπως αλλαξω...

δινεις λιγα και θες πολλα. απο ελλαδα, σε αυτα τα χρηματα θα επαιρνα το doogee x5 pro

κι ας μην κανει τα πραγματα ακριβως ετσι οπως τα ζητας ή τα θες.

Όπως σου λέει και το παιδί πιο πριν..... Ζητάς πολλά και με μόνο 100€ που διαθέτεις δεν βρίσκεις τέτοιο που θες να τα έχει όλα αυτά.

η αληθεια ειναι πως ναι, κι εμενα μου φαινονται πολλα τωρα που το σκεφτομαι.. αλλα, τα χαρακτηριστικα που λεει οτι εχει το alcatel που ανεβασα παραπανω δεν ειναι αρκετα γι αυτα που θελω; ας πουμε το moto g 4g, με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα.. παιζει ρολο κι η μαρκα ή ισως οτι ειναι δικαρτο;

καλησπερα σας! θα ηθελα ενα κινητο που ειναι δικαρτο, android, μεχρι 4.5" ... με αυτα τα δεδομενα συν εξτρα (8gb αποθηκευτικο χωρο, 1gb ram, 4πυρηνο) βρηκα το alcatel onetouch pop 2 εδω ... τι λετε; αξιζει; και οταν λεω αξιζει, εννοω οτι με ενδιαφερει να μην εχει κολληματα, να τρεχει καλα το gps του, καμερα καλη, και μπαταρια καλη. γενικα εχω μαθει να μη τα φορτωνω με πολλες εφαρμογες, πχ η πιο βαρια που μπορω να εχω ειναι βιμπερ ή γουατς απ, εφαρμογες του παροχου κινητης για τον ελεγχο πακετων, κανα ημερολογιακι τυπου colornote. με βαση αυτα που θελω λοιπον, τι πιστευετε; δεν επειγομαι κιολας, απλως επειδη το δικαρτο μου εχει αρχισει να μην αντεχει κ πολυ (samsung s duos) ελεγα μηπως αλλαξω...

Αμα κοιτας για 5ιντσο δες το lumia 640 Dual Sim.Ειναι με Windows ομως.Στα 105€ απο σκρουτζ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Βασικά μόνο αυτο καλύπτει τις απαιτήσεις της (εκτός από τις διαστάσεις). Αν πάμε να καλύψουμε και την απαίτηση της διάστασης, χάνουμε το dual sim (π.χ. με το lumia 550)

ναι βρε παιδια αλλα απορια το'χω, αφου τα ιδια ακριβως δηλαδη μνημη 1γιγα, 4πυρηνο επεξεργαστη και 8γιγα αποθηκευτικο χωρο λεει πως εχει και το αλκατελ.. οποτε να φανταστω πως ειναι θεμα μαρκας; δηλαδη το αλκατελ δε θα μπορει να αξιοποιησει τοσο καλα τα χαρακτηριστικα του, οσο το λουμια; και παλι ευχαριστω γι αυτο που μου προτεινατε, θα μπορουσα να πηγαινα σε windows αλλα σε αντιθεση με τον υπολογιστη που απ οσο εχω δει ειναι ωραιο, σε κινητο μου φαινεται βαρετο (επιχειρημα! δε μπορεις να πεις), κι επιπλεον ειναι και το περιορισμενο store που ολοι λενε οτι εχει.. Edited by anthoulaki1989

ναι βρε παιδια αλλα απορια το'χω, αφου τα ιδια ακριβως δηλαδη μνημη 1γιγα, 4πυρηνο επεξεργαστη και 8γιγα αποθηκευτικο χωρο λεει πως εχει και το αλκατελ.. οποτε να φανταστω πως ειναι θεμα μαρκας; δηλαδη το αλκατελ δε θα μπορει να αξιοποιησει τοσο καλα τα χαρακτηριστικα του, οσο το λουμια; και παλι ευχαριστω γι αυτο που μου προτεινατε, θα μπορουσα να πηγαινα σε windows αλλα σε αντιθεση με τον υπολογιστη που απ οσο εχω δει ειναι ωραιο, σε κινητο μου φαινεται βαρετο (επιχειρημα! δε μπορεις να πεις), κι επιπλεον ειναι και το περιορισμενο store που ολοι λενε οτι εχει..

