Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Φοβερή φωτογραφία πραγματικά ο θόρυβος είναι ανύπαρκτος

Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου φαίνεται έγινα κι εγώ ψείρας! :lol:

Βασικά σε χαμηλότερο ISO σε άλλα δείγματα δείχνει όντως την δύναμή του. Εδώ θα ήθελα να το δω π.χ. κόντρα στο G5 που θεωρούνταν από τα κορυφαία σε βραδυνές. Κανένας γνωστός αν το έχει θα ήταν πολύ καλό έστω 1-2 δείγματα και με τις δυο συσκευές. Σε σχέση με το 950 ενδεχομένως στο θέμα θόρυβος να είναι καλύτερο το HTC U11 ;)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται έγινα κι εγώ ψείρας! :lol:

Βασικά σε χαμηλότερο ISO σε άλλα δείγματα δείχνει όντως την δύναμή του. Εδώ θα ήθελα να το δω π.χ. κόντρα στο G5 που θεωρούνταν από τα κορυφαία σε βραδυνές. Κανένας γνωστός αν το έχει θα ήταν πολύ καλό έστω 1-2 δείγματα και με τις δυο συσκευές. Σε σχέση με το 950 ενδεχομένως στο θέμα θόρυβος να είναι καλύτερο το HTC U11 ;)

Νομίζω ότι από το ίδιο σημείο έχει πολλές ο Κώστας από πολλά κινητά, θα μπορούσε να κάνει μια σύγκριση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συγκριτικό σε τοπίο (μακρυνό με λεπτομέρειες) μεταξύ LG V10 & HUAWEI 6P 12:00 το μεσημέρι με HDR (off &' on)

LG V10 (HDR off 16/9)

35771390486_01653c52c9_c.jpgRUINS AUTO LG V10 by P. V, on Flickr

HUAWEI 6P (HDR off 4/3)

35001961053_bc49aebc95_c.jpgRUINS AUTO HUAWEI 6P by P. V, on Flickr

LG V10 (HDR on, 16/9)

35423239660_9c954bef38_c.jpgRUINS HDR LG V10 by P. V, on Flickr

HUAWEI 6P (HDR+ on 4/3)

35001932693_efc497f910_c.jpgRUINS HDR+ HUAWEI 6P by P. V, on Flickr

Δεν βλέπω (μεγάλες) διαφορές σε τέτοιου είδους φωτογράφιση, υπό αυτές τις συνθήκες.

Συνθήκες που θα βρούμε συχνά στις διακοπές.

Θα προσπαθήσω να βγάλω, δεδομένων των περιορισμένων αξιόλογων επιλογών στον κλεινόν άστυ, ανάλογες σε μέτριο φωτισμό. Σκοτάδια δεν με ενδιαφέρουν. Ισως να πάω στο ενδιαφέρον και πολυφωτογραφισμένο Νιάρχειο.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Στο HDR OFF έχουν διαφορά στα χρώματα και στην ένταση, στα δικά μου μάτια υπερτερεί το 6Ρ, αν και αυτό φαίνεται μόνο όταν είναι δίπλα δίπλα.

Στο HDR ON οι διαφορές είναι τόσο ελάχιστες που δεν χρίζουν σχολιασμού.

Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

κι ενα βραδυνο βιντεο που τραβηξα με το u11 σε 4κ

https://www.youtube.com/watch?v=L7OAqmoQZr8

Ποιοτικό και το βίντεο βλέπω. Καλή λεπτομέρεια, φωτισμός, ισορροπημένα χρώματα και δεν έχει κολλήματα κίνησης (όχι έντονα τουλάχιστον). Όλα καλά, αλλά καλό θα ήταν να βλέπαμε μια σύγκριση αν γινόταν με κανενα φίλο γνωστό κλπ. Τα G5 θεωρούταν τα καλύτερα mainstream Android σε κάμερα έως τώρα. Ίσως όπως έγραψε κι ένας συμφορουμίτης αν βρεις μια παλιά φωτό από άλλη συσκευή, προσπάθησε να τραβήξεις από το ίδιο σημείο με ίδιες συνθήκες και ρυθμίσεις (για άμεση σύγκριση θορύβου στο ίδιο ISO), αλλά και με βελτιστοποιημένες (για σύγκριση γενικά των δυνατοτήτων του). Νομίζω κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, θα είχαμε μια άμεση εικόνα ;)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

καλη ληψη...τεχνικα δεν βλεπω βαθος στα χρωματα.

Φίλε μου να σου πω την αληθεια ειμαι αρκετα απειρος, οποτε δεν μπορω να καταλαβω ακριβως το τι εννοεις με το βαθος στα χρωματα. Η επιλογη για vivid ή smooth colours θα βοηθουσε πιστευεις η ειναι κατι τελειως ασχετο αυτο; Επισης σε αυτη τη ληψη οπου ειναι με φουλ ηλιο καταμεσημερο, θα εβγαινε σωστοτερη με hdr mode;

Edited by Abdalis_3k60

Φίλε μου να σου πω την αληθεια ειμαι αρκετα απειρος, οποτε δεν μπορω να καταλαβω ακριβως το τι εννοεις με το βαθος στα χρωματα. Η επιλογη για vivid ή smooth colours θα βοηθουσε πιστευεις η ειναι κατι τελειως ασχετο αυτο; Επισης σε αυτη τη ληψη οπου ειναι με φουλ ηλιο καταμεσημερο, θα εβγαινε σωστοτερη με hdr mode;

ειναι το ευρος χρωματων που μπορει να πιασει ο φακος.

Παραδειγμα σε ενα παρκο οπου κυριαρχει το πρασινο χρωμα...αλλα φυλλα ειναι πρασινο σκουρο, αλλαλιγο πιο ανοιχτο.

Οσες περισσοτερες αποχρωσεις πρασινου μπορει να πιασει ο φακος , τοσο μεγαλυτερι το color depth και κατα συνεπεια τοσο καλυτερη και η φωτογραφια.

ειναι το ευρος χρωματων που μπορει να πιασει ο φακος.

Παραδειγμα σε ενα παρκο οπου κυριαρχει το πρασινο χρωμα...αλλα φυλλα ειναι πρασινο σκουρο, αλλαλιγο πιο ανοιχτο.

Οσες περισσοτερες αποχρωσεις πρασινου μπορει να πιασει ο φακος , τοσο μεγαλυτερι το color depth και κατα συνεπεια τοσο καλυτερη και η φωτογραφια.

Thanks φιλε!

καλη ληψη...τεχνικα δεν βλεπω βαθος στα χρωματα.

φοβερη φωτο φιλε μου,εχει πολυ λεπτομερεια και φυσικα χρωματα.δεν το περιμενα τοσο πολυ το p10 plus

I Want To Believe

φοβερη φωτο φιλε μου,εχει πολυ λεπτομερεια και φυσικα χρωματα.δεν το περιμενα τοσο πολυ το p10 plus

Ευχαριστώ φίλε. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν τα χρώματα του είναι ικανοποιητικα βέβαια!

6p auto low light

35782671896_aaa4c8560c_c.jpgIMG_20170709_220334 by manthos kalaitzidis, on Flickr

έχει αρκετό θόρυβο και είναι λογικό λόγο extreme lowligh αλλά μιλάμε για φοβερό dinamic range

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Htc 10 Auto

35691482031_04d22e3212_c.jpgIMAG2610 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...