Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Απο ολες τις φωτο που ειδα απο τα παιδια οι καλυτερες για μενα ειναι του htc U11..Αμεσως μετα μου αρεσουν πολυ του s8 plus..Τωρα επειδη σαν συνολο το s8 plus για μενα μου κανει περισσοτερο ειμαι ετοιμος για την αγορα του..ΑΛΛΑ τελικα θα περιμενω να δω το V30 γιατι λιγο η oled οθονη κ λενε οτι θα εχει τον καλυτερο φακο σε καμερα κινητου το λιγουρευομαι κ αυτο..Απο καμερα λογικα θα σκοτωνει!!!:happy:

Φώτη ποια συσκευή έχεις τώρα? βαλε μας κάποιες φωτο αν είναι..

Αν θυμάμαι καλα θα έπαιρνες htc10 πριν 2 3 μήνες;

Τώρα σε καλύπτει το σ8+, αλλα θα περιμένεις το v30?

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα και απο εμενα μια φωτο της στιγμης (s8+)με iso 50 και χρονο εκθεσης 10 δευτερα και φυσικα σταθερο κατωhttps://flic.kr/p/Xo3Q5c

συγγνωμη αλλα τι ακριβως μας δειχνεις? εκτος απο κατι φωτακια δεν μπορω να διακρινω κατι

θα σου ελεγα χριστουγεννιατικο δεντρο μιας και βλεπεις φωτακια αλλα δεν θα στο πω ,βαλε την φαντασια σου να δουλεψει..

καλησπερα και απο εμενα μια φωτο της στιγμης (s8+)με iso 50 και χρονο εκθεσης 10 δευτερα και φυσικα σταθερο κατωhttps://flic.kr/p/Xo3Q5c

οπως βλεπω ειναι απολυτο σκοταδι και ο μονος φωτισμος που υπαρχει ειναι χιλιομετρα μακρια

η προσπαθεια σου παντως ειναι καλη και συνεχισε να πειραματιζεσαι ανεξαρτητα απο την υποδοχη που ελαβες απο καποιους με το καλημερα.

οπως βλεπω ειναι απολυτο σκοταδι και ο μονος φωτισμος που υπαρχει ειναι χιλιομετρα μακρια

η προσπαθεια σου παντως ειναι καλη και συνεχισε να πειραματιζεσαι ανεξαρτητα απο την υποδοχη που ελαβες απο καποιους με το καλημερα.

η φωτο ηταν με φιλτρο γιαυτο βγηκε και καπος περιεργη βασικα πειραματιζομαι με τα φιλτρα που εχει αλλα για φωτο κινητου ειναι εξαιρετικη η καμερα του

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω μαθει να βγαζω φωτο με dslr ποτε δεν χρησιμοποιουσα το κινητο για φωτο αλλα δεν ξερω με το s8 σε τραβαει να το χρησιμοποιεις για φωτο, (οχι βεβαια οτι φτανει στα επιπεδα της dslr )πλεον την dslr την εχω αφησει στην ακρη και την δουλευω μονο για σπανιες περιπτωσεις οι κορεατες εκαναν τρομερη δουλεια με την καμερα

Fotis7 σαν να λέμε Mpaok7? :cool: :cool:

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

κατι παρομοιο πρεπει να ειναι....:)

σε πιανει και εσενα που εισαι Θανος7 :lol::lol::lol:

θα σου ελεγα χριστουγεννιατικο δεντρο μιας και βλεπεις φωτακια αλλα δεν θα στο πω ,βαλε την φαντασια σου να δουλεψει..

και την φαντασια μου να βαλω, η φωτο ειναι απαραδεκτη.Δεν φαινεται τιποτα...μονο σκοτος.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Htc u11 auto

35680494733_41d0c31f02_c.jpgIMAG0056 by foxy4270, on Flickr

και την φαντασια μου να βαλω, η φωτο ειναι απαραδεκτη.Δεν φαινεται τιποτα...μονο σκοτος.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Htc u11 auto

35680494733_41d0c31f02_c.jpgIMAG0056 by foxy4270, on Flickr

τωρα τι σχεση εχει η φωτο που ανεβασα εγω στο απολυτο σκοταδι με τα φωτα αρκετα μακρια(3 χιλιομετρα) και οχι στο αυτοματο με την δικια σου που ειναι επαρκος φωτισμενη και κοντινη ειλικρινα δεν ξερω...

τωρα τι σχεση εχει η φωτο που ανεβασα εγω στο απολυτο σκοταδι με τα φωτα αρκετα μακρια(3 χιλιομετρα) και οχι στο αυτοματο με την δικια σου που ειναι επαρκος φωτισμενη και κοντινη ειλικρινα δεν ξερω...

καμια σχεση...ειναι ξεχωριστο post, ξεχωριστη φωτογραφια.

Δεν την ανεβασα για συγκριση με τη δικια σου...το σχολιο που εκανα δηλαδη και η φωτο που ανεβασα δεν σχετιζονται.

