Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υποψην οτι το G5 κατω απο iso 400 δεν εφαρμοζει noise reduction

Εφαρμόζει απλά δεν είναι multiframe nr. Δεν υπάρχει αισθητήρας κινητου που να μην έχει θόρυβο ακόμα και σε base iso. Για αυτό άλλωστε και το γκαζόν δείχνει "λαδοπαστελ" στα κινητα λόγω ότι το τρώει το NR ;)

Καλύτερες του S8 ε;

ετσι πιστευω και εγω. μολις τις ειδα στον υπολογιστη ομως ειχαν μεγαλη διαφορα. Επισης μου εκανε εντυπωση η λεπτομερεια του s8, που δεν την περιμενα. Δεν εχω συγκρινει με s7 edge, θα το κανω καποια στιγμη αλλα μου αρεσει το αποτελεσμα του.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ετσι πιστευω και εγω. μολις τις ειδα στον υπολογιστη ομως ειχαν μεγαλη διαφορα. Επισης μου εκανε εντυπωση η λεπτομερεια του s8, που δεν την περιμενα. Δεν εχω συγκρινει με s7 edge, θα το κανω καποια στιγμη αλλα μου αρεσει το αποτελεσμα του.

Λες η κινητάρα μας να ξεπέρασε το κορυφαίο G5?

Πάντως είναι πολυ καλες του Samsung

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Και εγω παρόλο που είμαι φαν του g5 του s8 μου φάνηκαν καλύτερες.

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κοίτα, του G5 είναι πιο φυσικές, πιο απαλές, ενώ το s8 έχει τη γνωστή οξύτητα.

Θα προτιμούσα κάτι στο ενδιάμεσο των 2. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Πάντως σε σχέση με του s7 edge το 8αρι έχει λιγότερο sharpening.

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πάντως σε σχέση με του s7 edge το 8αρι έχει λιγότερο sharpening.

HTC 10 Matte Black Power

Πρέπει να δω συγκριτικό μεταξύ των 2 σάμσουγκ για να σου πω με βεβαιότητα.

Κοίτα, του G5 είναι πιο φυσικές, πιο απαλές, ενώ το s8 έχει τη γνωστή οξύτητα.

Θα προτιμούσα κάτι στο ενδιάμεσο των 2. :)

Δε διαφωνώ αλλά ανάμεσα στα 2 προτιμώ το s8.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να δω συγκριτικό μεταξύ των 2 σάμσουγκ για να σου πω με βεβαιότητα.

Θα κάνω ένα μόλις βρω χρόνο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δε διαφωνώ αλλά ανάμεσα στα 2 προτιμώ το s8.

Και εγώ μάλλον ναι. :)

Και εγώ μάλλον ναι. :)

Βεβαια το θεμα ειναι να δουμε τι κανει το G6...

Το θέμα είναι να δούμε τι κάνει το XZP που θέλω να πάρω, τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν :lol::lol::lol::lol:

Το θέμα είναι να δούμε τι κάνει το XZP που θέλω να πάρω, τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν :lol::lol::lol::lol:

χαχα, εννοειται οτι θελουμε να δουμε και αυτο τι κανει, ασχετως αν δεν αξιζει η αγορα του :lol::lol: :p

Και μένα μου άρεσαν περισσότερο του S8. Αν και μία επίθεση στα χρώματα μοιάζει να την έχει κάνει. :rolleyes:

Πάει το G4. Μου το "έφαγε" η γυναίκα. Κάναμε ένα "συγκριτικό" τις φωτό του Mi4c (που είχε και δεν παρέδιδε με τίποτα...:nuke:) με του G4 και αποδέχτηκε την ήττα.

Ε...και επειδή εκείνη τρέχει όλη μέρα με τα πιτσιρίκια (σχολεία, εκδηλώσεις, αθλοπαιδιές) η κάμερα είναι "απαραίτητο" αξεσουάρ. Είχε φάει κόλλημα με το Mi4c αλλά στις 3-4 πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε με το G4...ξεκόλλησε...:p

Οπότε...ξέμεινα εγώ με το Xiaomi μέχρι νεοτέρας. Ψύνομαι πολύ πολύ άσχημα για κάνα Sony αλλά είναι πανάκριβα τα τι-μημένα! :O