Nαι το στορε ειναι μαπα (αναλογως παντα και με τι εφαρμογες θες) ομως κερδιζεις ομαλοτητα

Το alcatel σε αντιθεση με το λουμια φοραει ανδροιδ που ειναι πολυ βαρυτερο απο το wp

Οποτε εγω θα προτεινα ή να πας στο 640, ή αν σε ενοχλει τοσο πολυ το windows σε moto g 2014 (110) το οποιο ενωνει πολυ καλα το hardware και το software και προσφερει μια αξιοπρεπη εμπειρια αλλα δν ειμαι σιγουρος αμα ειναι ντουαλσ ιμ

Edited by BACK12345

τωρα το πιασα καπως το νοημα.. ανδροιδ ειχα παντα σε κινητο, και πιστεψε με θα επαιρνα wp αλλα ειναι το μενου που με χαλαει (ειπαμε, σοβαρο επιχειρημα, χαχα!). απο moto g εχω πολυ καλη εμπειρια, το αλλο μου κιν ειναι τετοιο, απλως δε ξερω αν θελω να'χω και δευτερο.. -γιατι και πως εχω 3 αριθμους μη ρωτατε...:Ρ

τωρα το πιασα καπως το νοημα.. ανδροιδ ειχα παντα σε κινητο, και πιστεψε με θα επαιρνα wp αλλα ειναι το μενου που με χαλαει (ειπαμε, σοβαρο επιχειρημα, χαχα!). απο moto g εχω πολυ καλη εμπειρια, το αλλο μου κιν ειναι τετοιο, απλως δε ξερω αν θελω να'χω και δευτερο.. -γιατι και πως εχω 3 αριθμους μη ρωτατε...:Ρ

Αμα εχεις moto g,πανε σε Lumia.Ειναι πολυ καλα και με τα 10 θα αλλαξουν προς το καλυτερο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

χμμ ξερεις τι με προβληματιζει, αλλα θα το σκεφτω παντως! σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. το βασικο που καταλαβα ειναι πως εκτος απ το λογισμικο, παιζει ρολο κι η εταιρεια κινητου... Edited by anthoulaki1989

ναι βρε παιδια αλλα απορια το'χω, αφου τα ιδια ακριβως δηλαδη μνημη 1γιγα, 4πυρηνο επεξεργαστη και 8γιγα αποθηκευτικο χωρο λεει πως εχει και το αλκατελ.. οποτε να φανταστω πως ειναι θεμα μαρκας; δηλαδη το αλκατελ δε θα μπορει να αξιοποιησει τοσο καλα τα χαρακτηριστικα του, οσο το λουμια; και παλι ευχαριστω γι αυτο που μου προτεινατε, θα μπορουσα να πηγαινα σε windows αλλα σε αντιθεση με τον υπολογιστη που απ οσο εχω δει ειναι ωραιο, σε κινητο μου φαινεται βαρετο (επιχειρημα! δε μπορεις να πεις), κι επιπλεον ειναι και το περιορισμενο store που ολοι λενε οτι εχει..

To 1gb και οπ τετραπύρηνος του ενός δεν είναι συγκρίσιμα με του άλλου καθώς τα win κάνουν τελείως διαφορετική διαχείριση πόρων. Ούτε τα 8GB του εσωτερικού χώρου είναι συγκρίσιμα επειδή στα win μπορείς να αποθηκεύσεις όλες τις εφαρμογές που θέλεις στην κάρτα sd. Τέλος, και η ποιότητα κατασκευής είναι ανώτερη και η κάμερα αλλά και το service - εγγύηση σε περίπτωση που το χρειαστείς. Όπως καταλαβαίνεις είναι πάρα πολλά τα θετικά για να κολλήσεις στο ...μενού. :)

ναι καταλαβαινω, και παλι ευχαριστω πολυ για την αναλυση και τις πληροφοριες :)

Γτ δεν παίρνεις κάτι από Κίνα? με ένα 20άρικο παραπάνω παίρνεις κινητό με όλα όσα θες και ακόμα παραπάνω.

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

για μένα αξίζει η υπέρβαση καθώς δεν συγκρίνεται με κάτι 'μπακατέλες' που θα βρεις από Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα.