χαχα:lol:Καπως ετσι!!!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα την πατησα γιατι τα εφτυσε το iphone 5 που ειχα..Βαρεθηκα κ τα ios κ θα παω σε v30 η s8 plus..Ναι καλα θυμασαι θα επαιρνα το htc 10 αλλα ειδα σε φιλο το s8 plus κ εφαγα κολλημα:blink:Τωρα θα δω κ οποιο παρω θα ανεβασω φωτο να εισαι σιγουρος αλλα Μαριε ειμαι ασχετος κ θα θελω βοηθεια..Για να τiς ανεβασω στο myphone..

χαχα:lol:Καπως ετσι!!!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα την πατησα γιατι τα εφτυσε το iphone 5 που ειχα..Βαρεθηκα κ τα ios κ θα παω σε v30 η s8 plus..Ναι καλα θυμασαι θα επαιρνα το htc 10 αλλα ειδα σε φιλο το s8 plus κ εφαγα κολλημα:blink:Τωρα θα δω κ οποιο παρω θα ανεβασω φωτο να εισαι σιγουρος αλλα Μαριε ειμαι ασχετος κ θα θελω βοηθεια..Για να τiς ανεβασω στο myphone..

1) Αρα δεν εχεις Samsung ακομα ... ;)

2) παραθετω ποστ που εχεις πει κατα καιρους οσον αφορα το s8

Μακρια κ αγαπημένοι...Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα αλλα στο τσακ ημουν να παρω το s7..Απλα δεν θελω που για μενα ετσι δειχνει amoled κ χρωματα cartoon..Γενικα αν θες για μενα ποιότητα απο παντού htc...

Το s8 γενικα εμένα αν κ απο τις τοπ συσκευές του 17 δεν μου ´αρεσει στο χέρι κ μου φαινεται κάπως ψεύτικο..Το γυαλί πίσω αν σου πεσει το κλαις..Αυτα ειναι κ γουστα οπως η οθονη που τα εχω βαλει διπλα...

Εχεις δικιο κ θα πω απαραδεκτο που η ιδια η samsung λεει οτι απο τη φυση τους οι amoled κοκκινιζουν..Ειναι εντυπωσιακη αλλα οχι ρεαλιστικη..Τα χρωματα παρα ειναι κορεσμενα..Προτιμω τις οθονες των htc και huawei χιλιες φορες..

Οι ναυαρχιδες τις huawei ηταν ειναι κ θα ειναι τα mate!!!Ηθελα κ θα επαιρνα το s8 plus αλλα αν ειναι ετσι το mate 10 θα ειναι το επομενο κινητο μου:p

3) Τι ισχυει απο ολα αυτα τελικα? :)

Απο ολες τις φωτο που ειδα απο τα παιδια οι καλυτερες για μενα ειναι του htc U11.

Μπραβο σου γιατι εισαι αντικειμενικος...κανενας αλλος κατοχος Samsung δεν ειχε την δυναμη να το πει αυτο.

ΑΧΕΜ. :lol: 13 Ιουλίου 2017. Δεν θα μας πάρει και την πρωτιά ο Φώτης, τώρα :p

ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ "δείτε μια φωτό που είναι καλύτερη από το U11", μην μας τα κάνετε ζέπελιν, puh-lease. :) [sarcasm]Το U11 είναι super-mega-ultra-φοβερο-φανταστικο-τέλειο και το hdr boost του τονίζει μοναδικά τις λεπτομέρειες και στα shadows και στα highlights, το θαυμάζω και το ζηλεύω αλλά δεν μετανιώνω που πήρα το S8+ επειδή βγάζω 4μιση ώρες οθόνη και 1μέρα και 4 ώρες χρήση. Που δεν είναι του παρόντος. :* [/sarcasm]

1) Αρα δεν εχεις Samsung ακομα ... ;)

2) παραθετω ποστ που εχεις πει κατα καιρους οσον αφορα το s8

Μακρια κ αγαπημένοι...Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα αλλα στο τσακ ημουν να παρω το s7..Απλα δεν θελω που για μενα ετσι δειχνει amoled κ χρωματα cartoon..Γενικα αν θες για μενα ποιότητα απο παντού htc...

Το s8 γενικα εμένα αν κ απο τις τοπ συσκευές του 17 δεν μου ´αρεσει στο χέρι κ μου φαινεται κάπως ψεύτικο..Το γυαλί πίσω αν σου πεσει το κλαις..Αυτα ειναι κ γουστα οπως η οθονη που τα εχω βαλει διπλα...

Εχεις δικιο κ θα πω απαραδεκτο που η ιδια η samsung λεει οτι απο τη φυση τους οι amoled κοκκινιζουν..Ειναι εντυπωσιακη αλλα οχι ρεαλιστικη..Τα χρωματα παρα ειναι κορεσμενα..Προτιμω τις οθονες των htc και huawei χιλιες φορες..