Όχι οτι με χαλάει το Mi4c, αλλά...ε να...αυτή η χαζαμάρα που έχουμε στον εγκέφαλο...ξέρετε τί εννοώ...τί να εξηγώ τώρα...:cool:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Τωρα καταφερα να τις δω σε pc. Οντως Νικο στο s8 φαινεται να χει γινει καλη δουλιτσα. Ολο και πιο ελκυστικο μου γινεται μερα μερα. Αν ηταν και 16:9 η οθονη... :cry:

χαχα, εννοειται οτι θελουμε να δουμε και αυτο τι κανει, ασχετως αν δεν αξιζει η αγορα του :lol::lol: :p

:rolleyes::rolleyes: Έχετε πέσει με τα μούτρα στις σοκοφρέτες και δεν σας αρέσει το omnibalance της sony ε?

Και μένα μου άρεσαν περισσότερο του S8. Αν και μία επίθεση στα χρώματα μοιάζει να την έχει κάνει. :rolleyes:

Πάει το G4. Μου το "έφαγε" η γυναίκα. Κάναμε ένα "συγκριτικό" τις φωτό του Mi4c (που είχε και δεν παρέδιδε με τίποτα...:nuke:) με του G4 και αποδέχτηκε την ήττα.

Ε...και επειδή εκείνη τρέχει όλη μέρα με τα πιτσιρίκια (σχολεία, εκδηλώσεις, αθλοπαιδιές) η κάμερα είναι "απαραίτητο" αξεσουάρ. Είχε φάει κόλλημα με το Mi4c αλλά στις 3-4 πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε με το G4...ξεκόλλησε...:p

Οπότε...ξέμεινα εγώ με το Xiaomi μέχρι νεοτέρας. Ψύνομαι πολύ πολύ άσχημα για κάνα Sony αλλά είναι πανάκριβα τα τι-μημένα! :O

Όχι οτι με χαλάει το Mi4c, αλλά...ε να...αυτή η χαζαμάρα που έχουμε στον εγκέφαλο...ξέρετε τί εννοώ...τί να εξηγώ τώρα...:cool:

Εσύ θα πάρεις την RX Χρήστο. ;)

:rolleyes::rolleyes: Έχετε πέσει με τα μούτρα στις σοκοφρέτες και δεν σας αρέσει το omnibalance της sony ε?

Έχω πέσει κάτω και κλαίω απ' τα γέλια :lol::lol::lol::lol:

Εσύ θα πάρεις την RX Χρήστο. ;)

Αυτό σίγουρο! Δεν τα ξανασκάω σε φωτο-κινητό.

Το Sony δεν το θέλω για την κάμερα. Έτσι για να δώ τί παίζει και με αυτά. Για να τα δουλεύουν τόσο καιρό Δικηγόροι πρώην μηλαράδες, κάτι παραπάνω θα ξέρουν...:rolleyes:

Τωρα καταφερα να τις δω σε pc. Οντως Νικο στο s8 φαινεται να χει γινει καλη δουλιτσα. Ολο και πιο ελκυστικο μου γινεται μερα μερα. Αν ηταν και 16:9 η οθονη... :cry:

ενας απο τους 2 σας πρεπει να παρει το G5 Μου, αφου φωναζει δεν το βλεπετε? :lol::lol::p

Αντρεα, πιστευω οτι το s8 εχει καποια πλεονεκτηματα και καποια μειονεκτηματα που δεν σηκωνουν μεση λυση, ή δε θα το παλεψεις ή θα σου αρεσει πολυ. Απο εκει και περα, αυτο που βλεπω ειναι οτι αν δεν κατσεις να το τερματισεις με την καμερα, θα σου αρεσει οποιο και να εχεις. Πχ λεμε για λεπτομερεια, για χρωματα στο pc Κτλ, αλλα τελικα που τις βλεπουμε τις φωτο? Εγω τις βλεπω στην εκτυπωση πλεον και στο κινητο κυριως, χωρις κροπ, αρα δε με ενδιαφερει τι θα δω με 100% ζουμ εφοσον δεν το αξιοποιω καπου. Γιαυτο και κοιταζω περαν της καμερας τι αλλο μου προσφερει καθε συσκευη.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

)

ειναι γλυκιες οι ατιμες

χαχαχαχα εγω μετα το g2 εκλεισα ως lg fan. Επιπλεον, ενας απο τους λογους που εστειλα το nexus 5x ηταν η μικρη αυτονομια. Αν εχεις καλομαθει με 9-10 ωρες sot δεν γυρνας στις πχ 4 που θα χει το g5. Αυτος ηταν και ο λογος που εφυγε η κινηταρα moto x style που ειχα πολλα χρονια να ενθουσιαστω με κινητο ενω ειχα και για λιγες μερες στα χερια μου το huawei p9, δεν ειναι δηλαδη οτι ειχα καιρο να πιασω flagship.