και όσο αφορά τα windows, μακριά. Ασού δεν σου αρέσουν δουλεύοντας τα δεν θα αλλάξεις άποψη και σε κανένα τρίμηνο θα θες να τα ξεφορτωθείς.

Γτ δεν παίρνεις κάτι από Κίνα? με ένα 20άρικο παραπάνω παίρνεις κινητό με όλα όσα θες και ακόμα παραπάνω.

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

για μένα αξίζει η υπέρβαση καθώς δεν συγκρίνεται με κάτι 'μπακατέλες' που θα βρεις από Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα.

και όσο αφορά τα windows, μακριά. Ασού δεν σου αρέσουν δουλεύοντας τα δεν θα αλλάξεις άποψη και σε κανένα τρίμηνο θα θες να τα ξεφορτωθείς.

θελει 4.5" και της προτεινες 5.5"

• 4 weeks later...

Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.. Θέλω μέχρι 4.5 οθόνη γιατί πιο μεγάλη που έχω δοκιμάσει σε φίλων κινητα, πολύ μεγάλη.. Ειδικά στο χέρι μου. Με το ζόρι χωράει του μότο που έχω κι είναι 4.5, δικαρτο οπωσδήποτε γιατί βάζω δύο σιμ σε αυτό που θέλω να αλλαξω.. Και για τα υπόλοιπα μπορώ να το σκεφτώ. Όσο για αγορά από Κίνα το φοβάμαι, γενικά προτιμώ να αγοράσω κάτι από δω,ειδικα όταν πρόκειται για τέτοιο ποσό. Ψιλοπράγματα εχω αγοράσει από έξω, αλλά κινητό...

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω το Samsung s duos που έχω, γιατί έχει αρχίσει τα κουλά του.. Εκτός απ το Alcatel που βρήκα παραπάνω αλλά με αποτρεψατε, βρήκα και αυτό.. Πάνω απ τη τιμη που θέλω.. Τι λέτε αξίζει όμως; http://www.skroutz.gr/s/6068524/Samsung-Galaxy-A3-Duos-4G-16GB.html

Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.. Θέλω μέχρι 4.5 οθόνη γιατί πιο μεγάλη που έχω δοκιμάσει σε φίλων κινητα, πολύ μεγάλη.. Ειδικά στο χέρι μου. Με το ζόρι χωράει του μότο που έχω κι είναι 4.5, δικαρτο οπωσδήποτε γιατί βάζω δύο σιμ σε αυτό που θέλω να αλλαξω.. Και για τα υπόλοιπα μπορώ να το σκεφτώ. Όσο για αγορά από Κίνα το φοβάμαι, γενικά προτιμώ να αγοράσω κάτι από δω,ειδικα όταν πρόκειται για τέτοιο ποσό. Ψιλοπράγματα εχω αγοράσει από έξω, αλλά κινητό...

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω το Samsung s duos που έχω, γιατί έχει αρχίσει τα κουλά του.. Εκτός απ το Alcatel που βρήκα παραπάνω αλλά με αποτρεψατε, βρήκα και αυτό.. Πάνω απ τη τιμη που θέλω.. Τι λέτε αξίζει όμως; http://www.skroutz.gr/s/6068524/Samsung-Galaxy-A3-Duos-4G-16GB.html

Εχει 1GB Ram ομως...οσο για το μεγαλη και σε μενα φαινονταν στην αρχη αλλα το συνηθισα και μ αρεσει κι ολας.

το 1gb ειναι μικρη λες; γιατι το moto g 4g που εχω εχει τοση ραμ και παει μια χαρα... ή μηπως επειδη ψαχνω για δικαρτο θελει περισσοτερη ραμ; τωρα για 5 δε ξερω ρε συ, το χει το αμορε, εχω και δει και αλλων... μου φαινεται μεγαλη. φαντασου ειχα 4", και με το 4.5 μου ρθε καπως αλλα το συνηθισα, με το ζορι ομως χωραει στο χερι..

το 1gb ειναι μικρη λες; γιατι το moto g 4g που εχω εχει τοση ραμ και παει μια χαρα... ή μηπως επειδη ψαχνω για δικαρτο θελει περισσοτερη ραμ; τωρα για 5 δε ξερω ρε συ, το χει το αμορε, εχω και δει και αλλων... μου φαινεται μεγαλη. φαντασου ειχα 4", και με το 4.5 μου ρθε καπως αλλα το συνηθισα, με το ζορι ομως χωραει στο χερι..