Οι ναυαρχιδες τις huawei ηταν ειναι κ θα ειναι τα mate!!!Ηθελα κ θα επαιρνα το s8 plus αλλα αν ειναι ετσι το mate 10 θα ειναι το επομενο κινητο μου:p

3) Τι ισχυει απο ολα αυτα τελικα? :)

Ασε Μαριε@ ειμαι πολυ αναποφασιστος κ αλλαζω πολυ ευκολα γνωμη..Γενικα το λιβανιζω πολυ:wacko:Τωρα ακομα που μιλαμε δεν ξερω πιο να παρω..Τοσο καιρο ειχα το iphone 5 κ τα εφτυσε αλλα γενικα οχι ΑΛΛΟ aple δεν αντεχω!!!Τωρα εχω να πω οταν πας σε μαγαζι να συγκρινεις συσκευη εχεις μια Α γνωμη αλλα μονο οταν το δεις απο κοντα στο σπιτι σου θα δεις τι ψαρια πιανει..Ετσι κ γω οταν ειδα απο κοντα κ το εβλεπα καθε μερα σχεδον απο φιλο το s8 plus κολλησα!!!Οτι παρω παλι θα το κρατησω 3 χρονια σιγουρα οπως ειχα κανει κ με το iphone 5..650 euro ειναι αυτα αλλα πρεπει να αποφασισω καποια στιγμη..Δεν εχω κολλημα με καποια εταιρια κ γι αυτο μου αρεσουν πολλες συσκευες..Καλυτερη δεν υπαρχει η καθε μια εχει τα συν κ τα πλην..

Edited by Fotis7_75

Τοσο καιρο ειχα το iphone 5 κ τα εφτυσε αλλα γενικα οχι ΑΛΛΟ aple δεν αντεχω!!!Τ

Ό,τι και να πάρεις (από αυτά που γυροφέρνεις) μετά το iPhone 5 θα σου προκαλέσει πολιτισμικό ΣΟΚ. :)

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

gtf4270@ το u11 δεν θα το παρω μαλλον s8 plus η v30 η mate 10..Αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι το htc βγαζει τις καλυτερες φωτο κ αυτο το λενε παντου..Κ το s8 για μενα ειναι φοβερο αλλα ειναι λιγο πιο κατω απο το u11..Λες το v30 να ειναι ακομα καλυτερο απο το u11;Μιλανε για τον καλυτερι φακο σε κινητο!!!

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ό,τι και να πάρεις (από αυτά που γυροφέρνεις) μετά το iPhone 5 θα σου προκαλέσει πολιτισμικό ΣΟΚ. :)

το ξερω:)Αντε να δω κ το v30 για να δω τι θα τσιμπησω!!

gtf4270@ το u11 δεν θα το παρω μαλλον s8 plus η v30 η mate 10..Αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι το htc βγαζει τις καλυτερες φωτο κ αυτο το λενε παντου..Κ το s8 για μενα ειναι φοβερο αλλα ειναι λιγο πιο κατω απο το u11..Λες το v30 να ειναι ακομα καλυτερο απο το u11;Μιλανε για τον καλυτερι φακο σε κινητο!!!

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ξερω:)Αντε να δω κ το v30 για να δω τι θα τσιμπησω!!

το V30 θα φοραει crystal clear glass...ενω ολα τ'αλλα εχουν φακο απο πλαστικο.

Αρα μιλαμε για κατι επαναστατικο.

το V30 θα φοραει crystal clear glass...ενω ολα τ'αλλα εχουν φακο απο πλαστικο.

Αρα μιλαμε για κατι επαναστατικο.

δεν ειναι μονο αυτο...το lg v30 θα ειναι το πρωτο κινητο παγκοσμιος με διαφραγμα f/1.6 αρα με 25% περισοτερη προσληψη φωτος απο τον ανταγωνισμο

Αν δεν βάλουν σένσορα (πχ htc 11, s8) και να τα συνδυάσουν με ένα καλογραμμένο software θα είναι μια νέα χαμένη επαναστατική εξέλιξη...
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

δεν ειναι μονο αυτο...το lg v30 θα ειναι το πρωτο κινητο παγκοσμιος με διαφραγμα f/1.6 αρα με 25% περισοτερη προσληψη φωτος απο τον ανταγωνισμο

Τι μεγεθος αισθητηρα θα εχει; Γιατι τοσο ανοιχτο διαφραγμα αν συνδιαστει με μεγαλο αισθητηρα θα εχεις θεμα αφου για να μην θολωνει το background θα χρειαζεσαι αρκετη αποσταση.

Αν δεν βάλουν σένσορα (πχ htc 11, s8) και να τα συνδυάσουν με ένα καλογραμμένο software θα είναι μια νέα χαμένη επαναστατική εξέλιξη...

Δεν πιστευω να κανουν καμια γκαφα παλι.Ολα δειχνουν οτι φετος εριξαν το βαρος στο V30 Οσον αφορα την καμερα.

για να δουμε...περιμενω κατι πολυ δυνατο παντως

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...