Αλλωστε για φετος εκλεισα. Οταν τελειωσω το στρατιωτικο βλεπουμε. Ως τοτε θα εχετε ανεβασει και εσεις δειγματα απο τις καμερες και επιπλεον θα χουμε μαθει και την εμπειρια χρησης ή τα προβληματα του καθε κινητου. Αν και το πιθανοτερο ειναι με το που βγω να παρω μια a6000 που την ζαχαρωνω απο οταν πρωτοβγηκε και να παραμεινω στο xiaomi μου :)

Edited by Antretng

Αν το G2 είχε microSD μπορεί να το είχα πάει και μάλιστα να το είχα ακόμα. :P

<3 a6000 <3

Παρτε και μια γρηγορη απο iphone 7 plus- s8 plus:

34883510945_6f3757a654_c.jpgiphone 7 plus by Nikos Bletas, on Flickr

34846127186_a1095315e1_c.jpg20170524_163132 by Nikos Bletas, on Flickr

Αυτο που εχω να πω εγω ως προς το πραγματικο, ειναι οτι στο ταβανι με τα φωτα τα κιτρινα το s8 τα δειχνει πιο ψυχρα, ενω το iphone Πιο ζεστα και ειναι λιγο πιο κοντα στο πραγματικο, ομως στην υπολοιπη εικονα ειναι πιο κοντα το s8. Δηλαδη οταν τις εβγαζα μου εκανε εντυπωση αυτη η διαφορα, που το ενα επιασε πιο σωστα πανω τα χρωματα, ενω το αλλο το υπολοιπο. ΚΑι εκανα και στα 2 ταπ στο ιδιο σημειο ακριβως.

Edited by Nikos_Mpl

Όταν πάς να κάνεις download του iPhone σου βγάζει μέγιστη ανάλυση 2016x1512 ενώ του S8 4032χ3024 :confused: Edited by pavlidisc

Εδω προτιμω το iphone τοσο ως προς τη λεπτομερια αλλα και οτι ειναι πιο ρεαλιστικη... το s8 μου δινει μια πιο ψευτικη (καρτουνιστικη) αισθηση.

Βεβαια οσον αφορα τη λεπτομερια, μηπως δεν ειχε νεταρει καλα το s8?

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν το G2 είχε microSD μπορεί να το είχα πάει και μάλιστα να το είχα ακόμα. :P

<3 a6000 <3

Ακομα και τωρα κανει σημερινα κινητα να "υδρωνουν". Δεν κολλαει πουθενα, εχει αξιοπρεπη μπαταρια (παρα τα 2,5 του χρονια μου βγαζει σχεδον 4-5 ωρες sot) και φοβερα μαζεμενο (ειναι 5.2 ιντσες και σε μεγεθος ειναι σαν 4.7)

Παρτε και μια γρηγορη απο iphone 7 plus- s8 plus:

34883510945_6f3757a654_c.jpgiphone 7 plus by Nikos Bletas, on Flickr

34496861820_eec1a68c35_c.jpgs8 plus by Nikos Bletas, on Flickr

Αυτο που εχω να πω εγω ως προς το πραγματικο, ειναι οτι στο ταβανι με τα φωτα τα κιτρινα το s8 τα δειχνει πιο ψυχρα, ενω το iphone Πιο ζεστα και ειναι λιγο πιο κοντα στο πραγματικο, ομως στην υπολοιπη εικονα ειναι πιο κοντα το s8. Δηλαδη οταν τις εβγαζα μου εκανε εντυπωση αυτη η διαφορα, που το ενα επιασε πιο σωστα πανω τα χρωματα, ενω το αλλο το υπολοιπο. ΚΑι εκανα και στα 2 ταπ στο ιδιο σημειο ακριβως.

Πολυ καλιτερο το αιφον...το Galaxy δεν εχει καθολου λεπτομερεια αλλα φαινεται να μην εχει εστιασει σωστα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Το G6 φαινεται οτι θα ειναι η απογοητευση της χρονιας...αλλο ενα αρνητηκο review για την καμερα του

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22208_A_three_way_imaging_challenge_.php

Edited by phgretro

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...