Δεν εχει σχεση με το δικαρτο,αλλα το a3 ειναι πιο φορτωμενο απο το moto.Η Samsung εχει παραπανω apps και τρεχουν περισσοτερα πραγματα στο παρασκηνιο.Tο μοτο εχει καθαρο android,χωρις πολλα πραγματα μεσα.Αμα θες δικαρτο πανε στο j5.Καλυτερο απο το a3.Η διαφορα απο 1 σε 1,5GB Ram ειναι εμφανης.Το s3 neo σε σχεση με το s duos 2 που ειχα ηταν απλα πολυ πιο γρηγορο και ανοιγε τα παντα σφαιρα.Εχει 450MB μονιμα ελευθερα και δεν κανει reload τον chrome οταν τον ανοιγει απο το παρασκηνιο.Το j5 εχει λιγοτερη σαβουρα απο το s3 neo και ειναι σφαιρα στο ανοιγμα των apps.Εγω πηγα μια και καλη απο 4 ιντσες σε 5 και λιγο στην αρχη μου φαινονταν μεγαλο.Και τωρα σαν να κραταω 4αρι αλλα το φοβαμαι με το ενα χερι μη μου πεσει οταν βγαζω τη θηκη.Με τη θηκη ειμαι πιο ησυχος.

Edited by Nikolas14

αν αντι απο ελλαδα μπορεις να παρεις απ' εξω,

δες ενα αρκετα καλο πενταρι που ειναι μαζεμενο

σε διαστασεις, το xiaomi redmi 3. καταστημα

κανε κλικ εδω και δες το σχεδιαγραμμα-περιγραμμα

(εκει που γραφει prototypes), για να αντιληφθεις τη

διαφορα στις διαστασεις. κλικ εδω

• 2 weeks later...

το τσεκαρα και σ'ευχαριστω :) αλλα γι αγορα απο κινα δυσκολο.. θα προτιμουσα απο δω, να χω και καποιο καταστημα για σερβις αν τυχον χρειαστει.. και γενικα το να αγορασω απεξω κινητο μου φαινεται καπως. ειδικα αν δε το χω δει. εδω περα κανει 200+ απ ο,τι ειδα, οποτε παλι ακυρο..

αν αντι απο ελλαδα μπορεις να παρεις απ' εξω,

δες ενα αρκετα καλο πενταρι που ειναι μαζεμενο

σε διαστασεις, το xiaomi redmi 3. καταστημα

κανε κλικ εδω και δες το σχεδιαγραμμα-περιγραμμα

(εκει που γραφει prototypes), για να αντιληφθεις τη

διαφορα στις διαστασεις. κλικ εδω

ξερω πως εχετε προτεινει αρκετα, παρολαυτα απο σκρουτζ και bestprice βρηκα καποια και θα ηθελα να μου πειτε αποψεις... ισως να καταληξω καπου τελικα.

Alcatel onetouch pop 2

Doogee Leo (8GB)

HTC Desire 526G DUAL αν και αν ειναι να παρω αυτο με βλεπω να το παιρνω στα 170.. :/

BlackView ultra

Huawei-Ascend-G525

Edited by anthoulaki1989

καποια γνωμη για τα παραπανω κινητακια που εβαλα σε λινκ; βασικα οσο περνανε οι μερες ειμαι περισσοτερο αναμεσα σε alcatel/doogee ή htc(βγαινει λιγο πανω απ αυτο που υπολογιζα, αλλα αν αξιζει τα λεφτα χαλαλι του..) . εσεις τι λετε? σας εχω πρηξει το ξερω ^_^

Γιατί δεν παίρνεις το Huawei honor 4c? Προσφορά στα mediamarkt.
The day is my enemy, the night my friend

Αξίζει λες περισσότερο απ αυτά που έβαλα; Με χαλάει λίγο που είναι 5ιντσων και το ότι δεν έχει 4g.. Βέβαια, αν τρέχει καλά σα κινητό δε ξέρω πόση διαφορά κάνει το 4g από 3g..