Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Να ξερεις οτι του 640 xl η κάμερα τα βαζει στα ίσα με ολα τα τηλ στης ημερήσιες φωτογραφίες και ειναι και σχεδόν τσάμπα..

και στα βραδινά είναι πολύ καλό, μην πω το καλύτερο στα λεφτά του

ωραίο τοπίο!

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

...δεν ηπαρχει αυτη η καμερα!

Λες φίλε μου να έκανα λάθος που πήρα το S8? Μήπως έπρεπε να περιμένω κινηταρα από htc που φοβήθηκα ότι πάει για φουντο ?

Λες φίλε μου να έκανα λάθος που πήρα το S8? Μήπως έπρεπε να περιμένω κινηταρα από htc που φοβήθηκα ότι πάει για φουντο ?

απο τα δειγματα στο αλμπουμ φαινεται οτι γαζωνει.Θα δουμε.Πουλα το Samsung και παρε htc.Κοιτα βγια φουντο παει σιγουρα η htc, αλλα εξακολουθει να βγαζει καμεραρες.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

HTC u11 acoustic focus...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους! :)

Κάτσε στ' αυγά σου βρε μΠαόκι. Έχεις την καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί. Τί σε κάνει να πιστεύει ότι με το S8 δεν θα έπαιρνες την συγκεκριμένη ποιότητα; Κάτσε να κυκλοφορήσει ανάμεσα στους κοινούς θνητούς το U11 και βλέπουμε.

Θές να αρχίσουμε να θυμόμαστε εδώ ένα-ένα αυτά που κατά καιρούς έχουν υποσχεθεί οι Κορεάτες (γενικά) και βλέπαμε εδώ και εκεί...και τελικά ήταν πατάτες; Ψυχραιμία λοιπόν.

Δεν θέλω να γίνομαι μίζερος, ούτε λέω κάτι κακό, αλλά λέω "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε"... επειδή είδες 5-10 φωτό από το U11 (που ΟΚ...είναι σπέσιαλ αλλά να είσαι σίγουρος οτι και με το S8 θα τις είχες) μην "πανικοβάλλεσαι".

Να ΣΕ πω : παράτα το forum για κάνα 6μηνο και απόλαυσε το εργαλείο που πήρες. Γιατί σε κόβω επιρρεπέστατο... :p

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Μέγα λάθος που την πήρες πούλησε το,σου δίνω 300€ :p

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

απο τα δειγματα στο αλμπουμ φαινεται οτι γαζωνει.Θα δουμε.Πουλα το Samsung και παρε htc.Κοιτα βγια φουντο παει σιγουρα η htc, αλλα εξακολουθει να βγαζει καμεραρες.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

HTC u11 acoustic focus...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Ναι το είδα ότι κάνει παπάδες, απίστευτο. Το έβγαλαν και το καλύτερο στον κόσμο και τώρα δεν ξέρω. Θα περιμένω να βγει και αν δεν κάνει 900 ευρώ θα το σκεφτώ.εσύ φίλε μου τι έχεις ? HTC10 ή κάνα G5?

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέγα λάθος που την πήρες πούλησε το,σου δίνω 300€ :p

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα το βάλω στη χρυσή ευκαιρία όταν έρθει η ώρα

Ναι το είδα ότι κάνει παπάδες, απίστευτο. Το έβγαλαν και το καλύτερο στον κόσμο και τώρα δεν ξέρω. Θα περιμένω να βγει και αν δεν κάνει 900 ευρώ θα το σκεφτώ.εσύ φίλε μου τι έχεις ? HTC10 ή κάνα G5?

Αφου σου λεει ο άνθρωπος πουλα μην το συζητας πολυ, είναι απίστευτη η καμερα του κανει ''παπαδες''.

Να δεις που εχει G5.

Είσαι σοβαρός;;; Μια χαρά ειναι αυτο που εχεις, το HTC ειναι σαν τη γόβα της σταχτοπούτας:lol:

επισης εχει ενσωματωσει στην καμερα κατι πολυ παραπλησιο με το hdr+ που ηπαρχει μονο σε νεξους....hdr boost λεγεται

http://www.techradar.com/news/htc-u11

Αφου σου λεει ο άνθρωπος πουλα μην το συζητας πολυ, είναι απίστευτη η καμερα του κανει ''παπαδες''.

Έτσι βλέπω και έχω μια αδυναμία στα htc.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να δεις που εχει G5.

Άμα έχει και G5 τότε ένα Lumia λείπει να πιάσει το top3 όπως έλεγε και ένα ψαγμενο παιδί εδώ τις προηγούμενες μέρες.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είσαι σοβαρός;;; Μια χαρά ειναι αυτο που εχεις, το HTC ειναι σαν τη γόβα της σταχτοπούτας:lol:

Όμορφο είναι αλλά μεγάλο,νομίζω.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης εχει ενσωματωσει στην καμερα κατι πολυ παραπλησιο με το hdr+ που ηπαρχει μονο σε νεξους....hdr boost λεγεται

http://www.techradar.com/news/htc-u11

Ναι φίλε μου το είχα δει στα nexus ότι κάνει παπάδες αλλά ποιος παίρνει nexus. Μακάρι να το βάλουν και οι άλλοι.

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σίγουρα ΔΕΝ έχει samsung

Που το ξέρεις ? Μπορεί να έχει δοκιμάσει γιατί το S8 είναι πολύ ωραίο και εύχρηστο από κάμερα δεν ξέρω ακόμα, περιμένω τους ειδικούς να πουν αλλά δεν τους βλέπω.

αυτες οι βραδυνες παραειναι καλες για κινιτο τηλεφωνο.Μπορει να ειναι και επεξεργασμενες.

αυτες οι βραδυνες παραειναι καλες για κινιτο τηλεφωνο.Μπορει να ειναι και επεξεργασμενες.

Εχουν θορυβο, το 99% αυτων... Τις ειδατε απο PC ?

Οντως. Παραμενουν ομως εξαιρετες για κινητο. Αλλωστε ευκολα μεγαλο μερος του μπορουσαν να τον ειχαν αφαιρεσει. Αν δεις εχει πολυ καλη λεπτομερια οποτε και μικρο NR. Επιπλεον αν μιλας για το θορυβο στον ουρανο, τα περισσοτερα κινητα εχουν θορυβο εκει εκτος και αν εχει σχετικα υποεκθεσει (ωστε να βγει το μαυρο μαυρο)

Edited by Antretng

Μην ξεχνάμε, ότι μιλάμε πάντα για κινητά. Ακόμη υπόκεινται στους νόμους της φυσικής με τα μεγέθη των αισθητήρων που έχουν...

Σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού απλά περιμένουμε να αποδώσουμε ικανοποιητικά το στιγμιότυπο και όχι ανάλυση σε βάθος.

Νομίζω ότι U11 & S8 & Pixel (κατά κύριο λόγο) αποδίδουν καλύτερα αυτή τη στιγμή, με ένα προβάδισμα στο U11 λόγω νέου κινητού, (σε ίσως πιο "φυσιολογική" για αρχική τιμή), που ίσως βοηθηθεί με κάποιο software update. Να μην είχε μόνο αυτή τη πλάτη....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

αμα ηταν μαυρος ο ουρανος δεν θα φαινοταν ο θορυβος...τωρα φαινετα γιατι εχει κανει υπερεκθεση.

εδω και ενα συγκριτικό s8 vs htc u11 βασικα απο αυτα που ειδα μου αρεσουν πιο πολυ του s8 ειδικά η νυχτερινές!!! φυσικα ειναι πολυ φρεσκο ακομα και σιγουρα θα παρει κάποιες αναβαθμίσεις και απο την αλλη και το s8 φρεσκο ειναι ποσα update να εχει πάρει!!

https://www.youtube.com/watch?v=0e1PiJ3kfFo&t=6s

και ενα γρηγορο συγκριτικο του s8+ με το G5 στο αυτοματο χερατες με φωτομετρηση στο κεντρο.

Πρωτα το G5:

34707788002_8749fb3ef3_c.jpg20170524_215801 by Nikos Bletas, on Flickr

34028243704_5532f03868_c.jpg20170524_215730 by Nikos Bletas, on Flickr

34485155030_f09012d2b6_c.jpg20170524_215926 by Nikos Bletas, on Flickr

34831881656_269962cae1_c.jpg20170524_215911 by Nikos Bletas, on Flickr

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...